40521
  • Negritis
    jaja, végre lehet majd csinálni életképest hunti controlt
    próbálgattam egyet csinálni de nem nagyon működött

pirate legend + gladi longbow, ysera - ragna - cairne - kodo + tauntokat raktam bele
    de nem működött casualba így nem mertem rank 8on próbálkozni vele
  • karmacoma
    Rhino vagy mi. Azt le kell kapni valahogy, ami sajnos + kötelező célpont lesz a highmane mellett. Belegondolva, baromi erős control hunter lehet ebből.
  • csoszi87
    Nem így látom. (Mondjuk ez a lap tényleg op a 9 életével.)

Ysera még rosszabb is. 12-hp, és a pirest nem tud mit kezdeni vele. Ha az is fenn marad elég kellemetlen.
    Gurubashi is hasonló, mégse épülnek rá deckek.
    Gromash 14-16-ot is sebez ha lekerül a boardra, mégse kiabál érte senki, hogy szedjék ki a játékból.

Más kártyajátékokban is vannak olyan lapok amik eldönthetnek meccseket mégsincsenek benne minden pakliban.
    Lesz 1 pakli ami erre a kártyára épít, lesz majd 1-2 videó ahol 48 sebzés bemegy az ellenfél arcába, de nem ez lesz az általános.

Jöjjenek csak az ilyen lapok had legyen minél több különböző deck.
  • Negritis
    az hogy beast újra legitté teszi majd a charge beast miniont (aminek nem jut eszembe a neve :D)
  • karmacoma
    Szerintem ezt azért kicsit nerfelni fogják. +1-2 mana minimum. Azért örülök neki, mert így lesznek a rush huntereken kívül más életképes Hunter kombók, szóval nem ez az őrült race lesz minden hunter meccs.
  • Shep
    Na jól van, úgy látom egyre inkább elmegy vicc kategóriába a játék ezekkel a lapokkal, már tényleg csak a nyertél kártya hiányzik.
  • kabel15
    Call pet 2 körbe ez meg 3. körös játéknak?
  • dave9004
    ha nem fogják leszedni miután letettem, akkor arcane shot-tal, elven archerrel csodára képes
  • kabel15
    Új hunter legend
  • DarkHorSe
    a dust devil dream miatt :D
  • Mephike
    Amikor megláttam ezt a lapot hümmögtem, ez azóta is tart. Ha az esti legendás lap is ilyen táp lesz, akkor lesz miért boostereket nyitni.
  • kabel15
    Ezt én is számolgattam, viszont kicsi az esély hogy össze jöjjön. Bár ha azt veszed hogy 1 rockbite sose rossz kezdő kézbe.
  • karmacoma
    Nekem pont azért tetszik a mech, mert míg a murlockok inkább csak egy gyorsan elhaló rush-ra voltak alkalmasak, itt sokkal összetettebb kapcsolatok vannak, és mid range-control variációk is összerakhatóak.

Ez a sámán kártya nagyon erős lehet. A Zombie Chow paklimba baromi jó lehet, mert ők tisztítják a terepet míg ezek a kis rohadékok kihúzzák az ellenfél removaljait. Addig meg akár 10+ sebzés is beeshet, pláne ha sikerül még közbe egy Ferral Spiritet is behúzni mellé.
  • Negritis
    háát, ez így túl erős nem csak rockibter már egy sima tűznyelv totem is 10dmg-t fog jelenteni arcba
    a dust devilt meg így el is lehet felejteni (láttam olyat aki használta azt, de az marhaság volt) ez túl erős sztem
  • Zickler
    Ezek után nem értem, hogy miért játszana valaha, bármikor, bármilyen körülmények között, bárki Dust Devilt.
  • Shep
    Kezdek kicsit attól tartani ,hogy OP lesz a mech deck, vagy legalábbis erősebb, mint egy murlock pakli annak idején.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.24. 17:58:38
  • Shep
    Alatta komment :)

turn 1: coin play this thing
    turn 2: 2x rockbiter - 18 dmg to the face
  • dave9004
    sámán kártya új

na ez is minőségi 2drop
  • Devv
    Akkor ráérek farmolni, még úgy is naxx-ot akarok nyitni...
  • kabel15
    Azt mondták csak, hogy december. De azt is nyilatkozták hogy az összes kártyát megmutatják megjelenés előtt.
    Szóval ha ebben a tempóban haladunk akkor inkább Dec vége.
  • Devv
    Szerintetek mikortól lesz elérhető az új kiegészítő? Mindjárt december elejétől vagy inkább karácsony körül?
  • kabel15
    Ja beneztem valamit.
  • karmacoma
    wut?
  • kabel15
    Igen de ez csak akkor fagyaszt ha utik. A water elemental akkor is ha ő üt.
  • Mephike
    A water elemental 4-ért 3/6, ez 2-ért 2/3. Szóval szerintem ez rendben van. Mivel itt a fagyasztás fontos főleg a fegyvert viselő herok ellen, számomra szimpatikus ez a lap. NA és ez is mech. JJa és common, de jobban tetszik, mint pár random rare.
  • Tinman #6477
    Az annyira király, mikor 5 HP-je maradt az ellenfelemnek és feljön a Chow... nem különösebben értékelem, amikor rendre végjátékkor kapom meg -.-
  • kabel15
    új mage kártya

Így megfelel mindenkinek?
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.11.24. 08:32:01
  • Zozo0122 #6475
    Nagyon nevetek most :D Szerencsétlen...3 legendaryval sem pusztíthatott el...kirakta Lorewolker Chot is, aztán elvette Yserát mind controllal, erre elvettem Ragnát, de ő visszavette :D Ez lett a vége:

• Shep
    Ultimate Warlock hand: soulfire-soulfire-doomguard.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.23. 23:33:45
  • Shep
    Abba is hagyta, megy arénázni :)
  • Shep
    Most ős DR-t játszik, most épp egy handlock fogja legyűrni.
  • Negritis
    meg ő ált DR-es verzióval játszik
    mondjuk most nfl-t nézek és nem trumpot de ő inkább a verseny priestet szokta zúzni
  • Shep
    Zeta azért csak eljut vele minden hónapban legend 1-ig, vagy közelébe. Jó igaz rohadt sokat is játszik vele.
  • Negritis
    ez a lényege a priestnek
    versenyen jó mert mindenre tud válaszolni egész jó esélyel, de ladderen sztem nincs elég ereje
  • Shep
    Azért jó látni ,hogy Trumpot is szétalázzák priesttel a sámánok, hunterek, na nem mindig de most elég szép bukókat mutat be.
  • Mephike
    Jó kép!
    :)
  • benőmenő
    Igen a visszadobásnál nekem is gyakori, hogy majdnem ugyan azt kapom vissza.
    El nem tudom képzelni mit élhet át, aki valós pénzért kapja a hasonló szépségeket :D
  • Tinman #6465
    Dafuq random meme ^^

Ma random élményem: Legalább 4 alkalommal történt meg, hogy visszadobtam a kezdő lapok közül 3-at, majd helyettük dettó ugyan olyat kaptam vissza, csak egyik volt különböző. Igen, volt még a paklimban +1 belőlük, de ha ilyen lenne a random, akkor már rég lottómilliomos lennék.

A brawl-t én is megerősítem, vicc ahogy működik.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.23. 19:49:47
  • Tinman #6464
    Ezt írtam én is pár napja... warriorral és rugóval szinte egyáltalán nem tolom, erre sorra köpi ki nekik a jobbnál-jobb lapokat.
  • Shep
    És megint be tudta keverni mindkét lapot legalulra :DDDD Bámulatos ez a program!