40521
  • mkfdd
    Múltkor kirakott egy mage nekem 6. körben egy onyxiát... :)
  • mkfdd
    Mechmagere van vmi ellenszer? Huntard meg zoolock ellen úgy éreztem akármilyen deckkel játszottam hogy bárhogy alakulhat a menet, de a mechmage egyszerűen gusztustalan. Huntereket meg lockokat be lehett lassítani egy-két taunterrel meg aoe-vel de a mecheknek annyi hp van hogy kibírják a korai aoe-ket, minionok meg nem érnek semmit mage ellen mert rogyásig van erős korai spellel. azt hiszem a köv meta a mageről fog szólni...
  • Shep
    Elgondolkodtató, igaz azóta a Leerooy nerf megtörtént. Úgy tűnik nem csak én gondolom úgy, hogy nem teljesen kóser az rng, meg a játék egyensúly. Gyanítom a lenti kolléga is egyet értene velem :)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 20:52:55
  • Zozo0122 #7499
    A paladint? :D Vagy Aladdint?

• Devv
    Tudtad, hogy a palát is le lehet verni a háztetőről?
  • Zozo0122 #7497
    Majd holnap újratelepíted :D
  • Zickler
    Köszönjük, hogy kitöltötte kérdőívünket, véleményét továbbítottuk a fejlesztőknek.
    További szép napot!
  • erasmus4
    Uninstalláltam a halál faszába ezt a szarfos random szargenerátort a fejlesztők meg megbaszhatják a jó édes anyukájukat.
  • mkfdd
    Nagyon vicces meccsem volt egy pala ellen rampduduval. Lerakott egy old shreddert. Én leraktam sylvanast. Szerencsétlennek elfogyott addigra a silence úgyhogy elcsórtam a shredderét. Köv körben kinyírta, ami kelthuzadot idézett és keltuzad újraélesztette a shreddert amiből született. Eltolta a muster of battle+quartermaster kombót. Én meg leraktam kel és shredder mellé cenariust két taunterrel és kénytelen volt eltolni az equality+consecration kombót. Shredderből született gahzrilla. Az 1/4es fegyóját meg robbantottam harrison jonessal. Lerakta tyriont én meg visszahajítottam a deckjébe recyclevel :)

Egyébként sokan szidták a dudu recycle-t hogy túl drága, de én beraktam 1et belőle a deckembe és iszonyat sok meccset nyertem vele. Csak úgy repkednek vissza a deckbe a tirionok/giantek/sylvanasok/sludgebeltcherek/grommashok/ragnarosok. 1szer sült csak el vissza a dolog. Mikor troggzort hajítottam vissza és a mázlista köv körben rögtön felhúzta :)
  • Zickler
    Ha érdekelnek az új karakterek, akkor nézd meg ennek a srácnak a videóit. Már néhány hónapja egy HS modon dolgozik, lassan végez vele.
  • Zozo0122 #7492
    Na jó...most játszódott le eddigi legpofátlanabb győzelmem :D Warriorral mage ellen :D 6. körben elpusztult, de úgy, hogy a mage egyetlen ellenem kijátszott kártyája egy fireball volt meg egy frost nova...ennyire volt képes :D Tökéletesen húztam, a végén meg mivel az ogre bruteomat kilőtte a fireballal pont kellett egy 4-et sebző chargeos lény - persze egyből topdeck korkron elite :DD

• Zozo0122 #7491
    Ha kell könnyen kitalálok egy párat :D Gondolom a WoW univerzum elég nagy ahhoz, hogy különösebben a fejlesztőknek se kelljen megerőltetni az agyukat. Pl:

1. Bárd. Hero power: na itt lehetne pl az, hogy +1/+1 buffot ad egy lénynek, mintha biztatná :D
    2. Monk/Pilgrim vagy hasonló. Hero Power: kijelöl egy ellenséget ami a következő körben nem támadhat.
    3. Nekromanta Hero power: idéz egy 0/3 taunt csontvázat, ami a következő köre elején meghal.
    4. Witchhunter: Hero power: egy friendly minionnak spell shield 1 körig
    5. Egy gnóm/kobold/goblin/törpe vagy ahogy a loreban van: Hero power: kap a kezébe egy spare partot (na ezt MOST kellett volna behozni a GvG-vel)
    6. Inkvizítor: Hero power: elszív 1 Hp-t és gyógyítja magát vele, bármely ellenségtől
    7. Mutáns ember, akivel a goblinok/gnómok kísérleteztek lore szerint: Hero power: véletlenszerűen vagy: + 1Hp egy friendly minionnak, vagy +1 Tp, vagy -1 Hp vagy -1 Tp.

Most így ennyi, de én örülnék egy új hősnek :D
  • imikszde00
    Uj hos talan a wowbol deathkinght lehetne. 1/1 stat kemeny lenne a minionra. :)
    Pl 1dmg to all characters.
    1 korig +1 dmg a minionnak (amit az ellenfelre is ratehetnel). Neha jol is johetne deathrattle kijatszasahoz.
    Vagy amit te irtal csak mondjuk pajzs nelkul es ket attack :)
  • karmacoma
    Ez a 30 olyan, hogy minden decknél a szívem szakad meg, hogy valami kiesik, viszont ez egy elég gyors tempójú játék, és sokkal nehezebb lenne rendes manacurve-ot húzni több lapból, így nagyobb lenne a random szerepe. Több lappal az életet is növelni kéne kb a duplájára.

Az új hero érdekes kérdés. Nem hiszem hogy valaha is lesz, de máshol már említették, hogy lehetne pl. monk. Így konkrét példára ti milyen hero ability-t adnátok neki? Azt hittem tök könnyű lesz, de baromi nehéz kitalálni olyat ami nem fed át egy már meglévőt, vagy nem op. Olyasmi jutott eszembe, hogy Blessing touch: Give +1/+1 to a friendly minion, vagy Aura of protection: Give +1/+2 to your hero until your next turn.(Szóval nem támadhatnál vele, de amivel az ellenfél a saját körében támadja az sebződik)
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.13. 00:09:06
  • imikszde00
    Vagy kezedbe az osszes lap es azt teszel ki amit akarsz.
  • Shep
    De, én mindig kevésnek érzem, viszont amúgy meg pont jó a 30 :)
  • Zozo0122 #7486
    A topdecknek én is egyre nagyobb mestere vagyok :D Az előbb 2. kör végén már 4 lényem volt kinn :D
  • Zozo0122 #7485
    Amúgy nem érzitek kevésnek a 30 lapot?:D Jó, most még elég, de majd pár év és sok kiegészítő után előbb utóbb meg kell lépni egy 50-es paklit meg 15-20 manát :D Érdekes lenne :) Még új herok stbstb :D Kíváncsi lennék, hogy mondjuk 5 év múlva hogy fog kinézni ez a game.
  • Shep
    Jól van helyreállt a világ rendje, topdeckelnek szarásig, nekem meg semmi. Miért nem lehet kiegyensúlyozni ezt a szart, miért csak a 2 véglet van? Na ez az amit szerintem a Blizzard direkt csinál és nem pedig a pénzért jobb lapokat kapsz dolgot.
  • Shep
    Na megoldódott. 7 győztes meccs után 2 bukó. Úgy tűnik az RNG volt csak.
  • karmacoma
    Vicces, hogy mennyi előre lefikázott lap épült be a metába(shieldmaiden, healbot, Neptulon, Bolvar, Kolento még az Ancestor Callra is csinált győzni képes decket).
  • Devv
    Nálam kék halál volt. Csináltam egy spyware takarítást és most jobb. Amúgy ja nem a legjobb a közvetítés színvonala. A játékosok meg webkameráról vannak vagy mi?
  • Shep
    Nem, pocsék a hang a kép, a kommentátorok.
  • Devv
    Csak nálam akad ennyire a kinguin csatorna?
  • Devv
    Hú, köszi! Hajrá Kolento!
  • Shep
    Hát ezt mondom úgy néz ki ahogy :) Egyébként vékony, hosszú hajú, színét nem tudom, mert eddig ahányszor láttam mindig más volt neki. :) Arca egyébként szerintem rendben van.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 19:12:11
  • dave9004
    hogy néz ki? lapos elöl-hátul, és még hülyepicsa is. Nadiat 100x inkább megnézem mint a leát
  • Shep
    Belező chatről egy arany köpés: "Szegény ember flamestrikeja: Mad Bomber+Arcane Missiles"
  • Shep
    Már megint egy torna
    http://www.twitch.tv/kinguin_net
  • Negritis
    én elég sűrűn nézek streameket és nem rossz játékos, viszont annyira nem is szép :D
    ha a csöcsfaktor miatt néznék rá akkor skippelve lenne és nonstop TaraBabcock videókat néznék :D

Trump-Amazt én is szeretem amúgy, mást nem nézek
  • Shep
    Az a gond, hogy kicsik ezek a minták. Akkor lehetne itt érdemi következtetést levonni ha vennél legalább 200 paklit aranyért, meg pénzért és megnéznéd melyikből mit dob, de gyanítom nem lenne komoly eltérés.
  • Shep
    Lea az egy kis hülye liba, ha nem nézne ki úgy, ahogy szerintem senki nem nézné, bár én így sem értem miért is van annyi "rajongója", néha ránézek de még 5 percig sem szoktam bírni. Mondjuk nálam Trump a favorit, de túl sokat nem nézek streameket. Múltkor amúgy pont elkaptam Reynadot, de hát az a gyerek mindig olyan, mint aki most jön le a szerről és be van kómálva, még a beszéd is nehezére esik.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 18:53:48
  • imikszde00
    30 eurot oltem a jatekba. Kizarolag arenazas miatt. Tapasztalatom az, hogy azokbol a paklikbol nagyobb esellyel dob jobb labokat. A mai peldam is mutatja. :)
    De aztan lehet csak szerencse az egesz. De engem igazabol az zavar, hogy nehez penzt szerezni :)
  • Negritis
    meg trumpot :D
    bezzeg Lea, 2-3as arénából golden legend, majd kövi aréna drafton 3at tudott választani :D
  • Shep
    A streamereknek meg jobban kedvez az rng, kivéve Reynadot :) Egyébiránt esély van arra amit mondasz, de szerintem itt nincs erről szó. Eléggé beszippantja az embereket a játék anélkül is, hogy ezzel kellene megtartaniuk őket, vagy a vásárlásaikat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 18:46:34
  • Shep
    7 pakli az semmi. 40 a minimum :)
  • Negritis
    vettem funból 7 paklit (annyit nem sajnálok rá) és volt benne 7 rare meg 28 sima :D
  • Zozo0122 #7465
    Én amúgy lazán elhiszem, hogy azok a packok amikért fizet az ember nagyobb eséllyel tartalmaznak jó lapokat :D Ha fizetsz a lapokért és csak rosszat kapsz, akkor benned marad a tüske, hogy kár volt, többet nem veszek. De ha azt taspasztalod, hogy jókat kaptál nagyobb eséllyel nyúlsz később újra a pénztárcához. Nem kell nagy különbség, elég 15% vagy kevesebb is, nagy mintavételnél kijön egy adott játékosnál...ha meg rákérdeznek, hogy tényleg Blizz, ez így működik? Csak tagadniuk kell :D Nem akarok balhét generálni, csak annyit mondtam ezzel, hogy el tudom képzelni, hogy van egy ilyen beépített algoritmus,ami egy kicsit segítheti a fizetők esélyeit :) Aztán meglehet, hogy nincs, de ha kiderülne egy ehhez hasonló stikli, a legkevésbé se lepne meg. Nem mintha zavarna ez a dolog, aki igazi pénzt áldoz bele, jogosan remélhet kicsit jobb tartalmat.
  • Negritis
    és ezek után még panaszkodsz? :D
  • imikszde00
    de szerencse az arénás lapjárás miatt kárpótol a játék. második paklinyitásom 2 legendary 2 epic
    remek