40521
  • Shep
    Hát szerintem arénában elég jó, vagy inkább csak ott jó :D
  • benőmenő
    A pala akárhogy szar confirmed :D
  • Negritis
    egyáltalán nem szar, és sokkal több logikát igényel egy bizonyos szint felett
    pusztán azért mert nem csak 2 hanem akár 4 flamestrike vagy poly is lehet az ellenfélnél, ezért máshogy kell taktikázni

valamint nincsenek 'fix' deckek ahol már a 3. körben tudod mire számíthatsz
  • Zozo0122 #6899
    Mentem egy 0-3 arénát. Paladinnal. 3 Blessing of Kings, 2 consecration, stb. Most egy ideig nem arénázok :D Full szar ez a játékmód, nagyon random, csak jók a jutalmak, ezért nagyon megéri :D
  • Mephike
    Ne is mond az arénát. A hetedik meccsemnél kaptam egy warlockot. Fel is húztam a szemöldököm, hogy a leggyengébbek egyike hogy volt képes eljutni idáig. Hamar megtudtam, volt nála 4 soulfire, a Dread Infernal-ok potyogtak a kezéből a Voidcallereknek köszönhetően. Jah és Lord Jaraxus is kint volt, köszöntem szépen, az addig veretlen deckemet úgy összecsomagolta, hogy csak pislogtam...
  • Mitttomén
    Részemről megtartok 500 goldot arénára, azzal el kell lennem egy ideig, mert kb nullszaladósra szoktam hozni a meccseket, bár kíváncsi vagyok mennyire lesz hígabb vagy keményebb a mezőny pár nappal a frissítés után.
    Az meg pláne érdekel miket fog adni RNGjesus mikor vagy 6k goldot beletolok paklikba...
  • dave9004
    euban akkorra kell időzíteni amikor a gyerekek hazaérnek suliból akkor hígul a legjobban, éjfél felé eléggé bekeményedhet hc játékosokkal az aréna.
    amúgy én is fejlesztem az arénatudásom, a legjobb goldforrás az aréna lehet, ha sikerül feljebb tolni az átlagot
  • karmacoma
    Én is így számolok, de a nagyobb player pool mindenképpen előnyünkre válik majd. Pl 5-6 győzelemnél mostanában nem nagyon látsz hülyéket rossz paklival, míg nagyobb merítéssel több lesz középen a jó játékos/szar pakli vagy rossz játákos jó pakli kombó.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.03. 15:54:16
  • erasmus4
    Kapunk egy ingyen arenát megjelenéskor. Mostmár csak pénzt gyűjtök és elarénázom mindet miután megjelent remélem sokan kipróbálják akik nem szokták tolni mivel ingyér van így easy lesz remélhetőleg :D. Mondjuk ha mindenki így gondolkodik mint én akkor meg mással se lehet majd találkozni mint arenaveteránokkal :P.
  • Negritis
    összeraktam a Tarei freezemaget alexával és háát, kell hozzá egy mentalitás :D
  • Shep
    Egyébként azon gondolkodtam ,hogy ha tényleg lesz valami kemény murloc shaman, akkor az éhes rák szépen felértékelődhet.
  • Shep
    Hát ez a lap változás, ha nem szólnak szerintem sosem veszem észre, hogy pl. Ragna kicsit másabb.
  • Mephike
    Van itt még pár infó, Ragnaros rajzát kicsit átdolgozzák, stb.
  • Shep
    Ez igazán jó hír lenne.
  • Devv
    A színvonal nem "-0", hanem király. Megosszuk élményeinket, észrevételeinket, az infókat, faszkodunk, tudod mint egy fórumon. Szia!
  • Mephike
    Elvileg jönnie kell droidra is. Azért első körben lehet lesz pár update pont ez miatt. De én win8as combot használok, szóval én már egy ideje tudok abletről játszani. Viszont a +1 gvg boostert el tudnám viselni. :)
  • Negritis
    droidra is jön 9.én? mert nem figyeltem a hírt
    jó lenne a tabletem várja :D
  • qetuol
    akkor köszönöm, hogy benéztél nem kellett volna
  • Mephike
    Hm, szerencsére ezzel a kommenteddel Te mindent elkövettél, hogy a minőség tovább emelkedjen... Más téma:
    Elvileg ha megjelenéskor játszunk, akkor kapni fogunk:
    1db Ingyenes aréna
    3db Goblins vs Gnomes pack
    Ha androidos kütyüről lépsz be, az is 1 boostert jelent.
  • Fletley9
    Dec 9 a hivatalos dátum
  • attiGT
    csak tegnap óta kezdtem olvasni ezt a fórumot de már bánom is :D színvonal -0
  • attiGT
    jézusom ember te annyi faszságot írsz, hogy az már fáj
  • qetuol
    akkor eddig szerencsém volt :D főleg, hogy secret maggel nyomulok :D
  • Shep
    Alig? Szinte minden hunternél ott van és tényleg túl erős.
  • qetuol
    pár kártyát megváltoztatnak:
    - Soulfire now costs 1 (up from 0)
    - Gadgetzan Auctioneer now costs 6 (up from 5)
    - Flare now costs 2 (up from 1)

(az utóbbit nem is értem, alig találkoztam vele)
  • DarkHorSe
    Na kinek melyik lap tetszik a legjobban a kiegeszitobol?
  • qetuol
    és meg lehet ölni, míg a shadowform permanens.. szóval a shadowform jobb
  • qetuol
    ezek szerint nem tudod, mi az az Immune. Az immune azt jelenti, hogy nem lehet megsebezni.
  • kabel15
    Amugy a hunter uj 2/3 as lapja olyan mint a priest shadowformja. Csak ez 1 el kevesebbe kerul es test az asztalon.
  • DarkHorSe

No moar well met? :=(
  • erasmus4
    a druid legendary Malorne: "Deathrattle: Shuffle this minion into your deck" megnyeri az összes fatigue meccset
  • Zozo0122 #6871
    Amúgy tudjátok mi lenne brutál?:) 2vs2 játékmód :D Buffolhatnád a haverod lényeit stb...rengeteg lehetőség van benne.
  • Zickler
    Az Immune Heartstone-ban arra vonatkozik, hogy az adott karakter nem szenved sebzést. De attól függetlenül minden más hatás hat rá, fagyasztás, buff, bármi.
    Egy szó mint száz, ha kijátszod Malganist miközben kint van jaraxxus is, Jaraxxus megkapja +2/+2 -s buffot és nem sebződik.
  • Zozo0122 #6869
    Nekem sem egyértelmű... Vagy arra vonatkozik, hogyha Jarraxxus alakjában vagy, hiába ő is démon nem kapod meg a +2/2-t. Vagy arra, hogy amíg Malganis él, addig egyáltalán nem kaphat sebzést a hősöd...viszont akkor brutál :D Ingyen laphúzás körönként tappel stb...
  • qetuol
    nem igazám értem, miről írsz... Your hero is immune azt jelenti, hogy nem sebezheted a herot, Jaraxxus ide vagy oda. a +2/2 pedig valszeg Jaraxxusra is vonatkozik.
  • Negritis
    shaman vs shaman ala trump
    basic set vs alakir mégis a tudás győz nem a legendary
  • Shep
    Na nyolcadika a nagy nap! (nálunk csak 9)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.02. 23:10:30
  • Shep
    Trump pont most beszél az új lapokról.
  • Shep
    ajaj ezek az új legendaryk is, nem elg, hogy a régiek sincsenek meg még ezek is hiányozni fognak, mert van azért köztük pár jó. Az a robbansó warrior szerintem enyhén szólva is OP
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.02. 22:44:55
  • Shep
    Ú az a másolós mágus lap nagyon beteg.