Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e-pen1s leginkább a golden card, de amíg nem módosítanak rajta (tehát teljes áron bontható)
addig nem biztos hogy megéri szésztedni őket, kivéve ha specifikusan szeretnél valamit

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

és akkor milhouse?! 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egyébként aranykártyákat érdemes gyűjtögetni? Vagy ha annyira nem használom, akkor szétszedni? Van egy Golden King Mukla, de annyira nem szoktam használni..

https://www.twitch.tv/sp1gu

Shep
Nem feltétlenül. Rankedhez igazából leginkább marha sok idő, és türelem kell. Zoo-hoz meg pl. egyáltalán nem kell legendary lap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, csak idézőjelben írok, így akár P2W is tud lenni, mert most veszel egy jóval nagyobb mennyiségű packot pár euróért és csak kiesik valami érdemleges. Persze az sem nyer aki csak úgy leteszi a kártyákat gondolkodás nélkül de valljuk be, hogyha ranked 10 alá akarsz jutni, oda már jópár leg is kell.

qetuol
még nincs vége a hónapnak, MINDENT BELE SHEP!!!44! <#email>
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.10.24. 09:59:07

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
Azért arra jó, hogy 20. szinten garantált havi kártyahátlap jár... szerintem ez jópofa, de nem is ez a lényeg, hanem rankeden olyan játékosok vannak olyan kombókkal, hogy iszonyú sokat tudsz tanulni akár 1 meccsből is! A legjobb csaták rankeden vannak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem arra gondoltam, hogy minden olyan kártya hulljon az ölembe amitől ez win lenne, csak szerettem volna tudni, hogy tényleg full random-e az egész. 😊 Érdemes "reménykedni" benne, hogy sok arena után feljebb (azaz lejjebb) jutni ranked matchben? Értem az alatt, hogy a rewardok amik bejönnek arenaból (dust, pakli, gold). Bár tudtommal a péniszmutogatáson kívül semmi másra nem jó a ranked.

ezért nem lehet 30 consec 😄

Arénában nem igazán lehet koncepcionális deckre hajtani, csak simán össze kell dobálni az értékes kártyákat. Persze néha összejöhet 1-2 használható kombó, de önmagában értéktelen lapokat nem érdemes választani.

Mephike
Gondold végig mennyire durva lenne, ha pl hunterrel bemegyek játszani és mert első pár alkalommal ki tudnék venni beasteket, onnantól csak azokat ajánlaná fel. Hamar lehetne durva deckeket csinálni. 😊

Shep
Igen, csak sajnos többnyire értékelhetetlenek 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, random adja a kártyákat. Az 1., 10., 20. és 30. draft viszont mindenképp legalább rare.
Csak egy példa volt. A kérdés még mindig fent áll..

Mephike
Tényleg spellpowerre gyúrsz arénában? Háááát....

Arena deck teljesen random adja a kártyákat? Mert azért hihetetlen, hogy pl. spell power rugót szeretnék aztán 2 spell poweres minion után kifúj az egész és jó sz/r deckem lesz....

én ma 12ről 15re estem vissza úgy hogy kb csak handlock-zooval toltam, de nagoyn nem ment
aztán összejött a 2 lock W és rá is hagytam mára 😄

Shep
Hát úgy tűnik ebben a hónapban a 10-es szint lett nekem engedélyezve.

qetuol
Egy kis Hearthstoneos infografika

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..

link
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.10.22. 16:52:13

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
A botok már 4-es szinten is ott vannak.

Shep
A hp duplázós, inner spiritesre gondol szerintem.

Mit jelent az a felhúzás? Már olvastam itt párszor, és gondolom nem szó szerint kell érteni.

Tinman
Már csak 1 wing van hátra és 1 hónap 2 napja játszok még csak és 100G-t így is elvertem 1x egy pakli nyitására.

Egyébként most 470G-om van. Hetente szokott 2x egymás után 60G-s quest lenni, ott összesen összejön lazán 140G.

Láthatod az alábbi képen, hogy 15.-én lenulláztam magam teljesen, tehát 7 nap alatt 470G összejött úgy, hogy semmi teljesítményes extra goldot nem kaptam, ez mind napi questért és győzelemért jár. Hamar megvan.

Ha meg 1x megszerezted a Naxx kártyákat onnantól azért elég frankó kártyák vannak a kezedben és TUTIK nem pedig lutri, jó kis wisp sereggel :-D

Szerintem(!) ez a java, ezek frankók:

- Nerubian Egg - kvázi "védve" vagy a 2+ DMG all/all enemy sebzések ellen, mert az ellenfél nem szívesen húz a nyakába 4/4-es miniont helyette.
- Maexxna - Magas HP, egy ütés és bármelyik enemy lapot leviszi. Néha használom, néha nem, de kellemes lap, felhúzni is csúnyán fel lehet.
- Haunted Creeper - Kellemes kezdő lap, bosszantásra jó, de olyan is volt már, hogy 5/5-el csapatott az egyik pókom elég hamar :-D

- Sludge Belcher - Nagyon jó taunt lap. Felhúzni is lehet és ha megdöglik, további tauntot hagy maga mögött. Mindig kínos gyorsan leszedni. Időnyerésre is kiváló.
- Duplicate - Egyik legfaszább mage lapnak tartom. ;-)
- Webspinner - Nagyon kellemes, vicc manaigényű lap hunternek.
- Loatheb - Ezzel meg vagyok lőve. Ellenem már csomószor bevetették, de nem igazán hatott meg, nem használom, mert drága és csak 1 körig tart a battlecry. Van olyan build amiben el tudom képzelni, de nekem nem bejövős.

- Deathlord - Ez okos emberke kezében brutál jól kijátszható és csak 3 mana.
- Reincarnate - Kellemes Shaman lap, lehet vele bosszúságot okozni.
- Voidcaller - NAGYON szeretett warlock lapom. Nyami!
- Baron Riverdare - Csúnya dolgokat lehet vele művelni...

- Undertaker - Taunt mögött ennyi manért kemény legény.
- Zombie Chow - Picit veszélyes gyerök', de lehet rá építeni csak ésszel kell használni, pl. pandával jóféle :-D
- Wailing Soul - Jó lap, de csak bizonyos helyzetekben tud mocsok hasznos lenni, de akkor nagyon.
- Dark Cultist - Jujj nagyon bejön! Nyami!
- Feugen és Stalagg - Kedvelem őket, ha jól ügyeskedsz Thaddius befigyel, de persze a fagyi vissza is nyalhat.

- Echoing Ooze - NAGYON AKAROM! KELL!
- Shade of Naxxramas - KELLLLLLL! NAGYON!!!
- Avenge - Jóféle pala lap.
- Kel'Thuzad - Ha nem tudod k. gyorsan leszedni valószínűleg nem is lesz rá alkalmad, mert véged...

Na most a fentiek alapján mondja valaki, hogy nem fontosak a Naxx lapok...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 16:01:56

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Haha, Amaz is elkezdte berakni a paklijába az őrült alkimistát, kár hogy nekem 1 hét óta mióta használom kb. 1x jött fel akkor amikor kellett 😄

Devv
Én ésszel csinálom, de olyan lassan gyűlik. Még csak 450-nél tartok, de nem adom fel. Utána kezdődik előlről... Te kinyitottad az összeset?
Tinman
Ésszel kell csinálni és akkor full free:

1.5-2 hét alatt jön össze annyi gold, hogy nyitható a wing. Ha az első winget nem nyitottad mikor free volt (szept.), akkor sajnos +700G.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 15:21:26

egy kerdes: most a naxx az fizetos, maskepp nem lehet tolni a bossok ellen?

Shep
Igen, akkor általában tuti bukó a dolog. Amúgy az a vicc, hogy szoktam nézni Amaz-t és neki soha nem láttam ilyet, ő mindig megkap durván egy közepes handet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.22. 15:06:25

Tinman
Az a legjobb, amikor Priest-el 4-5 körig csak buffolo lapokat kapsz és szinte semmi miniont :-D

Shep
Úgy utálom, hogy hiába a kedvencem a priest, ha szarul jönnek a lapok márpedig nekem többnyire úgy jönnek akkor egyszerűen nem tudok haladni vele rankeden. Ezért jó a zoo meg a hunter, mert ott nagyon ritkán tud szarul jönni a lap.

Botond
Pont azért amit a lenti 3-4 kommentben írnak, hogy 10 collos tableten még kényelmesen nagy a lap, simán rá tudsz bökni és ki tudod rakni, 4-4,5 collon viszont már nem biztos hogy annyira sima ez.
igazából én azt nem értem hogy ha megy tableten miért nem megy telón?!

Shep
Hát akkor lehet csak én vagyok béna az ilyesmihez, de ha sok lap van a kezedben akkor elég nehézkes lehet a megfelelőt kirakni, néha még egérrel is sikerül mellékattintani.

Tinman
Ezt Botondtól kéne megkérdezni, de pl. a PvsZ 2-öt simán lenyomtam telón.

Shep
Egyáltalán, hogy lehet normálisan játszani egy olyan kis képernyőn?

Tinman
Idén már nem lesz android telós verza, jövő év Q1 úgy tűnik.
Tabletes droidokra viszont már jön idén.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 13:38:15

Shep
A retkes sámán botozókat nem ártana ha bannolnák, de hát a Blizzard szarik rá.

Shep
Jaj de szarkasztikus kedvében van ma valaki 😄 Igazából meg nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, nekem bevált, tök jól lehet vele pl. a chow-k gyógyítását hatástalanítani és az ellen erre nem is számol, paladinok ellen meg megint csak jó, mikor hirtelen mégsem 1 a sebzése a lényemnek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.21. 20:54:41

Azt mondom én is, zoo-ba legalább olyan jó, mint a Leeroy.

Shep
Az egy nagyon is jó lap.

Shep
Ezt mondom ,hogy nem kell 😊

Nincs is benne Leeroy, akkor ez nem is zoo.
Habár a Wailing Soul méltó helyettese.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.10.21. 20:15:45

GanXstaZoleeWrk
sylvanas és black knight viszont nagyon alap sok pakliba, ysera pedig móka miatt javasolt 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
dehogy kell, hunter aggro deck a legolcsobb ranked deck.

GanXstaZolee#2709

Shep
Én is azt tervezem, de még mindig csak terv. Most hunterrel haladok szépen, abba meg nem nagyon kell 😊

sylvanas elég jó és fontos legendary lett az utóbbi időben
handlock, priest,shaman és control wari is imádja
talán dudu amibe nem lételem oda inkább cairne kell

Mephike
Nekem lassan megvan az 1600 dust, szerintem egy Sylvanast fogok kraftolni belőle, bár Lerooyt terveztem anno.

Shep
Én meg betörtem, de azóta sem gyártottam belőle semmit 😊 Amúgy Leerooy hangjait nagyon bírom.

igen, mert én szeretem 😄
sőt van hogy Handlockban is szerepel 😛
+csak egy golemem van 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.21. 17:33:23

Shep
Én amúgy ezt a zoo-t használom, ha szükség van rá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)