40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #24919 SW:D-nek amúgy mindenképp érdemes helyet szorítani, csak a végén cseréltem bloodmage-re, de szinte minden matchupban lesz 5+ sebzéses lényeg az ellennek (vagy akár csinálhatsz is velennel, ha muszáj, de persze nem túl hatékony). -
Pio #24918 Összevissza cserélgettem benne a lapokat, ez volt a legutolsó állapot:
Ami jól jöhet ezen felül (~csökkenő fontossági sorrendben):
SW:D, Harrison/Ooze, +Lightbomb, Voljin, Shadow Madness, Mass Dispell
Amit ki lehet venni (szintén ~csökkenő nélkülözhetőségi sorrendben):
Bloodmage, Silence, 1 Holy Smite, 1 Velen's Chosen, SW:P, 1 Gnomish Inventor
Lehet, hogy vannak ezen felül is jó lapok, de igazán feleslegeset nem találtam, viszont ha bárkinek van ötlete ne tartsa magában.
Loatheb fura lehet, de számtalanszor tudtam vele tempot fordítani és így bepréselni előre azt az 5-15 sebzést, ami szükséges volt ahhoz, hogy a kombó kivégezze az ellent, szóval semmiképp se venném ki.
De a lényeg tényleg az, hogy a taktika adott, a kulcslapok adottak, van egy ~5-8 lapos mozgástér, azt mindenki ízlés szerint töltse fel.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.24. 18:54:38 -
Renegade #24917 neee :D
dobj már ide egy screenshotot, mi van benne :) -
Pio #24916 Délután nekiestem a hétvégi dailyzésnek control warriorral és a szokásosnál is több facehuntard és zoolock jött velem szembe, úgyhogy elhatároztam, megleckéztetem őket.
Nem igazán van a divatos deckek közt olyan, ami mindkettőnek stabil countere, de én mégis szerettem volna vinni egy olyan decket, amivel mindkettőt porba tudom alázni, ami külön öröm úgy, ha látja, hogy nem lenetdeckeltem az épp divatos secret palát vagy valami hasonló.
Túrtam a régi deckjeimet, agyaltam, végül egy általam utoljára classicban játszott paklira esett a választásom, a Velen priestre, de erősen megbolondítottam oly módon, hogy early boardot és laphúzást egyszerre tudja reprezentálni, szóval ment bele loot hoarder, acolyte, bloodmage, nortshire egyaránt megspékelve PW:S-el és Velen's Chosennel, plussz holy smite-al és silence-el. Face hunter gyalázásra ment bele wild pyro is, demon zoo miatt meg SW:D, SW:P.
Természesen Velen+mind blast kötelező és ma már minden combo deckbe kell Emperor is.
Időhúzás/boardcontrol/utolsónéhánysebzés miatt ment bele holy fire is.
Régen ez a deck félig-meddig fun decknek számított, de úgy néz ki, ez most nagyon összeállt, mert 7 facehuntard és 5 lock (3 zoo 2 hand) közül egyik se bírt velem, de más se nagyon, winstreak rank5ig (asszem 14-ről indultam), összesen volt 2-3 vesztésem.
Mindenkinek nagyon ajánlok egy ilyen jellegű paklit kipróbálásra, mert a jelenlegi metát uraló deckeket facerollolja hála annak, hogy a sok olcsó minionnal és velen's chosennel simán uralja a boardot addig, amíg szükséges, aztán jöhetnek a removalok (holy nova, lightbomb) és a végén a gyilkos kombó. Tényleg nem túlzok, nagyon, nagyon nehéz egy ilyen deckel facehunter vagy zoo vagy mech/tempomage ellen kikapni.
Ami nehéz vele az a control warri, ha hagyod elszállni armorral (szóval silence/holy fire simán menjen az armorsmithre), a midrange paladin (az aggró secretet viszont megeszi reggelire) és a midrange druid.
Konkrét decklistának igazából nincs értelme, a combo piece-ek adottak és mindenkinek ízlése és az aktuális meta szerint kell belőni, hogy ő most 2 SW:D-t akar, neki nem tetszik a holy smite, vagy épp szeretne a holy smite mellé voljint, hány aoe-t akar berakni, satöbbi... -
Renegade #24915 na ez a mai nap fura volt, ami jött a legendarykkal, az ment a gold-nál, három aréna (7,8,10), ami közös volt bennük az az, hogy 150 aranynál nem kaptam többet egyiknél sem :D -
icyshadow #24914 Na meglett végre rank 5, mechmage-dzsel. 4x voltam 1 győzelemre tőle a napokban. Facehunterrel csupa priest volt rank 6-on, aztán váltottam midrange hunterre, mert elfogytak paladinok és értelmetlen lett a face, utána nyilván újra jöttek a palák. Visszaváltottam, megint nem jöttek.:D A végére már nagyon elegem volt palából is meg hunterből is és sok lett a druid, ezért váltottam mechmage-re. Persze nyilván jött a counterdeck, ma is kaptam a freezemageket rank 6-on sorba. Nem rémlik, hogy ilyen nehéz lett volna a rank 5 hó vége felé. Ez pala (vagy inkább antipala meta) nem valami jó. -
Zozo0122 #24913 -
Zozo0122 #24912 Amúgy a Coolnál mit éreznek vajon?:DDD Tuti trollkodtak valamit, vagy a főszerkesztő bement totálan és mondta, hogy július 15 - Reszkessetek betörők lesz. És senki nem mert szólni neki, hogy az a Pünkösd, nem pedig a Húsvét. -
Zozo0122 #24911 Mától példakép vagy. :D Wow. Élnek még emberek, akik tévéznek
És mondd, reklám is volt?
-
Én Kemény voltam és nyáron negyven fokban néztem a coolon. -
Zozo0122 #24909 De még nincs Karácsony. Csak Uthernek. Nyilván kb. jövő év márciusig minimum. Bár előbb még Dr. Boom jön meg a Shredder.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.24. 15:01:30 -
-
Negritis #24907 hát jó elkezdem nézni a filmet :D -
Zozo0122 #24906 Csatlakozz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #24905 srácok 2 opció van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. vagy leálltok a cuccról
2. vagy kurva gyorsan adtok nekem is belőle :D -
Zozo0122 #24904 Játszottál fps-eket? Na, a facehunter ugyanaz. Ha látod az arcot belelősz a nyíllal, vagy odaküldöd a szörnyeket. Néha a játékosok kirakják ellened a tauntot, ez színtiszta csalás, ne is törődj velük. BM-elj és húzd az időt, ugyanúgy kikapsz, de kemény voltál a végsőkig. Van egy lap a hs-ben, a pakoly, na az Op, nem tudok angolul, de asszem az van ráírva, hogy eltünteti a tauntot, abból szerezz be kettőt. Csak 200 dust, de ha mázlid van nyithatsz belőle hamar. -
ja és vettem 22 BRM packot, de nem esett belőle dr Boom. -
egy tegnapi beszélgetésből láttam, hogy legend lettél sámánnal. pls megtanítanál erre a fachuntre, amire 2 hónapig gyűjtögettem, de nem tudok elmozdulni r26ról :/ -
Zozo0122 #24901 Ha nem telik pénzre, bele se kezdj, mert hátrányban vagy
Kell venni skillt, meg droprate növelést. És akkor go.
-
wnl-ről nekem mindig a watch and lose jut eszembe :D -
de én most kezdtem játszani pls wnl-ben segítene vki?
-
Zozo0122 #24898 Egyre jobb vagy arénában ;) -
Zozo0122 #24897 Ezt ugye nem először láttad?:) -
Renegade #24896 hehe, hát ez nagyon jó volt, Deathwing csinált nekem egy 8:3-as arénát (sámánnal), a bontás meg, nos meghozta az újabb legendaryt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.24. 13:00:44 -
Pio #24894 Nameg a szegény druid csak tartja-tartja a KOTG-ot, aztán nem tudja, mi van... :) -
hard countering priests -
Az nagy hiba, nincs mire MC-t nyomni :D -
ctrl rogue -
Renegade #24890 na, ilyen is csak egyszer volt, arénában deathwing kihúzott a szarból :) -
Pio #24889 Nem én voltam, én ma még nem játszottam.
Egyszer én is összefutottam már egy másik Pio-val, elég awkward volt. :D
Hint: a jelenlegi paladin deckemben nincs Tirion! O_o -
Zozo0122 #24888 Ment a max bm? :DDD -
Pio ellened játszottam pár perce? :-) ranked, palaval voltál, tirion stb. bocs a trollkodasert akkor még nem vettelek észre :-D -
Renegade #24886 na itt jön be a trükk, egy idő után nem tudod az összes aranyat arénára költeni, mert többet nyersz, mint amennyibe kerül. :)
nekem minden bontható legendarym arena winből van, de ennek elég egyszerű az oka, kb 10 arena pakkra jut egy egyéb pakk.
Sőt egy idő után ugye egyre több golden, dust.
Nekem pl most már havi 2 legendary esik (túl sokat játszom), + végre már betörni is tudtam egy csomó goldent, szóval, eben a hónapban meg volt a mágikus 3 legendary.
-
Zozo0122 #24885 Shop - 17.99 Eur - Battlecry: Pay to win. Deathrattle: Your booster packs have better droprate for a month. -
Aréna pakkból csak hulladékot bontottam. :) -
cesar22 #24883 szerintem megéri az összes goldot arénára költeni, mert 0 winnel is ad packot, viszont 2-3 wint nem nagy kunszt összehozni, és + annak a rewardja kompenzálja valamilyen formában azt a +50 goldot, és ugye mindig megvan az esély hogy sikerül összerakni egy jó paklit amivel akár jóval több wint is lehet szerezni
btw: úgy vettem észre, hogy mintha az a pack amit az aréna ad az nagyobb százalékkal adna jobb lapokat, mint amit a shopban lehet venni, nem tudom bizonyítani, csak eddig ezt tapasztaltam, és nem lepne meg ha így lenne -
Negritis #24882 az biztos h továbbra is az aréna a legolcsóbb út a "bő" lapkollekcióhoz -
Renegade #24881 háát, azt mondják az okosok, hogy el kell jutni 7-es átlagig, onnan már talicskázod a goldot, és ha talicskázod a goldot, akkor nyitod belőle a paklikat, meg a kalandokat. nyilván most már az arénázás is nehezebb a sok lap miatt, viszont ha minden nap, amikor játszik az ember kap egy ajándék paklit, az azért egész jó.
-
Zozo0122 #24880 Szép volt! :) A pakli meg...aztarohadt. Bőven 12 wines deck :D 3 murloc knight, 2 mustár, shredderm harrison pala aréna metában stb...