40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
antiatom #6822 Hát ez a Bolvar elég vacak lap lesz szerinten. Kezdőkézben 5-drop alapból nem jó, topdeck szituációban pedig borzalmas kártya. -
Nem az számít, hogy mióta játszol hanem ,hogy hány paklit nyitottál. Én 3 Legendaryt nyitottam eddig: Az utolérhetetlen Millhouse-t, Onixyat és Leerooy-t amit be is törtem mert a nerfkor volt és csináltam belőle Sylvat. -
karmacoma #6820 Én a beta óta játszogatok, asszem augusztusban nyitottam az első legendet. Nagyjából akkoriban kezdtem napi szinten tolni és még 2 legend jött össz-vissz. Én is a használhatatlan epicek és rarek bezúzásából craftolgatok. Volt olyan, hogy commonokat is zúztam, valamint 1-2 herot nullára redukáltam Sylvanasért. Annyi a szabályom, hogy jó epicet soha nem zúzok be(hanyagolt heronál se), mert később nagyon fájdalmas lecraftolni. -
VanDaal #6819 A zoo-val az a baj, hogy kellenek bele Naxx lapok is, amik nekem még egyelőre nincsenek. Egyébként az tényleg olcsó lenne, és sok minden meg is lenne már hozzá. Ráadásul a defender of argus, az abusive sergeant és a knife juggler olyan lapok, amik szerintem sok egyéb pakliban is jól jönnek. Pont ezekhez hasonlóan sokoldalú lapok kraftolására gondoltam első sorban, amik nem kötik meg annyira a kezemet a deck összeállításakor. De ha most valamit legyártanék belőle, tuti olyan lapot bontanék legközelebb... :D
Tinman:
Akkor téged is nagyon kedvel a random ;)
Darkhorse: 20 paklinál már tuti többet bontottam, szóval 5%-os esély mellett akár már lehetett is volna közte valami értelmes :D -
Javaslom, hogy keress egy decket, ami tetszik. Lehetőleg olyat, mai nem méregdrága, ilyen pl a warlock zoo-ja, a hunti deckek secret mage, warrior rush, stb. Ezután nézd meg, mi hiányzik a deckhez, majd számold a pótláshoz szükséges dustot. Gyűjtsd a dustot, de csak akkor craftolj le mindent, amikor már megvan az összes hiányzó dust.
A másik lehetőség, hogy egy semleges legendást kinézel magadnak, amit több deckben is hasznosítani tudsz, és arra gyűjtesz. (Ragnaros, Sylva, stb) -
2.5 hónapja tolom napi szinten, óraszámok is emelkedtek.
ZÉRÓ legendaryt nyitottam!
Ha a Naxx wingek nem lett volna egy sem lenne :-/ -
5% nagyjabol hogy egy packban van 1 db legendary. Nagyobb szivas ha csak a szar legendarykat nyitod ki, azt ami kene meg kb soha :D -
VanDaal #6815 Az mennyire számít normálisnak, ha majd' egy hónapnyi játék alatt nem sikerült még legendaryt nyitnom? :D
Még epic lapom is csak összesen 4 van (Ice Block, Kidnapper, Earth Elemental, Sea Giant), de ezek közül is 2 kb totál használhatatlan a jelenlegi paklijaim mellett. Pedig mindig megcsinálom a napi küldiket, és néha azon kívül is játszogatok tovább a 3 győzelmenként járó 10 aranyakért...
Kezdem kicsit úgy érezni, ez a játék nem szimpatizál velem... :D
Egyébként ha kraftolásra adnám a fejem, így az elején mint lenne érdemesebb inkább? Több olcsó lapot legyártani, vagy kevesebb jobbat? Illetve inkább 1-1 hős pakliját kéne jobban rendbe szedni, vagy inkább általánosságban jól használható lapokat készíteni?
Én inkább a több, olcsóbb, általános lapok felé hajlanék így az elején, de gondoltam inkább megkérdezem a tapasztaltabbakat is :)
Jelenleg kb 500 dustot tudnék felmutatni, ha betörném az értéktelenebb arany lapjaimat. Ennyivel érdemes már egyáltalán kezdeni valamit, vagy gyűjtögessek még?
-
Zozo0122 #6814 Az előbb játszottam le az eddigi talán legélvezetesebb meccsemet :) Druid vs druid rank 19. Harcolgatunk, elég kiegyensúlyozott a fight, de kezdek erősen fölénybe kerülni. Ekkor kiteszi Deathwinget és mindent elpusztít ( Ysera kinnvolt) és mivel 12 életem volt a következő kör lethal lett volna...szerencsére Ysera addot egy dream cardot amivel visszadobtam a kezébe és túléltem a dolgot, majd aprókat sebeztem bele, ekkor lement az élete 12-re :D 12-t ugye szeretjük druidnál, szuper combo :DD Nálam volt a savage roar...kövekező körökben kirakott egy Malygost majd egy Sylvanast, következő körben biztosan meghalok, vagy ha valami nagyon jót húzok és nem is halok bele, akkor majd jön Deathwing is újra :D Húzok és topdeck Force of nature
Well played :D A srác fejét megnéztem volna, ugyanis ez az egyetlen lap menthetett meg a biztos haláltól :)
-
A control deckek nem erről szólnak? Hogy tartogatod a lapjaidat akkora amikor a legnagyobb potenciáljuk van. Tudomásom szerintem kegyetlenül ritka, amikor egy control deck pontosan Curve-n tud játszani. -
igaz :) de akkor sem látom, miért lenne jobbtartogatni egy miniont későbbre, ha inább ki lehet játszani egy jobbat korábban, és később amikor már van több manám, egy több manásat. esetleg zoo deckbe? -
Zozo0122 #6811 Ugye? Alig haladok én is, bár most druiddal próbálkozok és nem könnyű :D Gondolom hónap elején mindig ez van pár napig, nagyon sokan vesztegelnek itt lenn :D Bár én még rank 17-nél nem is voltam feljebb, bár lehetnék, de nem megyek az állatkertbe :DD -
A vak is látja hogy hogy van jobb 5 manás 4/7 minion, pl. stallag ahogy említetted.
De mondta bárki is hogy az ötödik körben ki kell játszani? Logikusan vársz addig ameddig az ellenfeled elnyomott 1, jobb esetben 2 silencet, és addig valószínűleg már bőven meglesz 8/7 vagy akár 10/7. -
Nekem fel sem tűnt, hogy legendary :) -
Elég érdekes paklik vannak most így hó elején 19-20-on. -
hát ez a Bolvar nagyon gyengus.... nagyon ritka, hogy ötödik körig 4 minion haljon meg, szóval hárommal számolva az ötödik körre 4/7 lesz. 4/7 öt manaáért? :D Stallagnak van 4/7 ötér, és még képessége. Spectral Knight 4/6 ötért és még untargettable képessége ... szóval legendarynak gyenge szvsz.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.12.01. 23:57:02 -
De ki beszélt a hiénáról? Sylvanas? Stallag, Feugen? vagy csak egyszerűen egy Baron Rivendare. -
Ja és a másik... Lehet panaszkodni hogy Bolvarra nagyon jó válasz a silence. de kérem szépen hány olyan lap van még amit ugyanúgy kisemmiz a Silence, de mégis használják, mert ha nem érkezik rá válasz, akkor kegyetlenül erős. Nézzétek úgy hogy lesz még egy lap amire az ellenfélnek tartogatnia kell a silencet, vagy különben megszívja.
És valamikor már abba kéne hagyni, a kártyák elásását, vagy az azok nerfeléséért való könyörgést, azelőtt hogy azok egyáltalán megjelentek volna.
Köszönöm a figyelmet, ennyi voltam. -
Ezt már átbeszéltük egyszer....
És ismét szóvá teszem, A HUNTER NEM ATTÓL A TETVES 2 DAMAGETŐL + 2 HIÉNÁTÓL ÉS A KEZÉBEN LÉVŐ +1 BEASTTŐL FOGJA MEGNYERNI A MECCSET. -
Hát asszem meg is lesz az első nerf áldozat :) -
Far sight?
-
csoszi87 #6801 Kemény lapok voltak.
Utána kijött a Mana Addict, Ironfur Grizli, Young Pirestes.
asszem kiégtem... -
Asszem 1 tévét nézünk :D
De az hogy van hogy ő kifogja az AFK osokat meg az idiótákat? -
csoszi87 #6799 Aréna play:
2. körben Frost shock az 1-1 totemre, Whisp+Coin és hero power amiből kapott 1 Healing totemet.
-
Feign Death (új Hunter lap)
A Deathrattle-ket nem tünteti el, csak aktiválja őket. Amennyiben később normálisan meghal az adott lény, ismét aktiválódik a Deathrattle-je.
OMG, mostantól a játékosok 99% hunter lesz. -
csoszi87 #6797 Pedig a Lock lapra kíváncsi lettem volna.
Azon filótzam, hogy ez is kicseréli-e magát a hero-val, mit Jax. -
karmacoma #6796 Azért a mustárral nem lesz vészes. -
Nekem volt olyan arenam hogy 3db is volt belole ;D -
Kétségtelen, hogy ezt a pala legendást kivégzi a bagoly (akárcsak a társát), de remélem nem csak ez az egy lap lesz ilyen, ötletes, még mindig jobban tetszik, mint a random :) -
Zozo0122 #6793 Múltkor egy tag kirakta ellenem arénában :DDD Nem tudom mit érzett
-
Taurent lerakod és koncertet ad neked :D -
Nekem múltkor arénában egy warrior kitolta a kapitány papagáját... azt hittem rosszul látok, de jött a sok! Miután leszedtem újra kitette! Szerintetek volt más pirate lapja? NEM. WTF? -
Magma rager, jatek legszarabb kartyaja jelenleg :D -
Zozo0122 #6789 Vannak olyan lapok amiket kb. senki nem használ? Mint pl. wisp, azt kb. senki se szokta de vannak még? Nagyon ritkák sztem a kalóz kártyák is, meg van ez az Elite Tauren Chieftain, az mit tud pontosan? Soha senkit nem láttam kijátszani :D -
Ja szerintem sem, 1/7 aztan ha a csillagok is ugy akarjak lehet nagyobb. Hat kapjak be. Most ossze lehetne hasonlitani a 7 manas, 6/9 iszonyat op hunter lappal :D -
bagoly még mindig életképes marad :D -
Hát szerintem nem ettől a laptól fog a pala életre kapni. -
Negritis #6785 ezért mondtam hogy ki kell előtte csalni a removalt pl Beltcherrel és hasonlókkal -
Mentem egy arenat kicsit elszaladt a ló nem tudtam ellenállni a fireballoknak és polymorpoknak, így 4 dropom volt kb annyi mint az összes többi :P, azért 5 winre futotta, 3 fireball 2 poly 3 flamestrike. Minél hosszabb volt a meccs annál inkább nyertem. Üres boardra Baron Gedon-t letettem köv körben facelessel dupláztam amit kitett azt elvitte a dupla 2 seb :), majd mentem arcra vissza is hozta a meccset. Az utolsó meccsemen viszont a palának akkor mákja volt 3 flamestrike közül egy se jött pedig 4 körön keresztül végig fordíthattam volna vele, utolsónál már csak 10 lapból kellett volna jönnie, de kaptam Zombie Chow-t :). -
Olyan szinten lesz meg alázva Silenc el.