40521
  • Negritis
    deadly shot tegnap versenyen jó szolgálatot tett amaz ellen :D
  • Devv
    De jó neked! :)
  • kabel15
    Egy csomó rare és epic lapom van classic ból ami megvan 3x-4x. Amúgy meg nem tudom mi legyen, régi lapokból is kéne 1-2 lap viszont azok inkább epic és legendary lapok. Vagy mondjuk a giantok. 4x több legendarym van mint giant az alap set ből :D
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.12.15. 18:13:12
  • Shep
    Hát akkor törjed :)
  • Negritis
    nemtom mennyire lesznek nerfelve a classic booster lapjai
    de ha kell mondjuk 300 dust akkor talán megéri betörni 1-2 epicet amit sose használnál, főleg ha nem "kedves" neked a class
  • Mephike
    Amit nem használunk rankeden (pl.:blessing wisdom, vagy deadly shot) azt simán törném.
  • Shep
    Várjál felhívom a Blizzardot, megkérdezem! :) Simát inkább, mint GvG-t
  • kabel15
    Szerintetek érdemes betörni a classic lapokból azokat amik van 3-4db?
    Vagy lesz még balance köztük? :/
  • Negritis
    sztem Sylvanas helyett Loatheb
    az 1.1ben az volt

én ezzel rank 15ről rank 10re lementem secpec alatt kb 3 vereség mellett
    mana wyrm - portal cserén agyalok

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.15. 16:37:53
  • kabel15
    Igen a stealth es part az jó hozzá.
    Össze számoltam és 600 dust-nyi lény hiányzik a deck hez. Úgy hogy Sylvanast helyettesítem Toshley el.
  • Negritis
    ezért kell a sparepart hogy meg tudd védeni úgy mond
  • kabel15
    Azzal van a bajom, hogy kijátszod húzol belőle 3db fireball-t és utána tuti meghal valahogy. Az ellen meg fogja oldani. Polly, hex, assasinate,.....
  • Negritis
    mutattam a képet :D
    2 fajta wincondija van alapvetően
    1. berusholod úgy ahogy nehezen csinálja még a lock is + controllálod a boardot a hero ab + fagyasztással
    2. anton ad neked 5 fireballt
  • Shep
    Nem feltétlenül, mert a többi lap magában sem rossz, de nem árt ha Anti feljön.
  • kabel15
    Igazából a gond az vele hogy 1 lapra épít. Ha nem jön fel a mage akkor szívás van.
  • Shep
    "Bármi" legend képes ha elég időt tudsz rászánni :)
  • Negritis
    meg kell próbálni :D veszteni való nincs
  • Mephike
    Ilyet én tuti nem mondtam.
    Nekem kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy kb olyan lesz, mint a warlock zoo-ja. Sokan fogják összerakni, és még többen utálni :)
  • kabel15
    Szóval azt mondjátok, hogy a Mech Mage nem legend képes?
  • Shep
    Na aréna. Sikerült megkapnom a létező legszarabb lapokat sámánhoz, se lightning storm se semmi, most viszont volt legalább 2 hexem. A vége 4 győzelem lett de a pakli meg egy nulla, annyi ,hogy legalább velen-s prophet volt benne, meg a 7/6-os druida lap, ami nekem kb. semmit nem ér. +65 gold így jól jöttem ki belőle.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.15. 13:53:40
  • Shep
    Mert a rendszer a győzelmeket, meg bukásokat figyeli, nem a lapkészletet. Ha erősnek érzed a casualt, adjál fel zsinórban 7-8 meccset, egyből gyengébbeket fogsz kapni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.15. 13:01:15
  • Zozo0122 #7601
    Ezt már párszor kitárgyaltuk, úgy lehet, hogy a casual meccseknél a sorsolás egy fos :D Sajnos csak így lehet megfogalmazni, rankeden már sokkal jobb, de ott is történhetnek érdekes dolgok :) És épp ezért nem igazságos ez a rendszer,mint amit te is említettél, mert a fullos lapkészlettel rendelkezők összekerülhetnek azokkal akik egy hete kezdték, ha eléggé lerontják az arányukat. Most jöhetne az érv, hogy a fullos lapkészlet még nem skill...hát nyilván, egy segghülyének is meglehet minden kártya, de azért a megszerzésükbe beleölt idő alatt elég szép tudás is összegyűlik :) Hogy történhetett meg az, hogy nekem az első ! hetemen besorsolt egy golden drudiot, akinek CSAK golden lapja volt és azok közül kitolt vagy 8 legendaryt :D Na szóval van még ezen mit csiszolni, de legtöbbször pont ezek a legjobb meccsek amikor egy sokkal erősebb ellen próbálsz életben maradni...néha meg a legrosszabbak, amikor kb. válaszod sincs semmire a gyökér meg tolja a well playedet :D
  • csoszi87
    Nekem van olyanom, de inkább fundeck. Volt olyan wari aki folyamatosan spamelte az "i will crush you"-t.
    De tartósan létrázni nem lehet vele.
    Meg az új secret lopós minion meg tud szívatni.
  • Devv
    Az hogy lehet, hogy egyszer egy fullos ellenfelet kapok tele fullos lapokkal, utána meg egy kezdőt base dekkel. Utóbbiakat úgy sajnálom, de hát én is így kezdtem... Győzelem/vereség arány vagy mi?
  • VanDaal
    Köszönöm!
    Commanderem sem volt még, egyedül a silvermoon guardianból lett dust :)
  • imikszde00
    nekem nem tetszik az a mage :) . bár nem játszottam vele, de én inkább 2 molten giant és echo of medivh kombó . alexxtrazsa meg ice block . tud meglepetés lenni ^^
  • Mephike
    Grat a laphoz, a commander is jó ha még nem volt meg.
  • VanDaal
    Végre rám mosolygott a szerencse, és kinyitottam az első legendásomat!

Kéretik nem leszólni, vagy kiröhögni, én örülök ennek is ;)
  • Zozo0122 #7594
    Úgy tűnik :D Meg persze mek médzs :D Minden 3. ember ugyanazzal az új mage deckkel jön...
  • kabel15
    Nekem úgy tűnik most a Warrior az új top hero rankeden, Dr.Bomm al
  • Negritis
    nem figyeltem még :D
    tudom hogy toltál cska mindig jösz és megjegyzed hogy játszhatatlan random fos :D
  • Shep
    Játszottam már arénát azért :) Egyébként az megvan ,hogy a mecano izé a northshire clericre mindig windfuryt rak, de tényleg mindig, egyszer nem adott még rá mást. Szóval ennyit az rng-ről.
  • Negritis
    be fog szivatni :D nehezen viseled az rng-t alapból az meg tényleg durva :D
  • Shep
    Ez egyelőre terv, ha nagyon beszívat akkor csak 1 ide 1 oda nyitás lesz :) holnap kiderül amúgy :)
  • Devv
    Aréna? És az rng-vel mi van??
  • Shep
    Én most úgy csinálom ,hogy 100 arany régi pakk, utána 150 abból aréna és így tovább.
  • Zozo0122 #7586
    Jók ezek az új kártyákok :) Nem bírok ellenállni a nyitogatásnak, szóval eldöntöttem, hogy amíg nem esik ki az első új legendary, addig csak új packot nyitok, nem gyűjtök a Naxxra :D
  • dave9004
    Forsen packokat nyit eu szerón mindjárt.
  • Negritis
    amúgy folyamat változik még
    most pl sledge beltcher is van benne meg portal
    de a tegnapi nem így nézett ki :D
  • dave9004
    Antonidász híja van. nagy Cancer pakli ez amúgy. esetleg 1-2 echo of Medivh-el....