40521
  • dave9004
    csak hogy tudd ki irányít :D
  • Negritis
    ma ellenem mage, coin heropower -> arc!!
    rank 11en, no comment :D
  • Devv
    Tényleg vicc amúgy: az ellenfelemnek 1 hp-ja van és semmi az asztalon se a kezében, nekem 3 hp-m van és van lent 5 minionom. Köv körében lehoz egy ragnaFOS-t. Sose találjátok ki, hogy kit sebzett a ragnaFOS!
  • karmacoma
    Ti is sok secret mage-el találkoztatok mostanság rankeden? Valahogy nekem bedobott 2-t egymás után. Sámánnal elég kellemetlen. Fent van folyamatosan 2-3 secret, baromi körülményes körbejátszani. Egész hónapban nem laddereztem és új a dolog(rank 12-n volt).
  • Shep
    Nem tudom mondtam -e már de rohadtul utálom, hogy vagy minden bejön, vagy semmi. Ez a játék emiatt nem jó!!!
  • Shep
    Ugyanígy jártam, de megint ez van ami tegnap még ment a hunterek ellen ma már nem, pedig nem változott senkinek a paklija. Ezt utálom ebben a játékban, a végletességet.
  • csoszi87
    Mivel létrázol?
  • kabel15
    Én is neki ültem délután kicsit rankedeleni. rank 11 ről indultam 3 ból 3x hunter jött szembe. Inkább mentem arénázni :D
  • erasmus4
    Egyszer velem is volt ilyen par honapja. Irtam forumra is, de mikor par ora mulva megneztem mar toroltek a topicot.

• Zickler
    Majd meglátjuk, hogy teljesítenek... Tekintve hogy szinte csak arénát játszok, én mindenképpen használni fogom a Macit és a Fel Cannont. Clunkert csak akkor ha kapok mellé 3-4 másik mechet.
  • Tinman #6412
    Rám ne hallgasson senki, nekem eddig a legjobb eredmény aréna 7. győzelem, ami vicc... evvan, majd belejövök :-/
  • Negritis
    pure dudu lap és dudunak nincs 2 dropja én ezért erősnek gondolom, de Tinman szerint fos :D
  • Zickler
    Miért? A mostani Zoo, Hunter által dominált metában (amit mind annyira utáltok), nagyon jó early drop lehet, feltartóztathatja az agresszív játékot.
  • Negritis
    volt már mind :D
    dudu 2/2+1már le is lett szólva, pedig nekem tetszik :D
  • csoszi87
    Netdeckkeltem 1 hunter paklit, mert mindenki szerint OP.
    Hát R13-ról R7-ig jutottam kb dél óta. (nem folyamatos játékkal)
  • Mephike
    Pedig a világbajnokságon is kijött, hogy egy szinttel a többi deck fölött van.
  • kabel15
    Vicc hogy ennyire op a Handlock.
  • Zickler
    Új lapok, egyelőre nem láttam még őket itt a topikban, azért merem belinkelni őket, de szóljatok ha tévedek.
    Fel Cannon
    Anodized Robo Cub
    Screwjank Clunker
  • Tinman #6404
    Jártam már így arénában... azt hittem az én hibám.
  • kabel15
    2 órát hagytam, addig stream et néztem. Aztán kiléptem. kaptam egy szép piros X et.
    Remélem az ellenfelem se különbet.
  • Devv
    Megy még a meccs? :)
  • kabel15
    Akkor várok vele, videot csináltam szóval küldöm blizzard bácsinak.
  • Shep
    Igen, legalábbis nekem legutóbb az volt.
  • kabel15
    De ha kilépek bukó az aréna meg a győzelmem is?
  • Negritis
    én normálban jártam tegnap így sajnos
  • kabel15
    Megint van egy bug amivel nem jár le az ellen köre?
    Arénában 10 perce lebegteti a kártyáját az asztal fölött. Közben esélye nincs már kövi körben nyernék.
    De nem fejezi be a játékot. Eleinte még reagált is meg nézegette a kártyáimat. Most már nem reagál semmire és az ideje se tellik.
    Ez így vicc.
  • Negritis
    mana addict verseny közvetítés megy épp twitchen ha érdekel valakit
  • Mephike
    Mesh deckbe jó, amúgy felejtős kategória. Egy biztos, ezért a lapért még mindig nem érzem azt, hogy tonna számra kellene nyitnom a GvG boostereket.
  • antiatom
    Nem, csak egy másik mechnek adja a bónuszt.
  • Negritis
    a kérdés inkább az hogy önmagát növeli-e
  • qetuol
    nyilván randomban. a köröd végeztével nem tudsz már választani
  • Shep
    Na most ez randomra adja, vagy te választod, vagy mi van?
  • qetuol
    ma valahogy feszült vagy, akarsz róla beszélni? :P
  • DarkHorSe
    Latom a szovegertelmezes nem az erosseged.
    Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.22. 09:55:47
  • qetuol
    új rogue lap (kicsiben, hogy ne foglaljon sok helyet)

és linkben a tudjukkinek
  • Shep
    11 de jó lenne hó végére 8-9-be jutni, mert múlt hónapban megvolt a 10.
  • Tinman #6386
    Sokat nem érnek, néha bejön nekik és akkor pezsgőbontás, de többször nem. Ettől függetlenül nálam is van ilyen lehetőség, de ha csak erre támaszkodnék 90%-ban csak vesztenék priest-el, ehelyett 90%-ban nyerek vele :-)
  • Devv
    Hol vagy rankeden?
  • Shep
    Na egy aggro mágus deckkel sikerült haladnom kicsit, priest ellen viszont esélytelen.
  • Devv
    A kombó életképes szerintem, kivégzésre jó, de erre építeni a paklit nem érdemes.