40521
  • Shep
    Addig nem sorsolok amíg le nem zárul a jelentkezés aminek önhatalmúlag a holnapi nap 18 órát jelölöm meg. Utána sorsolok és a párok szépen leegyeztetik, hogy mikor jó nekik és lezavarják a meccset majd jelzik ,hogy ki nyert, hogy tudjuk folytatni. Ha lehet az első meccseket hétvégén meg kellene ejteni.
  • dave9004
    router miatt elbuktam az arénám :////
  • Devv
    Én január 5-ig szabin vagyok, tudok játszani majdnem bármikor, úgyhogy sorsoljatok ellenfelet, felveszem, azt lezavarjuk az első meccset.
  • Shep
    Ú micsoda név :)
  • Devv
    Nemám!
  • Devv
    Este 8-ig lehetett jelentkezni...
  • csoszi87
    Ezen vagyok megtalálható ingame.
    És a versenyre is jelentkeznék ha még lehet.
    OrsosVanDame#2514
  • Shep
    Igen.
  • Zozo0122 #7775
    Szerintem elég lenne 3 különböző pakli is, de lehetnek azonos hősök. Versenyeken nem 3 szokott lenni?
  • karmacoma
    Az 5 pakli 5 hőst jelent?
  • Zozo0122 #7773
    1 hős ban HÁNTÖÖÖÖRRRRR
  • Devv
    wat
  • Shep
    Szerintem lehet egy limit, hogy paklin belül pl. max 3 lap cserélhető.
  • Shep
    Selejtezők BO3, döntő és 3. BO5. 1 hős bannolás, ezt egymás között megbeszélik a felek a meccs előtt. Mindenki 5 paklival indul és menet közben nincs varia, hogy jaj mégis inkább pala lenne jó.
  • Devv
    Nem írtam, hogy csak egy pakli legyen. A paklin belül ne változtasson senki.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.18. 18:51:11
  • Shep
    Egyelőre privátba van téve és úgy is fog maradni ,hogy ne legyen belőle kalamajka.
  • Zozo0122 #7767
    Szerintem lehessen válogatni a paklik közt :) Főleg, hogy spectatorban tudjuk egymást nézni és így kiismerhetjük egymás pakliját, ezért se szerencsés ha csak egy van.
  • Devv
    Mivel ez egy próba verseny lesz, szerintem elegek lennének a 2-es meccsek, valamint pakli lista is kéne, nehogy menet közben változtasson valaki, vagy azt lehet?
  • Tinman #7765
    Mivel nem játszom a warriorral, ezért neki vannak a legjobb lapjai. -.-

Az Execute viszont elég fontos nagy lény letakarító... ott áll a priest 14/13 tauntos lénnyel (tehát megsebezve), mögötte szaros 5HP-vel csücsül a hero, nekem 30HP-m és nyomom a feladást, mert megint nem jött az Execute. K. életbe már -.-
  • mkfdd
    Kihagytad hogy lockkal tilos hero powert használni
  • karmacoma
    Hol találom meg a tornát bb-n?
  • Zozo0122 #7762
    Oké, de fektessünk le néhány szabályt.

- Nem lehet hunterral játszani, az túl erős.
    - Shep ellen tilos jól húzni és az sem megengedett, hogy az RNG ne neki kedvezzen. :D
    - A győztes örömében betöri az összes legendary lapját, végül is ő akkora király, hogy onnantól azok nem kellenek neki :D
    - Huntert ne, túl erős :D
    - Nem szégyen feladni akkor sem, ha valaki nyerésre áll.(főleg ellenem)
    - Ha valaki nem köszön az instant kizárást von maga után.
    - A hunter még mindig túl erős, de ez vonatkozik azokra a paklikra is, amiket nem tudok legyőzni. :D
    - Aki veszít, az 5-10 percen keresztül szidhatja az RNG-t.
    - A hunter túl OP, hero power meg főleg.

Röviden ennyi
  • imikszde00
    Na megneztem. Meg is valtoztattam.

WannaPr0d#2306
    Elvileg ez lett az. :)
    Ha gondoljatok vegyetek fel. ^^
  • Devv
    Az előbb kikaptam egy palától, szidtam is a hunter-t, hogy milyen erős kaszt!
  • dave9004
    Andree megvan h ki, de ki volt a getalife? :D
  • Shep
    binarybeast ahogy lentebb írtam is.
  • Devv
    Hol csináltad?
  • Shep
    Hát nem vagyunk annyian ,hogy ebből gond legyen, ráadásul aki már beírta az megvan. A tiéd viszont nem biztos ,hogy jó mivel bnet azonosító kell vagyis a #-es
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 17:09:19
  • imikszde00
    Okes. Csak valami osszetettebb hely kene, ahol nyomon lehetne kovetni ki is "regisztralt" . Mert igy kaosz lesz, ha ezt forumon bonyolitjuk le :)
  • Shep
    Inkább sámán :)
  • Shep
    Na meg is kreáltam a versenyt, van nyertes meg vesztes ág meg 3. hely is. Aki eddig beírta a nevét azt bepakoltam a tornára, aki még jelentkezni akar az adja meg a nevét.
  • Zozo0122 #7752
    Vagy túl erős a hunter. Ez egy örökérvényű érv lehet mostantól arra, ha nem megy egy meccs attól függetlenül is, hogy az ellenfél nem hunter volt.
  • Shep
    Mert szar a paklid és a mana görbe is, meg szarul is játszol, meg amúgy is elég nagy rá az esély ,hogy nem jön fel, de az RNG az tuti fix, hogy jó.

Ha nem megy, bukjál el párat és majd kapsz gyenge ellenfeleket.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 16:27:32
  • Tinman #7750
    Shep mode on:

Az összes meccsem napi questen warriorral azon megy el, hogy az Excecute, melyből 2 db. van a pakliban egyáltalán nem jön fel. Eleve utálok warriorral menni, de így pain in the ass :-(
  • Zozo0122 #7749
    MarauderZozo#2778

Vegyetek fel engem is, ha épp van valaki online mehet is egy menet! :)
  • Shep
    Szerintem egyelőre egy sima tornát nyomjunk, aztán majd meglátjuk.
  • karmacoma
    De ez ugye Play off rendszerű. Én teljes ligára gondoltam. Lehetne tavaszi meg őszi forduló. Persze egy ilyen gyorsan lezajlóban is benne vagyok(Bár jelenleg egy késznek mondható új paklim sincs. :D ).
  • Shep
    Felesleges, erre van amit lent linkeltem, már regeltem is,
  • Shep
    Hát akkor ez rád van bízva :)
  • karmacoma
    Simán lehetne bajnokság rendszer is. Mindenki játszik mindenkivel és felírjuk egy táblázatba az eredményeket. Így kényelmesen lehetne szervezni a meccseket, eredményt ide beírni és google docba vezetni az állást.