40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #12149 Totál egyetértek. Minden pakli winkondiját nerfelni akarják, mert rossz érzés ellene kikapni. Minden counterel valamit, és mindig lesz idegesítő ellenfél. Pl 3-4 hónapja sámánnal iszonyatosan szar volt játszani priest ellen mégse írtam be mindenhová, hogy a kombót és a Cabalt nerfelni kéne. el kell fogadni, hogy ez egy kő-papír-olló játék. Az se árt ha az ember megtanul játszani bizonyos kasztok ellen. Boommal egyetértek. Kell majd némi balance. -
Öööö... nem random? Biztos? -
A bombák nekem mindig úgy sebeznek: első 1-et a második mindig 4-et arcba. -
Nekem kizárólag a Boom-al van gondom.
7 mana = 7/7 + 1/1 +1/1 + 1-4 + 1-4.
Ez teljesen komolytalan. Nem tudom melyik beszívott Blizzardos találta ki, de az egész játék egyensúlyát durván felrúgta vele. Köszönjük.
Jah és naná, hogy a bombák nem 1-et szoktak sebezni -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 14:00:29 -
Olajos rugót megeszi a saját gyártmányú kalózos/olajosom rugóm.
-
csoszi87 #12144 Az a kombó időtlen idők óta megvan.
Ennyire ne legyünk már elkényelmesedve.
Most nerfelték az undertakert más előtérbe került, nerfeljuk azt is!
Baj van a rugóval mert sokat sebez a kombókkal.
Baj van a mechekkel, mert 1-2 kör alatt kipakolnak.
Baj van van a druidával, mert 14et tud sebezni kézből.
Baj volt a hunterral, de hiába nerfelték még mindig baj van vele.
Baj van Boommal, mert minimum 2 lényt bele kell áldozni. (1 legendbe)
Gondolom baj van a freeze mage-el is mert ő meg 21-et sebez kézből. (csak az most nem látjuk)
Pirestet is nerfelni kellene, mert az is képes 20-at sebezni kézből.
Sámánt is, mert a 2 manás lénye op a flametonggal.
Valamit esetleg kihagytam?
Ragnaros nem sebződik ha valakit eltalál.
Ysera túl jó kártyákat ad, és túl nagy a segge.
A secretek túl erősek.
Valamit kifelejtettem? Szóljatok ha igen. -
Druidot én már régóta mondom, de azt ha eddig nem tették szerintem ha nem jön hozzá valami durvulás a kiegben akkor nem is nagyon fogják már. -
imikszde00 #12142 telefonrol irtam, es nem figyeltem. -
Ezt mér nekem írod? -
imikszde00 #12140 Ugysem fogjak. egy honapja futott be ez a rugomania. csak most kezd el panaszkodni mindenki, holott ez a lap regota van :)
En a druid komboval nem vagyok kibekulve. Azt tenyleg nerfelhetnek. Ha lent van mar 1 vagy 2 lenyed, Megha 1/1 es az a leny, a komboval maris 18- 20at bevisz.
Mindenki panaszkodik az aggrok miatt. Persze, mert az ilyen kombok nem szemetek? :)
-
imikszde00 #12139 Akkor fogni kell egy warriort vagy druidot es hello hello ( mint az idegesito kis taunt ) :) -
csoszi87 #12138 Mára elég.
r10-11-nél huntaparti.
És mindenki legend hátlapnak öltözött.
-
Akkor ugye, hogy ugye? :) -
#12024 -
Az olajos rugót úgy le fogják nerfelni a csába, hogy csak úgy csattan majd. 5 győzelmes rugó küldetésem van. 1 kör alatt 24-et sebeztem vele. Ez gusztustalan. Tippem az lenne, hogy flurry nem fog hőst sebezni, azért ez, mert így meg is ölik a paklit és a Blizz mindig így csinálja :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 12:40:06 -
csoszi87 #12134 10:30-11:30 AM
Boston, tehát +6 óra. -
Naxxnál elég későn derült ki az ár, de ez nem jelenti azt, hogy most is így lesz. Amúgy hány órakor lesz a nagy csinnadratta?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 11:46:46 -
Elvileg ma akkor kiderül, hogy mi lesz az új kieg?
Szerintetek árakat is mondanak majd? Anno ez Naxx-nál, hogy volt? Bejelentéskor volt már árazás?
Csak azért kérdezem, mert dagad az erszény rendesen... nem merek nyitni :-D -
imikszde00 #12131 *nyitott. De igy elgondolkoztam rajta, hogy talan egyszer majd vegyek :/ -
imikszde00 #12130 Tegnap neztem streamen csavo 40 packot nyit. Egy legendary volt benne. -
:-DDDD
Zsinórban a 3. control pala... 5-nél belövöm magam -.- -
Nyugodj meg, hogy lesz benne 2-3 olyan lap, ami miatt meg kell venni ezt a kieget, tisztában vannak vele, hogy ha nem jönne ilyen lap, akkor nem lenne vásárló sem. Tuti vétel lesz nálam is, úgy érzem ezzel pont be fogom tudni hozni a jelenlegi kevéske lemaradásomat.
Csak a hunter kapjon jó lapokat, a többi nem érdekel, de ennek a heronak kellenek még a beastek és a Skill Commandok
-
Akkor az 50% ott is megvan :) Következő kieggel jön egy olyan plusz rész a játékba, hogy meccs előtt pénzfeldobással eldől, hogy ki a kedvezményezett, majd a nyertes illető kap egy újabb pénzfeldobást amit ha megnyer választhat, hogy akar-e játszani ,vagy egyből nyert.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 09:42:25 -
Hogy aztán 2 nap után bealázza megint mindenki :D Mondjuk nagyon furcsa, hogy 28-ig minden szépen ment, életképes volt a priest és elsejétől mindenki csak szenved vele. Jó Amaz nem, de ő olyanokat mákol, hogy hihetetlen. Nála nem nagyon láttam még olyat, hogy nem jött fel az amire éppen szüksége volt. Nála szerencsésebb streamer szerintem nincs is. -
Rng.
Control pala - elveri a sámánom, mint a huzat. (Nem jött az aoe.)
Következő meccsem: Control pala. Elverem a sámánommal, mint a huzat. (Jött az aoe.)
Sigh. :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 09:40:35 -
Elhiheted, hogy nem 1 pakli van amit megtanultam és azért váltogatom, mert hátha az egyikkel sikerül kifogni egy jó szériát, de hát nem, amúgy kösz, hogy ma is beszóltál. Remélem jobb lett a napod tőle!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 09:38:37 -
VanDaal #12123 És amilyen hülye vagyok, még várom is :P
Kíváncsi vagyok, milyen újdonságok jönnek... na nem mintha a GvG-ből olyan sok értelmes lapot sikerült volna begyűjtenem eddig :D
Szerk.:
A bejelentés idején én sajna még melóban leszek, de remélem, valaki majd megosztja itt a fórumon is az infókat :)
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2015.03.06. 09:35:43 -
imikszde00 #12122 en megveszem. Ennyit befektetek, hogy ne maradjak le jobban :)
Csak lapok teren is erje meg :) -
Lelkiekben mindenki felkészült hogy késő délután a PAX-on (amit a Blizzard streamelni is fog) a Blizzard egy új 18 eurós kiegészítőt fog bejelenteni? 
Don't worry guys it's F2P!
-
Negritis #12120 nyitottam 2 classicot erre golden cabal és gruul :D
nah akkor lesz most már 2 prepem :D -
Arra gondoltál már hogy kívülről megtanulsz egy paklit, hogy melyik helyzetre, az adott paklival hogy érdemes reagálni? És nem váltogatod 5 meccsenjént a paklit? Hidd el, gyorsan érezni fogod a változást. -
kiegben megkapja az ultimétet biztos :D legalábbis naxx után feltámadt gvg-ig -
Na 17 1 csillag de úgy döntöttem leszarom az egészet, holnaptól csak priest, küldetéseket kivéve. Nem érdekelnek ezek a fos hunterek, meg a többi mocsok, ha már egyszer nem haladok akkor olyannal ne haladjak amit még szeretek is játszani. Zetalot sem haladt ma sehova ugyanúgy 7-en áll, mint mikor elkezdte. Meghalt a priest :(
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 00:03:56 -
Hát ezzel sem jutottam sokra. Tipikus eset. 2 hp-ja van a mágusnak nekem 6 nekem kint a flametrap, na mit topdeckelt. Amúgy ennyi. nyertem zsinórban 3-at a hunterel, majd buktam 3-at. Igazán jó ez a játék. -
Nem, azzal a mage deckkel amit délután csináltam, de most váltottam fachunterre, hátha csoda történik :) -
Priest-el nyomod? -
Hát úgy tűnik 18-ra bérelt helyem van. -
Igazad lett. -
Én meg belezőt néztem, aki elszalasztott egy lethal-t, utána kikérte magának, hogy mit néznek az emberek. Inkább nézem a Sanyit, az legalább profi.
-
Nézem Zetat és mintha magamat látnám, az RNG folyamatosan szívatja, már kínjában mechpriestet próbál de az sem jön össze, a boxer neki sem azt sebzi akit kellene és nem 1x hanem folyamatosan. Lehet a priestekenk más rng van és azért szívunk folyamatosan :)