40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Szerintem olvasd el újra mit írtam a témában, mert k. nem azt, hogy hülyeség, hanem azt, hogy eddig akik szembejöttek velem warlock-ok azoknak nagy többsége orrba-szájba húzta a lapot, ezzel úgy meggyengítve magát, hogy nem sok dolgom maradt. -
Értem a szarkazmust meg a mögötte rejlő sértődést is de ettől még nincs igazad. Szerintem nézd meg azért még 2x Trump videoját, mert érdemes, nem beszél hülyeségeket a gyerek. -
Honnan is tudhatnám elvégre még csak 3 hónapja játszok... talán majd 40 év múlva megértem. -
Hogy legyen valami ösztönző a meccsek lejátszására az első körre a határidő hétfő éjfél. Ha valamelyik meccs nem megy le addigra akkor az a fél aki miatt ez meghiúsult automatikusan vesztesként kerül elkönyvelésre és a másik 2-0-al megy tovább. Gondolom ez elfogadható mindenki részéről? Jelenlegi állás ITT
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 14:06:20 -
De jó neki!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.20. 14:03:19 -
Mennyi lett az eredmény? Most 2-1-et írtam be de ha nem annyi javítom. Getalife ezzel egyből az elődöntőben találta magát, a free win miatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 14:00:30 -
Akkor frissítem is a táblát. -
Ismeritek Anti és a Spare partok együttest? Nekem nagyon jól muzsikálnak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, nem a mecmage vagy mi hanem amolyan 2 pakli egybegyúrva.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 13:57:26 -
Akkor mégse mienk lesz a nyitómeccs... A mi meccsünk pár perc múlva elkezdődik. -
Mi lejátszottuk a meccsünket, getalife megy tovább. A többieknek ha van kedve egy meccsre szívesen összeülök bármikor bárkivel a versenyen kívül is! ;) -
Ok :) -
Ha nem haladnánk, akkor majd mi lejátsszuk a döntőt. :) -
Hát az csak a jelentkezők komolyságán múlik. Én a magam részéről nem szeretem a megbízhatatlan embereket. -
Remélem nem fejeződik be, mielőtt elkezdődött volna... -
Hát az én ellenfelem még vissza sem jelzett. -
Na nem tudom, hogy a többiek hogy állnak ellenfelükkel, de úgy néz ki mienk lesz a nyitómeccs kabel15-el. Ha megjelenik, remélem lezavarhatjuk a meccset. -
csoszi87 #7847 WÁÁÁÁÁ
Arénában pickelésnél félrenyomtam és Deathwing helyett Tinkmastert vettem ki!
-
Negritis #7846 én Shadowplayt használok általában rögzítésre
és OBS-t ha streamelek (bár kb fél éve nem volt rá időm) -
MSI Afterburner jobb erre a célra. -
karmacoma #7844 Tesztelgettem a frapset, hogy fel tudja-e venni majd a meccseket, így rögzítettem egy arénát. Sajnos csak 4 meccs fért a vinyóra, de itt a draft+ első 4 meccs: Aréna -
Jó, hagyjuk, továbbra sem érted, hogy miről beszélek, és, hogy miről is szól a tap. -
Nem egyről beszéltem.
Azt aláírom, amikor sok HP-vel midgame vagy endgame felé nyugodtan lapot húzunk -2HP-ért, de azt a kényszert amit sokan nyomnak, azt nem tudom hová tenni. Sok esetben a 6-7. körben ott áll 10HP-vel részben a saját hibájából, aztán kb. már csak rá kell lehelnem és vége.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.20. 10:05:09 -
De ne egy szarul játszó játékos alapján vonjál már le következtetéseket, ráadásul hibásan! -
Meg is adtad a választ!
Szerintem is jó az eseti laphúzás -2HP-ért, de akikkel eddig találkoztam az gyak. az összes az csinálta, hogy kitett valami vicceset a maradék manából meg lapot húzott, de ezt úgy kb. végig. Számolgattam és nagyjából 10-14 HP-t buktak, a maradékot lekapni meg nem volt nehéz. Főleg amikor sorba tolják ki az olyan lapokat melyekkel magukat is sebzik... -
Nagyon nem mindegy milyen szintről is beszélünk. -
Negritis #7838 játsz warlockkal és rájösz hogy hatalmas segítség az a laphúzás
főleg ha vannak VÁLASZOK a deckedbe és keresgéled, egy wari pl kénytelen odafigyelni hogy az acolyte-t mikor és hogy teszi le hogy meglegyen a megfelelő laphúzás
a miracle rugó azon imádkozik hogy ne a deck alján legyen gadget míg a lock simán bukik 2 hp-t minden olyan esetben ha a kezében nincs ott a megfelelő válasz, viszont erre több lapja is jól procol (pl az új legendary, az új 4/4 lény és ugye a molten giant)
a lényeg az hogy amíg az ember ésszel csinálja addig hatalmas előny az a képesség, de ha pl trump oktatóvideójára gondolsz én néztem twitchen mikor felvette és kb 10 meccsre volt szüksége hogy ne csak 1-2 esetben húzzon lapot hanem 4-5 ilyen eset is legyen mert a meccs nem azt diktálta (nagyon nem) hogy tappeljen -
Múltkor valaki linkelt egy videót ahol egy szemüveges keleti srác a warlockról mesélt, hogy nyugodtan nyomassák a népek a kártyahúzós -2HP-s bulit.
Ezen a héten szinte csak sámánnal játszottam. Megszámolni nem tudom, hány meccse ment el szerencsétlen warlock-oknak azért mert kártyát huzigáltak, ezáltal folyamatosan gyengítették magukat, nekem éppen csak board controlt kellett tartanom és legkésőbb a 10. körben már halottak voltak.
Néha nyomom warlockkal fun playként, de ott is u.e. tapasztalom. Nyilván tévedek és rosszul látom, de szerintem még mindig semmit nem ér 7 lap a kézben, ha 1 lényed sincs lent...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.20. 08:29:05 -
Zozo0122 #7836
-
Wáááááááááááá nyitottam egy Jax-ot :DDDDDDDDDD -
Nem, mert gondolom mindenkiben van annyi becsület, hogy nem variál velük a torna alatt. -
karmacoma #7833 Akkor most be kell ide írni, hogy ki milyen hősöket hoz a versenyre? -
Zozo0122 #7832 Nekem szerintem még nem tudjátok, hogy mit fogok legtöbbször banolni, szóval elárulom a titkot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, még mindig OP a hunter
-
Igen csak az adott meccsre, de jó eséllyel úgyis ugyanazt fogod végig :) Mondjuk én voltam már olyan tornán ahol az egészre szólt a ban. Nekem úgyis sámán, de ezt mindenki tudta :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.19. 19:30:57 -
Zozo0122 #7830 Amúgy én tuti készülök Palával, druiddal és warriorral, a másik 2-t még nem tudom. De vigyázat, most nyitottam egy nagyon jó epicet aréna után, ez kicsit meg fogja kavarni némelyiket :D -
Zozo0122 #7829 Csak vigyázz, be ne mondja valaki ellened h Warlock kilőve :D Shep tisztázzuk már most: nem az egész tornára banolunk egy hőst, hanem ellenfelenként ugye? :D Tegyük fel neked azt mondom, hogy nincs priest, kabel15-nek meg, hogy nincs warlock
-
Mi már felvettük a kapcsolatot. -
Figyelj nem kell 5 pakli csak ha a döntőig eljutsz, amúgy elég 2. De nem hiszem ,hogy nem tudtok összerakni 5 hőst/paklit. -
Nekem nincs is 5 paklim :D
Amúgy lehet csinálni 2 merőben eltérő paklit de azonos hőst? Teszem azt handlock /Zoo lock? -
Na akkor újrasorsolva.
Torna -
Na jókor szólsz, most keverhetek újra :)