40521
  • Shep
    Kösz. Hát a 2 rare mage lap hiányzik a többi úgy rémlik ,hogy megvan. Összeszámoltam és 42 lap van meg nekem a kiegből persze csak 1-et számoltam bele mindenből, legendary persze egy sincs, de majd csak lesz.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.14. 21:37:09
  • Negritis
    http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-2
  • Shep
    Inkább a már beváltnál maradtak, kell még nekik is egy kis idő mire kitalálják a tutit. Melyik pontosan ez a mech mage?
  • Negritis
    akinek van 2k dustja az a mechmage-l aláz :D
    és 2k dust azért nem vészesen sok :P

bár az meglepett amúgy hogy mennyire konzervatív volt a kinguin verseny is
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 21:27:29
  • Shep
    Na ugye, hogy p2w a játék, aki megvette az összes lapot most komoly előnyben van :)
  • Negritis
    bazz azért az kemény mikor a lopott azure drakeből leeroy lesz :D amaz vs firebat :P
  • Shep
    Na találkoztam új hunterral, hát ettől féltem, még durvább, mint a régi.
  • Shep
    Kipróbálom majd :)
  • dave9004
    cabalbol is jó 6 manásakat csinál
  • Shep
    Megnéztem a videokat, hát lesz itt nerf nem kevés :)
  • Shep
    Whahaha, mégis király a recombu, mert nem megy vissza a shadow madnesses lény :)
  • Mephike
    Az alábbi videók között van pár vicces, ha még nem néztétek.
  • Negritis
    jaja, de ezt is beszéltük itt hogy pala-dudu-priest nem fogja értékelni azt a lapot :D
    warinak is jobb a shieldmaiden
    de mage-lock örül neki sztem
  • Shep
    Nekem 1 már van, de priestbe nem olyan jó.
  • Negritis
    jaja, a recomb is OP benne, akarok is 2t :D
  • Shep
    Meg a recumbu izé sem rossz azért
  • Negritis
    a healbot jól mutat benne ahogy gondoltam :D
  • dave9004
    szerencsére. ahhoz kb alig kell új lap, én is megcsináltam az újfajtát.
  • Mephike
    Kellemetlen :)
  • Shep
    Hát a handlock továbbra is OP. Sajnos, nem hogy gyengült volna még tovább erősödött.
  • kabel15
    Utána néztem és végülis kb 3-4db hiányzik csak :D Valahogy sikerült eddig kinyitnom a többit csak nem néztem meg :D
    Amúgy most jött velem szembe ez a:
  • Negritis
    én lecraftoltam ami kellett nem került sokba
  • kabel15
    Én is össze akarok dobni egyet, csak a mech ek 80% hiányzik :D
  • Mephike
    Nos a warriorom ismét összetalálkozott egy mechmage-el, szép lassan felőröltem :)
    Ettől függetlenül pl a huntimat leölte, egyszerűen letempózott. Jah és igen, tényleg sok van és még lesz is belőlük.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.12.14. 13:19:09
  • Negritis
    pont most lett vége
    de lehet hogy megint leadják mert az esl szokta végteleníteni
    http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone
  • karmacoma
    Hol megy ez most?
  • Negritis
    Leeroy az esl legendary meccsen :D
    frozen vs dog elég jó amúgy
  • Tinman #7555
  • dave9004
    Trump op paláját is vmelyik nap ledózerolta egy gvg freeze mage. mondta is, hogy el is felejtette, hogy a freeze erőre kap megint.
  • karmacoma
    Mondjuk ezért is jó ez a sok új lap, mert most sokkal több használható lap+kombó van. Egy archetípust is sokkal jobban a saját stílusodra tudsz szabni mint régen, ezért a beállt metaban is sokkal több variáció lesz szerintem. Jó 2-3 hónapig amúgy is sok lesz a különböző deck, mert a(mi szintünkön lévő) legtöbb játékos nem vesz 200 paklit kezdésnek, eltart egy darabig, míg mindenük meglesz, szóval sok vegyes felvágott várható.
  • Shep
    Én se bánnám ha elhúzódna.
  • Mephike
    Most néztem Krippnél egy GvG-s mage decket, erősen secret és fagyasztás alapú volt (másnál még ezt nem láttam). Gyakorlatilag kiherélte a mechmage-t. Szerintem lesz pár olyan hero, akinél már nem csak egyféle decket fogunk látni.
  • Negritis
    szerintem több idő kell majd hozzá(és remélem hogy igazam lesz mert jót tenne a játéknak), pont a sok random miatt mert mire kiderül hogy melyik éri meg jobban azért az sok idő
    + ünnepi szezon jön és talán több töltenek a "nagyok" a családdal így elszabadulhatnak az ötletek

bár az e mechmage brutál :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 11:34:50
  • Shep
    Viszont az jól látszik, hogy a GvG azét kicsit most felforgatta a dolgokat, bár vszinű. 1-2 hét után megint rendeződnek a sorok és újra ugyanaz a pár pakli variáció fog pörögni az egyes kasztoknál.
  • Negritis
    talán ez jó lesz ha nincs Archmage-d

http://www.hearthpwn.com/decks/135501-tsm-trump-gvg-jeeves-mage
    thalnos helyett beraksz egy geomancert és megvan a spell dmg amivel tudsz kombózni
  • VanDaal
    Kipróbálom majd, köszi!
  • karmacoma
    Én se. Tökre örültem, hogy nincs zoo és hunter, erre péntek óta csak szinte csak azok ellen játszok. Egy ilyen félig kontrol hunter volt, a többi a klasszikus. A régebbi anti-hunter sámánom aratna, de nem akarok casualon a régi paklimmal szarakodni. Amúgy tényleg nagyon sok most a mage is, és az Antonidasos pakli nagyon erős.
  • Negritis
    Antonidas nélkül ne próbáld elég fontos
    anélkül inkább egy aggromechmage érdemes az icelance kombóval és waterelével szerintem, de nem tudom az mennyire jó

http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-2
    de itt le van írva amúgy pontosan hogy mi és hogyan pótolható esetleg

most nézem hogy kivették a 2 arcane intellectet és 2 harvest - gadget van benne, éárdekes
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 10:47:39
  • VanDaal
    Ezt érdemes lehet megpróbálni akkor is, ha a ritkább lapok nincsenek meg hozzá, csak a rare-ek? Vagy nagyon kellenének hozzá azok is?
  • Shep
    Azzal se nagyon találkoztam. Nekem főleg druida, priest meg mágus jött. Igaz mind a 3 ugyanaz a pakliverzió volt.