40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nekem alig van Legendarym: Az utolérhetetlen Millhouse, Anti, Silva(legyártottam) meg Onix, meg van most 1600 dustom de nem akarok addig gyártani semmit amíg ki nem derül mi lesz legjobb a priesthez a kiegből. -
Ne is mond ma 2 szer kaptam gold helyett common lapot... -
Hmm az nem rossz. :D Nekem még egy rakat legendary hiányzik
-
Engem mostanában nagyon megszívatott az aréna. Mindig a lehető legkevesebb goldot adta, valamiért úgy gondolta a rendszer hogy inkább Dustra van szükségem, plusz nyitottam jó pár Legendaryt is, igaz már mindegyik megvan (3-at kivéve, Cho, Hogger, Nozdormu). Szóval most elég jól állok Dusttal, úgy érzem 14 500-ból le tudom craftolni, ami kell majd a GvG-ből. -
2 is? Nekem meg lassan 3 hónapja semmi. Na de majd holnap kinyitom az összes GvG legendary-t :D -
Illuminator+Ice Block érték kinyerve? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #7176 Arany :) Legalább nem kell később lecraftolni drágán, ha már minden lap meglesz :D -
... Nem rossz :) -
Mi a fene van most az Arany Leeroy-okkal? Az elmúlt 2 héten nyitottam 2-t, most te is.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2014.12.08. 16:40:38 -
Eddig összesen 1 Jaraxus esett legendary, pedig Nax megjelenése előtt kezdtem el, de most kárpótolt az rng
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2014.12.08. 16:35:42 -
Nem értem ,hogy lehet mindig a pakli aljába keverni azt ami kell? Nem tudom felfogni. -
Csak handlockok vannak, másik "kedvenc" ellenfelem. -
karmacoma #7170 Spare partokkal lehet beindul végre. Ha el lehet lőni 2+ spelltmellé, akkor hirtelen jó kis legend lesz. -
Negritis #7169 tarei freezemage igényli -
Archmage re épülhetne már egy pakli :D nyitottam de még nem tudtam használni rendesen. -
Negritis #7167 ragemage, olcsó de nem túl hatékony
nem nagyon van olyan variáció amúgy amit még nem próbált senki, de versenyre ilyen nem megy 99% :D -
Zozo0122 #7166 Ez nem freeze volt, hanem arra ment rá, hogy az enrages lényeket megpingelte hero powerrel. Ez ismert deck, vagy kreatív volt a figura? :D -
Negritis #7165 igen létezik, pl a freezemageben sincs alapvetően -
Zozo0122 #7164 Létezik az, hogy egy mage nem használ polit? Az előbbinél egy sem volt... -
Zozo0122 #7163 Jaj ne, a szimulátorban kihúztam egy Ragnarost :D Ilyenkor attól félek, hogy most élesben lehetne meg a következőből, értitek :D Ehelyett kihúztam játékon kívül :D -
Zozo0122 #7162 Druidám lapjárása 10/10. Így néz ki a 3. kör :D 8. körre annyi volt neki, végig pofátlanul húztam, végén Ysera - Ysera awakens :D
-
karmacoma #7161 Mostanában játszottam secret mage-ek ellen. Totál alap lapokkal halálra tudnak szívatni. Duplicate-et és copiert nagyon kellemetlen körbejátszani, közben meg szétkap az elemental és a Kin-Tor mage. -
Ha feljön az alkimista nem gond de általában pont akkor nem szokott :) -
Negritis #7159 nem sokáig :D
a kiegben jön a priest lény vagy varázslat ami -2 támadás asszem 2 manáét :D
Cabal kombó és te sírsz :D -
Zozo0122 #7158 Ysera OP. Priestektől pl. előre elnézést kérek mikor kiteszem
-
Negritis #7157 mer a mage? :D
1nél több pyroblast sok (pedig volt hogy 2vel toltam :D) de az se lényeges :D
és akkor még ott van az ice block, ami jó de azért bizonyos szint alatt nem jelent annyit
és Anton is gyengébb mint Alakir és kevésbé fontos is finishernek
szal egy fasza control-freeze mage összerakható ócsóé -
Beszarok. Controll warrior, lenyomott mindent. Ysera, Alex, Grom, Ragna. Biztos volt esélyem. Ja meg a 7/6-os sárkányt is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.07. 23:36:41 -
Én tegnap arany mágussal találkoztam de tök gyenge lapjai voltak és még bénán is játszott, úgyhogy az arany hős nem jelent egyből tudást és erős lapokat. -
Zozo0122 #7154 Én is ebben reménykedek :) Az a 3 free pakli dobhatna egy Malornet. Lehetőleg aranyban.:D Az megdobná legalább a druidámat :) -
karmacoma #7153 Belcher nélkül baromi nehéz, és kezdőknek tényleg nem segít a GvG. Hátha a 3 free pakliból húzol valami szépet. -
Zozo0122 #7152 Rosszkor kezdtem én bele ebbe a gamebe :D Most ott tartok, hogy kevés az aranyam, és vagy gyűjtök a naxxra, vagy arénázok vagy paklit veszek. Mivel úgy vagyok vele, hogy egyelőre legnagyobb szükségem alap boosterekre van, ezért arénázok és abból nagyjából visszahozom a pénzt + pakli :D Simán boosterre nem akarok költeni, viszont 9.-től az aréna újfajta boostert ad. Tehát most arénázok és ha kijön a GvG akkor nem fogok :D Rosszul jön ki a dolog, de akkor fogok rámenni a Naxxra, mert kell a Belcher stb...ha a Naxx megvan, na akkor aréna + régi booster vegyesen. 2-3 hónap múlva talán már egészen tisztességes paklikat rakhatok össze :D -
karmacoma #7151 Én 10-ig vittem anélkül. Forked lighting volt bent, de az egy agresszívebb undertakeres deck volt. -
Zozo0122 #7150 Viszont nagy gond, hogy egyelőre nincs lightning stormom se, így meg annyira nincs sok értelme belekezdeni vele a rankedbe :D -
karmacoma #7149 Az a jó a Sámánban, hogy a Doomhammeren kívül minden epic-e fos, így nem olyan drága class. :D
-
Zozo0122 #7148 A sámánt amúgy nagyon nézem mostanában, tetszik :) Sajnos sok jó lap hiányzik, de lehet megpróbálkozok vele rankeden :D -
karmacoma #7147 Ma játszottam rankeden golden hunterrel, aki sztem nem tudta mit csinál. Megláttam a kezdő kezem, mondom nincs esélyem(Earth shock, Storm, ferral spirits közül legalább 1 kell általában). Erre kibaszta 2. körben Undertakert folytatás nélkül, storm előtt kipakolta az összes kis miniont, slusszpoénnak újabb üres undertaker úgy, hogy kezemben a doomhammer. :D
Amúgy írtam a havi ranked statokat, mivel úgy is mindjárt vége ennek a metának itt vannak a végső statok:
18 meccs
vs. 3 Lock(2 zoo 1 hand), 3 Mage, 3 Druid, 2 Shaman, 2 Rouge, 3 hunter, 1 Priest, 1 Warrior.
6 Vereség: 2 mage, 2 Shaman, Priest, Miracle Rouge.
Sokkal jobb volt most a mezőny. Kevesebb egyenpakli volt. A mirror meccseket sajnálom igazán. Az egyik Alakirral nyert egy közeli meccset, a másik ellen meg brutálisan szarul húztam. -
Zozo0122 #7146 Szerintem is ez várható...hát meglátjuk. Nehéz dolgom van velük a druidával, de még jó, hogy azt erőltetem, ha tele vagyok hozzá jó lapokkal :D És akkor jön egy hunter: 1. Undertaker+coin+leper gnome/webspinner 2. Mad Scientist 3. Animal companion 4. Multishot :D -
Sámánoktól nem rosszabb :) Egyébként kedttől meg még rosszabbak lesznek, lehet nem egyből de 1-2 hét múlva igen. Úgyhogy a játék jövője az ,hogy mindenki hunterrel fog játszani :) -
10-ből 9x, igen de hányszor nem nyer 8-9 kör alatt? 10-ből 1x-2x? :) -
Csak éppenséggel teljesen tempo függő, ha nem nyer 8-9 kör alatt, akkor 10 esetből 9-szer borítékolható a vereség.