40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #7022 Nem mákos.
Többször bebizonyította, hogy nem csak a randomot tudja irányítani, nem az ellenfél deckjét is.
3:16-tól
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.05. 19:06:57 -
Ja, nagy makker a srác amúgy. -
Zozo0122 #7020 Lightning strom baby lightning storm please - húz - lighning storm
-
twitch-en -
Zozo0122 #7018 Hol lehet ezeket nézni? -
hm Cairne-nek megváltozott a beszólása mikor idézed -
Amaz ellen kinyomták Onixyat meg a random taunt/windf/shieldet adó mechet aztán elég durván nézett ki a board :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.05. 17:25:47 -
mkfdd #7015 unstable portal OP!!!! -
Zozo0122 #7014 Igen, ha egy másik lény vagy lap idézte neki. Alap esetben még nem lehet meg neki :D Pl. kis pók idéz egy új beast legendaryt a kezébe. -
Az hogy létezik hogy Ranked-en láttam egy új legendary lapot valakinél? -
DonPedro22 #7012 Megszűnt arénán az idő limit? mert 2. játékos csinálja azt hogy első második kör után afk lesz és megvárják még megunom és kilépek ezzel előnyt adva nekik... -
Igen? :D Olyan hangzatos pedig :D -
A legsimább 0-3.
-
az a legpocsékabb lap :D -
Na akkor kezdjük az ingyen arénát, elég sok új lapot bedobott.
-
Nem hiszem ,hogy az az egy lap magában elég lenne. -
Zozo0122 #7006 Nagyon helyes, gyűlölöm már kb. a huntereket, én szinte soha nem is játszok azzal, agyatlan beast pakolgatás kb az egész :D Meg szinte kikerülhetetlen trapek sorozata...és kis életről szinte esélytelen fordítani a hero power miatt. Már fanyalgok amikor hunter jön kb. :D -
mage vs mage 4 fireball a kezemben 7. körben boardon semmi ellen 30 hp ja van és most polyzta le a stormwind chamomat, de köv körben sok lényt rakott le top deck mind controll tech.., pechére arcra ment, így azt a 6 sebet be tudtam tolni aztán 4 fireball :D. -
BlackWolf #7004 egy ilyen miatt ma vesztettem is gamet , jah pont hunterral arénában. Viszont vicces eddig webspinner droppok Malorne, Malorne , Mukla , Maexxna :D volt 1 db silverback patriarch is , de megbocsátottam neki.
A mad bomber nagy testvére is elég cigány :D a tankról ne is beszéljünk 7/7 divine shield , ha nincs leszedés 2 kör alatt elviszi a fél hp-t -
mkfdd #7003 Kezan mystic egyedül kinyírja majd a jelenlegi hunter metát yaaay -
Zozo0122 #7002 Elég jó az új pályadesign, jó érzés pofán lőni az ellenfelet a lézerágyúval :D -
VanDaal #7001 Köszönöm! Akkor nem halogatom a dolgot, jöhet a 0:3 :D -
Szerintem amúgy a board a legjobb, tele sok marhasággal. -
karmacoma #6999 Nekem is nagyon tetszik. Minden új effektet leanimáltak. A bohókás hangok és animációk, pont azt hozzák, amit egy ilyen témájú kiegnek kell. -
Azt írják ,hogy constructedben is kaphatsz új lapot ha a random pont olyat idéz meg. :) -
karmacoma #6997 Úgy olvastam a kieg megjelenéséig kell letolni, utána elveszik. Pont ilyen promó runnak gondolták sztem. -
Ok, akkor úgy mondom ,hogy aki most elhasználja annak szerintem nem lesz több. -
VanDaal #6995 És vajon felhasználni azt lehetne dec. 9. után is az ingyenes arénát? Mert én már lehet inkább tartogatnám az új kártyákra, ha el nem veszik. -
azt írják az oldalukon, hogy "Anyone who logs in to Hearthstone between December 5 and December 9 automatically gets their next new Arena run for free!". szóval ha nem lenne több, akkor kilencedike után nem kapna free arénát, aki előtte nem logolt. -
Egy olyan videót néztem meg, ahol a srác dirkt az új lapokat választotta, és ott is ha lehetett a random képességűekre ment rá. Fun volt, de nem volt meglepő, hogy csak 1-3-at ment. Jók az új effektetk, hangok, igényes a kidolgozottsága az effektetnek. -
Mekkora arénát mentem 3. körben a mage, egy 2manás 1.hp-s lényére rányomta azt a magical coucumbert vagy mi a rákot ami átváltoztatja egy másik 2 manás lénnyé , lorewalker cho-t kapott:D alig mert spell-t használni a mage utána :D, meg is nyertem mivel onnantól nem volt spell :). -
Szerintem nem lesz több. -
Megnéztem én is egy videót, ott is simát kaptak. Pedig bíztam benne, hogy kapunk egy ticketet, amit jövő héten be tudnk váltani az új csomagra. -
szóval ez az a free arena, amit kapunk, vagy dec.9-én kapunk még egyet? -
ktm99 #6988 En neztem par kort streamen, csak simat lattam, nekem is azt adott. -
Simát adott. -
En nem mertem befejezni :D Szerintem meg csak sima packot ad, de tenyleg nyilatkozzon aki tegnap letolta mert engem is erdekel. -
Az aréna mostmár gnómos pack-ot ad vagy azt csak 9.-e után? -
A legjobb ami történhetett ezzel a játékkal az pontosan ez... úgy felborították vele a bilit, hogy a korábban atombiztos copypaste buildek sírva zuhannak darabokra. Muhahahahaha! Végre!!! -
Ha most élek az ingyenes aréna adta lehetőséggel, akkor még ugye a classic booosterből fogok kapni?