40521
  • Negritis
    most gondoltam bele hogy milyen beteg lesz a lock and load - call pet combó :D vagy spell és akkor + laphúzás
    vagy beast akkor meg 2 mana előny :D

feltéve hogy lehet szépen pure(közel) beast mid-control huntert csinálni

de ezek mellett van rá esély :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.03. 14:14:48
  • Negritis
    egyébként az sztem le fogja váltani a WG-t mer elég hasonló a hatás de mégis kirak egy testet
    de ha a wg-t nem is a chow-t sztem igen
  • dave9004
    én bízok amiben lehet.
    pl a druid 2/3 ramp lappal hamarabb dobálhatom majd a tauntokat
  • Zozo0122 #20510
    Abszolút semennyire, sosem Wowoztam. :D
  • Zickler
    Nem tudom mennyire vagy otthon a WoW Concept Artok világában, de szinte az összes lap, majdnem kivétel nélkül már egy korábban létező Artot használ, nagyon ritka az olyan, ami eredeti Artot használ.
  • Zozo0122 #20508
    Igen, de szerintem nem a tag csinálta, ő csak felhasználta 1 éve. Ez valami régebbi Blizzard concept art lehetett, egyszerűen elővették most.
  • Mephike
    Ha én csinálnék egy képet és azt a Blizz az engedélyemmel felhasználná, bizony büszke lennék arra, hogy egy ekkora cég az én rajzomat használta.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.03. 11:43:35
  • qetuol
    "ezer éve késze van" vö. "2014 októberében"
  • Zozo0122 #20505
    A Blizz amúgy arra sem veszi a fáradtságot, hogy minden lapjához új artot kreáljon? A Wrathguardé pl. ezer éve kész van, ezt a kártyát egy fan csinálta 2014 októberében.

• Negritis
    amúgy a blizz nagyon jól épít a közösségre azzal hogy meghagyja a streamereknek bizonyos lapok bemutatását

mondjuk trump kicsit túlröhögte a silent knightot :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.03. 11:11:23
  • Negritis
    a face hunterrel pont ez történt ugye a brm során

viszont lehet h lesz egy fasza echo-dragon mage az új lapokra építve

sőt a beast dudu is alakul a fejemben :D (persze lehet sose valósul meg)
    kár hogy a világ összes pénze nem lesz elég mindenre :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.03. 10:50:27
  • Mephike
    Az eddig bemutatott lapok alapján biztos, hogy nem lesz lassulás, aki erre vágyik, az rossz helyen kopogtat. Lehet lesz egy-két lap (több biztos nem), ami lassíthat, de az aggro/face stb deckek már készen vannak, és ha egy lapot sem kapnak, akkor is működőképesek lesznek.
  • Negritis
    elég fontos dolgok hangzanak itt el, ha valakit nem érdekel az egész csak ezt nézze meg
    itt trump is utal arra hogy a meta nem fog lassulni és hogy ő szereti pl sneeds old shreddert is de ha valamit el akar érni contructedbe akkor sajnos el kell felejteni

trump elemez
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.03. 10:41:10
  • Negritis
    én is most találtam rá, mivel nem linkelte senki így mondom megteszem én

amúgy Kolento-t nem láttam de az első körben trump igencsak izgatott :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.03. 10:16:21
  • Mephike
    Hm, köszi, nem is értem ez hogy maradt ki nekem.
  • Negritis
    trump elemzi a tgt lapokat

első rész

második

harmadik

és a negyedik ami nemrég jött ki
  • Negritis
    okés :D
  • robotnyk
    a kérdés tárgytalan, már megvan a bűnös, csak máshol eddig nem bukott ki a dolog

Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.08.03. 09:21:06
  • Negritis
    üdv

huhh, nekem nem a hálozatot nem látta a brawl-l patch után hanem maga a játék fagyogatott
    más nem csinálja mobilon?
  • robotnyk
    Üdv!
    Az normális hogy az új szezon kezdete óta gyakorlatilag minden parti folyamatosan lagos? Mobil verzióval gyakorlatilag nem is lehet próbálkozni (wi-fi) mert folyamatosan villog a hálózati problémát jelző ikon
  • dave9004
    passz. nem vok rogue player én csak 5 dustot látok
  • Negritis
    nem rossz, de újabb ki fogja játszani lap
    tipikus aréna pick nálam
  • dave9004

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.03. 07:21:01
  • Renegade
    jaja, gyorsan elkezdtem nézni egy True Highlander-t nézek, ez is jópofa :)
  • Zozo0122 #20489
    Idővel jobb leszel, amúgy meg keress rá Madi aréna videóira youtubeon, én sokat tnaultam azokból, meg jó szórakozás is. Az elmúlt hónapom aréna ÁTLAGA 6-7 :)
  • Negritis
    Twitch es youtube
    Cherrywarrior pl

Vagy guidet olvass
    Ha tableten jatszol rakd fel rá a twitch appot es nezd ott

Valamint drafthoz vannak oldalak h melyik lap kb mit er pl arenavalue.com

Sy telo
  • jazzy
    Hogyan fejlődhetsz? Csinálj időt streamet nézni, vagy gyakorolj, ennyi. Más lehetőség nincs.
  • hawkie22
    Valaki segítsen már, hogy tudnék fejlödni. Tengernyi guide-ot elolvastam, 6 arénát mentem zsinórban, de egyszer sem tudtam felmenni 3 win fölé. Eddig mentem lockkal, sámánnal, az utolsó arénában mage-el és még a pakli is elég jó volt, flamestrike, fireball, miegymás (igaz, poly nem volt), de nem jön össze a 3-nál több win.
    Már írom is a paklimat, hogy mi ment ki (tableten nincs trackerem), mi lehet az ellennél, várok, számolok, nem csinálok meggondolatlan lépéseket (legalábbis igyekszem), de az Istennek se jön össze az áttörés. Már egy 5-3-nak is örülnék.

Paladin ellen konstans bukó vagyok, nagyon szar decknek kell lennie az ellennél, ha netalán nyerek, lock/rugó/priest ellen 60%-ban jó vagyok, warrior 50-50%, druid ellen általában nyerek, mage, sámán és hunter érdekes módon a 6 aréna alatt egyszer sem volt, viszont dögivel paladin. :(

Streamet nézni sajna gyerek mellett nem sok idöm jut, coachingra meg nem fizetek.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.02. 21:38:00
  • dave9004
    meg spellt is. no aoe shadowflamen kívül kb
  • Negritis
    ezek mindig speckó deckek szóval nem a hagyományos contructed formula hanem mindig van vmi különlegesség
    most pl csak olyan lényt lehet betenni a deckbe ami hőst vagy másik lényt "céloz" meg
  • Renegade
    ez a conquest mod elég érdekes, tetszik :)
  • Negritis
    amúgy twitchen épp vmi magic verseny megy :D
    meg challengestone
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.02. 20:46:43
  • Shep
    Szerintem nem csak ő van így vele, csak a többiek nem feltétlenül adják ennek jelét.
  • Negritis
    az inspire csatlakozik a kalózokhoz :D
  • karmacoma
    Ha hatodik körig 4* használtad a hero powered, akkor 7 manát használtál addig a játék során minionokra/spellekre. Handlockal akkor meg már minden giant vaule, más herokkal meg megevett az aggro/zoo/patron.

Amúgy szerintem is van pár érdekes lap.
    A sámán cuccai eddig nagyon is jók, bár laphúzás nélkül sok értelme továbbra sincs a dolognak.
    A két 3 manás lego érdekes, a mage secret nagyon jó, Darnassuss aspirant jó ötlet, Holy Champion akár beteg is lehet.

Alapvetően gvg 85%-a is szemét. 1 nautral legend, és pár jól kialakított/op class lap épült be a metába a shedderen és a Healboton kívül. Sokkal nagyobb power creep nem is kell egy kiegbe imo, de ez az inspire dolog lehet bukó lesz.
  • Negritis
    engem a sok random spell/card lap zavar mert nem az a random hogy hova és mennyit sebez valami hanem hogy mi jön a kézből ami
    az meg hogy akkor halott vagy azért sztem túlzás handlock-control wari- priest és mage is szokta használni annyiszor a heropowerét
    viszont ez "csak" control deckbe lesz jó mert más tényleg nem fogja használgatni a hero powerét
  • karmacoma
    Kolento a giantról: Akkor jó ha használtad legalább 4* a heropowert. Ha 4* használtad a hero powert ebben a játékban akkor halott vagy. :D Amúgy ő eléggé húzta a száját a sok rng lap miatt, pedig kevés sikeresebb játékos van nála. Én azt hittem élvezi, de most elég csalódottnak tűnt miatta.
  • Shep
    Ok akkor legyen 5 :)
  • Shep
    Igen, ha meg meccs a végén húzod fel akkor csak egy halott lap, ha összejön akkor persze van anyázás, de szerintem az lesz a ritkább.
  • Negritis
    a 2 dudu lap jónak tűnik
    a frost giant - nekem baromira tetszik, control deckekbe jó lesz
    effigy - jó
    fallen hero - majd elválik de nem instant szart
    lock and load - szintén a jövő zenéje de nem tűnik rossznak, utálni is fogjuk sztem
    ha működnek majd a totemek akkor a shaman hálás lesz nem kicsit

a neutral lapok nagy része viszont nem túl jó ezt aláírom