40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Trump és Amaz is streem eli egyszerre :D Szóval ki kit favorizál jobban azt nézi :D -
Na ezek után lássuk mit hoznak össze arénában, közös erővel. -
Mekkora lámák :DDD -
Zozo0122 #7299 Ez a Celeste inkább mást nyitogatna...
-
Vérprofik
-
Azért majd figyeljetek, nehogy így járjatok :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vagy így :D
-
Zozo0122 #7296 Nem megy ez le holnap estig se, mert mindenki ráveti majd magát. -
Bakker, most végzek a melóval, jó lett volna játszani egy kicsit... Reméltem pedig, hogy délután lemegy a dolog. :( -
9-től leállás és pár órát írnak. Hahaha. Blizzard :DDDDDDDDDD Mondjuk nem tudom melyik időzónában van még hétfő, de gyanítom egyikben sem. Képben vannak a srácok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.09. 20:51:30 -
karmacoma #7293 Maintance. -
Negritis #7292 arénában kiraktak egy reavert ellenem
én köszöntem és röhögtem :D -
Most még igen ,de majd nem lesz ha aktiválják, én arra mondtam. -
Előbb játszottam egy partit, szóval szerver az van. -
Hát ebből szerintem ma már nem nagyon lesz semmi, max szerver leállás az indulás után :) -
az hasznos, mert arénából gvg pack esik, ami kevesebb lap, nagyobb esély lesz lebontani sok feleslegest. -
-
Zozo0122 #7286 Gondolom 10 felé élesítik, mindenki ráveti magát és majd 2 nap múlva lehet normálisan tolni... -
Zozo0122 #7285 Igen, már napok óta, csak egyelőre soulboundnak vannak feltüntetve. Én is nézegettem őket :D -
karmacoma #7284 Annyi előnye van, hogy (még) a mienk. Kevés cég fejleszt már elsősorban PC-re játékokat. Ennek az az ára, hogy mindenhez net kell. D3-ban is idegesítő volt az offline mód hiánya, de ez van.
Ne felejtsük el, hogy most épp Wowban is bőven van új kontent, szóval elég sok játékost kell egyszerre kiszolgálniuk battle.neten. Mivel várhatóan esti csúcsidő környékén jön ide, jócskán benne van EU szerveres szarakodás is. Készítsük magunkat. :D -
Negritis #7283 lol az új lapok soulboundban megtekinthetőek a craftnál
gondolom az aréna miatt kellett berakni valahogy őket -
imikszde00 #7282 Nagyobb a kereslet, mint a kinalat. Wowba is ez volt :/ -
Pio #7281 Sajnos a launchok mindig ilyenek, mert egyszerűen akkora az igény, hogy nincs a Földön az a rendszer, ami ki tudná szolgálni. -
Zozo0122 #7280 Amúgy a Blizzard mindig ennyire tróger és megbízhatatlan? :D Csak rosszat hallottam róla, ha bármikor frissítés, új játék vagy bármi van. Most is eljött dec 9, és este 6kor még nem lehet tolni...nálam a dec 9 az azt jelenti, hogy december kilencedike 0:00
-
DonPedro22 #7279 Én Androidra jobban várom... de sztem azt karácsonyig elhúzzák -
Köszi, azt lehet tudni hogy mikor jön a patch? -
Még nem éles az eu szerveren a patch, azért nem kaptad meg. -
Elvileg mindenki aki december 19-ig belogol kap 3 booster packot, viszont én nem kaptam meg. Ti megkaptátok? -
Azért Amaznál az a 75k néző nem rossz :) -
Negritis #7274 1 fajta dust van csak hálisten -
Elvileg maradt a dust, legalábbis Trumpnál úgy láttam tegnap. -
imikszde00 #7272 Lehet elsiklottam a dolog felett, de a dustok ujak lesznek vagy a regibol is lehet craftolni gvg kartyakat ?
-
Egyébként azt tudja valaki, hogy a pakliban lévő lapok legenerálása mikor történik, mikor megveszed már eldől, vagy csak akkor mikor kinyitod? -
Hasonló álmaim vannak nekem is :D -
Amaznak is milyen jól adja. Beszarás. -
én a 3 freeből kinyitok mindent :d -
Én 1 pakliból kinyitom az összeset :) -
Amaz most nyit 420 boostert, 130on már túl vagyunk. Eddig 3 legendás jött neki. -
Köszi! -
DonPedro22 #7264 Na most akkor Androidra mikor jön? én abban a hitben éltem, hogy 9.-én kieg + androidra megjelenik. -
BlackWolf #7263 It’ll be at least a few more hours before Goblins vs Gnomes is live in Europe. We’ll be sure to keep you posted!
twitter