40521
  • jazzy
    Semmi, én azzal mentem el rank5-ig, dobálod a lapokat, kb 8 meccsenként egyszer kell gondolkozni, hogy 1 nagyobb vagy 2 kisebb manás lapot rakj ki, ott számít, többségében mindegy.
  • Negritis
    ez lenne az aggro lényege :D
    hogy 50% körüli WR viszont 2-3x annyi meccs mint kontrollal ami 60% körül hoz

de GVG-TGT között ez sajnos nem volt így
  • Renegade
    hát így hó elején elmegy, nem rossz a dragon priest sem, csak rohadt lassú, mondjuk ez elég meredek, hogy három-négyszer több meccset tudsz játszani egy aggro deckkel, mint egy kontrollossal.
  • dave9004
    Valaki magyarázza már el, hogy milyen skill meg tudás kell ehhez a titkos paladinhoz? Az az érzésem h ehhez képest egy warlock zoo einsteini gondolkodást igényel
  • dave9004
    Hidd el nem akarja.
  • Renegade
    na ilyet sem láttam még, srác arénában kb 5 murlock lovagot rakott ki, + kapott még egyet inspireből o0, sok esélyem volt. Az ilyen menjen lottózni :)

viszont úgy fest, hogy a Blizard azt akarja, hogy megint facezzek egy kicsit, mert bár nem akartam dustot pazarolni az eaglehornokra, erre kaptam két két goldent o0
  • dave9004
    Vagy legendássá csinálni és akkor egy lehetne. Buziság így
  • Shep
    Ja, teljesen rendben van, nem? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nerfelni kellene de rohadt gyorsan
  • dave9004
    Tehát kapsz 6 manáért egy 6/6-ot és átlagosan húz négy lapot ami kb 2 mana laponként, és ki is játsza ami 4 mana.
    Tehát egy nem legendás lap 6 manáért kb 18 mana value.
  • Shep
    A challenger amúgy igen jól balanszolt lap, 6 manáért 6/6 és átlagosan még kijátszik mellé 3-4 db secretet, nem értem mi a gond. :DDDDDD
  • dave9004
    Nekem sokkal jobb, mert trúszilver arcomba aztán loatheb aztán challenger. És én is concedelhetek.
  • mkfdd
    Köcsög pala kirakta a mysterious challangert amivel 3 secret jött föl neki (többi gondolom kezébe ragadt, nekem meg a kezemben volt 2 kezan mystic meg egy inner druiddal :) Concede......
  • Negritis
    durva h van aki a trump féle tigeres priestet tolja rankeden :D
  • dave9004
    Hero cserénél. Tehát nála is.
  • Zozo0122 #23904
    És Rag?
  • dave9004
    Ezt majd figyeljétek: olvastam pár helyen, hogy patch óta ha fatigueban kijátszod jaraxxust, a fatigue dmg újraindul 1ről
  • Zozo0122 #23902
    Szerintem is vagy kamu, vagy nagyon early fázis :D
  • ProGabe #23901
    Eléggé fék szaga van :D

Ez pl. totál nem Blizzardra vall:
    "Regrowth: 1 mana Epic Druid spell. Choose a minion. After dying, it will be resummoned within the next 1-5 turns."

Oké, újdonság lenne. De a szövegezés úgy szólna, hogy miután meghal, újra bekerül a pakliba és akkor látnánk, ahogy halál helyett felemelkedne a lap és eltakarodna a többi közé :D
    Csakhogy tudtommal a húzott lapok sorrendjével sem akar variálni a Blizzard, mintha olvastam volna erről 1-2 éve :)
    Persze azóta sokminden változott, főleg ugye az, hogy lassan ott tartunk, az rng áll mindenek felett
  • dave9004
    Tournament után végülis logikus oda raidelni adventure módban
  • Zozo0122 #23899
    Bocsi, ott a link, videót nem engedi beszúrni vmiért...lehet, hogy privát videóként van feltöltve.
  • ProGabe #23898
  • Zozo0122 #23897
    Sajnos valószínűleg kamu, vagy ha nem akkor, nagyon korai fázisban vannak a lapok, mert nincs még vízjelük, meg kicsit egyszerűnek tűnik a golden lapnak az animációja...legalábbis neten ezekbe kötnek bele. Nézzétek meg azért.

Valamiért nem engedi betenni a videót, úgyhogy ide katt.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.30. 22:48:40
  • Mephike
    Korai reward osztás van? Mindesetre most is kaptam egy olyan arany lapot, amit használok, szóval jó ez az új rendszer.
  • Kongy
    Szerintem nem. Eddig kb ugyanannyi a win-win arány nálam. Boom Bot-tal meg Annoy-o-tronnal is nyertem ugyanannyit eddig. Ügyesen kell használni a taunt+divine shield kombót, és meg lehet fektetni a boom botot simán.
  • Ingman12
    Fun lett ez szerintem is, de ahogy már írták, a balance nem jött össze. A Boom Bot baromi erős.
  • dave9004
  • Kongy
    Vágom :D Amúgy jó lap, szeretem használni, mert kevés mana, és nem olyan könnyű leütni.
  • Negritis
    kb 10 meccset mentem, ez alapján azt mondom nagyjából egálban a 2 hős
  • Mephike
    A brawl szerintem jó lett, természetesen mivel ez a játékmód inkább csak funolásra való biztos, hogy nem fogok 4-5 meccsnél többet játszani vele, de az a pár meccs tuti hangulatos lesz.
    Összeraktam végre egy priest control decket, nekem eszméletlenül bejött. R14-ről R10-re iszonyú könnyen feljöttem vele, alig kaptam ki.
  • sadface #23889
    Legalább csináltak valamit és nem a szokásos ömlés csak.
  • 1Darton1
    A nevében is benne van. :D
  • VladimirD
    Ja hogy van olyan aki leszarozza bármit is csinálnak?
  • Kongy
    Hát ez kész, Annoy-o-tron csak helózni tud bármilyen emote-ot tolsz, sőt mikor gondolkodik is helózik XD Kicsit se idegesítő.
  • Negritis
    mind1 mit csinálnak van akinek tetszik és lesz aki utálja
  • 1Darton1
    Szerintem is nagyon mókás, talán az eddigi legjobb.
  • jazzy
    Szerintem kurva jó :D
  • TBTPumpa
    Egy szar lett szokás szerint.
  • Negritis
    tuti h szar lesz
    sajnos az 1v1 még nem volt balanceba a brawlok esetében
  • Kongy
    Érdekes lesz az eheti brawl. Annoy-o-tron vs Boom bot jr. :D Kíváncsi leszek milyen paklit állítanak össze nekik. Annoy-o-tron ellen játszani elég idegesítő lesz, a képessége is felbaszhatja az embert, nem csak a hangja :D
  • Negritis
    rank8
    hybrid/face hunter ellen mentem midrange hunterrel
    ram wrangler kedves volt és hymane-t dob

ellenfél erre : jugger - huntersmark > hymane, pakoly>hymane =>>>> concede :D