40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
új handlockot v régit? még várnék a crafttal amúgy pár hetet lehet :/ -
Kedves szakértők! Tudom ne craftoljak semmit, várjam meg míg a meta kialakul, de szerintetek a handlock életképes fog maradni? Csak mert le tudnék egy komplett handlockot craftolni Jaraxxus-val együtt. Vélemény? -
Én nem mondtam ,hogy nem jó a hunter, úgyhogy ... Az RNG viszont szar, ezzel lehet vitázni de felesleges :DDDD -
Fáradj be Shep mellé a szobába, ahol mondogathatjátok, hogy szar az rng meg hogy undi a hunter.
-
Zozo0122 #7699 Amúgy a hunter classt igazán megsemmisíthetnék az összes lapjával együtt. Utálom, ha hunter jön, onnantól kezdve agyatlan ütlegelés a játék, taktika nincs, csak agyatlan ütlegelés még akkor is ha felülkerekedek. Ezzel már igazán kezdhetnének valamit. :D -
na mindenki nyomja telón a HS-t? -
Negritis #7697 amíg nincs gond addig úgy vagyok vele hogy ami működik azt nem kell kijavítani
majd ha elakadsz akkor érdemes 1-2 módosítást végezni -
Zozo0122 #7696 Működik, már rank 15 vagyok, eddig veretlen :D -
Negritis #7695 ha így működik akkor ne, csak ez a deck nekem kicsit olyan mint a Benk Dénes anyukájának halászléje
-
Zozo0122 #7694 Sajnos csak egy van :( Argentet nem rég tettem be, eddig Argus volt helyette...talán az a jobb döntés ?:D -
Negritis #7693 akinek van önkritikája és jól viseli a tanácsokat annak nem kell aggódnia :D
nincs 2 Kodo-d? mert argent helyett én azt raknám be removalnak -
Zozo0122 #7692 Na, asszem váltok duridról palára rankeden, vagy legalábbis átgondolom, ha feljebb jutok :D Most ezt találtam ki, egyelőre erre telik: a lényeg, hogy a lényeimet divine shield védi, vagy ha le is ütik, általában esik egy újabb lény :D Eddig elég működőképes, most 1 óra alatt feljöttem rank 18-ról rank 16 közepéig winstreakben. Hibák, tanácsok? :) A képen nem látszik, de van még benn 2 db hand of protection + 1 db humility. Tudom, bátor vagyok, hogy ide merek tenni egy paklit 
-
Előbb még tesztelem kicsit, nem akarok én lenni a farkast kiáltó fiú.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert már az vagyok :DDDD -
Negritis #7689 valszeg nem :D
de nyugi nekem is lassan gyarapodik és szerintem sokan vagyunk így vele
főleg aki nem tartalékolt goldot :D
mondjuk az vicc hogy 23 deck után 2 epic 0 legendary, de sebaj majd nyitok 3 goldent 1x :D -
Negritis #7688 nézd meg a blizz fórumot vagy csinálj egy ticketet
nem lehetetlen hogy tényleg mindig azt kapja (nekem nincs meg így csak arénában teszteltem de ott a priest nekem pass alapból)
viszont az hogy itt fél naponta emlegeted nem fogja megoldani -
Olyan lassan gyarapodik a GvG lapkészlet, de gondolom ez természetes. Szívem szerint vennék 40 ilyen 40 olyan dekket, akkor egyenesben lennék. Vagy nem. De csak 5 goldom van... :) -
Úgy elvertek base dekkel, mint a szart!
-
Az a baj ,hogy vicces lett volna ha legalább a nevemet eltaláljátok, így viszont gáz, másodjára meg ultra gáz. Ráadásul ettől még ugyanúgy mindig azt ad neki és ez bizony komoly hiba, még ha szerintetek vicces is. Előző meccsen kivégzésen voltam, és ott hezitáltam ,hogy ha kinyomom a mechano-t és nem ad az egyik lényemre wf-t akkor 1 hp híja , de mondom nem érdekel megnézem mi lesz és cleric wf, a többiek meg taunt és pajzs, és mondom egyetlen 1x nem adott még rá mást, pedig nem 1x, nem 2x játszottam már meg a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.16. 18:02:18 -
Ne légy már morci, inkább értékelnéd, hogy megtaláltuk a hibát a kódban, és ott Shep van, szóval igazad volt! ;) -
Tőled is annyit tudok kérdezni, hogy bárányok játsszanak a játékkal? -
Negritis #7682 Loading Hearthstone...
void enhance-o_mechano{
switch(card)
case(northsire cleric)
{if (user==sheep)
{rng = windfury;}
else {rng = normal;}
}}}
előttem szóló után szabadon :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.16. 17:48:41 -
Hát beszarás, cleric tényleg mindig windfury-t kap.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RNG masterpiece -
Negritis #7680 sajna az acer iconia a100 nem kompatibilis vele :(
-
Androidos tabletre kijött: LINK
hivatalosan egyelőre csak Új-Zélandon, Ausztráliában és Kanadában, de okosba le lehet húzni az apk-t *kacsint* -
Zozo0122 #7678 Jó ez. Pl. ezt nagyon helyes, hogy javítják:
"Az új játékosoknak nem kellene olyanokkal összekerülniük, akiknek hatalmas gyűjteményeik vannak, de már találtak néhány hibát, amin dolgoznak."
-
Erre nem tudok mit mondani.
Több pakli 'slot': "Nagyon király" ötleteik vannak, hogyan adhatnának új pakli slot-okat a játékosoknak. -
Bárányok is játszanak a játékkal? Hát ez nekem új. -
Hearthstone fejlesztői kérdezz-felelek
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.16. 16:25:25 -
csoszi87 #7674 
-
Nem. A warlock vérdémonjáról van szó. Lehet, hogy valami bug volt, nem tudom de akkor elkönyveltem ,hogy ok nem lehet, aztán tegnap meglepődtem mikor ellenem megcsinálták. -
lehet a spell shieldes volt (fairie dragon, stb) azokat nem lehet targetelni varázslattal v hero powerrel -
Kösz, hogy nyilvánvalóvá tetted a nyilvánvalót! -
Loading Hearthstone...
if (user==sheep)
{
stealth_mode = very hard;
}
else
{
stealth_mode = normal;
}
Bocs, ez kihagyhatatlan volt :D -
1Darton1 #7669 A te szoftveredben van a hiba. -
Akkor nekem régen miért nem engedte? -
Hát nekem ez új volt, hogy tegnap a priest felrolta az egyik stealthes lényét, régen nekem nem ment. -
Amióta vannak Stealth-es lények a játékban. A Stealth-t csak az ellenfél nem célozhatja, de te azt teszel vele amit akarsz.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2014.12.16. 14:32:44 -
Negritis #7665 sztem elég régóta, arénában ellenem a 7/5-s sűrűn kapott pala buffot -
Figyeljetek már mióta lehet stealthes lényt buffolni varázslattal? -
Negritis #7663 azok sincsenek :D
amúgy Rag-Cairne duóval helyettesíteném sztem