40521
  • Negritis
    10ből csak 5 hunter :D 4 az lock :D
  • Zozo0122 #6621
    Hová kell még erősíteni a huntert....azért nem szeretem, mert 10ből 7 ember azzal nyomja, ráadásul full ugyanaz a sok kis minionos deck, szégyen :D Amúgy van valahol egy felsorolás a legerősebb herotól a leggyengébbig rangsorolva?
  • kabel15

3 új kártya
  • kabel15
    Milyen arénát mentem az előbb :D
    Kb 3-4 kör úgy ment el a végén hogy 1-2 lapokkal szórakoztunk, szóval az nyeri aki jobbat húz a végén.
    Dudu ellen vagyok palával. Neki van 4 HP ja nekem van lent egy kis 1/1 es meg egy Scarlet Cruseder.
    Nekem van 7hp-m viszont lent van neki egy Stormwind champion. És persze ő jön. Annyi lett volna a dolga hogy beüt arcba és hero power.
    Erre beüt arcba a champional és lerakja Ysera-t . Mikor rájött hogy nem maradt manája hero power re elkezdett káromkodni :D
  • Negritis
    az 5 mana 4/7 jó :D
    a teddy kombó sztem nem éri meg a macerát
  • Devv
    Majd meglátjuk. Én a negyediket fogom nyitni nemsokára és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e foglalkozni a feugen-stalagg párossal? Sok féle kombó van rá, de vajon megéri-e? Biztos beteszem őket majd valahova mókázni.
  • DarkHorSe
    Ja, egy honap mulva lehet hogy full hulladek lesz az a kartya. Nem sok ertelme van most naxozni.
  • Devv
    Egyiket se sajnos. Viszont jó kártyákat kapsz! A régi kártya hátlapokat nem lehet megszerezni.
  • Negritis
    sztem visszamenőleg nem elérhetőek a kártyák

naxért nem jár semmi "csak" a kártyák, max a 7 wines Q-ba számíthat bele sztem
  • Zozo0122 #6613
    Jelenleg 750 arany büszke tulajdonosa vagyok, szóval ideje megnyitni az első szárnyat :D
    2 kérdés:
    - Az első szárny teljesítésével kapok valamit jutalmat a kártyákon kívül? Aranyat?
    - A régebbi lapháttereket meg lehet valahogy szerezni? Elég jól néznek ki, főleg a barna meg a vörös :D
  • Mephike
    Úgy látom holnap epic hunter lapot fogunk látni. :)
  • Shep
    Vicces pakli de hát közöm nincs hozzá, túl sok legendary hiányzik nekem.
  • dave9004
    már most is lehet ilyet. Keress rá : Randuin Wrynn
  • Devv
    Állandóan panaszkodsz! Ne panaszkodj, játssz! Rankeden szívsz vagy mindenhol? Csinálj új paklit vagy változtass!
  • karmacoma
    Annál nincs dühítőbb. Casualban szoktam néha új deckeket próbálgatni, és most is egymás után Hunter Zoo, Zoo, Zoo, hunter. Mondjuk mindet hoztam. Az átalakított rankedes sámánomat tesztelgetem, tojások helyett Iron dwarf és a második Elemental került bele. Eddig meggyőző, de Warrior ellen baromira hiányoznak majd a tojások.
  • Shep
    De utálom ,hogy mindenkinek ott a kezében a 100 lapos kombó amivel 20+-akat sebeznek. Asszem tényleg érdemesebb lenne elfelejteni ezt a hülye játékot a francba! Bár a mekeket még lehet meg kellene várni és egy olyan random paklit csinálni ahol minden lap véletlenszerű képességgel bírna és akkor aztán lenne móka, meg kacagás.
  • Devv
    Lényegében igen, eddig mindig a lassú kontrollal futottam bele a zoo-ba.
  • Negritis
    vastyúk és szög? :D
  • Devv
    Ez olyan dire wolf alpha, abusive segeant féle zoo volt, gyorsan sok lényt az asztalra. De mit bánom én, végre elverhettem egyet! :)
  • karmacoma
    Nekik is vannak rossz matchupok. Sámánnal se vészesen rossz, csak már a nerubian eggeket is ki kellett vennem miattuk, és egyre szarabb leszek a normális meccseken(Legalább a 90%-os Hunter verés kárpótol).

Az az igazán gáz, ha összehoznak egy 1/3 taunt, egg, jugler+power over az eggre, Harvester golem + imp+ soulfire, doomguard kezdést. És ennek nagyon sok variációja van(pl DR variációk első-második körös undertakerrel) .
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.27. 16:10:27
  • Negritis
    én is kaptam már úgy ki arénán :(
  • Shep
    "Végtelenített" Power Overwhelming elég durva.
  • Devv
    Tegnap hunterrel végre belefutottam egy warlock zoo-ba. Hoztam a kutyákat és vége is volt az embernek. De levert azért 12 hp-ra...
  • benőmenő
  • Negritis
    trumpnál pofázott ma bele a játékba, idegesített :D
  • Mephike
    A sabotage használata továbbra is problémás nálam.
    A felheartnak jó a rajza, kb ennyit is tud :) Ha 4 mana lenne a költsége, akkor elgondolkoznék a használatán.
  • DarkHorSe

• Mephike
    Egyszer hallgattam meg őt, nagyon hamar leszoktam eme tevékenységről :)
  • Negritis
    hafut már hallgatva is agyfaszt kapok :(
  • Negritis
    how to blow the W :D

de azért nyertem a végén, csak nem ebben a körben

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.27. 00:26:59
  • Shep
    Ó hogy a retkes, hétszentséges, apácáknak kénköves mennykővel kivert, rézfánfütyülős, sámános rohadását már neki! De rohadt jó lenne ha az új lapok helyett inkább 1 hős bannolási lehetőség jönne a játékba!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.26. 23:57:02
  • Negritis
    asszem összekéne szednem a 2 preparationt :D
    öcsémmel agyaltunk egy charge rugón, aminek a finisherje arcane golem + 2x cold blood + faceless lenne
    de arcane helyett működne southsea is, persze kéne még 1 wincondition, arra most épp malygost raktam be, de prep nélkül macerás :(
  • karmacoma
    Sap+ez. A tempo rouge-omba alapól volt sap, mint jó tempókártya. Ezzel lehet fokozni a hatást.
  • Mephike
    Ezzel csak egy gond van, ahhoz, hogy urald a randomot, az ellenfélnél egy lény lehet kint, neked ez előtt a spell előtt még valamit ki is kell játszanod, hogy a combo részben bekapcsoljon a fegyvermegsemmisítés. Kérdem én, hogy mit fog a lap combo része érni olyan herok ellen, akik nem fognak fegyvert használni?
    Nagyon együtt kell állnia a csillagoknak, hogy ez a lap tökéletesen bejöjjön. De hamarabb beteszek ez esetben egy assassinate és biztosra megyek.
  • karmacoma
    Jaja. A control pala Priest utáni legszarabb matchupom(Warrior ellen favorit vagyok). Az eq+con nagyon erős kombó, és a Lay on hands szinte mindig megmenti a seggét ha előnyben vagyok. Végül szinte mindig valami elhúzódó lapfogyásos meccs jön, amit megnyer a kis buzikkal. :D
  • DarkHorSe
    En nem mondtam hogy nem lehet vele magas szinten jatszani, csak hogy az a leggyengebb. Nagyjabol az osszes power rankon az utolso volt. :D
  • Negritis
    hááát, egy control pala brutál tud lenni, de drága és időigényes megtanulni
    mondjuk sztem élvezetesebb mint a control wari

Tirion pedig max utolsó lépés semmiképp sem az első
    előbb kell 2x equality + wild pyro, 2x kodo + aldor ezen kívül lay on hands sem árt
    valamint tbk, sylvanas, cairne és 1 bgh
    ezzel kb az összes control deck ellen életképes leszel
    az aggrok elleni lapokat kevésbé vágom, de heartpwn-n van egy csomó jó control deck amivel magas szinten lehet játszani
  • DarkHorSe
    Nem tulsagosan. Sebezni jobban megeri a jatekban mint gyogyulni. Pala az egyik leggyengebb hero a jatekban(rankeden)
  • Zozo0122 #6584
    Egyre jobban bejön a pala, egy Tyrion jól jönne :) Nagyon erősnek érzem a palámat, pedig biztos, hogy tele van hibákkal. Pl érdemes 2 db 6 ot gyógyító spellt bennhagyni?
  • karmacoma
    Blue poszt volt róla, hogy sajnos nem szedi le az assbringert, mert előbb mennek végbe a hatások, csak utána a DR.