40521
  • Negritis
    ha 5. körre csak 5/7 lesz belőle az baj :D
    6-7. körben kell kijátszani egy belcher után amire ment el removal :D ott lesz belőle 8/7 is már simán és meg lehet kínálni egy HP duplázással is akár :D

asszem violet teacher, imp master, dupla murloc , boarmaster aktív részesei lehetnek a metának :D
  • Zozo0122 #6781
    Ez durva :D 5. körre simán lehet 4-7 vagy 5-7 belőle, de érdemes lehet 9. körben blessing of kingssel combozni :D Erős :)
  • Mephike
    Hm, végre egy új típusú lap, tetszik.
  • Negritis
    Bolvar
    hát ennek a lapnak a működésére kiváncsi vagyok, Hero Abiltyvel jól fog proccolni
  • Zozo0122 #6778
    Durva :D Nem adta fel?
  • Zozo0122 #6777
    Az előbb: druiddal voltam pap ellen, nem bírtunk egymással és a vége az lett, hogy nálam semmi, a papnál egy kijátszatlan lap, fatigue fight vagy 6 körön át :DD Volt még mindkettőnknek vagy 25 élete, én szépen nyomtam +páncél 1 sebzés neki, ő meg tolta a healt magára :D Úgy jött ki a helyzet, hogy én kerültem előnybe, a következő körben a nagy fatigue sebzés megölte volna, de erre kijátszotta a lapot: holy nova. Köszi, így én pusztultam bele épphogy a saját körömbe :DDD Ez jó volt :)
  • karmacoma
    Nekem egyszer volt druiddal: 1.kör Cairne 2. kör Wild Grow 3. kör swipe 4. kör faceless az egészséges Cairne-re nyitásom.
  • Zozo0122 #6775
    Eldőlt a meccs, 3. körben Ironbark Protector kész vége well played :D De nem, 2x is lemásolta facelessel, alig bírtam elintézni őket, a végén meg kitette King Krusht :D Épp, hogy megölt lethal előtt

• Shep
    Az az érzés mikor a nagypofájú 1 körrel a vélt győzelme előtt benyomja a Well played-et és te utána kinyomsz egy Loathebet ezzel megölve a kombóját, majd köv. körben elintézed, felbecsülhetetlen. Az, meg hogy egy sámán volt az ellen már csak hab a tortán :D
  • Shep
    Olyankor egyiket sem, csak a sima lapból lévő többletet bontja automatán, tehát arany lapot ő nem fog neked betörni csak ha te magad rányomsz.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.01. 13:52:52
  • qetuol
    én meg azon agyalok, hogyha van egy arany lapom meg egy normál, és bontok egy normált, akkor az automatikus cratftolás a már meglévő aranyat vagy a legutóbbi normált craftolja? (first world problems)
  • Negritis
    én bármilyen aranyat kapom kb elsőre betöröm :D
    nem vonzanak, majd ha fix 8 győzelem lesz arénán akkor érdekelni fog
  • kabel15
    Én meg pont az nézem, hogy melyik az az arany lapom amiből a normál már megvan 2x és betöröm azért, hogy kraftoljak olyat amiből még nincs 2 :D
  • Zozo0122 #6769
    Semmi :D De jól néz ki, én egyébként is meg szeretném szerezni az összes lapot aranyban 2x :D Jól sejtem, hogy a Naxxos arany lapokat csak lecraftolni lehet?
  • Shep
    Igazából mi értelme ezeknek, úgyis csak az ellenfélét látod jobban?
  • Zozo0122 #6767
    Elég jól néz ki :) De ugyan miért nem lehet hetente kiadni egy újat, vagy mittudomén 50 goldért venni darabját sokféléből...vagy 500 goldért arany hátlapot
  • qetuol
    e havi hátlap

Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.12.01. 09:53:17
  • ktm99
    Szerintem rank 20-25 kozott legalabb annyi esely van ranked-et nyerni, mint casualt, sot...
  • Botond #6764
    Jaja, dec 10 talán.
  • Devv
    Akkor mindenkinek megvan az új card back?
    Én csak a napi küldit szeretném teljesíteni casualban, de ilyen fullos priest deckbe futok bele sylvanassal meg ysera-val + malygos rogue-ba. Az ilyenek mér nem rankeden powerkednek??
  • Negritis
    0-2, 6-2, 6-3
    seggbe deathwingeztek :(
  • Negritis
    3 dropból van elég hogy az elején meg tudjam nyerni és a 3 flamestrike segít
    4Wnél tartok amúgy és volt 1 meccs amit Ravenholdt nyert meg
  • karmacoma
    Az a durva, hogy ha bemákolsz egy pyroblasot, ebbe simán benne lenne a 10 körüli win.
  • Negritis
    istenem aludni kéne sztem, mert 2ből 2x nyomtam hero power polimorph előtt ...
  • Negritis
    sztem sima 3-3 lesz sajnos, de sebaj a tudásom a gond inkább mint a draft
  • karmacoma
    Fireball jól jönne. Amúgy nem rossz kis draft, a mana curve nem néz ki rosszul, de finisher nem nagyon van. A vége felé én frostboltot szedek ki spellbreaker helyett, már csak mert baromira kell majd a removal, hogy védd a minionokat, így komoly endgame nélkül.
  • Negritis
    arenavalue-val összeraktam egy mage arénát :D
    kiváncsi vagyok mi lesz belőle :D
  • Shep
    Ó hogy a makker rohadékja. Nincs már lapja 1 lappal tud nyerni erre pont azt lopja át tőlem. Á nem szívat az rng, á dehogy.
  • Shep
    Hát ok de nekem még egy csomó sima lap is hiányzik és nem csak legendaryk. Arénát meg utálom.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 21:38:34
  • karmacoma
    Úgy tudom mostanában lesz Wow raid nyitás, szóval alapból lesznek gondok a battle.nettel.
  • Zozo0122 #6752
    De most akkor Arénából már csak új lapokat lehet majd szerezni? Ez mekkora szar már, onnantól ha régi lap kell akkor nyitni kell mindig 100-ért? Amúgy megmondjam mi lesz indulásnál? 1 hétig örülhetünk ha tudunk játszani, gondolom a szervereknek rögtön annyi lesz és fél órás várakozások lesznek mire beenged a game.
  • kabel15
    Én is ezen gondolkodtam, hogy bekészítek pár energia italt meg kaját a nagy nyitásra. Aztán lehet hogy 1 óra után úgy felhúz hogy elmegy tőle a kedvem 1 életre :D
  • karmacoma
    1200 goldból letolok kb 10-12 arénát, közben meg jön még gold questekből is. Induláshoz bőven elég lapot kapok, elvégre itt nem a hiányzó 10-12 fontos lapnak kell szurkolni. Minden pack új lehetőségeket nyit. Sámánnal már kb minden megvan AlAkiron kívül, ezen kívül craftolni is van félrerakva dust, ha megtetszik egy lap. Ezért nem erőltetem most már a sima paklikat. Azért nyitogattam én is a hónapban. 20-áig úgy csináltam, hogy 500 gold fölött toltam egy arénát és ha a nyereményből összejött 100 gold nyitottam boostert. Pont ugyan úgy be tudom zúzni az új lapokat is dustért és lecraftolni a maradék 6-7 lapot ami kéne, ha úgy alakul.

Az új arénát várom már nagyon, ahová még nincsenek tierek, meg guide-ok, meg úgy összességében is fun lesz, ahogy mindenki próbálgatja az új lapokat casulaban. Én nagyon várom már.
  • kabel15
    Úgy vagyok vele, hogy amit meg lehet szerezni most azt megpróbálom. Legalább fejlesztem az aréna tudásomat is. 5-6 win re be kéne álnom most már fixen. Mert röhej hogy 11 win után megyek 2 győzelmeset.
  • Shep
    Én nem arénázok, ugyanúgy gyűjtöm tovább a goldot és 1 ilyet, meg 1 olyat fogok nyitni felváltva. Elején veszek 5-6 új paklit, hátha mákom lesz és jókat kapok.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 20:53:01
  • Shep
    Hát abból az 1200 aranyból nehezen. :)
  • kabel15
    Amúgy szerintem ne spóroljatok, inkább csináljátok most arénát ha még hiányzik kártya. Most ha szerencséd van arénában kihozod 0 ra a pakli árát ha nem akkor is 1 alap pakli 70-80 aranyba kerül. Plusz kaptok dustot vagy valami mást. Ha kijön a kieg az alap paklikat csak 100 gold ért lehet venni. Szóval onnantól kezdve nehezebb lesz megszerezni az alap lapokat. Én legalábbis így gondolom.
  • karmacoma
    Pont ezért volt érdemes elrakni kis goldot. Lesz 1-2 hónap amíg részt vehetsz az új meta kialakulásában.
  • dave9004
    3.-a az legit idő a kiegre.
    hétfőn-kedd éjjel mint magic the gathering spoilernél megmutatják a maradék kártyákat, aztán jöhet a kieg.
  • Shep
    Szerintem egyébként érdemes kivárni amíg a pro-k egcsinálgatják az új lapokból a szuper paklikat és utána el lehet kezdeni az ahhoz szükséges lapokat legyártani. Bár ez mint tudjuk Ördögtől való, meg mit tudom én :)