40521
  • Negritis
    igen, csak ugye fun pakli-val lehet ökörködni rankeden
    ahogy most is vannak akik summoning stone druiddal és hasonlókkal tolják

amúgy pl warriorban ha 1 körnél többet megél ez a lap akkor le lehet utána másolni a kezedbe és több esélyed lesz h nem bukod be

pl ha van a kezedben egy blood of the ancient one-ww-blood warriors és kap egy emperor "hitet" akkor az már jó lehet
    valamint ugye az emperorra is kimegy egy removal ami szintén segít neked hogy tovább túlélje

ez mind persze kéz a bilibe de valszeg lesz egy csomó ilyen videó
  • hun atlas
    Én ezeket egyértelműen fun paklikban vagy ennek teret engedő tavern-ben tudom elképzelni.
  • Negritis
    szerintem is sok minden kell hogy ez működjön és nem is érzem hogy sűrűn látnánk
    legalábbis versenyen max ázsiában
  • hun atlas
    Nekem lassúnak tűnik, még ha össze is hozod a lényt, sokaknak azonnal lesz rá megoldása. SW:D, Poly, Assassinate, stb. Szinte minden hős meg tudja oldani. Ha addig nem, amíg megszületik ez a böhöm, akkor rákészül taunt-tal. Persze, összejöhet az álom, de szerintem az esetek többségében arra lesz jó ez a ap, hogy az ember kicsalja a semlegesítő kártyákat. Ahhoz viszont drága. Erre paklit építeni szerintem nem bölcs döntés, de ez csak egy kósza, korai gondolat.
  • hun atlas
    Akkor jó lesz Trolden és Rage Orc videókba. :D
  • karmacoma
    Ezért írtam más jellegűt. Mivel a Death's Bite amúgy is kirotálódik, még az is lehet valami rendes curve-öt kell építeni a warriornak.
  • Negritis
    valami hasonló, mondjuk ez jó lesz arra hogy a patron tényleg kihúzza még év végéig
  • qetuol
    echo of medivh remastered
  • Negritis
    inkább midrange-t fog ez javítani nem control-t
    controlhoz nem igazán lesz elég lény hogy megérje sztem
  • karmacoma
    Igen erős lapnak tűnik. Talán valami más jellegű contorl warrior alapja is lehet, míg patronban segíthet növelni a winkondik számát.
  • Mephike
    Itt a kép róla:

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.06. 07:03:11
  • dave9004
    Lifecoach lapja:

Blood Warriors
    3 mana warrior spell
    epic
    Add a copy of each damaged friendly minion to your hand.
  • dave9004
    Nemsokára kirotál a vit totem, úgyhogy örülhetsz, ilyesmi nem lesz standardban
  • Zozo0122 #30237
    Ez a szar RNG :D Végre mellém állt. Mechmage ellen 3 hp-n kiraktam Brannt + Tuskarrt, és adott 2 healelő totemet, egyből 11 életem lett (most mellém állt, de rühellem, tűnjön el a játékból az ilyen fajta RNG és ne is lássuk többé)
  • Matte
    az első szó ami eszembe jutott amikor megláttam.
  • dave9004
    Ha igazán szemét az ember, kidob egy goldshire footmant a 30/30 elé
  • Zozo0122 #30234
    Cenzúra, túl erősek azok ide. Ez van :D Próbáld Dr. Boom nevét kiírni önmagában egy hsz-be, de lehet, hogy a géped is elfüstöl.
  • dave9004
    Hm 29-es hszt megint nem mutatja. Ha helyesen írom ki az old godok nevét akkor nem mutatja sg
  • Shep
    Na ettől nem félek.
  • Zozo0122 #30231
    Reno warrior lehetne, és csak az egyik win condition lenne ez. Ott lenne még Gromm, a Justicar + fatigue meg ez is. Esetleg :D
  • dave9004
    Ha nem erre építed akkor ok. De ha igen akkor fel is akarnád húzni az egyiket tutira,nem csak ritkán
  • Zozo0122 #30228
    Érdekes lenne, ki tudja. Viszont én ebből max egyet tudok elképzelni + 1 faceless. Reno deckekben talán?
  • dave9004
    Olyan meta lesz h dupla ilyen meg dupla faceless paklik fognak harcolni.
  • Shep
    Jó helyette egy faceless is, persze ha van 2-2 az még jobb .)
  • dave9004
    Silence meg nem elég csak egyre.
  • Zozo0122 #30224
    Szép volt, te tetted fel a húszmilliós kérdést ;)

Spóroltál 4 manát és az egyik helyett betettél egy sokkal jobb lényt, ami másra is jó lehet. Szerintem működnie kéne.
  • dave9004
    Persze h működik
  • Mephike
    Az működik, hogy ha ezt kiraktam és az ellenfél nem tudja megoldani a köv körében, akkor a köv. körömben faceless manipulatorral lemásolom?
  • dave9004
    A lényeg h addig nem töröm be amíg nem lesz kettő véletlenül és nem lett kipróbálva.
  • cesar22
    elég sok ilyen nagy dög lény jön, na tényleg nerfelik a bgh-t, akkor lehet átértékelődnek ezek a kártyák is
  • Malarki
    Hú de ronda képeik vannak :D
  • Shep
    Szerintem minden kasztnak lesz hozzá valami könnyítő lapja, mert így magában ez elég esélytelen. Priestnél pont jó a legendás, ahogy mondod.
  • dave9004
    Leraksz egyet, meg rá egy priest legendást :D
  • DasIsFuck
    Ezt a mechanikát általánosan is be lehetett volna vezetni, képességeket hozzákötni a tranformálódáshoz.(pl kissebb mana költségek mellett egy egész archetípust lehetne erre az ötletre építeni.)
    9 manán meg ez egy érdekes,egyedi valami ami valószinűleg semmi playt nem fog látni.
    Magyarán az egész ötlet,kivitelezés el van pazarolva szerintem.(több ilyen érdekes ötlet kellene a játékba és kevesebb unstable portal meg random class lapokat adogató butaságok)
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:52:01
  • dave9004
    Elpazarolt mint?
  • DasIsFuck
    Nagyon "buta" lap.
    Jó ötlet, de 9 manán elég felesleges ez.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:45:14
  • dave9004
    Wow. Naga Aviana druid :D vagy astral.
  • Shep
    Hát ok, de én a kombóról beszélek, azért az nem gyerekjáték, bár gyanítom lesz, valami pár manás mirror varázslat ami megkönnyítheti a dolgot.
  • Negritis
    azért a 9/9 elég masszív test úgyhogy van benne fantázia, csak ki kell bírni odáig
  • Shep
    Vélhetően annyira gyakori vendég lesz ez a kombó, mint a Voltron-os.