40521
  • Shep
    Meg lett mondva, hogy arénázzá :DDDD
  • Shep
    Na itt az enyém, shadowfalme, meg szifon azért 1 mert annyi van (amíg nem nyitok másikat :))
    Handlock
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 17:47:09
  • Zozo0122 #7981
    Na az jó lenne :D
  • Zozo0122 #7980
    Amúgy alapvetően bejön nekem a Warlock, de csak démoson vonalon. A zoo ocsmány, a handlock durva, de nincs lapom hozzá, viszont egy jó kis démonos egymásra építős warlockot szívesen összeraknék :) Áhhh nincs lapom semmihez...
  • Negritis
    kövi versenyre majd a streamet is lehet összerakom és akár közvetíthetnénk is :D
  • Devv
    SG Torna, hogy könnyebben elérhető legyen.
  • Zozo0122 #7977
    Az a durva, hogy ha ezt nem ölik meg pár kör alatt, akkor lehet feladni :D Bár épp ezért jó bele Jara, mert ha le is raknak 5-8 életre, akkor bejátszod és onnantól szintén vége mindennek :D Ami szintén durva, hogy nekem ebből az egész pakliból 7 lap van meg
  • Shep
    Nem rossz. Enyém is hasonló csak moltenem nincs így azzal pótolom ami van, majd berakom én is.
  • Negritis
    nekem is tetszik, de nincs meg és a dustomat is általába epic-rare lapokra "égetem" mert 1-1 legend kevésbé hiányzik mint a lényeges epicek

10ből 7 meccset nyertem vele casualban
    2x rusholt szét a mechmage, de 4et elvertem :D
    a 3. vereség meg control wari ellen volt és elbaktam

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.22. 17:25:52
  • Shep
    Ja, értem. Az amúgy mocskos egy lap, nem lepődnék meg ha kicsit gyengítenék majd.
  • Negritis
    nincs :D a class legendek közül csak anton van meg :D
  • Shep
    Az az immunizáló démonod van?
  • Negritis
    összeraktam egy gvg-s handlockot kár hogy nincs jara de nem vészes sztem
  • karmacoma
    Vesztes ágon Andree-WannaPr0d 2-0
  • Shep
    A lényeget továbbra sem érted, mert azt mikor valaki ellen 2-t kell nyerned semmilyen aréna, vagy akármi nem tudja visszaadni. Pl. mikor Kulabával nyomtuk először hülye fejjel huntert választottam a jó mage paklim helyett és simán el is vert a warrior controljával. Na ezek után legalább fél percig gondolkodtam mi lenne jó ellene a köv meccsre és a priestet választottam, méghozzá jól. Első párbajon, meg Wana ellen voltam így ,hogy sokáig gondolkodtam mi lenne jó a handlockja ellen és mivel úgy láttam van pár hiányosság a paklijában én is a handlockot választottam, szintén jól. Na ilyet sehol máshol nem tudsz megtenni, mert mindig random ellenfelet kapsz és az ilyen agyalások kimaradnak. Ráadásul sokkal nagyobb móka nem egy random nóném ember ellen játszani.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 15:45:18
  • Shep
    Hát erről próbálok hadoválni amiről te is írsz a legvégén de mindhiába.
  • Mitttomén
    Köszi, ezt bóknak veszem.
    Más kérdés, hogy én igen gyakran nem így látom a saját játékomat .
    Gyakorlatilag minden második vagy harmadik meccsen hibázok (sokszor többet is), és ezek csak azok a hibák amiket észre is veszek magamon, egy profi külső szemlélő nyilván sokkal többet is felfedezne, sokszor már akkor tudom hogy ezt vagy azt nem így kellett volna mikor kiteszem a lapot.
    Mondjuk így legalább van motiváció, mindig látom, hogy van még mit fejlődni, és ez független attól, hogy lapkészlettel viszonylag jól állok.

Azért az egy meccsel döntőbe kerülés tényleg nem volt csúnya (RNG Jesus csúcsra járatva ), bár személy szerint nem irigylem ezt el, részemről úgy látom az a cél hogy játszunk minél több meccset egymással, ha nyerek is az csak hab a tortán.

Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.22. 15:37:38
  • Devv
    Mech Mage-el nyomulok, és ma eddig minden ellenfél feladta. 15 hp körül, a kezük tele van, nálam lent van 3-4 mech.
  • Devv
    A legtöbbünk így van ezzel, hogy sok fontos lapja nincs még meg. És ha összejöttünk volna 16-an, getalife nem lenne 1 győzelemmel döntős.
  • Tinman #7964
    Vannak nagyon jó játékosok amúgy is.
  • Tinman #7963
    Jó élményeim most is vannak, de a meta néha nagyon fárasztó, lásd a hunterek vagy éppen a warlockok copy-paste dolgai.

Priest-em legnagyobb gyengéje, hogy hiányzik pár fontos lap... többek között egy Lightbomb (arénában szerencsére rendre nálam van), Velen's Chosen, Shadowform, Holy Fire, Auchenai, Cabal Priest fel tudná dobni az életem.

Sajna ez igaz a többi kasztra is, fontos lapok nincsenek meg és nem 1x jártam már úgy, hogy azonos kaszttal szemben alulmaradtam pontosan azért, mert neki megvoltak én meg hápogtam, hogy jaj de jó lenne, ha meglenne legalább a Holy Fire.
  • Tinman #7962
    Rengeteget lehet arénában is tanulni, de rankeden is volt már olyan meccsem, hogy full base dekkel vert el egy pala és kedvem lett volna leborulni elé, annyira bölcs és megfontolt volt végig + kicsit sem idegesítő stílusban játszott.

Abból viszont nehezen tanulok, amikor egyik legendary-t nyomja ki a másik után, aztán előbb-utóbb elfogy amivel le tudnám szedni és vége... mondjuk ilyen ellen is sikerült már nyernem, de az fehér holló.
  • Devv
    Nem értek én se egyet veled. Kb. velem és Zozo-val együtt kezdtél, Zozo egy kicsit utánunk. Pár hónapja amikor Priest-el nyomtad voltak jó kis élménybeszámolóid, hogy így elvertem, úgy elvertem. Akkor?
  • Devv
    Nem feltétlenül így van, de most örülök hogy kaptam ezt-azt.
  • Shep
    Miért, jót akarok neki, hogy szórakozzon és tanuljon a jobbaktól. Ezzel nyilván nem magamra célzok, hanem pl. Kulabára.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 14:46:22
  • Mephike
    Meghalnátok, ha nem piszkálhatnátok egymást...
  • Zozo0122 #7957
    Jó nektek, nekem állandóan hunter vagy warlock jön :D Pedig reméltem, hogy a kieg miatt eltűnőben lesznek...ami egyébként igaz is, ritkábbak mint régen, valahogy mégis kifogom őket :D Sőt nem egyszer arany verziót...bizonyára valami sorsolási anomáliába kerültem. Ami nagyon ritka az a rogue, priest, druid, pedig ezek marha élvezetes classok ám, a legfélelmetesebb meg talán az, ha sámán az ellenfél, az tényleg szó szerint bármiből fordít :D Az új murlock sámán is elég ütős...jelenleg nem hiszem, hogy meg tudnám állítani, bár még csak egyel találkoztam.
  • Shep
    Nem érted a lényeget. Ráadásul marha sokat lehet tanulni az ilyen összecsapásokon, többet, mint mindenféle szir-szar ranked meccseken. Jó nyilván téged ez nem motivál :DDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 14:40:02
  • Tinman #7955
    Még mindig elfelejted, hogy ti itt majdnem mind jóval előbb kezdtétek mint én, az előnyötök kvázi behozhatatlan, ha nem verek el pénzt. Továbbra sem azt írtam, hogy némá' a Shep keze tele aztán vesztett, hanem egy xyz-re írtam. Egyébként eléggé bejött ez a Pala build, zsinórban 5x nyertem vele, aztán átmentem arénára, ott most éppen priest-el vagyok és 1-1-en állok, nem jött szokás szerint a leszedő, pedig 3 is van a pakkba -.-

Hiányzik ez az??????????? Egyetlen legendary kártyám esett. EGY! Az is egy kalap szar, leszed egy random beastet.

Az ÖSSZES kasztomnál kulcsfontosságú lapok hiányoznak... milyen verseny? Miről beszélsz? Induljak a Maratonon fél lábbal? Jó vicc. -.-

Az aréna pedig baromira élvezetes tud lenni, mert ott legalább minden kártya megvan, legfeljebb nem kapom meg a random miatt.
  • Negritis
    kövire próbálok jönni majd, most sajna nem jött össze :(
    de Tinman 'barátunk' is remélem tiszteletét teszi
  • Shep
    Tudod ,hogy szól a mondás? Jó lappal a hülye is tud :DDDDDD
  • Shep
    Annyira tudod adni a nagyot, nem értem a versenyre miért nem jelentkeztél? Lehet mondani hogy nincs elég lap, meg hiányzik ez-az, de egy torna sokkal nagyobb élmény, mint bármilyen aréna, vagy ranked, vagy kutyafüle.
  • Devv
    Van 2 poly-m, 2 fireball, 1 flamestrike. 2-0-nál tartok eddig. Úgyhogy köszi a tanácsokat!
  • Negritis
    ami kombó lenne arra nem szabad építeni :D ( ice lance:D)
  • Mitttomén
    Egyértelműen mage, pont tegnap én is azzal mentem egyet, roppant szarul indul, se flamestrike, se poly, csak 1db fireball meg egy 1db frostbolt, ennek ellenére is közepesnek éreztem a draft-ot, vagyis olyan 5 wint jósoltam neki. Ehhez képest a második meccs után már 0-2-nél álltam, kicsit ideges is lettem rajta, de aztán 8-2 lett a vége.
    Tanulság: flamestrike nélkül is van élet az arénába, még 0-2-nél is.
    Szóval a mage mindenképp ajánlható, neki van a legtöbb op basic/expert lapja, és hozzá kell a legkevesebb tapasztalat is, mert neki kombóznak legkevésbé a lapjai, simán magukba jók nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.22. 13:48:32
  • Devv
    Az első meccs természetesen mage ellen volt. Nyertem, de vért izzadtam...
  • karmacoma
    A mage a legerősebb. A flamecannon és az unstable portál valami iszonyatosan op, ahogy a basic lapok is nagyon jók. Jelenleg kb 70%-ban mage ellen játszom, mert mindenki azt pickeli(Hozzáteszem ha nincs Rouge/Shaman akkor én is :D).

Druid kb csak akkor jó, ha kiszedsz 4 swipeot, mellé meg jó minionokat. Én valahogy soha nem megyek jót vele, egy 8 winem volt a többi 3-4, de vele csúszott be az egyetlen 1 winem is.

Priest is nagyon erős tud lenni, de ott komoly szerencse(és tapasztalat) kell egy sokwines paklihoz. Nehezen tud jó tempót menni, de mid-late gameben talán a legerősebb. Ha addig nem halmozol fel behozhatatlan hátrányt, akkor fasza, de tényleg könnyű mellényúlni.

Nekem meg nyitogatásnál kezd kijönni a hosszútáv. 31 pakli, 35 rare, 8 epic(ebből 3 mini mage -facepalm), 1 legend, 3 golden common, 3 golden rare. Az első 20ból(+előtte 20 normálból) asszem 2-3 epic esett, szóval végre kezd beindulni.
  • Negritis
    dudunál az a gond hogy sztem kevésbé jó arénában, priest meg macerás tud lenni

de nézz youtube-t és lesz bőven ihlet :D
  • Tinman #7945
    Tipikus... a keze tele van és húzogat végig, mint egy őrült aztán:

• Devv
    Köszi! A múltkor nem kaptam se poly-t se flame-et se... Lehet megpróbálom még egyszer...