40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Neee ilyen nincs, ez photoshop! -
Ez vetekszik az én Leaper+Leaper+Spellbreaker+Spellbreaker + valami random szar nyitásommal :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.23. 19:23:03 -
Ha már szar rng, úgy döntöttem ezt az epic kártyacsomagot mindenkinek látnia kell, amit az imént bontottam:
-
Argus nekem is csak 1 van, pedig még egy jó lenne de lekraftolni nem akarom, mert utána másnap tuti ki is nyitnám, ahogy nem egyszer jártam már hasonlóan. -
A tapasztalat nem garancia a minőségre :) -
Hát azt a Brawlt én is nagyon utálom, mindig vagy az ő minionja marad vagy az én 1/2 -esem, kész röhej, inkább sebezne azzal lehet számolni. Másik meg már thiefből megvan majdnem az összes kártya igaz hogy azzal sosem játszom, sőt ott van olyan rare amiből 6 van..., bezzeg argus-okat késeseket nekem kellett kraftolnom mert csak szemét rare-t dob a pakli. -
karmacoma #6456 Igen a cégnek semmi tapasztalata nincs a random dolgokkal. :D -
Az is nagy kedvencem amúgy. Ezért mondom ,hogy tutira nem random a játék, vagy valami iszonyat szar rng-t vettek meg, esetleg ők tákolták össze házon belül. -
Ez a játék öcsém. Nekem lent van Ragna (övét másoltam le) egy bagoly meg egy ősi figyelő meg 8 ÉP. Ő lehívja Silvát meg egy Brawlt, asszem nem kérdés mi lett a végkimenetel. Na ezért utálom de rohadtul ezt a játékot. Túlságosan nagy a mák faktor. Értem én ,hogy ez kell a népnek, meg így születnek a nagyon vicces videok, de mikor az ember folyamatosan csak jgy szív akkor az marhára unalmas.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy az is, hogy ennek mindig hangot adok -
Negritis #6453 ha mégse, akkor üres kézbe life tap és doomguard :D -
Hihetetlen ,hogy mindig náluk van a Doomguard. -
Ha nem is 20 dmg, de az imént nyertem spell dmg totem + dupla earth shock + 10/10 froswolf warlorddal. -
csoszi87 #6450 Bocsánat, félreolvastam az írásod. -
csoszi87 #6449 Ilyen metát te nem tudom hol látsz?
Nyáron esetleg voltak ilyen decek: Miracle rouge, Hadlock, Freeze Mage...
De Leeroy nerf és a Freeze mage kihalásával eltűntek.
Még a Druida kombó van, de az is egyre ritkább.
Nax után volt 1-2 wobo-kombó, de arra paklit építeni nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.11.23. 15:08:45 -
Negritis #6448 persze, van control deck vagy rush deck ami megy most
kevés a burst-re építő
a tap résszel pedig egyetértek, de ezt már írtam is korábban :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.23. 15:03:55 -
Én most ezt azért hoztam fel, mert most szerintem pont nem az a meta van, ami a kézből semmi board-al, leburstöl 20 hp-ról. Szóval a legeslegelejére visszakanyarodva, szerintem bárki ellen tappelhetsz 20 hp-ig, gondolkodás nélkül. Druid, rogue, mage és talán warriornál kell odafigyelni 12-15 hp környékén. -
Negritis #6446 az általad említett malygos + 2x sinister is 4 lapos kombó
amiket én mondtam 5 laposak
de jelenleg a kemény 2 lapos az ugye a FoN+SR, ami mondjuk alapesetben 14 dam, de nem kell sok hogy jobban fájjon -
csoszi87 #6445 Malygos+Sinister+Coin+Sinister+Prep+Eva+Prep+Eva = 34
Ott a mage kombója: Kobold Geomancer + Frostbolt + Ice Lance 2x + Fireblast
Sorcerer's Apprentice x2 + Ancient Mage + Fireball + Frostbolt x2 + Ice Lance x2 = 30 dam
Baron + Zombie Chow 2X + Soulpirest + Circle of Healing = 20 dam
Van köztük elavult, de lehet szemezgetni:
1
2
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.11.23. 14:33:26 -
Ahha... és ami nem 39 lapból tol ki 20+ dmg-et, van olyan? :D -
Negritis #6443 de a tapasztalat majd kihozza hogy mikor, mennyit és meddig éri meg tappelni
nyilván nem nonstop, de 15 hpig sztem belefér, ha olyan kombó jön szembe akkor úgyis pucsítasz viszont ha nem jön szembe akkor komoly előnyt nyersz
és akkor még ott vannak a healer lapok is mint pl far seer -
Ez mind szép és jó, de most nem konkrétan basic pakli vs pro -ra gondoltam ,hanem úgy mindent egybevéve. -
Úgy látom már válaszoltak helyettem :) -
Negritis #6440 igazából BASIC deck esetében nem tudod kivédeni a combokat, és muszáj vagy tapelni elég sokszor hogy legalább card advantage és board is meglegyen
nyilván ahogy jönnek a lapok úgy változik a deck és a playstyle -
Negritis #6439 leeroy-shadostep-leeroy-dupla cold blood :D
de a force + savage + innervate + savage is elég kemény
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.23. 13:33:38 -
Stormwind Knight + PW: Shield + 2x Divine Spirit + Inner Fire = 28 dmg, de ha mana kártya is megvan, akkor laza 36 dmg. (Saját combo. Akkor is jó, ha PW: Shield nincs, akkor is 20 dmg és csak 9 mana). -
Malygos + dupla sinister Strike-n kívül milyen 20+ -os kombó van, ami egyből kijátszható kézből, nuku board-al? -
csoszi87 #6436 Bunkó Magatartás
-
Aha, kösz!
Visszatérve Trump videojára, én addig nem tudok tökéletesen egyet érteni ezzel az ÉP az egy erőforrás dologgal amíg ilyen 20+ sebzések lazán elérhetőek 1 kör alatt, úgyhogy csak részben tudom elfogadni ezt a sokak által hangoztatott és elfogadott tanítást.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.23. 12:36:04 -
asszem a Bad Manners rövidítése.
kb annyit tesz h aki bm-el az egy farok -
Pontos fogalmat nem tudok, de az tuti, hogy itt nem a Belügyminisztériumot jelenti :D
Lényegében trollkodás. Pl. amikor dupla fireball-al nyersz és benyomod, a "Greetings" emote-ot, vagy szándékosan fölnyeskedsz és nem fejezed be a játékot, pedig már megvan a "lethal". -
Mi az a BM? -
-
Játszottam ma egyhuzamban ~4 órát. Akkor léptem ki a fejemet fogva, amikor letettem a Defender of Argust, majd utánna 2 lényem. Ilyenkor miért nincs egy automata ban a játékban? 24 órás kitiltást érdemelnék.
-
csoszi87 #6429 Én ráérek kivárni azt amíg ő ezt csinálja.
Az első két körben kivárja így, akkor én is ráérek kivárni a sajátomat, nem sietek sehova.
Ekkor észreveszi magát, vagy anyu hívja ebédelni és egyből elkezd sietni, de engem már nem érdekel.
Csak furcsa, mert ez a szint nekem olyan misztikusnak tűnt: jó játékosokkal, kemény paklikkal stb...
De max annyi a változás R13-hoz képest, hogy nem coinol ki első körben 1 hero powert.
-
karmacoma #6428 Sámán ellen meglepően jól működik. Mondjuk most egy 8-as losing streakben voltam, szóval nagyon szarul is húztam. (Hármat topdeckelt pyroblastal buktam el) Azt hittem nem lesz gáz, mert sok olcsó spell és minion van nálam, szóval körbe tudom játszani a secreteket(Mirror, counter, duplicate és vapor volt amiket láttam), de elég nagy tempóhátrányba vagyok, a flamestrike/fireball meg csúnyán elintéz, mire stabilizálnám a játékot.
A másik témához: Nagyon sok tapló van, de ez nem meglepő. A legtöbb fiatal játékos ilyen a multis játékokban. Ha idegeskedsz miatta, akkor eléri amit akar. Ha nem tudod függetleníteni magad, nyomd ki az elején mindig. -
Negritis #6427 kb 5x nem sikerült felvennie, néztem twitchen :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.23. 11:11:48 -
csoszi87 #6426 Még R5 környékén is nagy bunkók vannak:
Végigvárja a körét és utána skippel...
Tolja a BM-et, eljátssza, hogy félrenyomott, aztán nyomogatja az oopsz-ot, majd ez is végigvárja a kört, hogy megöljön...
Most azért csalódtam.
-
Ha a napi küldiben mage-t kérnek, akkor én már régóta secret maggel oldom meg. Nem tartom annyira erősnek, mint egy warrior controlt, vagy egy handlockot, de nem szokott gondot okozni a napi 2 vagy 5 win. Ha kell valakinek a laplista (craft szempontjából olcsó deck) szóljon beteszem ide. -
Negritis #6424 rank 10en találkoztam most egy érdekes Zooval
imp master, raid leader, dire alpha és razorfen volt amit nem nagyon láttam előtte
felüdülés volt egy ilyen decket látni, bár nem tudom hogy mennyire életképes, én nyertem a közepes játékommal
modnjuk 1-0-ra, de biztos voltam a győzelemben már az utolsó kör előtt mikor levitt 1re :D -
karmacoma #6423 :D :D Én is találtam pár érdekes figurát.