40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"No Sylvanas Windrunner or Dr. Boom? Replace with Mech-Bear-Cats." -
Negritis #7661 3 dolog hiányzik nekem hozzá
sylvanas
dr. boom és idő :D -
ez meg mindig adja :D -
Negritis #7659 undorító, de 4-3 lett az 5 győzelemért menő túrám rank 17 környékén (lementem 20ra mert próbáltam egy shaman-t is szintén Quest miatt de az teljesen fos) és nagyon függ a hobgoblintól és nincs még midgame se anélkül sajnos -
mkfdd #7658 Reynad mechdruid deckjét próbálta már valaki? Most vagy senki nem játszik ezzel, vagy már mind megmászta laddert vele mert rank6-7 körül nagyon ritkán találkozom druiddal. Handlock priest pala meg mage mindenütt. Ha valakinek megvannak a lapok hozzá, próbálja már ki nekem légyszíves, és nyújtson élménybeszámolót. Még most ki kéne találnom hogy milyen decket kezdek kiépíteni, mert ramp dudu csak rank6ig bírja szuflával, és kombó druid még ennyire sem jó manapság. -
Ez vmi iszonyat deck :D -
Negritis #7656 http://www.hearthpwn.com/decks/141915-all-for-1-and-1-for-all
ezt a decket tesztelgetem, sajnos nincs sword of justice-m
viszont eddig az jött le hogy ha a hobgoblin nem jön föl 3. körig akkor túlságosan sebezhető -
Negritis #7655 én kaptam ki úgy hogy 19 vs 3 hp, board az enyém van spellem
erre holy wrath arcba molten giant , köszi -
Mennyi esélye van ennek? Pala vs Pala arénában, nekem 8, neki 6 hpja van, 2 kártya a kezemben, lent 3 minion, összesen 8 pont attackkal, neki semmi nincs lent. 2 kör óta topdickel, utolsó körben behúzott egy divine favort, azzal meg az azt követő körben kapott egy piloted lófaszt ami deathrattle kirak egy random 4es miniont és egy cockhammert. Lerakja Piloted lófaszt, coghammer rátolja a divine shieldet meg a tauntot, mondom fasza. ha nem tauntot dob be neki akkor megnyertem. Megölöm ezt a szart hát nem egy kibaszott mogushan wardent rak be neki!?!?!? RAGE ON -
ktm99 #7653 Hat igen, kinek mi a missplay. Szerintem jobb a tojast ellopni. Arrol nem is beszelve, ha leutod a tojast, akkor 3 minionja marad a boardon, szoval nem garantalt, hogy a 4/4-et viszi el. -
A tojast le kellett volna utni elotte, a sima 2/1el, hogy ellophassa a nerubiant -
Zozo0122 #7651 Utolsó GvG paklinyitásom volt most jó ideig...2 Glaivezooka(már megvolt, most 3 van, pedig nem szeretem a huntert) 1 explo sheep(megvolt) ogre brute(megvolt) és egy one eyed cheat asszem...kösz. :D Semmi értékelhető. -
Akkor csak engem utál ez a szar. -
Én csomószor játszok tök szoros meccseket. -
Nem tudom, én nem értek tracker nyelven :) -
Nekem a tracker azt mondja, hogy: "this week: 60% / 40%" Szóval részemről maradhat az rng. Neked mit mond? :D -
karmacoma #7646 Bazze mi volt. Hunter kirakja az új Legendjét, insta leszedem nehogy duplázgassa, mert pyromancerrel tolta, gondolom erre a kombóra épít. Kirakja a legend csináló legendet, és mikor leszedem kiesik belőle egy másik Gahzilla vagy mi. 1 manán múlt, hogy lekapjam azt is, de így nem üthettem bele. Insta nyomta a pyro 3 spell 44 sebzés arcba kombót. :D Ha ragna/Grom/bármi esik simán nyerek. -
Mondom ,hogy 2 véglet van, mikor a legszarabb alap deck amit a játékban is lehet választani elver és amikor semmi nem tud megállítani. Olyan, hogy normális játék nagyon ritkán. Ezért is mondom, hogy nem kóser az rng. -
Az egy dolog, de mikor van 6db 2 drop és 6db 3 drop a pakliban és 3 arénában nem sikerült kezdő kézbe kapnom 4 manánál olcsóbb lényt, na az a nem mind1 -
voros12 #7643 Hát ez az aréna mostanság nem valami szerencsés. Mage aréna.. se egy firebal se egy flamestrike. aztán druid arena. 0 swipe., és persze hogy a mage ellenem már a 3. flamestrikeot lövi el. -
Kezdek azon gondolkodni, hogy van-e deck, ami nem ver el téged? :D -
Yserac #7641 "Bármi" legend képes ha elég időt tudsz rászánni :)
Na jah, sjow szezononként top 10-ben van 2 hét alatt, nem valami sokat streamel. Bár ő igazi progamer vénájú gyerek (sc2). Mostanság nem tudom mit csinál. -
Hát ennyi. Zeta is leverte a mágus decket. -
Hát nekem most még a zoo sem adja, asszem erről ennyit. -
Negritis #7638 érdekes én kb 5ből 1x voltam úgy hogy se rush, se kis spellek és se anton olyankor tényleg nem könnyű -
Nem az a gond, hanem ,hogy szarul oszt és nem jöttek a spare partos lények, anélkül Anti meg 0. -
Negritis #7636 nem könnyű beletanulni amúgy, de a mage deckek általában ilyenek -
Nem, tévedtem a pakli lehet, hogy jó csak megint nem enged semmivel nyerni. Utálom mikor ezt csinálja ez a fos. -
Negritis #7634 a tarei freezemage is ilyen volt, ahhoz képest versenyen is "félték" -
Mondom, nagy szar ez a pakli. Bárki szarrá veri ha nem jön össze a kombó. -
Majd kitalálom mi legyen, warrior deck et nem tudom össze rakni mert kéne hozzá vagy 6k dust. -
ktm99 #7631 Arra gondolsz, hogy a ket 2/1-est bele kellett volna tradelni a 3/4-es tauntba a sylvanas attack elott? Legalabbis en azt csinaltam volna.(mondjuk itt mar olyan folenye volt, hogy kb. lehetetlen elbukni) -
2:40nel missplay volt, csalodtam a mesterben :( -
Rogue is elvert. Szar ez a pakli, mert ha nem jó a kezdésed véged van. Persze lehet, hogy megint csak a semmi nem sikerül időszak van. Na még egyet megyek vele 3-ból lesz -e legalább 1?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.15. 20:16:54 -
Zozo0122 #7628 Druiddal is meg lehet fogni néha. De egyébként elég durva, főleg ha jó kezdése van...de mivel mindenki azt nyomja, így elég kb. 2 kör, hogy tudd mire számíthatsz :D -
Zozo0122 #7627 Egyre jobban bejön a pala, nyitottam 2 új pala mechet, elég jól illeszkednek a pakliba :) Sajnos quartermasterem még nincs...viszont az előbb egy control warriort kb. 60 életről vertem le :D Csinálta a hülyeségeit, mindenből armor amiből csak lehet, én meg közben nyomtam a kis 1/1-eket, meg orrba szájba a divine shieldet. Marha jó dolog ez a divine shield...OP :D -
Hunter szarrá alázza azt a mágus decket. -
Teljesen mindegy hogy milyen lap, ha több mint 2-ször van meg, akkor törd be. -
ha megvan a pakliötlet, és kell hozzá a dust akkor nyugodtan törheted. ha nincs elképzelés, akkor fölösleges addig törni.
szóval ha kell a dust mert megcsinálnád a paklit, akkor simán. -
Egyébként meg :)