40521
  • Shep
    Szerintem az is csak nyitotta örült neki ,hogy végre egy legendary és berakta a paklijába poénból :) Lehet én is berakom megint a priest deckbe :D Egyébként nem ártana, ha végre csinálnának vele valamit, mert még a magma rager is használhatóbb lap.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 16:36:19
  • Shep
    Ok, jogos én főleg a priestről beszélek. Warrior kontrollt esélyem sincs összerakni annyi lap hiányzik hozzá, lényegében az összes legendary :)
  • Negritis
    ellenem múlt héten kirakták millhouse-t, azt hittem fos a kezem és ki fogok kapni, erre üres boardra rávágja :D
    2xfon + 2x sr :D
  • Negritis
    nem érzem azt hogy a control wari - pala nagyon lapjárás függő lenne
    van elég laphúzásuk és "válaszuk" hogy egy átlagos lapjárással is ha jobban játszol mint az ellenfeled akkor nyerj akár egy zoo ellen is
    persze ehhez optimálishoz közeli deck kell az tény
  • Shep
    Na erről beszélek. Téged is utállak :D
  • Shep
    Az a baj ,hogy a zoo-val jól lehet haladni, ahogy a hunterral is, viszont számomra nagyon unalmassá válik igen hamar és ezért szeretem jobban a control paklikat de ott meg nagyon sok múlik a lapjáráson, na meg drágák is az ilyen deckek.
  • Zozo0122 #7096
    Megint 21 életről csaptam le egy warriort druiddal :D Force of nature + savage roar + innervate + savage roar :D Szemét combo, komolyanmondomtényleg, legyen drudiacsökkentés
  • erasmus4
    Igen ez a fő baj a controll dekkek tele vannak legendekkel a zoo-ban meg van pár rare, aztán döntsd el mégis melyiket akarod játszani...
  • Shep
    Jófajta, bár ehhez én messze vagyok, se Ysera, se BK, Ragna meg Carine-ról már nem is szólva. :)
  • Negritis
    nagyjából a Hearthpwn-s control pala, csak nincs sylvanas és tirion nálam így pótoltam azzal ami van :D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.06. 15:18:30
  • Shep
    Kártya listát raksz?
  • Negritis
    a vicc az volt hogy féltem 1-2 lapot kijátszani merthogy jön az MC, de nem jött :D
    2 lap volt a kezében 0 lent 11 hp
    nekem 4 lap 0 lent és 23 hp :D mikor kitoltam a guardiant akkor feladta :D
  • Zozo0122 #7090
    Azok a legjobbak :D Mikor mindenki kijátszik mindent :) Azt vettem észre, hogy a druid vs. priest fightok is nagyon elhúzódnak, ha druiddal vagyok és priest jön akkor előre örülök :D
  • Negritis
    priest vs control pala
    fatigue battleig ment, jó kör volt :D de nyertem :P
  • Negritis
    vicces ez a kontrol pala
    hunter-lock simaliba eddig, az elején van 1-2 válasz és ha kihúzom 7. körig akkor nem sok esélye marad
  • Shep
    Hát beszarás, rank 20-on irtó gyenge az állomány. Úgy tűnik ,hogy már casualban is és rankban lejjebb is ott tartok ,hogy napi küldiket ilyen hirtelen összedobott keveset játszott hősökkel egyre nehezebb megcsinálni. Asszem buknom kell pár meccset casualban, hogy legyen hol ilyen druid, rogue meg hasonló sosem játsszot hősökkel küldetésezni, ha kell.
  • Shep
    Kár, hogy nem lehet visszaesni 25-re :)
  • Shep
    Mindegy, mert most mindenki elver, jönne valaki egy gépi basic deckkel attól is kikapnék.
  • karmacoma
    Annyit még, hogy zoolock és hunter ellen esélytelen, azokon nem is kell idegesíteni magad.
  • Shep
    Most összeraktam valami ilyesmit, remélem meglesz a még szükséges 3 győzelem!
  • karmacoma
    Barátnőm Rank 19en játszogatott egy FOn nélküli druiddal. Lore meg War volt benne viszont. Sok tokenes lény. Haunted creeper, Harvester Golem, Belcher. Mellé Yeti, Ogre, meg hasonló jó statos droppok, dupla roar.
  • Shep
    Mondjatok már valami normális druida decket amihez nem kell a force of nature!
  • karmacoma
    Amúgy hosszútáv és aréna. Ott van cherrywarrior. 6+ győzelmi átlag, összesen 8k győzelem. Nek iis voltak borzalmas hetei, mikor csomó 2-4 közötti győzelmet ment. 0-sa egész életében 1 volt. Mióta kint a kieg 70% fölött nyer. Több a kezdő/gyenge játékos új lapokra nincs még guide, és a tapsztalat aranyat ér(szó szerint). Pont mint pókerben. Kisebb, tanultabb mezőny, kisebb várható winrate, borzalmasan emelkedő variancia.
  • karmacoma
    Hála istennek. Nem kell ranked 123-ról indulni. A havi reset pókerben is jól jött volna néha. :D :D
  • Shep
    Csak itt nincs hosszú táv, mivel hónapok vannak :)
  • Mitttomén
    Rouge tényleg jó, toltam már nem egy 8-10win-es arénát vele, azt szeretem benne, hogy tényleg meg kell gondolni mit pickkel, és mikor mit rak ki az ember, és jó kis agyalós meccsek tudnak kikerekedni, nem úgy mint mage-el, most is volt olyan, hogy a 8. körben volt a kezemben 4lap, 2 flamestrike + 2 blizzard, már akkor tudtam, hogy szinte biztosan nyertem, pedig üres volt a board, nagy agymunka nem kellett hozzá, mint a flamestrike kivételekor sem, meg sem nézem a több lapot ha az ott van...
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.06. 13:49:03
  • karmacoma
    Ha valaki tényleg ismeri mi pókerben a hosszútáv fogalma, akkor nem nagyon dühöng 2-3 rossz hét miatt Hearthstoneban. :D
  • Shep
    Most amúgy úgy döntöttem vissza"nyerem" magam 20-ra és ott fogok tanyázni egy darabig :)
  • Shep
    Ezzel nem értek egyet, póker hosszú táv, na ja csak marhára nem mindegy, hogy mikor nyersz nem nyersz szinte semmit, mikor buksz akkor meg hatalmasat, mert bent maradt valaki 72-vel az emelések ellenére is és leriverel. Többek között ezért is hagytam abba jó pár éve, annak ellenére ,hogy pluszos voltam.
  • Shep
    De a napi küldiket le kell nyomni az arany miatt. Most is a retek druiddal kellene 5-öt nyernem, de csak az nem ver el aki nem akar, jó nem isn agy szám a pakli de akkor is.
  • Mitttomén
    Ebből a szempontból kicsit hasonlít a pókerra, rövid távon 1-1 meccsen nagyon a szerencsén múlik, de hosszabb távon egyre kisebb a szerepe, én is néha agyf*szt kapok mikor valami olyan mákkal vernek meg aminek kb 5% esélye sem volt hogy bejön neki és nála vannak pont azok a lapot, de ez ilyen.
    Én az utóbbi 3-4 hónapban mindig rank4-5 körül fejeztem be a szezont, és ennek a semmi köze a szerencséhez, inkább ahhoz, hogy sem időm sem kedvem nem volt többet tolni és legend-ig menni....
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.06. 13:39:04
  • karmacoma
    Ja. Egyértelműen a mage a legjobb. Kicsit most nőtt a lapbázis, szóval nehezebb összerakni a 2-3 flamestrike, sok fireball paklikat, de még így is minden második ellenfél mage 4+ győzelemnél. Az új lapjai is elég jók arénához sajnos. Én azért ha van rouge az opciók közül, inkább őt választom, mert élvezetesebb játszani vele.
  • Mitttomén
    Tényleg, tudja valaki, hogy a Spectator mód működik arénában is? Már úgy értem a pick-elés résznél, annak azért lenne értelme, rutintalanabb ismerősnek sokat lehetne segíteni, ha "vezetné" az ember a kezét, egyből elhinné, hogy igenis, meg lehet csinálni az esetek 80-%-ban a min. 4 wint.
  • Botond #7069
    Ranked es casual is lottó. A rota miatt. Múlt hónapban 10-ből 8x nem jött a lap amit vártam és végig sz*pórollereztem, ebben a hónapban meg minden sikerült, még egy meccset se vesztettem. Ez egy ilyen sport, keveset és ésszel kell nyomni, ha bosszúság akkor le kell állni.
  • Mitttomén
    Na igen, nekem is volt már sok nagyon rossz draft-om, az átlag 5-6 wint azért lehet hozni, ha elég rutinja van az embernek.
    Emlékszem 2-3 hete összejött egy 2win-es kör, úgy felb*sztam rajta az agyam, hogy egyből mentem még egyet, az meg 4win, na mondom ilyen nincs, ennyire nem jöhettem ki a gyakorlatból, aztán mikor harmadikra meglett a 10win, akkor azért megnyugodott a lelkem.
    Én például sosem választok warlock-ot, mert magasan azzal a legkisebb az esély a jó draft-ra, meg mondjuk shámánt sem, de azt meg azért, mert az az egyetlen amivel sosem játszok ranked-en, nincs meg vele a rutinom, az az egyetlen amivel csak lvl30-nál járok, az összes többi már, lvl40-50-60.
  • Zozo0122 #7067
    Druid vs druid. 6. körben nyertem, mindig a tökéletes lapot topdeckeltem, a másik hozzám se ért :D El tudom képzelni mennyire szidja most az RNG-t De legalább most én voltam a kretén aki csak topdeckel minden körben és nem én idegeskedek :D
  • Shep
    Egyetlen értelmes köröm volt akkor nyertem 8-at, az összes többi 1-2 győzelem a csodálatos draft miatt, úgyhogy számomra az aréna kb. lottó kategória.
  • Shep
    Az már jó :)
  • Zickler
    Emberek... ez 1-1 aréna... Bevallom nekem is voltak már szörnyű drafjaim, de vígasztal, hogy úgy se kell vele sokat szenvednem, mert gyorsan kikapok vele. Higgyétek el, 4-500 aréna kör után visszagondolva, 1-1 rossz draft nem számít semmit.
  • Devv
    Én is most az ingyen arénában mage-t választottam. 2 fireball aztán osszad be fiacskám!