40521
  • dave9004
    közben nyitottam egy arena paklit mielőtt mákerre neveznétek, kb 20 aréna óta a 2. epic v magasabb lap :D
    Jaraxxus....de már volt egy
  • dave9004
    r17 alatt eltűnnek. még hónap végén sincs 10 körül
  • karmacoma
    Amúgy ezek a 3-4 lapos Priest kombók életképesek? Én is találkoztam mostanában Priestel, aki kb az összes fos sok hp-s lényt pakolgatta ki, és várta az inner fire-t. Sámánnal alapból van két silence+2 hex, mellé meg a Sylvanas+reincarnate. Nem tűnik logikusnak 3-4 kártyát egy minionba sűríteni, hogy aztán azokat 1 manával el lehessen pusztítani. Azért mindenkinél van removal/silence.
  • Zozo0122 #6379
    Néha trollkodok velük :D Amikor sejtem, hogy nincs náluk a jó lap....Ez is belekezdett a Lightwell felhúzásba, már 0-14 volt :D De itt már nagyon féltem, hogy feljön a comboja, úgyhogy lebirkáztam
  • DarkHorSe
    Veled ellentetben engem nem igazan erdekel hogy ki hogy linkeli az uj kartyakat. Azert nyugodtan vergodhetsz tovabb, jo nezni.
  • Tinman #6377
    Grat!

Bár priestet ölni könnyű... ha szar a lapjárása csak hápogni tud és várni pontosan arra a lapra amit nagyon szeretne, de csak nem jön, mire jön addigra késő, ismerős :-)
  • Zozo0122 #6376
    Éééés megöltem egy arany papot. Pedig hozott Deathwinget meg minden finomságot :) Rank 17, csak úgy száguldok. Na persze, ugrálok 17 és 19 között 2 napja :DD
  • qetuol
    várjál, berakom a sötétlónak a linket is, mert ő inkább kattintgatni szeret. SötétLónak
  • benőmenő
    El tudnám képzelni a pala paklimban!
    Kár, hogy epic, mert így a büdös életben nem fogom kinyitni :/
  • Devv
    Kell!
  • Tinman #6372
    Na ez elég nájsz :-)
  • Negritis
    hearthpwn-ról másoltam hogy ne csak magyar linkek menjenek :D
  • Mephike
    Nem rossz :)
  • dave9004
    ezek a kártyák egyre nagyobbak :D
  • Negritis
    új pala fegyó nem rossz
  • Negritis
    még egyszer elmondom, nem jó minden deckbe és csak bizonyos esetekben van haszna
    handlockban ha feljön az esetek 70%ban sztem lenne haszna mert +2laphúzást engedélyez egy farseerrel szemben
    valamint igaz hogy 1el kevesebb removal de a siphon soul helyett is be lehet tenni

de egy priest elhiszem hogy kevesebb értelmét látja
  • dave9004
    handlockozok sokszor én is, egyelőre még a belcher-t többre vélem. esetleg meg lehet majd próbálni 1 belcher helyére, de akkor jobb lenne 3 manáért.
  • dave9004
    na nemrég vert el Cherrywarrior arénán :D
  • Tinman #6364
    Értelek.

Az a helyzet, hogy majdnem az összes gyenge lapra igaz az, hogy bizonyos helyzetekben csodákra képesek. De nekem pont ez a bajom ezzel is! Ez a játék olyan random néha, hogy a hajamat tépem. Még tegyek be a dekkembe egy olyan olyan lapot, ami ha a csillagok együtt állnak, akkor tutiszuper? Nem teszem.
  • karmacoma
    Sámánban is jól jönne néha. Amúgy az új fegyó nagyon kemény, és a szavazás azt mutatja, lesz új class legend mindenkinek. Ennek örülök.
  • Negritis
    mondom egy handlock szituációt neked
    hunter ellen mész kezedben ott a 2 molten giant van 10 hp-d
    lerakod a 2 lényt + taunt + 8 gyógyulás és nem kell félned a dupla killcommandtól mindjárt

nem mondom hogy kurvajó lap, mert nem az de a control deckekben amik nem tudnak gyógyulni lesz helye
  • Tinman #6361
    Egyetértek. Nem elég, hogy 3 mana, de tök olcsón kitehető és gyógyíthatod egy erősen sérült lényed, vagy injured blademastert :-)

Alapból szerintem a 3dmg/3hp se vészes, de így tök korrekt. 5 manáért 3/3 és kizárólag a hősön az a +8HP az szvsz patásállatnemiszerv. 8HP-t 2-3 nulla kis fos lény is lever a köv. körben, meg még leszedik ezt a 3/3-at is, elvégre 5.-6. körben vagyunk alsó hangon.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 20:05:40
  • Negritis
    nem vagyok erről meggyőzve
    a farseer 1 mana/életet ad, míg ez 1,6
    persze shaman-pala-dudu számára nem ér annyit, de egy lock vagy mage élvezni fogja
  • Tinman #6359
    Vesszek meg kipróbálom 1x ezt az angry chickent 5 manából palával (+4/+4 rányomva) :-D
  • dave9004
    csak hasonlítsd össze egy másik commonnal: Earthen Ring Farseer. 1000x többet ér
  • Tinman #6357
    Priest, mage és pala, meg van egy crazy warlockom, nagyon rush/aggro, ha bejön, akkor 6. körben vagy feladják, vagy a 7.-ben halottak, ha nem, akkor szokott az lenni, hogy a hőse ott van pár HP-vel és visszahozza, bevédi magát én meg vesztettem.

A többivel nagyon nem foglalkozom. Elhiszem, hogy kiváló a sámán, de nekem nem tetszik... erőltettem, de nem jön be.

Ma is nyitottam dekket aréna után... mi volt benne? HÁROM warrior only cucc. Tegnap előtt remek rugó lapokat kaptam. Direkt trollkodik a játék? :-(
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:48:25
  • Devv
    Valamelyik magyar oldalon láttam olyat, hogy lovag dekk. :) Le is húzták rendesen...
  • Zozo0122 #6355
    Igen, rájöttem :) Csak ha a játékosok többsége úgy ahogy tartaná magát ilyesmihez, akkor én is belemennék a játékba, de már elfogadtam, hogy itt ez nincsen :D Mehet egy pakliba démon, szentéletű lovag, varázslólány, robot, goblin, hatalmas szörnyeteg, csirke meg bárány is Tegnap kezdtek ellenem egy arany Angry Chickennel :D Mondom ez nem létezik, hogy valaki ilyen lapot rak a paklijába csak úgy, biztos fel akarta húzni, lecsaptam és vagy 5x benyomta a gúnyolást :D
  • Devv
    Mivel játszol még a priesten kívül?
  • Tinman #6353
    Hűűű ez nagyon meglepő volt amit írtál ^^

Nekem a hősök csak portrék, semmi egyebek. Max az ability ami még érdekel, az is tud segítség lenni, de pl. nem véletlenül nem játszom warriorral sem, az a 2 armoros védelem az egy nagy kerek nulla. A priest 2 healje viszont k. jó, főleg Auchenai után amikor meg epic hero abilty 2 dmg-el :-)

Már az elejétől se úgy tekintettem a hősökre, hogy na akkor palához nem használok pókot, mert a "szent" palához nem illik... ez nem az a játék, nagyon nem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:38:54
  • Devv
    A közös cél érdekében össze kell fogni! :P
  • Zozo0122 #6351
    Persze, nyilván én is vegyítem a dolgokat :D Imp master + violet teacher simán megférnek egymás mellett, bár vicces amikor együtt vannak pályán :D De az, amikor a warlock divine shieldet rak egy démonra :DDD Vagy valaki 2 élőholt közé bevág egy Argust :D Vagy a pap Chow-al kezd, stb...:D
  • Devv
    Érdekes amit írtál, de a gyakorlatban nincs ilyen, hogy mi hova illik. A Belcher minden pakliba alap nekem.
  • Zozo0122 #6349
    Amúgy a Belcher marha jó lap, de kicsit zavar valahogy az, hogy pl. papok meg paladinok rengetegszer használják :D Oké, ez nem az a játék, amibe bele kell élni magam, de azért ne egy pap vagy pala dobjon már fel egy ilyen ocsmányságot. Vagy amikor warlockok nyomatják a divine shieldes lényeket :D Kezdek leszokni arról, hogy nem ragaszkodok annyira a herokhoz illő lapokhoz, mert különben kivégeznek. Ha valamit be kell tenni, akkor be kell tenni (a pakliba jelen esetben:D).Bár nem panaszkodok emiatt, mert a közös lapok száma így is kevés...bár ha már itt tartunk az összes lap sem túl sok még :D
  • Negritis
    nem sok kontrol deckel játszottál ezek szerint
  • Devv
    Ez egy common vigyázat!
  • Tinman #6346
    Ez arénában egy nagy kalap kaki, casualban esetleg... nem ott sem :-D

Ha már tápolni vagy védeni akarom a hősöm, akkor inkább egy 3/5-ös Belcher taunttal, az is 5 mana.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:17:23
  • antiatom
    Nyilván nem 5. körös lap, heal-es kontrol pakliba lehet jó de a 3/3 nagyon kevés.
  • Shep
    Szerintem a gyógyítás miatt más pakliba is beférhet simán, bár ha nem csak a hőst gyógyítaná hanem te adhatnál célt neki akkor úgy ütősebb lenne :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.21. 19:10:53
  • Mephike
    A kedvedért körbenézhetek nagyobb képért is a neten ;)
    Amúgy nem rossz lap, de a segge lehetne min 4-es. Ha lesz Mech deck, akkor jó lehet a semlegessége miatt.