Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadtul nem a fejlesztőkön múlik a meta továbbra sem (max abban hogy nem "mernek" időben belenyúlni a lapokba ami az előnye lehetne a játéknak, de ez a "blizzway" sajnos)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Csak rá kell nézni a tagra aki tegnap bejelentette a kieget, és egyből megérted miért ilyen a meta. Beszélni nem tud, de még nevetni sem, helyette valami furcsa nyekergést hallatott minden alkalommal mikor felzúgott a tömeg. Beteg amúgy az a figura? Mert akkor nem szóltam.
Shep
Na az nem lesz, vagy max olyan "hatékony" formában, mint a bárány. A blizznél jól látható az aggro folyamatosan szinten tartása, a minél több random effekt mellet, mert szerintük ez a poén és így vicces a játék. Egy dolgot felejtenek el ,hogy egy játék akkor jó, ha mindkét fél élvezi, itt pedig ez egyre kevésbé van így a sok tőled teljesen független tényező miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Szerintem kar meg az ero rangsorrol beszelni. Azr mondtak 120 kartya jon. Jelenleg megmutattak 9-10db ot. Lehet lesz olyan leny ami teruleti sebzest okoz es megoli az aggrot. Barmi lehet meg.

BattleTag: kabel15#2672

az a warrior meg a hunter a mindig op
"mindig" nagyon nincs ez így 😄
gvg kieg előtt kb halott volt a mage azóta jól el van és talán a legtöbb különböző típusú decket tudhat magáénak, de h op lenne az túlzás

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ja, megint lesz balansz rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szucsy89
minidg a mage az op 😞

azért se játszok vele 😄
Mage, egyértelműen, a világoskék az ő színe. Amúgy tegnap Trump tolta vele, volt 2 az előre elkészített mage deckben amivel bemutatót tartottak.
Shep
Hát elég egyértelmű, mage, de amúgy tegnap már a "versenyen" is volt.

szucsy89

ez a színéből ítélve class only lesz? melyiké vajon?
Tipp: szerintem Aug 12-13. körül várható a kiegészítő, farmoljon mindenki 😊 A hivatalos honlapon a maival együtt még 19 lapnak van hely kitéve, ami még nem fordult át, minden nap kihoznak egy újat. Így 10-én lesz vége, ha pedig 11.-én megmutatják az összes többit, akkor könnyen lehet, hogy 12.-én már játszhatunk is, vagy max pár nappal később. Valszeg amcsi szerveren egy nappal előbb megnyitják, nálunk picivel később.
dave9004
sztem az a 3 pack az meglesz most is
sadface
pont ugyanez volt a tervem. Nem kell hülyére farmolnom magam, elég lesz 1000-1500g arénára aztán forgatom ha jönnek a winek + questek... kösz blizzard... kösz... Ez az előrendeléshez meg inkább nem is mondok semmit. Mondjuk talán jófejek lesznek, és kap mindenki 3 free packot mint gvg-nél. Bár kétlem.

I decide when I'm done.

kabel15
Ez nekem valahogy kimaradt. De végre lesz értelme arénázni.

Az még szuper lesz, ha random packot kapok arénából.
Épp azon gondolkodtam nem veszek packot aranyért, hanem arénázok hátha megjön megint a kedvem a játékhoz...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
"Beginning with the launch of The Grand Tournament, the Arena will no longer award players only Goblins vs Gnomes card packs. Instead, players will have a chance to receive a Grand Tournament card pack, Goblins vs Gnomes card pack, or a Classic card pack whenever a pack is awarded. "

Battletag: Muhee#2716

A házigazda szava 😄 Blizzard: BRM lassítani fogja a metát. Kösz.
Zickler
Blizzard, meg én is. De az hiszem egyértelmű kinek a szava ér többet 😄

Ha a sámán visszatér, akkor én is. 😄
Amúgy az eddig látott dolgok elég izgalmasak, de többsége lassúnak tűnik, ha ugyan az a meta mint 1,5 hónapja. Pl a Poisoned blade jónak tűnik, de sok mana és idő mire használható lesz. Szurkolok Blizznek, hogy jó kieget dobjanak össze.
kabel15
Ezt a blizzard mondta vagy te?

Zickler
Az ha jól látom még nem került megemlítésre, hogy az új kieg. megjelenésével, bármelyik pakkot kapthasz aréna jutalomként
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.23. 11:39:46

Vagy üres boardon meghal kör végén...
Majdnem, mint Anima G.
Én inkább ilyet néznék ki WG-ből.
Inkább csinálnak trash lapokat, mint gondolkodnának kicsit.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Jobb ha azzal számoltok, hogy nem lesz lassulás. A meglévő aggro deckek köszönik szépn jól érzik magukat, ha lapot sem kapnak, akkor is működni fognak. A lassulással félig t*k*n szúrná magát a Blizzard.

Ha visszaadnád a szerencsémet kinyitnám goldenben első héten 😄 Amúgy jah, Saraad nagyon erősnek tűnik így elsőre. Egyébként szavazzatok a hivatalos oldalon, hogy melyik lapot mutassák meg ma abból a kettőből amit kiraktak.
mintha ugyanezt a lassulást vártuk volna a BRM-től is aztán láttuk mi lett belőle

én valszeg csinálok egy fun gurubashi mage-t 😄 de nem vagoyk meggyőzve arról hogy OP lesz
erősödik, de pl a shaman komoly vetélytársa lehet így elsőre a zoonak mert kap erős early cuccot és a totemek is úgy tűnik működni fognak
a 4/5s legendary meg kb instant craft sajnos

Hmmm. Gondolkodtam kicsit a lapokon, szerintem a mage nagyon durván OP class lesz ismét. Máris körvonalazódik bennem valami, ha lassul a meta talán működni fog. 2 Coldarra Drake + 2 Maiden of the Lake + 2 Ice block + Majordomo 😄DDDDD Ha lejön Ragna és ki tudok tenni csak 1 sárkányt, az GG <#taps>
Shep
Ja, azt nem láttam.

szucsy89
lesz is komoly hátránya annak, azért ez op lenne

mondjuk hogy nem lehet hero powert használni
Trailerben látható.
Lehet, csak random statokat dobtak a képekre, de ha jól emlékszem a múltkori vidiben is azok a satok voltam amik végül a kártyákon.

qetuol
a promóvideó elején, amikor szöveg nélküli kártyák jönnek. mindjárt az első kártya egy 4/2-es elf legendary 3 manáért. a harmadik kártya pedig egy 2/4 1 manáért. és van ott egy 1 manás legend is, aki úgy néz ki, mint Merida hercegnő 😊
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.07.23. 10:11:18

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Zickler
Mikor volt látható? Trump explos failje után bealudtam.

Az egy másik kártya.
Az a Sámi 2 mana 3-4 OV1 lapja.
Amit kabel mond az a videóban szereplő 1 mana 2-4 warloc.

igen csak én pl nem akarok annyit költeni rá 15 packot vennék szivesen mer néha szoktam 7eket venni ha épp rájön (bár idén még nem jött rám sztem) de annál többet nem ér a játék nekem

qetuol
garancia paklibontásnál? XD 45€ért normál esetben 40 pakkot kapsz, itt +10 pakk ajándék, ezért éri meg jobban, mint a normál áras pakkok. (plusz hátlap, de annak nincs nagy jelentősége)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
1 overload, hát nem elég? Blizzard és az ő balansza.

"next month"

kabel15
1 mana 2/4 ennek a lapnak valamilyen komoly hátránnyal kéne rendelkeznie.

szucsy89
azt viszont sehol sem találtam, mikor jelenik meg?
Mephike
Pont ezen agyaltam én is, hogy miért nem tettek be egy 20 csomagos változatot hátlap nélkül.

szucsy89
közben láttam a hivatalos oldalon, meg 1-2 lappal ez a hero power cucc nagyon op lesz majd, hm

kiváncsi leszek
amikor használod a hero powert akkor aktiválódik nekem tetszik

szucsy89
mi lesz ez az inspire?
ha csak 15 pack kellett volna akkor rámegyek, 50re nem nem azért mert nem tehetném meg de ennyit max 1 év alatt szánok a játékra összesen

Mephike
Azért azt a 45 Euro egy kicsit sokallom. Ez kb 14k magyar pénz, és semmi gaancia nincs arra nézve, hogy ezért minőségi lapokat fogsz kapni, mert lehet pocsék nyitásom lenne.

egyébként még mielőtt valaki sírna hogy van egy csomó fos lap azért érdemes belegondolni hogy olyan lap is kell ami nem insta W ha megkapja az ember randomba pl unstable, lock on vagy Nexusból

a random faktor nem fog csökkeni és elég erősnek tűnnek az új lapok

Hát, asszem a rugó se lesz semmi...az olajos legalábbis bedurvul, simán mehet ez egy Teacher helyett.

Ja, mondjuk mutathattak volna vmi bíztatót a papnak.
dave9004
ez aztán izgalmas facebaromság volt.
hozhattak volna vmi értelmesebb classt is mint a huntardot
háháháháááá 😄DD