40521
  • Negritis
    patchnotes-ban benne volt hogy ott lesznek :D

2-3 lett végül, alapszabály meló közbe ne játsz mert ha a kollégád odahív nehéz azzal elutasítani hogy nyerésre állok arénában :D
  • Renegade
    óóóóh

amúgy néztétek, hogy a craftolható dolgok között már ott vannak az új lapok?
  • Negritis
    2-2 jelenleg :D
  • Negritis
    igen vásároltam többször is, kamuzz be vmi minimális VAT országot aaand problem solved _D
  • Renegade
    erősen off, de háha:

vásároltatok már G2A-n?

illetve kifizetitek azt a +27% -áfát, vagy nem?
  • Renegade
    peeeeersze, láttam ám, csak a nagyon menők vállalják be, hogy fatigue nyírják ki a másikat arénában :)
  • Negritis
    nem rád céloztam hanem magamra :D
    1-0 amúgy de meló szal rá is hagytam kicsit :D
  • Renegade
    szarjál sünt :D
  • Negritis
    olyan valaki is kell aki 0-3at megy arénában :D
  • Renegade
    jeeeee :D
  • Negritis
    hehe, nah megyek 1et én is :D
    shaman, hunter, dudu Q van :D
    amúgy csak 125-t buktál mer kaptál 3 paklit, nem ? :D
  • Renegade
    na gondoltam, lecsekkolom ezt az aréna buffot: nos 3:3, 2:3, 0:3, összesen 25 arany, szóval buktam 425-öt o0

na, erre január óta nem volt példa.
  • Madi92
    Hát, de ha leszed mindent, akkor nehéz.. :D
  • Negritis
    nyerni hamarabb :D
  • Madi92
    Hajaj, olyan warriorral találkoztam... Végig leszedett mindent, szóhoz sem tudtam jutni, de legalább sok Hp-m volt. Erre alextraza, charge neki, meg volt neki gromash még 6 attackal... ilyenekkel mit lehet kezdeni? :D
  • Matte
    dettó. ahogy nézem van 5300 arany, ez így lesz 66 pakli, plusz maradt elfekvőben 2000 dust és egyedül a twin emperortól indul meg a nyálelválasztásom, ha nem nyitom ki, akkor craft, többi meg majd becsordogál.
  • hun atlas
    Végül nem rendeltem elő a kiegészítőt, abból a pénzből inkább Overwatch lesz. De így is nyitok ötven csomagot in-game aranyból, illetve összeszedem azt a +13 boostert a napi küldetésekből. Amennyire komolyan nyomom mostanában a játékot (értsd: nem túl nagy energiabefektetéssel), ennyi bőven elég lesz. És még marad arénára is egy kevés.
  • Renegade
    majd küld az url-t :)
  • Negritis
    én hazajövök melóból és akkor jó eséllyel streamen nyitok kb 120 paklit :D
  • Mephike
    Akkor szerdán a regeli KV mellett talán még lesz is esélyem, hogy kinyissam a boostereimet lagmentesen. Vagy ne álmodozzak? :)
  • dave9004
    Bnet EU idő szerint 1:30kor fog megjelenni a kieg éjjel.
  • Mitttomén
    Az szép, nekem sajnos csak 8,2k dust jött a nerfelt + a felesleges arany lapok betöréséből, de talán ez is elég lesz valamire a 165 pack-al együtt amit nyitni fogok.

Amúgy nekem csak twin emperor tűnik instant craft-nak, meg talán a druid legendás, de utóbbi csak azért, mert nemsokára megvan az 500 win mage-el és utána a druid jön.
  • karmacoma
    Nekem is volt félbehagyva egy 5-ös Rouge or Warrior. Elindítottam a rankeden a meccskeresést az olaj fedőnevű deckel, de pont időben nyomtam ki, hogy aztán random warriorral csináljam inkább casual módban. :D
  • dave9004
    Nekem ugyanez volt csak róg helyett hunter. Nem volt könnyű...
  • Pio
    A legrosszabb dolog, ami a mai napon fogadhatott a HS elindításakor. :)

• Shep
    Éljen, a pyro nem takarít rendesen. Annyira jó ez a HS, hogy minden patch-el megváltozik valami, amit korábban már megszokott az ember, és akkor süketelnek a nem akarják összezavarni a játékosokat dologról.
  • Malarki
    Néhány játékmechanikai változás is jött/jön. Ezeket is lehet újratanulni :D
  • Pio
    Kripp szétszedte az összes nerfelt lapját ---> 55k dust :D
  • karmacoma
    Elég fasza ez az arénás változtatás, lehet hagyok arra is goldot. GVG időszak óta nem toltam, remélem most már kevésbé 2 drop központú. Akkor eléggé a nagyon tempo volt a menő, előtte inkább volt egy kényelmes tempo, meg vaule központú a cucc(meg kevesebb I won kombináció volt).
  • Renegade
    hmm, akkor holnaptól mesélek, csak adjon rugót, vagy palát :)
  • icyshadow
    Érdekes volt a szövegezése ennek a patchnote-nak, szóval nézegettem, hogy mit írnak fórumokon. Volt, aki már 4 winre kapott 2 pakkot és goldot is. Illetve 7 winnél a garantált 150 gold mellé 2 pakk. Azt nem tudom mennyi az esélye, de ez így elég korrekt azért. Még az is lehet, hogy újra arénázni fogok.:P Ha valaki játszik mostanában arénát, majd meséljen.
  • dave9004
    no druids :)
  • karmacoma
    Az eternal sentinel csak szerintem baromira overrated? A Lava shock jobban beleillik a képbe mégse játszották túl sokan.
  • Renegade
    ja, amúgy ma látott valaki indokolatlan mennyiségű wallet warrioron kívül mást is (gyk: 4:5)?
  • Renegade
    na ez mondjuk elég klassz
  • Shep
    Azt nem értem ,hogy miért kell minden egyes patchnél az egész játékot újra letölteni? Ill. értem, csak nem tudom miért nem képesek megoldani úgy, ahogy normális fejlesztőknek sikerülni szokott.
  • Negritis
    patchnotes magyarul

talán ez a legfontosabb:
    "A garantált kártya csomag az aréna futamok végén mostantól mindig a legújabb kiegészítő csomagja lesz. Továbbá, nagyobb eséllyel kapsz egy második csomagot egy másik Standard szettből."
  • dave9004
    el
  • Shep
    Az jó, akkor druidok most eltűnnek 1 napra? .)
  • Renegade
    hehe, magma rager award :)