Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.06. 23:49:45
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha beoltod az ellenfeled, akkor a fény széjjelperzseli azonnali hatállyal. <#idiota>#idiota>
1 mana
Priest Epic
"If your opponent is a Bot, a Human, a goat or anything that is capable of playing Hearthstone, you win the game"
A lightbombos kombódat nem igazán értem. A Surprise lethal néha becsúszhat, de kétlem hogy olyan borzasztó sűrűn fog előfordulni... bár mondjuk ha valahogyan kapna a Priest egy Warsong Commandert, akkor lehetne cifra dolgokat csinálni.
Ha ez a lap összekerül a Nerubian Eggel, akkor az valszeg a visszatérő DR Priestben lesz, máshol nem igazán tudom elképzelni.
Mindezek ellenére borzasztó kíváncsi vagyok, hogy a kretívabb emberkék ki tudnak-e hozni valamit ebből a lapból.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
lightbombbal mindent eltüntethetsz.
nerubian egg priestben
sok 4 attackost megváltoztatsz
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ez az egy előny maradt, egy kezdőnek, hogy relatív hamar, mondjuk 1,5 hónap játék után el tud vergődni 10 környékére, ha tempot játszik, és néha még azokat is el tudja kapni (ha szereti az RNG) aki common lapot csak azért rak a pakliba mert néhány kell. 😊
ha meg jön egy olyan ranking, ahol nem mehetnek fel kicsiket abusálni a nagyok, akkor is lenne nagy sírás.
Persze a pszichológia működik, 1 év múlva lehet én is a kicsiken fogom leverni. 😊
Tényleg, lehet ez az egész egy nagy személyiség teszt. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Összességében szerintem az Epicek számítanak a legkevesebbet egy meccs során. Mármint ha csak epiceket kéne használnod, akkor nem sokkal lennél sikeresebb mintha csak Legendarykból kéne paklit építeni. Én mindig is úgy gondoltam, hogy a Rarek érik a legtöbbet.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 22:04:03
BattleTag: kabel15#2672
hát asszem nem csoda, hogy a kezdők szeretnek mindenféle face paklival játszani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem ez a két nap nem tett jót az agyamnak. <#buck>#buck>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De majd meglássuk
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 19:52:18
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.06. 19:52:56
De arénában nagyon jó lesz szerintem. Az még jobb hogy epic, ugyanis nagyon kevés az olyan epic lap amit konzisztensen lehet használni, és nem csak minden 74. teliholdkor (Clockwork Giant, Hungry Crab).
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 19:02:15
Sajna két közepesen összerakott deckem van csak, ugye hunter, az jó mert én szeretem az agrót, gyors, bosszantó, meg egy lopós-control pap, de az olyan dög lassú, hogy majd csak akkor játszom vele szívesen, ha nem figyelek és valaki belém nyom némi váliumot. 😊
úgy lesz kihívás de mégis az ellenfeleid a "szinted" alatt lesznek
ez hó elején elég nehéz mert amíg tudsz jutni az kb 16-17
mondjuk sokan vannak akik csak most kezdik a rankedet és azért vannak "fullos" deckel rank 18-19en
de tuti hogy a kieg miatt elég sok a farmer is
én is agyalok rajta hogy azt csinálom midrange hunterrel
csak 990goldom van
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.06. 18:38:15
R20 0-1 csillagon vagyok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle