40521
  • csoszi87
    Nem mákos.
    Többször bebizonyította, hogy nem csak a randomot tudja irányítani, nem az ellenfél deckjét is. 3:16-tól

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.05. 19:06:57
  • Shep
    Ja, nagy makker a srác amúgy.
  • Zozo0122 #7020
    Lightning strom baby lightning storm please - húz - lighning storm
  • Shep
    twitch-en
  • Zozo0122 #7018
    Hol lehet ezeket nézni?
  • dave9004
    hm Cairne-nek megváltozott a beszólása mikor idézed
  • Shep
    Amaz ellen kinyomták Onixyat meg a random taunt/windf/shieldet adó mechet aztán elég durván nézett ki a board :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.05. 17:25:47
  • mkfdd
    unstable portal OP!!!!
  • Zozo0122 #7014
    Igen, ha egy másik lény vagy lap idézte neki. Alap esetben még nem lehet meg neki :D Pl. kis pók idéz egy új beast legendaryt a kezébe.
  • REALista
    Az hogy létezik hogy Ranked-en láttam egy új legendary lapot valakinél?
  • DonPedro22
    Megszűnt arénán az idő limit? mert 2. játékos csinálja azt hogy első második kör után afk lesz és megvárják még megunom és kilépek ezzel előnyt adva nekik...
  • AntiHero
    Igen? :D Olyan hangzatos pedig :D
  • Devv
    A legsimább 0-3.
  • attiGT
    az a legpocsékabb lap :D
  • AntiHero
    Na akkor kezdjük az ingyen arénát, elég sok új lapot bedobott.

• Shep
    Nem hiszem ,hogy az az egy lap magában elég lenne.
  • Zozo0122 #7006
    Nagyon helyes, gyűlölöm már kb. a huntereket, én szinte soha nem is játszok azzal, agyatlan beast pakolgatás kb az egész :D Meg szinte kikerülhetetlen trapek sorozata...és kis életről szinte esélytelen fordítani a hero power miatt. Már fanyalgok amikor hunter jön kb. :D
  • erasmus4
    mage vs mage 4 fireball a kezemben 7. körben boardon semmi ellen 30 hp ja van és most polyzta le a stormwind chamomat, de köv körben sok lényt rakott le top deck mind controll tech.., pechére arcra ment, így azt a 6 sebet be tudtam tolni aztán 4 fireball :D.
  • BlackWolf
    egy ilyen miatt ma vesztettem is gamet , jah pont hunterral arénában. Viszont vicces eddig webspinner droppok Malorne, Malorne , Mukla , Maexxna :D volt 1 db silverback patriarch is , de megbocsátottam neki.

A mad bomber nagy testvére is elég cigány :D a tankról ne is beszéljünk 7/7 divine shield , ha nincs leszedés 2 kör alatt elviszi a fél hp-t
  • mkfdd
    Kezan mystic egyedül kinyírja majd a jelenlegi hunter metát yaaay
  • Zozo0122 #7002
    Elég jó az új pályadesign, jó érzés pofán lőni az ellenfelet a lézerágyúval :D
  • VanDaal
    Köszönöm! Akkor nem halogatom a dolgot, jöhet a 0:3 :D
  • Shep
    Szerintem amúgy a board a legjobb, tele sok marhasággal.
  • karmacoma
    Nekem is nagyon tetszik. Minden új effektet leanimáltak. A bohókás hangok és animációk, pont azt hozzák, amit egy ilyen témájú kiegnek kell.
  • Shep
    Azt írják ,hogy constructedben is kaphatsz új lapot ha a random pont olyat idéz meg. :)
  • karmacoma
    Úgy olvastam a kieg megjelenéséig kell letolni, utána elveszik. Pont ilyen promó runnak gondolták sztem.
  • Shep
    Ok, akkor úgy mondom ,hogy aki most elhasználja annak szerintem nem lesz több.
  • VanDaal
    És vajon felhasználni azt lehetne dec. 9. után is az ingyenes arénát? Mert én már lehet inkább tartogatnám az új kártyákra, ha el nem veszik.
  • qetuol
    azt írják az oldalukon, hogy "Anyone who logs in to Hearthstone between December 5 and December 9 automatically gets their next new Arena run for free!". szóval ha nem lenne több, akkor kilencedike után nem kapna free arénát, aki előtte nem logolt.
  • Mephike
    Egy olyan videót néztem meg, ahol a srác dirkt az új lapokat választotta, és ott is ha lehetett a random képességűekre ment rá. Fun volt, de nem volt meglepő, hogy csak 1-3-at ment. Jók az új effektetk, hangok, igényes a kidolgozottsága az effektetnek.
  • erasmus4
    Mekkora arénát mentem 3. körben a mage, egy 2manás 1.hp-s lényére rányomta azt a magical coucumbert vagy mi a rákot ami átváltoztatja egy másik 2 manás lénnyé , lorewalker cho-t kapott:D alig mert spell-t használni a mage utána :D, meg is nyertem mivel onnantól nem volt spell :).
  • Shep
    Szerintem nem lesz több.
  • Mephike
    Megnéztem én is egy videót, ott is simát kaptak. Pedig bíztam benne, hogy kapunk egy ticketet, amit jövő héten be tudnk váltani az új csomagra.
  • qetuol
    szóval ez az a free arena, amit kapunk, vagy dec.9-én kapunk még egyet?
  • ktm99
    En neztem par kort streamen, csak simat lattam, nekem is azt adott.
  • Shep
    Simát adott.
  • DarkHorSe
    En nem mertem befejezni :D Szerintem meg csak sima packot ad, de tenyleg nyilatkozzon aki tegnap letolta mert engem is erdekel.
  • erasmus4
    Az aréna mostmár gnómos pack-ot ad vagy azt csak 9.-e után?
  • Tinman #6984
    A legjobb ami történhetett ezzel a játékkal az pontosan ez... úgy felborították vele a bilit, hogy a korábban atombiztos copypaste buildek sírva zuhannak darabokra. Muhahahahaha! Végre!!!
  • Mephike
    Ha most élek az ingyenes aréna adta lehetőséggel, akkor még ugye a classic booosterből fogok kapni?