40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát nekem volt nem 1 olyan mágus köröm ,hogy 1 db ploym volt se fireball se flamestrike se semmi. Ezért mondom ,hogy túlságosan nagy a szerencsefaktor az arénában. Az s komolytalan mikor kinyomja a 4. soulfire-t vagy egy lényre rápakolja a 4 db power ow-t. Persze pont az ilyen nála van/nincs nála dolog miatt adódhatnak igen vicces helyzetek, ezekből születnek aztán hetente az újabb videok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 12:58:23 -
Mitttomén #7061 Arénában a legjobb szerintem a mage, pontosabban azzal a legnagyobb az esély, hogy megkapod az op lapokat, mivel tele van ilyennel amik csak basic/expert -ek.
Most a free Arénát is azzal toltam, de, 9-2-nél megálltam vele, majd csak 9-én fejezem be, hogy már GvG paklit adjon.
Amúgy vicces volt nagyon, mikor a második meccsemen az ellenfél első körben kezdésként kitett egy Target Dummy-t, na ekkor már tudtam, hogy ezt nyertem is... Igazam lett...
Más kérdés, hogy ilyen draft-ot már rég kaptam, bár mostanában nem is arénáztam, csak gyűjtögettem a gold-ot, azért meglepődtem volna ha 7-8 win-ig nem jutok el ilyen lapokkal:
3x flamestrike
3x fireball
1x polymorph
2x blizzard
1x pyroblast

Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.06. 12:35:32 -
karmacoma #7060 A rouge nagyon jó arénában. Én mindig őt választom, ha az opciók között van. -
karmacoma #7059 Nem, az külön kártyacsomag lesz. Azért is nevezték át a shopban expert packról a régit. -
voros12 #7058 Ha most veszek pl 1 packot, és csak a GvG megjelenés után nyitom ki, abba lesznek úgy lapok? -
Shopban 2 katt az "1 pack" gombra és beírhatod a darabszámot. -
ktm99 #7056 Semmi. Mivel nem latsz bele a lapjaiba nem tudhatod, hogy milyen opcioi vannak. Ugyanugy o se tudja, hogy nalad meg mi lehet, erdemes-e elloni a board clear-t vagy nem, ezert lazan elkepzelheto olyan felallas aminek az eldontese idot igenyel. -
Priesttel tök mindegy milyen lapjaid vannak ha szarul adja nem tudsz mit csinálni. -
Ez mind szép és jó, csak ha nem jön fel a lap ami ezekhez kell akkor nézheted a Napot :) Ez a bajom a játékkal, túlságosan végletes. Normális kiélezett csaták alig vannak, vagy szarrá aláz, vagy én alázom őt. -
Az utóbbi pár hétben teljesen leszoktam priestről... annyira sebezhető, hogy az valami borzalom. Ahhoz, hogy versenyképes legyen olyan kártyák kellenek, amik nekem még nincsenek. Ennek ellenére több priestet is elvertem mostanában szinte base shaman vagy druid dekkel, egyszerűen azért mert nagyon kiszámítható mivel mi a céljuk.
Jah meg a vicc az, hogy a soha nem használt rugóra 1x kényszerből ráálltam aztán azóta arénában azzal megyek, 3-5 win nekem teljesen oké. -
karmacoma #7052 Sztem nincs baj a druid kombóval. Másképp kell játszani ellenük. Figyelni kell az életre, kombo range-ben pedig mindig legyen kint taunt, és le kell szedni a tokeneket. Én gyakran visszatartom Lothebet és egy tauntot a közepén, hogy mikor kombó környékén jár, kapjak két ingyen kört, amikor csak nézegeti a 20 manás kombóját vagy a belchert. Általában a játékán is érezni mikormegy már nagyon a kombóra. -
Hogy tudok aranyért egyszerre több paklit venni, hogy ne egyesével kelljen nyomogatni? -
Igen. Mondom, hogy tele van taplókkal a játék. -
És úgy jártál, már, hogy: sokadik kör, kint van egy szép adag lényed, félve számítasz is rá, hogy board clear jön. Mit csinál az ellenfél?
Nem teszi ki a board cleart azonnal, hanem csak azt látod, hogy megfog egy lapot, picit kihúzza, majd vár, elengedi, visszateszi. Megint. Ezt 2x-3x eljátssza... lassan lejár az ideje, már ég a kanóc és az ideje lejárta előtt kiteszi a board cleart. WTF???? Mi bajuk van ezeknek? -.- -
Egyik versenyen is ezt csinálta valamelyik, mondom ez ilyen bohóckodás, vagy hasonló. -
Nem érted.
Ha valaki elolvas egy kártyát, akkor rajta hagyja rövid ideig az egeret, ezt te is látod és nem zavaró. Azzal van a gond, amikor eszetlenül körbevillogtatja a saját körében, de folyamatosan és mindenen. Elolvasni nem akkor olvassa el ez egyértelmű, egyszerűen ahová a szeme néz oda rángatja az egeret is, kár, hogy ezzel mást kiidegel. -
Kezdő, és nem másolt buildje van, nem olvasott utána, most próbálja mi micsoda. Tinmanmódszerhívő, és ezért haragszol rá?! :D -
Szerintem ezek direkt csinálják, mert élvezik. -
Azért, mert rohadtul nem való egy ilyen játékba ilyen kombó, valamint azért mert továbbra is az van ,hogy egyik nap szarrá szívat másik nap meg minden bejön, ez így nem RNG, ez így egy nagy kutyafüle! -
szegénynek idegösszeomlásos rohama van te meg még haragszol is rá? :D:D -
Negritis #7042 én minden meccs elején tolok egy "greetings"-t és ennyi
az ellenfélnek kijár a tisztelet és értékelem ha én is megkapom -
Tudod mit utálok még qrvára?
Amikor a játék első percétől, egészen a végéig mindenen végigmozgatja az egeret, mint egy diszkóban, úgy villog minden. Ezt miért csinálja pár barom? Minden körében, minden kártyáján többször, a saját karakterén, a hero poweren, az én hero poweremen, a kitett minionokon többször átmegy? Nem látja? Miért nem megy szemészhez? Iszonyat irritáló! -
Pár hasonló óta én már egy büdös szót nem szólok. Ennyi a max: Ha köszönnek köszönök, de soha semmi más, semmi, zéró. -
Zozo0122 #7039 Hatalmas :D -
Mondhat bárki bármit, de ez a legjobb Sylvanas + Deathlord kombó, amit valaha láttam. -
Negritis #7037 12 mana a 22 sebzés amit mondasz ugye FoN+SR+Inner+SR
rugó 21et vág rád 8ból (ha nincs épp fegyója akkor 10ből) deckhand+2xcb+faceless
de ezekkel nincs gondom alapvetően, és nem értem minek rugózol ezen ennyit folyamatosan
ha nem tetszik a játék és csak felmérgeled magad rajta, lehet nem kéne erőltetni tényleg -
Ki akar ingyen fraget? A legszarabb pakli is szarrá szívat. Ez a druid trentes trógerság is öcsém, 1 kör alatt elintézi az embert, esély sincs arra, hogy az ember reagáljon. Továbbra is azt mondom hogy az ilyen kombókat nem lenne szabad hagyni egy 30 hp-s játékban. Egy kör alatt 20+ sebzés rohadtul nem vicces. -
Megjelentek az árus nélküli miracle paklik. -
Öcsém mekkora parasztok vannak. Elnyomja hatszor a WP-t, majd vár még egy csomót majd benyomja a kombót. Ezért jó ez a játék, minden nap új bunkókat "ismerhet" meg az ember. -
Az a legnagyobb érzés a játékba mikor kijátszik valami eget rengető kombot felhúz egy lényt + kings vagy bármi szóval piszok sok jó lapot rárak, vagy csak rogue legendary-t felhúzza 16Hp ra. Majd nyomsz egy Well Play-t és le silenceled 
Esetleg Big Game Hunter.
-
alapból némítok mindenkit és én is kussban tolom végig. annyi az egész, ha kikúrt módon kitol velem, akkor mindent végigjátszok (nem időt húzva de minden manát elköltök amit lehet) és ilyen reverse bm-t tolok végig :D -
Az olyanok szerintem direkt idegesítik a másikat, hogy hátha megunja és feladja, vagy csak megzavarja a játékban. Bár egyrészt bunkóság, másrészt meg nem tudja ,hogy lehet némítani? -
Zozo0122 #7030 Múltkor egy rogue egész meccs alatt nyomta a well playedet megállás nélkül. Végig a kb. 12-13 perces meccs alatt. De nem némítottam le, nem foglalkoztam vele :D Mondjuk én is aktív vagyok, ha valaki csinál valami igen jó megmozdulást akkor megy a WP. -
Én a magam részéről minden üzenetet utálok, játszani akarok nem a hülyeségeket hallgatni, úgyhogy mostanában kapásból nyomom a némítást. Kedvencem az amikor valaki folyamatosan ugyanazt az üzenetet nyomkodja. -
Zozo0122 #7028 Amúgy ha meccsek végén nyomok egy greetingset a lethal előtt az BM? Én csak elköszönök, de van aki ezt magára veszi?:D -
Zozo0122 #7027 Na jó, az előbb...priest ellen voltam druiddal. Én első köröm: coin + 3/2 párduc. Erre ő: Doomsayer
Lefagytam, nem tudtam, hogy most ez így mi :D De voltak még durva megmozdulásai, gyógyítja a szörnyemet, utána rásebez varázslattal. Kirak 2 szörnyet, utána knife juggler :D Gondolom totál kezdő volt szegény, de akkor honnan a búbánatból van doomsayere, meg silver hand knight meg voltak egész jó lapjai. Vagy szerencsésen nyitotta az első boostereit, vagy troll volt, bár nem hinném, mert lehetett látni ahogy próbálja gyógyítani a full életen lévő szörnyét meg hasonlók...
-
Nehéz eldönteni, hogy a random effektet vagy a priest makkot utálom jobban :D -
Nekem is majdnem :) Jó a random, mi? :D -
Csak halkan megjegyzem, hogy drafton egy meccsem elment a random 50%-os orktól... -
Negritis #7023 agyfaszt kapok az ellenfél priest makkjától :D
mindgames - yseria
TS - consec-equa :D
ettől függetlenül a control palám nyert :D (bár kéne bele slyvanas - tirion)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.05. 19:16:31