40521
  • Negritis
    jók a hunter lapok, de a többi class is erősödik és a hunter elleni fegyók tárháza is nő
  • DarkHorSe
    te a jovobe latsz vagy micsoda?
  • Shep
    Jó asszem 1 dolog fog változni, most már nem csak hunter, zoo meg lock lesz hanem csak hunter. Kiváló húzás a Blizz részéről.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.28. 21:42:07
  • Zozo0122 #6659
    Na jó...le kéne állni a hunter buffolással de tényleg. Inkább hoznának be egy 10. herot :)
  • Zickler
    Egyre valószínűbb az a Control Hunter.
  • Mephike
    A pap ha igazán "fázik" egy decktől, az a hunti.
  • Devv
    A napi küldim nekem is 5 win pap vagy warlock. Pappal fogok nekiesni!
  • Zozo0122 #6655
    Lol, a pap ilyen erős hunter ellen?:D Az előbb loptam tőle a paklijából egy Savannah Highmanet, következő körben kiraktam, és felbuffoltam 20-20ra, eldőlt a meccs :d
  • dave9004
    az életképes controlba kellhet Ysera. többi se abba, se a dr tempo-ba nem.
  • Zozo0122 #6653
    Épp most vertem agyon ezzel a pappal egy arany huntert :) Amúgy lehet kiveszem majd a Lightwellt, meglátjuk hogy alakul ez a pakli, egyébként is csak a napi quest miatt csináltam. Egyébként biztos úgy hibás amit csináltam hogy van :D Ilyenek vannak benne, hogy:
    - 2 db Violet teacher
    - Imp master
    - Arany knife juggler
    - Ysera
    Nem tudom, például ezek mennyire kellenek egy életképes priest pakliba, de nekem mindenhol be szoktak válni :D
  • DarkHorSe
    Mert nem csinal semmit. Persze, ha a csillagok is ugy allnak akkor jo lehet. 10bol 1szer jo is, 9szer meg csak siman hulladek es az aggro meta bedaral.
  • Zozo0122 #6651
    Miért nem? 1 darabom pedig van, de kettőt akartam a pakliba :D
  • DarkHorSe
    Lightwell nem er meg egy lapot kb :D
  • Shep
    Nincs még elég retke a sámánnak.
  • Zozo0122 #6648
    Új lap ? :D Tegyetek képet + linket is, ahogy azt kell

Na bontottam egy Auchenait, ideje volt :D Meg jött egy Silvermoon is, szépen gyarapszik a paklim használható lapokkal :D Pappal eddig ritka tróger voltam, Lightwell is kéne még egy stb...
  • karmacoma
    Elsőre nem fogott meg. Láttam, hogy sokan lelkesednek érte. A lighting stromtól eddig is csomókban hullott a hajam, most +1 mana gambling, hogy lighting bolt és fireball között kapjak valamit, nem tudom megéri-e az elillanó éveket az életemből.
  • Negritis
    crackle bazd, KELL
  • karmacoma
    Csak próbáltam a mostani face hunternél idegesítő kombót találni hozzá. Amiket írtál azok is baromi idegesítőek lesznek, de ugye most az a lényeg a midgameben, hogy beast ne legyen az asztalon a kill kommandhoz, bow/charge-ra mákolt beast ne tudjon besebezni, legyen 2-3 körben leathel-ed. Ezzel a kombóval, meg pont be tud szívatni így is. Különösen a sheep+ez lesz idegesítő sámánnal, ahol eléggé szétterülsz midgame-re, jellemzően 2-4 életes lényekkel.
  • Shep
    Ez igaz :)
  • Mephike
    A sebzés szép dolog, de nem ez lesz a lényege, a kis pók újabb beastet generál majd a kezedbe, a törpe plusz lapot huzat veled, a mad scientist secretet tesz fel, ezekkel fogsz igazán nyerni.
  • Negritis
    mer a 10 szép szám :D
  • Shep
    Miért, nem tök mindegy, hogy 10 vagy 18?
  • Negritis
    rankedon #10en állok nem akarok elmozdulni innen ezért casualbe csinálom az 5 hunter w küldit
    1 dudu megvert azóta vertem 4 zoolockot zsinórba :D
  • karmacoma
    Tovább gondolva ezt a Feigin deathet. Milyen aranyos egy Leaper Gnome, Leaper Gnome, Explosive Sheep+FD. 8 sebzés arcra+flamestrike.
  • karmacoma
    Azt nyilatkozták, hogy minden lap bemutatásra kerül mielőtt kijön a kieg. Ezzel szemben ugye a szavazáson november 28-ra jelezték az utolsó kártyát. Én is reménykedem még a decemberi eleji openben. Alapvetően úgyis lenne értelme, hogy az új season-re kijönnek a kártyák nem a decemberi közepén-végén.
  • qetuol
    sztem Dec elején jön. nincs értelme az összes lapot bemutatni egyenként
  • qetuol
    haha rájöttek hogy naxxban túltolták egy kicsit a deathrattlet
  • karmacoma
    Okádék egy lap lesz ez a Feigin Death.
  • Shep
    Eddig durván a lapok felét mutatták be (64 ha jól számoltam) vagyis eszerint karácsony környékén várható az update.
  • dave9004
    na nekem is megvan az első 7 wines arénám. palával 7-1 eddig, de pihentetem holnapra
  • Zozo0122 #6632
    Amúgy végigvittem az első szárnyat, 3 ellenfél 700 goldért...most meg gyűjthetek megint. Mind1, addig megcsinálom heroicon is.
  • Zozo0122 #6631
    Szerintem nem veszik el...és mindezt 2 manáért. Brutális ez a lap, ha eddig volt 10ből 5 hunter, ezután 10ből 9 az lesz...
  • Devv
    "érdemes-e foglalkozni a feugen-stalagg párossal?" - pont kérdeztem nemrég! :)
  • kabel15
    Szerintem igen. És gondolom elveszik a deathrate. Viszont van egy olyan érzésem, hogy a Baron Rivendare, Feugen, Stallag, elég népszerűek lesznek hunter paklikba :D
  • Mephike
    A hunti lapnál a trigger alatt azt értik, hogy bekapcsol a deathrattle képesség anélkül, hogy a lény meghalna. Jól gondolom ugye? Tehát ha lentvan a 2/1 törpe és a 2/1 gnóm, akkor húzok egyet, és sebzek kettőt, és megmarad mind a két kis görcsöm a boardon?
  • kabel15
    Jó ez a lap, bár ha jobban bele gondolok azért elsülhet rosszul is.
    Ha bele gondoltok akkor azért jók ezek a lények mert miután megölik őket marad még ott valami.
    De mondjuk ha aktiváljuk és utána jön egy területi akkor azt csúnyán megszívjuk.
  • Mephike
    Na ezek az új lapok már tetszenek! A huntit és a pala lapot szerinte fogjuk látni még.
  • DarkHorSe
    Talan egy shaman deckben lattam, fun deckben elfer amugy nemigazan.
  • Shep
    Hát a hunter lap elég durva lehet, a tauntos nem lenne rossz a jelenlegi metában a sok DR lap miatt, az utolsó meg szintén de csak ha neked nincs lent DR úgyhogy eléggé meta függő lapok.
  • Negritis
    jók ez az anti dr lapok :D