40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
5. körben 3-3-as azt jelenti kb hogy buktad a meccset -
Zozo0122 #6341 Na, most beraktad linkkel, meg képpel is :D Hogy volt merszed? A linkre kattintani kellett, a kép meg a fél monitort kiatakarja
Valaki tegye be spoilerbe is az új lapot linkkel + képet
Amúgy jó lap :) Úgy néz ki, mintha a voodoo doctort gépesítették volna :D
-
Nekem ez tetszik amúgy. -
Nagyobb nem volt? Amúgy szerintem ha már képet raktok be rakjátok spoilerbe és akkor senkinek nem lehet kifogása ellene, bár 1-et még úgy is kell kattintani, úgyhogy lehet tévedek :) -
Negritis #6338 1 sör lesz :D
ma nyitottam 3 paklit mert untam a fejem erre mi virít benne? Indi papa :D -
Hm, ez kissé nagy lett, elnézést. -
Lássátok mennyire jó fej vagyok. -
Új lap, most másik oldalról. -
Spoiler mögött is betölti, csak nem látod :D -
Zozo0122 #6333 
Egyszerű amúgy, az új lapokat képként spoilerbe :) Így nincs se link, se plusz adatforgalom a képek miatt :D Bár így is kell egyet kattintani... -
Uristen valaki nem kepet linkelt
ra kellett a linkre kattintani 
-
Negritis #6331 mage azért még megoldja :D -
olyan szinten aláztak meg arénában....
rogue: coin defias shadowstep defias ismét. már első körben elbuktam az egészet -
ha neked nem probléma, akkor kattints, a sírást meg nem kell olvasni. teljesen mindegy, mire mutat a link, ha meg akarom nézni az új lapot, valamire muszáj kattintani, ezért lenne egyszerűbb ha nem kellene semmire. (remélem van annyi eszed, hogy ezt a sírást nem olvasod el) -
ktm99 #6328 ebbe is bele lehet kotni, adatforgalom szempontjabol jobb a link
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2014.11.21. 13:03:51 -
Lehet az egerem adja meg magát, már csomószor a kör végi átadás gombra se tudok kattintani, az asztalon meg semmi baja.. , eddig ilyen nem volt.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2014.11.21. 11:33:24 -
Ha kézből veszed ki akkor nem csak ha már lent van a boardon -
bármilyen fura, de nekem kattintással is működik -
Ma én is extrém barom voltam arénában mage-el.
Kitex egy 2/3-as enrage-es lényt, kiteszek egy erőset, meg a knife jugglert vezető pozícióból, mikor kitettem már tudtam mekkora barom vagyok... be is jött, le is szedte köv. körben az erős lényem, mert csodálatosan felpiszkáltam az enrage-est. Epic fail.
Amúgy nyertem, de nyilván nem ezért :-( -
Szvsz sokkal user friendlybb, ha itt a kép és rögtön látjuk, hogy ki mit dicsér vagy éppen szid. Nekem mindegy, hogy link vagy sem, de barátságosabb, kényelmesebb a többi fórumozónak az ide betett kép. -
Ez a hülye húzogatós módszer... fejbe nyomtam magam egy soulfire-el mert felengedett az egér gomb :D, arena meccs oda is. Miért nem lehet kattintással kijelölni aztán köv kattintás a célpont. -
Micsoda nagy problema, ra kellett kattintani a linkre. Legkozelebb nezd meg hova mutat, aztan ha nem tetszik ne is nyisd meg, igy megkimelnel minket is attol, hogy a sirasodat kelljen olvasni. -
akit nem érdekel, az nem akar megynitni egy új oldalt, de mégis meg kell tennie, ha látni akarja a lapokat, amiket sokkal egyszerűbb lenne képként itt látni, majd tovább gorgetni, mint egy külön ablakba megnyitni nem releváns infókkal ;) -
Nem akarok vitát szítani, de nem hinném, hogy direkt reklámnak számít. Van 2 ezzel a játékkal értelmesen foglalkozó oldal, az egyik ebből az mana addict. Akit érdekel és itt a fórumon hozzászól, szerintem már ezerszer jártak ezeken az oldalakon. -
és mi lenne, ha a képet raknád be, nem pedig reklámoznád azt az oldalt?
-
Zozo0122 #6317 Nem hiszem el, újabb golden hero, most egy rugó jött :D Ezt viszont szépen le is győztem
-
2 új kártya
-
Negritis #6315 de járhatna az enyémbe :D
főleg ha a keresett pénz felét elihatom :D -
Ez a Legendarylea tuti a pincébe jár napozni :D -
Negritis #6313 akkor mákom volt -
elvileg a tempo dr priest a megoldás a hunterekre -
Negritis #6311 mert countereli?
nem volt könnyű de mind3at vertem -
Zozo0122 #6310 Na jó....előbb rankeden...rank 19, mágus.
Jön egy hunter, de arany hunter volt, már itt tudtam, hogy baj lesz :D Szépen játszogatunk, nagyon jól játszott, de jól jöttek a lapjaim és tartottam a boardot meg a lapelőny is nálam volt :D Aztán jött a pokol...Feugen - megöltem :D Stalagg - silence, majd megöltem (huhh :D), utána Cairne, mondom na neeeee...lebirkáztam, szóval megúsztam a deathrattlet :D Ezután érkezett valami goblin legendary meg pár kis nyomorék, ezeket le flamestrikeoltam :D Ezután Ysera, nagy nehezen legyűrtem, erre kibaszott egy Sylvanast, ezt lefirebomboztam, erre Ragnaros, na ezt már csak befagyasztani tudtam, de semmit nem ért, majd ezután végszóként kibaszta Alexstrasszát :D Köszi
Itt Ragnaros kivégzett. Mondjuk arra is büszke voltam, hogy idáig kibírtam :D
-
egy beasttel zeli pakliban lehet jó lesz...
Bár a sámán Far sight-ja is játszhatatlan -
Negritis #6308 yep :D nekem még nincs meg csak ugye kispók néa azt dobja :D -
karmacoma #6307 Lol. Én is agyaltam rajta mikor megkaptam a Beastet, és kurva vicces volt, hogy agyalok Einhorn az Finkle, Finkle az Einhorn -
karmacoma #6306 Elég erősnek tűnik, de sztem ezzel lassítani akarják a Huntert. A legtöbb pakliban van 1 max 2 db Highmane, a többi beast creeper szerű olcsó cucc. Persze a a laphúzás+ ingyen minion jó dolog, de ez talán segít valami új midrange-control hunter megjelenéséhez, ami drágább beasteket használ. -
Zozo0122 #6305 Nem elég erős még a hunter... -
Ezt nekem találták ki! Amikor 2-ért kiraksz egy highmane-t az nem semmi!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.11.20. 17:10:46 -
Call for help