40521
  • Shep
    Ja látom már, hát tényleg elég gáz.
  • Shep
    Nem láttam még, de ha secret az mind rossz :D
  • dave9004
    Az egy fos secret. Maximum mirrorral jó meg ctrlba
  • Shep
    Éljen, még nagyobb lesz a karácsonyfa!
  • Renegade
    burning Lamborgini máshol, lényeg, hogy egy lángoló pia, de ő hááát beletüsszentett, de így legalább jutott mindenkinek :D
  • Pio
    Gondolom erre gondol, a Barcraftban is blizzcon estét tartottak/tartanak:

• Pio
    Nálunk faszán megy párhuzamosan 4 képernyőn 4 különböző channellel. De amikor olvastuk, hogy másnak akad átnyomtuk a tournament streameket youtube-ra, hogy ne együk előletek a sávot. :)
  • Zozo0122 #25592
    "cimbim magára gyújtotta Ragnarost"

Ez mi?
  • Renegade
    hát srácok, ez jó volt, végtelen pénz el lett költve, a közvetítés cserébe szaggatott, mintha modemről jött volna, a cimbim magára gyújtotta Ragnarost, de jó volt :D
  • Zozo0122 #25590
    Paladin is kap új secretet. Nem, hogy még több új deckre adnának lehetőséget...
  • Pio
    Aki esetleg lemaradna róla itt az új WoW kieg intrója is, Varian és Sylvanas együtt zúznak egy nagyot infernalok és hasonló borzadványok ellen:

• Shep
    Most látom az új hunter secretet, éljen soká a fachunter, nem volt még elég azonnal sebző szarja! Gratulálok hozzá!
  • dave9004
    Már csak casualból kéne kitenni a quest gold advancet és sztem ott lehetne igazán jókat játszani
  • karmacoma
    Nagyon tetszik ahogy látod a dolgot. Nem beszélhetek mások nevében, de talán kicsit bedőltem(tűnk) egy olyan ábrándnak, hogy egy kompetatiív TCG-t játszhatunk végtelen tanulóidő és anyagi erőforrás rááldozása nélkül. Végső soron engem is az fogott meg milyen gyorsan jónak érezhetted magad benne. Aztán mikor egyre csak a casual irányba mozdult a dolog elveszítettem az érdeklődésem. Pár hónap szünet után mostanában kizárólag funból játszok ha rám jön, nem a ladderen/questeken görcsölök és jobban élvezem a játékot mint bármikor az utolsó 1 évben.
  • ProGabe #25585
    Majomnak az animja azért nem rossz:
  • Pio
    Lustáknak youtube verzió a gameplay-ről:

• dave9004
    Jogos. Nekem csak annyi a kívánságom h ne legyen gyenge a sámán
  • ProGabe #25582
  • Pio
    Annyi észrevételem van amúgy, hogy az a réteg, akik nagyon benne vannak a játékban, fórumoznak róla, blizzconra figyelnek, hogy azonnal lássák az újításokat elfelejtik, hogy ez alapvetően egy fun, casual játék. Mindenki egyből azon agyal a neten, hogy melyik új lapra milyen OP kombót és winfarmer decket lehet építeni és melyik mostani OP deckben lesznek életképesek.

A golden monkey SEMMILYEN deckben nem lesz hasznos, ebben szinte teljesen biztos vagyok, de rettentő fun lap lesz és már előre imádom.
    A wowot is szerintem az rontotta el, hogy a játékosok elkezdték mókuskerékként, második munkahelyként kezelni, körül se néztek, nem gyönyörködtek a tájban, nem olvastak sztorit, nem álltak le beszélgetni másokkal, csak farmoltak és farmoltak és összeírták, hova kell járni a legnagyobb upgrade-ért és hogy lehet a leggyorsabban kifarmolni a capet és a játék megszűnt játék lenni... :(
    Tartok tőle, hogy már késő, de olyan jó lenne, ha a HS nem jutna erre a sorsra...
  • dave9004
    7 mana spell és ha meglátnak egy murlocot, mindent elkezdenek takarítani.
  • dave9004
    Na a sámán megint agyatlan murloc szinergiát kapja értelmes lapok helyett. Na mindegy majd akkor halacskázunk
  • ProGabe #25578
    Reno Jackson
    neutral ? mana ?/?
    Fully heal your hero's health if your deck contains no more than one copy of any card

Sir Finley
    neutral 1 mana 1/3 battlecry: discover a new hero power

Rafaam
    neutral ? mana ?/?
    'give players access to three "powerful artifacts," unique spells that cost 10 mana in exchange for "crazy effects."'
    Probably uses the discover mechanic to choose from three 10 mana uncollectable spells at a guess.

Everyfin is Awesome
    Shaman spell - 7 mana.
    Give your mioions +2/+2, costs 1 less for every Murloc on board

Murloc Tinyfin
    0 mana - 1/1 - Murloc

Tomb Spider
    Neutral Minion
    4 mana 3/3 Beast, Battlecry: Discover a Beas

Dart Trap
    2 mana hunter trap
    When an opponent uses their hero power, deal 5 damage to a random enemy

• dave9004
    Greetings friend
  • Zozo0122 #25576
    Amúgy lehet van egy árnyoldala - murloc aggro shaman, ha lehet, akkor warlock hero powert választva. Gyorsuld már le pls...
  • Zozo0122 #25575
    Itt van! Köszönöm, na ezt imádom:) 1 manás legendary, és végre valami ami kicsit növeli a control hunter esélyét, ezt beszéltük múltkor, ha még emlékszik valaki - olcsó lap, ami megváltoztatja a hero powerét :D Ráadásul mivel discover effectes, ezért 3-ból választhatunk? Wow. OP, gondoljatok bele, paladin ellen mage powert választani, hunter ellen warrior pajzsot, ez a lap tökéletes, szinte bármivel. A statjai is megfogják a facehuntert :DDDD

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 22:43:41
  • Zozo0122 #25574
    Nem rossz, töltsétek le :)

Van benne néhány új lap, úgy látom a murloc shaman esetleg életképes lehet, de kíváncsi leszek az új murloc legendre. Új hátlap is van, illetve egy egészen kreatív boss harc. Heroicon ez nehéz lesz, de annyi előnyünk lesz, hogy a joustra lehet építeni, mert mindig nyerni fogunk :D
  • dave9004
    A napi egy pack meg mondjuk a kalandokat megvéve jó alap.
  • Shep
    Persze de minél később kezded annál többet kell ráköltened ami lássuk be nem igazán éri meg, pláne nem ennél a játéknál.
  • Pio
    GAMEPLAY VIDEÓ, EGYIK ÚJ ADVENTURE "BOSS"
  • Shep
    Az a gond, hogy egyre kevésbé életképes a control. Mi maradt? CW meg, a hát úgy kb. semmi más, pár elvetemült handlockos, freezmage és priest de ezek olyanonk, mint a karón varjú, amiről mindenki azt hiszi, hogy látott már, de az utolsó pillanatban mindig elrepült.
  • dave9004
    Kártyajáték sose lesz igazából f2p ezt beláthatja mindenki
  • dave9004
    Aggro lesz mindig. Ha tudok csinálni vmit ctrlal ellenük majd akkor mindegy mi jön.
    Egyelőre nem látom a secretpala végét, persze bronzszakállal meg mysticcel majd két secretet lopok egyszerre :D
  • Shep
    Már én is írtam, csak azt nem ,hogy éljen a kaszinó :D
  • Shep
    Amúgy ezzel ,hogy ilyen hamar jönnek a kiegek egymás után végképp ellehetetlenítik az ingyen próbálkozó kezdőket. Tudom, ők senkit nem érdekelnek, de most őszintén ki az aki kezdőként be fog invesztálni egy játékba minimum 5-6 teljes játék árát ahhoz ,hogy nagyjából partiban legyen? Persze lehet jönni az 1500 dustos legendába jutó deckekkel, de egy kezdő először szerintem nem azzal akar játszani.
  • Zozo0122 #25565
    Mage card - Torch.

Deal 3 damage. Shuffle a (6 damage for 3 mana card) into your deck.
  • Shep
    Letörlöd? :D
  • dave9004
    Nekem mindegy
  • Shep
    Hát én nem sok jót várok a kieg után.
  • Shep
    1 Mana 2/1 pit Snake, destroy any minion damaged by this minion. Rogue card
    Huge Toad 2 mana 3/2 beast Deathrattle deal 1 damage to a random enemy.
    Unearthed raptor 3 Mana 3/4 Battlecry choose a friendly minion. Copy it's Deathrattle effect.
    Wobbling Runts Neutral 6 mana 2/6 Deathrattle summon three 2/2 runts
    3-mana Mage spell - Deal 3 damage. Shuffle a (deal 6 damage for 3 mana) card into your deck.
    Tomb pillager Rogue card 4 mana 5/4 Deathrattle put a coin into your hand
    Sacred Trial: (1-mana Paladin secret) Secret: If your opponent has three or more minions and plays another, destroy the newly played minion.
  • Shep
    Miért abba mit akarsz kétszer, azt az 1 szem csillámot?