40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #7142 Gyűlölöm a tetves huntereket. Ez a class nagyon túl van lőve...a beastek egymásra épülnek, gyakran új lényt idéznek vagy kézbe vagy a pályára, secretjei is vannak, fegyvere is, erős removaljai, brutális hero powerje...nagyon kell ez a class ebbe a gamebe. Nem tudom, ha kapna egy nagyobb nerfet akkor mivel játszanának az agyatlan játékosok, akik nem szeretnek gondolkodni :D -
Ki az a Kolento? Mindenki Belezőgépet nézi! :) -
Törd be őket és akkor kiegyenlítődik :) -
Negritis #7139 a jó pala fegyót megkapod ingyé :D a másik nekem nem tetszik annyira -
Ugyan így vagyok palával, bár a fegyver meg a legendary nincs meg... -
Zozo0122 #7137 Van egy olyan érzésem, hogy a Blizzard nagyon azt akarja, hogy én druidázzak :D Druidnak minden epicje megvan :D Ezeken kívül egyetlen epicet kaptam eddig, ami egy far sight a shamannak :D Ez ám a random
3 druid epic, 1 shaman a többihez meg 0 :D
-
Kolento játszik. -
silbor #7135 Goblins vs Gnomes goes live on Monday, Dec 8, 2014 in NA, SEA, and China. Europe will receive GvG on Tuesday, Dec 9, 2014. We do not yet have exact times of release, but we'll keep you posted. -
csoszi87 #7134 Az milyen már...
Nem elég, hogy arénában kidraftolja a face huntert, még a Webspinnerból is Malorne-t kap és miután leütöm vissza is húzza és megint kirakja.
-
karmacoma #7133 Benne van a pakliban(Szó szerint). :D -
Csak aztán nehogy mindenhez értsen, végül meg semmihez :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.07. 16:41:25 -
karmacoma #7131 A murlockos sámán legenden nagyon sokat agyaltam már. Alapvetően sztem nem kell murlock pakli hozzá. Kontroll sámánba nagyon jó lesz, 9-10 körös playnek. Marad mana kirakni 1-2 kis buzit, és míg az ellenfél a 7/7-el foglalkozik, mehet ki a többi mellé a következő körben. Akkor talán a laphúzós minion is vaule lehet, bár 4+1-es miniont tartogatni late game-re kb lehetetlen. Utóbbi murlock pakliba jó lehet, mert nem hal bele az aoe-be, és nagyon jó laphúzás lehet, ha a másiknak le kell kapni a kis hadsereget.
Ennél jobban izgat a mech sámán. A fegyóval és a wf-es kis buzival nagyon erős lehet. Arénában már volt lehetőségem megtapasztalni, mennyire jó lehet egy korrektül összerakott mech deck. Már nevet is adtam az új heromnak: Mechmester. -
nekem mostanában Ragnaros, de volt már, még nem töröm be. asian egy tirion esett.
pár epic. jó lenne összegyűjteni majd a murlocokat sámánhoz :D -
karmacoma #7129 Nagyon jó aréna. Eddig 11, 6, 6. Meló miatt több időm nem volt, de nem is baj. Több régi packot nem nyitok. Most 5ből nem jött semmi. November 9 óta egy db Bane of Doomot tudok felmutatni. Minimum 20-25 pack 1-2 rare-es volt. Inkább nyitogatom a GvG-t, ott legalább minden deck új minion lesz. :D -
aréna megy mint az őrültek :D már asia szerveren is tolom h erősödjön a skill :D bár ott keményebbek az elején is mint usaban v eun -
A sámán reincarnate-es pakli nagy poén, pláne mikor összejön egy durvább kombó :) -
Felébredtetek gyerekek? -
karmacoma #7125 Ja nem. Az nem is 8 drop. :D -
karmacoma #7124 Nekem a legidegesítőbb ellenfél ever. Kirakta arénában az 1/4-es pókhálós szart, és csak battlecry minion volt a kezemben. Mikor rájött, mindig szándékosan lassan húzott minden cselkvést, mintha tényleg beragadtam volna. Kis köcsög. :)
Amúgy elnézve ezt a rebuzerátort(nálam volt most arénában), könnyen utat találhat a handlockba. Hány rossz 8drop van? Rárakod egy sérült Giantra és Force tank maxtól Rangnaroson át Tirionig bármit adhat. Ha lesz belőle egy Thusad az se a világ vége. :D
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.07. 00:37:36 -
Na ezt sem értem. Zooval nyomja és minden körben kivár a spárgáig. -
És már megint a legszarabbat hozza ... (Most Sylva) Így még 20-on is kínlódok. Ilyenkor teljesen hihetetlennek tűnik ,hogy jártam én 10-en is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 23:54:22 -
Persze ,hogy az de mikor még a 3. körben sincs semmi más lényed kénytelen vagy kirakni ,hogy némi időt nyerj. -
karmacoma #7120 Én kizárólag akkor rakom ki üres boardra, ha van mellé pw shield(Akkor is coinnal vagy 2. körben). Ha az ellenfél kijátszott egy 1-2 támadásos lényt akkor mehet ki, amúgy baromi rossz szerintem az első körös cleric, ha nincs folytatás. -
Jaja! -
Hát én is csak akkor rakom ki ha már tényleg nincs más. Nem igazán szokott sikerülni 1-től több lapot húzni vele, mert nem jön össze, ha mondjuk több lény is sérült, tuti nincs nálam a circle, úgyhogy igaza volt a Belezős gyereknek, az van ráírva ,hogy húzz egy lapot, köv körben meghal. -
Én is rühellem kitenni az első körben, van amikor ki se teszem... -
Azok aztán igen :D Azért várom a kieget, hogy legyen végre normális korai játéka a priestnek, ne a clericet kelljen áldozatként bedobni :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 21:59:32 -
Legalább a beast-jeid eggyel többet ütnek!
(bocs)
-
Öcsém a retek törpe is. Kint van egy 1/1-es farkas, egy Hoger meg a tauntja és egy Savanna highmane, na kit hoz át, és tegnap is meg ma is csak ez megy. Vicc, csak nevetni már nem tudok rajta. -
Zozo0122 #7113 Hát 20-17 között ingázok, de folyton váltogatom a hősöket és próbálkozok, de a druid amit összeraktam eddig nagyon sikeres :) Ami leront az a pala meg a warlock, de ha valamelyikből összerakok egy igazán jót akkor próbálok azzal feltörni. Talán majd most a druid, de még finomítgatom, nemrég vettem ki az egyik healt meg arcane golemet. próbálok agresszív lenni az elején, utána jönnek a tauntok a végén meg a kivégzés, Ysera vagy FoN + SR :D -
Milyen szinten? -
Zozo0122 #7111 Ez a druid amit összepakoltam marha jó. Nekem legalábbis tetszik, amikor le is győznek az se sokon múlik :D Épp most öltem meg egy shamant, de ez szerintem minta lehetne, hozzám sem tudott érni, semmit nem tudott csinálni kb
Pedig most se Force of nature, se Ysera nem jött fel :D
-
Hát zooba szerintem nem rossz, a hunted creeperek meg argent-ek mellé, meg ugye van pár jó 1 sebzésű mech is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 17:47:10 -
Ha meg ugy mukodne, kb shaman meg pala lenne a legerosebb :D
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.12.06. 17:40:42 -
Ja de innentől kezdve egy hulladék az a kártya. -
Mert az nem kézből kijátszás. -
Ugyan ezt csináltam arenaban 1 hp-n voltam savege roar már 3 kör óta a kezemben és topdeck Force of nature igazából hüye volt mert 2 lényemet sem ütötte le, igaz rohadt sok hp-ja volt még, de így elolvadt :D -
Hobgoblin miért nem működik pala heropower el? :(
Ki pickeltem arénán mondom mekkora OP lesz. Erre nem :( -
Pont így látom én is, nincs kiegyensúlyozva rendesen a játék és azzal, hogy a soulfire 1-be kerül nem fog változni semmi. Az a fő probléma egyébként, hogy az egész játék alap koncepciója az volt, hogy főleg a lényekre épít és ezért nem lehet pl. egy csak varázslatokból álló paklit építeni. ill. lehet csak nem érdemes. Az egész játékot alapjaiban kellene megváltoztatni ,hogy ne a zoo legyen az egyetlen olcsó opció. Meg persze egyes varázslatok (kombók) túl erősek ami szintén nem kedvez a balansznak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.06. 16:41:06 -
karmacoma #7103 Alapvetően a koncepció illetve a balance rossz ezekkel. A Zoonak arra kéne jónak lennie, hogy Rank 15 környékéig elvihessék az embereket. Olcsó pakli, némi sikerélmény, és gyorsan lehet melózni vele a jó lapokért, amikkel tovább lehet lépni. Jelenleg a Zoo Rank 5-ig biztosan de feljebb is baromi jó %-ban nyer, így a legtöbb játékosban egyáltalán nincs meg a motiváció, hogy rendes paklikat összerakva, valódi sikereket érjenek el. Ráadásul, mivel a játékosok nagy része ezeket preferálja, az egész metanak ehhez kell igazodnia, így az igazán érdekes lapok semmi játékot nem kapnak, mert többnyire túl lassúak, vagy szimplán nem jók zoo ellen.