Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
vágja. a palája is mire meglettek a lapjai, olyan lett magától mint a streamereké.
ennyi laból előbb utób egyre lyukadnak ki

közben nyitottam egy Mimiron Fejét. Egyszer megpróbálom a voltront megsinálni mielőtt betöröm.
Egy demon lockot elég könnyen összerak magától bárki, nem kell ahhoz senkit sem másolni

Shep
Akkor én csak belefutottam egy ilyenbe, a másikat többnyire verem de ez most nem jött össze, mert az auchani elszökött valahova a pakli aljára. Mondjuk most nem volt rossz vertem 2 rógot, mágust is, patron továbbra sem ellenfél a priestnek de a streakemet sajna megfogta a zoo.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát most rank 7-en vagyok 😄 Ha itt vannak ezek most (zoo+hunter hegyek) akkor itt letáborozok pár napra szerintem 😄
Nem, hanem az újfajta midrange szerű zoo. Még mindig utálom amúgy ezt a csordaeffektust, hogy a streamerek az istenek és majdnem mindenki egy az egyben másolja a deckjeiket...ez olyan rossz. Mintha ugyanazzal játszanék újra és újra. Ha warlock,mage,warrior,druid vagy rogue jön, akkor egyértelmű netdeckekre lehet számítani. Palánál, priestnél és shamannál lehet néha kreativitást felfedezni. Huntert nem említem, fölösleges. Várom már a szenvedést, amikor utoljára azzal megyek majd level 60-ra, vagy akár arany herora, ha a többi már megvan...😄
dave9004
Na utolérted a metát?
Shep
A króm mágus meg tök jó lap, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz, simán befér priestbe, nem lehet bgh-zni a meccs vége felé kijátszva meg akár meccset is nyerhet, feltéve, hogy nem a clericeket duplázza :d

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csak nem hógoblinos? Ha az, akkor elmehet a francba, azzal a mocsokkal!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.12. 23:37:04

Ez a fos Kolento féle zoo is nagyon kellett. Nem is néztem a srác streamjét mióta ezt kitalálta...😄
Kösz, holnap megnézem, most telefonról nem tudom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na de az előbb nem így volt 😄
Kiraktam a Goblin Blastmage-et-> életbe lépett a képessége, leszedte a Mad Scientis-et->életbe lépett a képessége, kirakott egy Mirror entity-t-> ténylegesrn kikerült a BM a boardra-> működésbe lépett a secret és ő is kapott egy BM-et. Ezt a saját szememmel láttam.
Tehát előbb lép életbe a képesség és csak utánna kerül ki a lény. Vagy én nem tudom mi akkor most. :S

Zickler
Erről pont ma került fel egy videó a redditre. Ha adsz 5 percet megkeresem neked.

Szerk.: Na itt is van

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.12. 21:01:55

Battletag: Muhee#2716

Maradhat ez a kéz, köszönöm <#taps>

Devv
Először a boardra kerül az elemental és utána lő.
Na de ez akkor hogy van? 😄
Kirakom az elementalt-> életbe lép a képessége-> leszedi Sylvanast-> életbe lép az ő képessége, de nem vesz el semmit mert nekem nincs kint semmi-> ténylegesenpályára kerül a FE.
Nem így van? Az előző Scientist-Blastmage esetnél így volt.

Devv
De!
Kicsit visszatérve még.
Ha az ellennek kint van Sylvanas, mondjuk 3HP-n, nekem üres a boardom, de pl. egy Fire Elemental-lal leszedem Szilviát akkor azt nem tudja ellopni?

Na mi van, nem telik goldra? <#idiota>
Devv
Elképesztő, hogy a priest honnan képes fordítani, 2 wines küldim volt, 2 mechmage ellen, 2 win. Persze priest ellen gyűlölök játszani...
Megvan az 1700. győzelmem! 😊
Igen, működésbe lép a secret. Enyhén szólva meglepett.
Ma is tanultam valamit, legközelebb már erre is figyelek majd.

Zickler
Lemásolja a Blastmaget. Erre inkább akkor érdemes odafigyelni ha Fire Elementalt akarsz használni erre a célra.

Lesz egy blastmage-e nem?
500 Forintos kérdés:
Az ellenfél mage és kint van egy Mad Scientist-je, nálad egy mech. Kiraksz egy Goblint Blastmage-et, az lelövi az őrült tudóst, ami kirak egy Mirror entity-t. Mi fog történni?

Mephike
Hová tettem az eszem, amikor befizettem arénára? Miért vagyok meglepve, hogy az első ellenfélnél 2 legendás is volt, a másodiknak csak egy, az is dr boom...

megvan megvan 😄 nagyot koppant
asszem Nepál megint bajba van

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Na vajon ki a bádogembör közöttünk?

Shep
Jól van neked sem esett le, na mindegy.

Tinman
860k = MattCauthron

Olvasd el a cikket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Mr. 860 ezer. Az a bádogos, akinek az a neve 😊

Magusoztam (és ha van csapat még most is 😄)
Shep rólam? ki az a bádogos? 😄
egyszerűen szeretem a lockot és a demonlockban meg pár zoolockban is benne van
valamint nekem tetszik az is ahogy a golden voidcaller kinéz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Jóvan' ma már 2x kivágott a játék. További 2 pakliért nem gond <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Na kibontottam:
golden Argent Squire (még nem volt meg!)
golden Stampeding Kodo
Counterspell (második)
Tinman
Ez vicces volt :-D

Amikor az Auchenai visszaüt.

R12. Priest szépen takarítgatta a boardot ellenem. Auchenai-t direkt fent hagytam. Abs. board controlja volt, gyak. nyert, így minden erőmmel már csak arcra mentem, lesz ami lesz alapon. Levittem a HP-ját rendesen... pánik, rögtön gyógyított magán. Oooooppppss kinyírta magát :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.12. 14:11:25

Shep
Csak nem rólad beszélt Bádogos a minap? 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.12. 13:38:31

dave9004
szerepjátékos vagy?
wtf move lesz de sztem craftolok golden voidcallert 😄

Shep
Na jó asszem erről ennyit, ha nem jön fel a kombó, meg a laphúzók is alul akkor ez egy hulladék fos pakli, nem csodálom ,hogy nem tudnak elverni ha priesttel vagyok. Őszintén szólva a worgenes pakli sokkal jobb, ott is kell a kombó de nem ennyire létkérdés.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.12. 12:33:53

Shep
Én persze nem kapok olyat 😊

én eldobtam a priest-palát 5wt -> total dominance 😄
cserébe a telómat gyorsabban meríti a játék mint az usbről való töltődés 😄

Shep
Na imsét pala warrior, mert az utóbbi időben úgysem volt. Összeraktam a patronos paklit. 2 warsong, 2 patron utolsó 10 lapban, biztos nyertem az olajos ellen.

qetuol
höhö.. harrison ford. a második.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Én meg nem is kaptam semmit <#rinya>

Devv
Szerintem ha írsz a blizznek, hogy gáz van, biztos adnak még 50-et, hogy biztos legyen. 😊
Én is délután nyitom.
Én délután nyitok.
Akkor kiderül tényleg bug-e. <#nevetes1>
Ha én se nyitok semmit, alakítunk 1 károsult csoportot és többen fogunk felebezni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na, kinyitottam én is őket. Nincs legend, ez gondolom vmi bug lesz <#idiota>
Shep
Van még egy variáció abban van iceblock is de nem fríz. Szerintem a 2 kieg nagy nyertese a mágus lett.

hmm, érdekes de sztem az nem tempo lesz hanem vmi aggro cucc mer annyi minden nem fér be egy midrange deckbe

Shep
Első a durvább szerintem és rendre az is jön ellenem.

Shep
Hát figyelj itt mindenki szerencsésebb, mint én. Azt hiszem ezt nagyon jól mutatják a nyitásaim, a küldetés kapások és a partik is.

Mephike
TempoMage: példa1, péda2
Személy szerint én a második fajtával találkoztam több alkalommal is, bár az inkább az agro irányzat.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.05.12. 09:50:33