40521
  • Shep
    Előbb meg kellene őket szerezni :)
  • Zozo0122 #6861
    Nagyon durvák a legújabbak, már tolnám az új lapokkal :DDD A druid nagyon felerősödött most, meg igencsak itt az ideje a murlock shamanoknak is :D De az Echo of Medivh az komoly 4 manáért?:O Az valami brutális !!!
  • Negritis
    elég durva lapdömping jött ki remélem nem jön ki ebből is ma a kieg mint gw2-swtor D:
  • kabel15
    Malganis: "Your hero is immune"
    Szerintem ez azért van rajta hogyha Jarraxus van lent akkor ne várd hogy az is kapjon 2 hp-t + 2 támadást.
  • karmacoma
    Sámánnak a 2 drop, a fegyó meg a healing lesz nagyon jó. A legendben van potenciál, mert nagy baja, hogy endgamere kifogy a szuflából a sok 1-3 manás lapja miatt. A 3-as overload, viszont baromi sok, és nagyon nem korrekt. tekintve, hogy mások 7 manáért miket kaptak.
  • dave9004
    jönnek a murloc shamanok, mechek, kalózok is alakulnak, démonok... beteg karácsony lesz :D
  • qetuol
    ezek az új legendek betegek.
    Malganis: "Your hero is immune"
    Malorne: "Deathrattle: Shuffle this minion into your deck"
    WTF?
  • Shep
    Időben fognak szólni, nem kell izgulni :)
  • benőmenő
    A béta végefelétől játszok, és az első két naxx wingből kiesőkön kívül van egy darab Nosdormum :D
  • dave9004
    ömlenek a lapok azt ihszem napokon belül (1-2nap) és kijön a GvG
  • karmacoma
    A sámán meg murlockos laphúzást kapott. Eléggé fml. :D
  • Shep
    Az a baj, hogy 6 manáért marha sok, ráadásul a tieidet is sebzi, de fantázia van benne, ahogy én is írtam. A törpe sem rossz de olyan jónak azért nem érzem, mert magában annyira nem nagy szám mivel megint kombó amiktől a priest meg most is túlságosan függ. A Velen lap az egyedüli ami tényleg önmagában is elég jó, legalábbis szerintem, de majd úgyis elválik minden mikor a hunterek lealáznak mindenkit és beleun a nép a játékba :D A Törpe amúgy tuti alap lap lesz minden priest pakliban.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.02. 20:20:19
  • karmacoma
    A shrinkmaster vagy mi nagyon sok kombót fog eredményezni. Simán lehet vele cairne-t vagy ysera-t lopni, vagy pain-el leszedni nagy minionokat. Az új aoe(lightbomb) meg kegyetlen lesz 6 manáért. A priest tele van 4/5 4/7 féle lapokkal, csak be kell kombózni circle-vel és hatalmas előny. A velen chosen meg piromanceren(megy úgy bármin) már túlzóan op lesz. A contol priest eddig se volt rossz, de most már minden matchup jó lesz neki. Handlock ellen a lightbomb már inkább nuke.
  • Shep
    Mondjuk a boxerban van fantázia, mert alapból 2/3 ami már nem rossz, ha nem jön kibelőle több akkor sem.
  • Shep
    Miket, akkor azokat én nem láttam.
  • karmacoma
    A Priest betegesen erős lapokat kapott.
  • Shep
    Hát az a helyzet, hogy azt látom, hunter rohadt erős lesz, mintha direkt azt erőltetnék, sámán szintén elég táp lesz, warrior mágus úgy kb egyformán erősödik, warlock meg pala fogjuk rá de a priest azzal mi van, vagy én maradtam le valami ütős lapról, vagy ezután fog jönni de úgy érzem, hogy a priestet leszarják. Mondjuk a fénybombában lehet talán némi fantázia de 6-ért szerintem sok.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.02. 20:07:46
  • dave9004
    nagyon jó lapok. nehéz kivárni. plusz a hangeffektjeiket is nagyon várom már :D
  • karmacoma
    Vitality totem. Ez nagyon megkavarhatja a sámánt. Mondjuk a mana totemet se használtam, mert általában 1 lapot húzol vele, akkor meg inkább a gnóm és/vagy a loot horder. Azért a control sámán elképzelhető crackle és ez segítségével, ráadásul az új windfury-s lapokkal, a burst is meglesz a végére.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.02. 19:57:48
  • Zozo0122 #6843
    Akadnak jók :)

Tree of Life KELL! Restore all characters, tehát a hősöket is maxra gyógyítja :D 1hp-d van, kirakod és mindenki maxon van, nyilván az ellenfél is, de ez szinte olyan, mintha kezdődne egy 2. menet :D Ráadásul eddigre a lapok is megfogyatkoznak, szépen elhúzódó csaták lehetnek így, könnyen lehet, hogy fatigueig megy. Nagyon poén lap :D

Mechanical Yeti szinte válthatja nyugodtan a Yetit nem? Bár az, hogy ez mech bekavarhat sok dologba :D

Kezan Mystic...tetszik, szívatós :D

Floathing Watcher szépen combózik a hero powerrel.

Implosion is tetszik :D Jöhetnének az új lapok :D

• karmacoma
    A listáról erre mondtam először, hogy default lap lesz a warrioroknál. Feltétel nélküli removal, ami legtöbbször olcsó lesz, tekintve milyen sok módon tudja sebezni a saját lényeit a warrior.
  • Mephike
    Erről a lapról mi a véleményetek?

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.12.02. 19:44:02
  • Zozo0122 #6840
    Nagyon helyes, jó változtatások :)
  • DarkHorSe
  • Mephike
    Raklapnyi új lap :)
    (Akkor most már van link is.)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.12.02. 19:26:34
  • karmacoma
    19 új lap. Nem linkelgetem, gondolom megtaláljátok. Midrange hunter újra a színen lesz a Hobgoblinnal.
    Ami még érdekes a soulfire, Auctioneer, flare +1 mana. Sztem mind okés, bár handlock most a sok zoo miatt szív, és a miracle rouge se fog nagyon örülni.
  • Mephike
    Továbbra sem bántásból mondom, de a lényeg látom nem ment át: " Ha hazaértem melóból és lesz időm/kedvem". Időm továbbra sincs, de nézd meg ezt a videót, a sráccal teljesen egyet értek. Azt mondja el, amit én is mondanék. Remélem így megfelel. Az, hogy szerinted használhatatlan, az a Te véleményed, ugyanúgy, mint ahogy nekem is lehet véleményem, hogy használható lesz.
  • Zozo0122 #6835
    Még szerencse, hogy időben bejelentették, hogy időben be fogják jelenteni
  • karmacoma
    Nem kéne már maintancenek lennie?
  • Devv
    "Blizzard Entertainment Tweet-jeinek a fordítása:

Időben be fogjuk jelenteni a megjelenést. - Zeriyah"
  • Zozo0122 #6832
    Egyébként itt van ez, itt lehet tesztelgetni ki hányadikra nyit legendaryt :DDD
  • Zozo0122 #6831
    Én kb. egy hónapja tolom, eddig 1 legendary esett (de az már kb. az első hét végén :D) meg néhány jó kis epic, rareből sok jó van, de pl. egy Argust nekem is craftolnom kellett, mert az nagyon kellhet bárhová :D
  • Shep
    Hát az semmi.
  • DarkHorSe
    Ha nem akarod bizonygatni, akkor ne tedd. a csak mert en azt mondtam nagyon eros erv amugy is.
  • qetuol
    nem lehet azt valhol megnézni, hány paklit bontottam már eddig? érdekelne..
  • Tinman #6827
    Olyan 30 körül, mert ugye 2800G elment Naxxra.
  • Shep
    Hát én ha pala ellen vagyok mindig belefutok és emiatt tartogatok is rá valamit.
  • Mephike
    Most erre mit mondjak? Nem fogom bizonygatni egy lap minőségét és nem óhajtom elmagyarázni, hogy miért nem csak kezdőkézben jó lap. Illetve az aki csak top deckre játszik, az lehet át kellene gondolnia, hogy nem jó játékba fekteti az idejét. Ha hazaértem melóból és lesz időm/kedvem, elmondom, hogy mitől jó lap ez a mostani. A silence tényleg kivégzi, de könyörgöm, melyik jobb lapot nem teszi tönkre? De persze maradhatunk abban is, hogy ez egy szar lap, és pár hónap múlva megnézzük, hogy ki tévedett.
  • DarkHorSe
    Bolvar csak egy sima szar lap, kezdobe be kell tartanod, hogy erjen valamit, persze igy nagyon gyengited a korai jatekod. Vagy ha nem igy teszel es eldobod, miutan topdeckeled kb szart sem er(csak akkor ha legalabb, miutan felhuztad megoletsz 4 akarmit, pfff :D ). Kap egy silencet aztan 1/7 lesz, nevetseges. A masik pala legendas legalabb egy test marad, silence utan.
  • Mephike
    Nem akarlak megbántani, de ez egy jobb legendás lap. Kétségtelen, hogy nem egy Ragnaros, de használható lesz, többet fogsz vele találkozni, mint a mostani pala legendással.