40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Kösz. Hát a 2 rare mage lap hiányzik a többi úgy rémlik ,hogy megvan. Összeszámoltam és 42 lap van meg nekem a kiegből persze csak 1-et számoltam bele mindenből, legendary persze egy sincs, de majd csak lesz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.14. 21:37:09 -
Negritis #7581 http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-2 -
Inkább a már beváltnál maradtak, kell még nekik is egy kis idő mire kitalálják a tutit. Melyik pontosan ez a mech mage? -
Negritis #7579 akinek van 2k dustja az a mechmage-l aláz :D
és 2k dust azért nem vészesen sok :P
bár az meglepett amúgy hogy mennyire konzervatív volt a kinguin verseny is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 21:27:29 -
Na ugye, hogy p2w a játék, aki megvette az összes lapot most komoly előnyben van :) -
Negritis #7577 bazz azért az kemény mikor a lopott azure drakeből leeroy lesz :D amaz vs firebat :P -
Na találkoztam új hunterral, hát ettől féltem, még durvább, mint a régi. -
Kipróbálom majd :) -
cabalbol is jó 6 manásakat csinál -
Megnéztem a videokat, hát lesz itt nerf nem kevés :) -
Whahaha, mégis király a recombu, mert nem megy vissza a shadow madnesses lény :) -
Az alábbi videók között van pár vicces, ha még nem néztétek. -
Negritis #7570 jaja, de ezt is beszéltük itt hogy pala-dudu-priest nem fogja értékelni azt a lapot :D
warinak is jobb a shieldmaiden
de mage-lock örül neki sztem -
Nekem 1 már van, de priestbe nem olyan jó. -
Negritis #7568 jaja, a recomb is OP benne, akarok is 2t :D -
Meg a recumbu izé sem rossz azért -
Negritis #7566 a healbot jól mutat benne ahogy gondoltam :D -
szerencsére. ahhoz kb alig kell új lap, én is megcsináltam az újfajtát. -
Kellemetlen :) -
Hát a handlock továbbra is OP. Sajnos, nem hogy gyengült volna még tovább erősödött. -
Utána néztem és végülis kb 3-4db hiányzik csak :D Valahogy sikerült eddig kinyitnom a többit csak nem néztem meg :D
Amúgy most jött velem szembe ez a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #7561 én lecraftoltam ami kellett nem került sokba -
Én is össze akarok dobni egyet, csak a mech ek 80% hiányzik :D -
Nos a warriorom ismét összetalálkozott egy mechmage-el, szép lassan felőröltem :)
Ettől függetlenül pl a huntimat leölte, egyszerűen letempózott. Jah és igen, tényleg sok van és még lesz is belőlük.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.12.14. 13:19:09 -
Negritis #7558 pont most lett vége
de lehet hogy megint leadják mert az esl szokta végteleníteni
http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone -
karmacoma #7557 Hol megy ez most? -
Negritis #7556 Leeroy az esl legendary meccsen :D
frozen vs dog elég jó amúgy -
-
Trump op paláját is vmelyik nap ledózerolta egy gvg freeze mage. mondta is, hogy el is felejtette, hogy a freeze erőre kap megint. -
karmacoma #7553 Mondjuk ezért is jó ez a sok új lap, mert most sokkal több használható lap+kombó van. Egy archetípust is sokkal jobban a saját stílusodra tudsz szabni mint régen, ezért a beállt metaban is sokkal több variáció lesz szerintem. Jó 2-3 hónapig amúgy is sok lesz a különböző deck, mert a(mi szintünkön lévő) legtöbb játékos nem vesz 200 paklit kezdésnek, eltart egy darabig, míg mindenük meglesz, szóval sok vegyes felvágott várható. -
Én se bánnám ha elhúzódna. -
Most néztem Krippnél egy GvG-s mage decket, erősen secret és fagyasztás alapú volt (másnál még ezt nem láttam). Gyakorlatilag kiherélte a mechmage-t. Szerintem lesz pár olyan hero, akinél már nem csak egyféle decket fogunk látni. -
Negritis #7550 szerintem több idő kell majd hozzá(és remélem hogy igazam lesz mert jót tenne a játéknak), pont a sok random miatt mert mire kiderül hogy melyik éri meg jobban azért az sok idő
+ ünnepi szezon jön és talán több töltenek a "nagyok" a családdal így elszabadulhatnak az ötletek
bár az e mechmage brutál :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 11:34:50 -
Viszont az jól látszik, hogy a GvG azét kicsit most felforgatta a dolgokat, bár vszinű. 1-2 hét után megint rendeződnek a sorok és újra ugyanaz a pár pakli variáció fog pörögni az egyes kasztoknál. -
Negritis #7548 talán ez jó lesz ha nincs Archmage-d
http://www.hearthpwn.com/decks/135501-tsm-trump-gvg-jeeves-mage
thalnos helyett beraksz egy geomancert és megvan a spell dmg amivel tudsz kombózni -
VanDaal #7547 Kipróbálom majd, köszi! -
karmacoma #7546 Én se. Tökre örültem, hogy nincs zoo és hunter, erre péntek óta csak szinte csak azok ellen játszok. Egy ilyen félig kontrol hunter volt, a többi a klasszikus. A régebbi anti-hunter sámánom aratna, de nem akarok casualon a régi paklimmal szarakodni. Amúgy tényleg nagyon sok most a mage is, és az Antonidasos pakli nagyon erős. -
Negritis #7545 Antonidas nélkül ne próbáld elég fontos
anélkül inkább egy aggromechmage érdemes az icelance kombóval és waterelével szerintem, de nem tudom az mennyire jó
http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-2
de itt le van írva amúgy pontosan hogy mi és hogyan pótolható esetleg
most nézem hogy kivették a 2 arcane intellectet és 2 harvest - gadget van benne, éárdekes
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 10:47:39 -
VanDaal #7544 Ezt érdemes lehet megpróbálni akkor is, ha a ritkább lapok nincsenek meg hozzá, csak a rare-ek? Vagy nagyon kellenének hozzá azok is? -
Azzal se nagyon találkoztam. Nekem főleg druida, priest meg mágus jött. Igaz mind a 3 ugyanaz a pakliverzió volt.