40521
  • Devv
    Köszi, hogy szóltál, engem érdekel!
  • games4ever
    Akit esetleg érdekel és nem szeretne lemaradni, nemsokára kezdődik a Kolento vs Strifecro negyeddöntő a Dreamhacken. Aztán majd a döntő.Itt lehet nézni. :)
  • Devv
    Na végigszenvedtem. Azt hiszem átmegyek aggroba a warriorommal...
  • karmacoma
    Hehe, én is pont ezt kaptam mára. Én mondjuk örültem neki, mert Rouge a kedvenc herom. http://pbrd.co/127bAPH Ezzel le is daráltam gyorsan. Imádom ezt a csapkodós deckem. Sajnos aggro ellen nagyon gyenge, szóval rankeden esélytelen.
  • Devv
    Én szeretek is velük játszani, söt minden kasztot szeretek és mivel nem mentem rá egy kasztra ,ezért egy-két dekkem gyenge...
  • erasmus4
    Nekem csak ez a kettő a bajos az összes többivel van egy elfogadható deckem.
  • Devv
    Ugyan ez a napi küldim, nekem se egyszerü megcsinálnom, 3-at hoztam rogue-al, 1-et warriorral. Gyengék a dekkjeim, de majd felfejlesztem öket.
  • erasmus4
    Általában ezt a q-t elszoktam dobni de msot pont ennyi kell az arenához :).
  • Mephike
    Próbáld ki ezt, cserélhetsz benen lapokat, a lényeg, hogy a tempó nálad legyen.
  • erasmus4
    6 vereség zsinórban casualban de ilyen 5 legendarys emberkék ellen milyen mmr van ebben a játékban azokkal a hősökkel amikkel szar vagyok miért ad brutális ellenfeleket?
  • erasmus4
    Ezzel a 2vel sosem játszom és mivel az ellenfelek csak controll warrrik egy olyasmit próbáltam összerakni de nincsenek hozzá lapjaim
  • Mephike
    Warriorral nem megy? Egy olcsó és gyors rush deckkel nem lehet gond.
  • erasmus4
    Rugó warrior 5 win a napim már nem tudom mióta küzdök vele, lockal 10 perc alatt meglenne.... Minek kapok ilyen szutyok heros q-kat :)?
  • Zozo0122 #6689
    Nekem még csak az első szárny van meg, de ezt már kimaxoltma, úgyhogy gyűjthetem a következőt. nagy kár, hogy heroicért nincs plusz kártya...
  • Tinman #6688
    Több órát rászántam, mire meglett és bizony ez volt a trükköm... olcsó charege-os lények, és ha gáz van levenni az attackjukat.

Ami nekem nagyon vérpisálás az Grobbulus heroicon... nagyjából megvan az elv, de egyszerűen még 1-2 kártya nincs meg hozzá, így nem tudtam lenyomni. Ha 30x nem menetem neki akkor 1x sem.
  • Zozo0122 #6687
    Itt a győztes pillanat, nagyon durva a hasonlóság a kettő között:D

• Zozo0122 #6686
    Várjunk csak...most nézem, hogy kb. ugyanígy győzhetted le, ott virít a 2 guardian a kezedben én meg itt magyarázok Vagy tudtomon kívül ez egy ismert taktika rá heroicon csak épp beletrafáltam? :D
  • Zozo0122 #6685
    Meglett Maexxna is heroicon, szintén palával :D Az idiótájával jól kicsesztem :D 7 szörnye volt kinn, ebből 1 tojás. Mindegyiknek levittem az attackját 1-re,tehát egy körben max 6-ot sebezhetett rám, de nálam meg volt Guardian of kings :DDDDD A szörnyeit direkt nem támadtam, hanem ilyen elven archer meg vaddisznó szintű lényeket küldtem a pofájába úgy, hogy vigyázzak arra, hogy visszajöjjön a kezembe a guardian :D Később feljött még 1 guardian, tehát küldhettem több lényt is, de végül kimúlt
  • Negritis
    napi Q-hoz összeraktam egy control palát és egész jól megy slyvanas és tirion nélkül is
  • Zozo0122 #6683

Tegnap majdnem meglett Maexxna is, pappal voltam, azon múlt az egész, hogy a 4 szörnyemből 2 volt taunt és azokat dobja e vissza a kezembe...hát persze, hogy azokat. :D
  • karmacoma
    Ezt nem annyira tudom hová rakni. Kb 4-5 új Druid lap kéne, hogy valami beast synergy kialakuljon. Addig nem éri meg.
  • kabel15
    Egyébként az új hunter lap
    Ha másra nem is de egy remove előcsalogatására minden képen hasznos lesz. Azt a kártyát ha valaki nem tudja leszedni akkor szinte lőttek a játékának.
  • Shep
    Ez asszem még nem volt.
    Új druid lap
  • Shep
    Én általánosságban beszéltem a hunterekről abba pedig bőven belefér elég sok Dr lap ami igen csúnya tud majd lenni.
  • Tinman #6678

• karmacoma
    Azért ha 2 manából kapsz 1 beastet és kiraksz egy secretet és megmarad a boardod, az brutális előny egy olyan partiban, ahol kb 7-8 körre kell tervezni. Az persze igaz, hogy control hunterben jön majd meg az igazi ereje.
  • Negritis
    sztem is inkább a control deckben lesz szerepe
    sylvanas + reincernate vol2 :D

egyébként a DR lapok jól működnek a hunterrel és ezért használja őket
    valamint ha feljön neki undertaker akkor könnyebben alakít ki board controlt amivel több esélye van
    de az is tény hogy nem a +2 sebzés + 1lap és +1 trap nyer majd meccset ott
    nyilván egy control deck ellen segíthet, de azoknak is lesz fegyvere ellene
  • Zickler
    Egyébként mér megint úgy érzem, hogy elfelejtett valaki utána nézni 1-2 dolognak. Igaz, aláírom a Hunter valóban DR lapokkal játszik, de ezek közül egyikse olyan brutális dr effekt. Most valahogy arra akarok kilyukadni, hogy a hogy hunter nem azért használja hogy a DR lapjait, mert a DR effektek annyira kellenek neki (na jó talán egyedül a mad Scientist), hanem maguk az alap lapok jók neki, az már csak egy plusz hogy van rajtuk egy szép kis DR. Ezek után én valahogy nem érzem annyira erősnek a Feign Death-et a mostani Hunterben. LEGESLEGJOBB esetben, kap belőle 2 hiénát + 1 csapdát, és talán betöl 2 damaget Leper Gnome-ból. Valahogy jobban el tudom képzelni egy esetleges Control Hunter pakliban, Cairnel és Sylvanassal.
  • Negritis
    sztem a gyors win inkább a shamantól lesz várható :D
    flametongue + improved dust devil + 2x rockbiter :D
  • Shep
    Hunternél az a nagyon durva mikor úgy nyit, hogy első kör undertaker 2. kör még egy meg még egy DR lap, olyankor már gyakorlatilag fel is lehet adni, nincs visszaút. Természetesen úgy, hogy ő kezd. Na és akkor ezek után még majd nyom egy DR aktiválót és 3 kör alatt nyer hú de izgi lesz :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.28. 23:48:42
  • karmacoma
    Ha lesz control hunter lehet én is kipróbálom. Nem a heroval van bajom, hanem a buta de hatásos buildek/játékosok uralmával.
  • dave9004
    nem fogok, legalább lesz control hunter is. azt úgy is szerettem volna, nagyja lap meg is van a jelenlegi szetből
  • Shep
    De nem a hunter miatt :D
  • Zozo0122 #6669
    Haladok az első szárnyon heroicon...de Maexxnával még nem bírok. Anub'Rekhan is épphogy meglett...megint Ysera mentett meg :D Felbuffolt Ysera + windfury, nagyjából rendbe rakta a dolgokat, hogy kijöhessen ez a végjáték:D Epic volt :D

• Negritis
    TE vagy aki a legtöbbet sír :D
  • Shep
    Persze erősödik de ha egy már amúgy is erős hőst még tovább erősítesz akkor az a későbbiekben is szinte egyeduralkodó marad.
  • Shep
    Nem ,de majd ne sírjatok ,hogy jaj a sok hunter :D
  • dave9004
    megint lehet szavazni... Pala vagy Warlock legendary lesz a köv megmutatott leg. :)
  • Mephike
    Ne aggódjunk már, a hunter alázni fog :D
    Amúgy tényleg várjunk még, simán ki lehet fektetni bármelyik herot ha kap pár nerf lapot.
  • Zickler
    Az anti Deathrattle lapokat szerintem direkt a mostani meta ellen hozzák be.