40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amúgy az mekkora volt az előbb kirakja Yserat, nam ondom 5 lap van még csak jön a zsugorító elvégre kettő van hát marhára nem jött a legvégére rakta be őket. Zsugormester amúgy OP lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 18:03:48 -
Gondoltam draftolok, a végén nyitottam egy boostert és benne volt Mogor az ogre. Ez volt ma a 4. boosterem, és eddig 2 legendásat és egy epicet nyitottam, azt hiszem szeretnek az égiek :) -
Nem csak ott, ladderen is. -
Öcsém ezek a priest mirror meccsek, hát beszarok, nem bírom megnyerni a napi küldit, mert nekik természetesen már az összes GvG lap megvan, meg Ysera meg még az is amit ki sem adtak. Remélem hamar megunja a sok hülyegyerek a priestet és elhúz vissza zoozni. -
Most a Priest lett az új OP Hero arénában?
-
DonPedro22 #7377 mikó gyün androidra? :( -
Nekem is, akkor Amaznak meg a többi streamernek jutottak a jó paklik. -
Negritis #7375 én bő 10 decket nyitottam volt benne 1 epic :D -
Én nem. Viszont lehet benne valami mert mindnél ugyanazok a lapok voltak :) Én meg már csak azért sem tudnám, mert hiányzik belőle egy csomó lap és ha ilyen jó nyitásaim lesznek hiányozni is fog :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 17:32:11 -
Mitttomén #7373 Mert boldog-boldogtalan most kb ugyanazt a hearthpwn főoldalán is megtalálható priest deck-et tolja amit jó eséllyel Te is. 
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.10. 17:10:47 -
Negritis #7372 ez az observer mód a streamelést is szépen és könnyen fel tudja dobni -
Én nem tudom mi van ma de csak priestet kapok ellenfélnek a létrán. Türkör meccs meg nem olyan izgi, pláne, hogy mindig túlhúznak. -
Utálhatlak? :D -
Ezek szerint ilyen is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
7-3 mage aréna után ez jött. Pedig olyan jó kis deck volt 0-5 ig csak úgy repültem :) -
Nem baj, majd kap egy nerfet :) -
A rugó mech deck az OP durvább mint az eddigi zoo deckek :P -
Na eltakarodik az RNG a picsába. 6 retkes druidás plüssmedvét nyitottam ki, ráadásul a 13 pakliból 4-ben lapduplázódás volt.
3 snownyugger
3 mech yeti
3 salty dog
meg egy csomó szemét. Egyedül a 2 shrinkmeisternek örülök a priesthez. 13 pakli 1 azaz egy epic lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 14:10:56 -
Akkor igen :) Nekem 2 olyan plüssmedve jött. Ha kinyitom a tervezett 10-12 paklit biztos lesz már belőle 4 is :D Az a szar, hogy most még betörni sem érdemes semmit, mert lehet 1-2 hét és pont azt nerfelik akkor meg ugye teljes áron törhető. Az, meg hogy lesz itt nerf dögivel szerintem nem kérdéses. A warlock legendaryt már ma gyengíteném pl. 12 mana lenne a kijátszási költsége :DDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 13:51:21 -
Na mennyire kerültünk hátrányba, hogy nincsenek vagy csak szar GvG lapok? Többiek aláznak már a mekekkel?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 13:48:20 -
Negritis #7363 paladin turn3ba adta fel mikor a 2 whirling közé kiraktam a flametongue-t :D
ezért lett a névválasztás -
A pakli neve sokatmondó, megfontolt :) -
Az jó kis lap, nekem is megvan a kettő.
-
Negritis #7360 vannak még gyenge pontjai, de élvezem a játékot
szegény priest ellen nyitottam kapsából a 3/2 windfuryval nem tudott mit kezdeni vele :D -
Most már én is megtapasztaltam, milyen érzés Force of Nature + Savage Roar-al nyerni! Felemelő!
-
Nem mennék szembe vele... -
karmacoma #7357 Reggel én is azt kaptam, mostanra elvileg megjavították. -
Negritis #7356 milyen értelemben nem az? :D
rankedra nem mernék még menni vele, de lehet majd kipróbálom azt is -
Mitttomén #7355 Remek, akkor csak engem tisztelt meg valamiért classic deck-el, nem mintha sokat számítana, de akkor is. -
Szép. Nem tűnik annyira fun-nak. -
Nem. 3 napja kezdtem egy arénát, 1 winnel léptem ki, ma befejeztem 3 winnel és GvG paklit kaptam. -
Negritis #7352 összeraktam egy funt shaman-t és casualba trollkodok vele
eddig 3-0 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Te honnan tudod én mivel játszottam korábban? Ennyire nem lehet magas az a ló... vagy onnan minden látszik? :-D
Hogy mivel játszottál, az a kutyát nem érdekli (ahogy az sem, hogy én mivel játszottam), mert ez a HS topik, amihez eddig annyit sikerült hozzászellentened, hogy az egy laikustól is kemény lett volna. Folytasd csak, hozom a kukoricát ;-) -
Oké a válaszod végül is az állításomra helyes volt. :D
30 HP-nál pakolja ki az akinek két anyja van.
Játszottam én már sokat mindegyikkel. Veled ellentétben, aki emiatt nem tudja miről beszéltünk de bele kell ugatnia. Volt itt nem egy, aki tudja és nem tagadja. Veled, mint tudatlannal nem lehet érdemlegesen beszélni. Pápá! -
1. Akkor sikerült hülyeséget válaszolnod, ugyanis ezt írtad: "Damage X to player-eket, egyéb magic kártyákat nem igazán tudod védeni"
Igen vagy nem? IGEN! Tudod védeni, írtam neked fejből nem is egy példát... innentől fogva a magas lóról nyugodtan le lehet potyogni :-D
2. Ennyire nem játszottál vele tényleg, hogy nekem senkinek kell megmutatnom a tapasztalt veteránnak, hogy mikor érdemes kitenni a felsorolt lapokat? Szerintem 30HP-nál pakold ki őket
(Javaslom játssz a HS-al pár órát, hogy tudd miről is beszélek.) -
Dreadshade #7348 Hali all! De rég nemjártam már erre :D Láttam kijött a kieg, volt is félre rakva goldom így tudtam 23 packet venni. Ilyen lapokat kaptam: Wee Spellstopper, Clockwork Giant, Sabotage, Mech-bearcat vagy mi a neve :D ja és Sneed's Old Shredder legendary is volt + 1 Arany Mogor the Ogre legendary is :D úgyérzem ennél jobban nem is lehetne kezdeni ezt a kieget :D Ti miket nyitottatok? -
karmacoma #7347 Nekem eddig 12 pakli, 2 Epic, 12 rare. -
én eltettem és GVG-t kaptam -
nekem 4 pakliból a 4 kötelező rare (a többi common), és 3 dupla jött ki :D nyertem? :D -
Igen, a "hagyományos" kártyajátékok, mint a Magic, Hex, HKK mind komplexebbek de emiatt jóval lassabbak is és éppen emiatt eléggé időigényesek, nincs az, hogy na most van 10 percem nyomok egy meccset. Meg ott ugye nem lehet fáradtan félig koncentrálva odaülni, hogy na ökörködünk pár meccset, nem ott kő keményen koncentrálni kell, különben esélyed sincs. -
Mitttomén #7343 Mint gyakorlatilag minden Blizzard játéknak ennek is ugyanaz az alapja, amit ők úgy fogalmaznak meg, hogy: Easy to play hard to master.
Ez mindent el is mond, és itt is igaz, tény hogy az agro paklikkal egy átlagos képességű csimpánz is elboldogulna, de vannak sokkal összetettebb control pakli ahol minden körben észnél kell lenni, mert egy hiba és bukta is az egész. Nem véletlenül van a rengeteg RNG ellenére is pár pro játékos aki mindig ott van az élmezőnyben minden versenyen ahol indul.
MTG-el pár hetet játszottam online, na az nem easy to play, de ez nem is zavart, ami viszont igen, hogy iszonyat lassú az egész.
Ebben pont az fogott meg MGT-vel szemben hogy sokkal pörgősebb.
Blizz részéről az meg szánt szándékkal van kitalálva, hogy az ellenfél körében nem tudsz beavatkozni (ennek is köszönhető a pörgős játékmenet). MGT emiatt is olyan lassú, minden lépésed után kivárni, hogy lesz-e valami counter.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.10. 09:55:54