40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csak hogy tudd ki irányít :D -
Negritis #6421 ma ellenem mage, coin heropower -> arc!!
rank 11en, no comment :D -
Tényleg vicc amúgy: az ellenfelemnek 1 hp-ja van és semmi az asztalon se a kezében, nekem 3 hp-m van és van lent 5 minionom. Köv körében lehoz egy ragnaFOS-t. Sose találjátok ki, hogy kit sebzett a ragnaFOS! -
karmacoma #6419 Ti is sok secret mage-el találkoztatok mostanság rankeden? Valahogy nekem bedobott 2-t egymás után. Sámánnal elég kellemetlen. Fent van folyamatosan 2-3 secret, baromi körülményes körbejátszani. Egész hónapban nem laddereztem és új a dolog(rank 12-n volt). -
Nem tudom mondtam -e már de rohadtul utálom, hogy vagy minden bejön, vagy semmi. Ez a játék emiatt nem jó!!! -
Ugyanígy jártam, de megint ez van ami tegnap még ment a hunterek ellen ma már nem, pedig nem változott senkinek a paklija. Ezt utálom ebben a játékban, a végletességet. -
csoszi87 #6416 Mivel létrázol? -
Én is neki ültem délután kicsit rankedeleni. rank 11 ről indultam 3 ból 3x hunter jött szembe. Inkább mentem arénázni :D -
Egyszer velem is volt ilyen par honapja. Irtam forumra is, de mikor par ora mulva megneztem mar toroltek a topicot.
-
Majd meglátjuk, hogy teljesítenek... Tekintve hogy szinte csak arénát játszok, én mindenképpen használni fogom a Macit és a Fel Cannont. Clunkert csak akkor ha kapok mellé 3-4 másik mechet. -
Rám ne hallgasson senki, nekem eddig a legjobb eredmény aréna 7. győzelem, ami vicc... evvan, majd belejövök :-/ -
Negritis #6411 pure dudu lap és dudunak nincs 2 dropja én ezért erősnek gondolom, de Tinman szerint fos :D -
Miért? A mostani Zoo, Hunter által dominált metában (amit mind annyira utáltok), nagyon jó early drop lehet, feltartóztathatja az agresszív játékot. -
Negritis #6409 volt már mind :D
dudu 2/2+1már le is lett szólva, pedig nekem tetszik :D -
csoszi87 #6408 Netdeckkeltem 1 hunter paklit, mert mindenki szerint OP.
Hát R13-ról R7-ig jutottam kb dél óta.
(nem folyamatos játékkal)
-
Pedig a világbajnokságon is kijött, hogy egy szinttel a többi deck fölött van. -
Vicc hogy ennyire op a Handlock. -
Új lapok, egyelőre nem láttam még őket itt a topikban, azért merem belinkelni őket, de szóljatok ha tévedek.
Fel Cannon
Anodized Robo Cub
Screwjank Clunker -
Jártam már így arénában... azt hittem az én hibám. -
2 órát hagytam, addig stream et néztem. Aztán kiléptem. kaptam egy szép piros X et.
Remélem az ellenfelem se különbet. -
Megy még a meccs? :) -
Akkor várok vele, videot csináltam szóval küldöm blizzard bácsinak. -
Igen, legalábbis nekem legutóbb az volt. -
De ha kilépek bukó az aréna meg a győzelmem is? -
Negritis #6398 én normálban jártam tegnap így sajnos -
Megint van egy bug amivel nem jár le az ellen köre?
Arénában 10 perce lebegteti a kártyáját az asztal fölött. Közben esélye nincs már kövi körben nyernék.
De nem fejezi be a játékot. Eleinte még reagált is meg nézegette a kártyáimat. Most már nem reagál semmire és az ideje se tellik.
Ez így vicc. -
Negritis #6396 mana addict verseny közvetítés megy épp twitchen ha érdekel valakit -
Mesh deckbe jó, amúgy felejtős kategória. Egy biztos, ezért a lapért még mindig nem érzem azt, hogy tonna számra kellene nyitnom a GvG boostereket. -
antiatom #6394 Nem, csak egy másik mechnek adja a bónuszt. -
Negritis #6393 a kérdés inkább az hogy önmagát növeli-e -
nyilván randomban. a köröd végeztével nem tudsz már választani -
Na most ez randomra adja, vagy te választod, vagy mi van? -
ma valahogy feszült vagy, akarsz róla beszélni? :P -
Latom a szovegertelmezes nem az erosseged.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.22. 09:55:47 -
új rogue lap (kicsiben, hogy ne foglaljon sok helyet)
és linkben a tudjukkinek
-
11 de jó lenne hó végére 8-9-be jutni, mert múlt hónapban megvolt a 10. -
Sokat nem érnek, néha bejön nekik és akkor pezsgőbontás, de többször nem. Ettől függetlenül nálam is van ilyen lehetőség, de ha csak erre támaszkodnék 90%-ban csak vesztenék priest-el, ehelyett 90%-ban nyerek vele :-) -
Hol vagy rankeden? -
Na egy aggro mágus deckkel sikerült haladnom kicsit, priest ellen viszont esélytelen. -
A kombó életképes szerintem, kivégzésre jó, de erre építeni a paklit nem érdemes.