Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.13. 21:33:31
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.13. 21:17:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.13. 21:10:47
Azért tűnik ez nagyon OP-nak, mert most secretpalával van tele minden. Wildra nagyon jó lap lesz az tuti. 😊
Visszajövök játszani gyerekek, szerintem felvettek egy új tagot akinek van esze 😄
Cseszett erős lap, de van létjogosultsága 😊 Mivel kiesik a shredder, egy darabot bármibe betechelek 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.13. 21:02:44
bár a számok kicsit kilógnak szal nem bízok benne h true
és kint van hearthpwn-n is szal true 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.13. 21:02:26
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
poly, execute, sap, hex, swd, siphon, hunters mark
dudunak nem igazán van válasza rá, de pl a paladin is tud rá tolni humility effectet ami azért kb megodja a dolgokat
és továbbra is a tempo swing miatt op a bgh, valamint ez a tempo swing bekorlátoz minden lapot ami 7+ atk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Még egyszer: én értem. Eddig is értettem, csak nem értek vele egyet. Nem az, hogy egy kicsit, hanem baromira, egyáltalán, mocskosmód nem értek vele egyet.
Nem fun a BGH? Nyilván, amikor lerakod walrockként a dupla moltent, akkor nem fun. Akkor bezzeg az, amikor te vagy az, aki legalább az egyiket leszedi. Ha nem lesz BGH, akkor mi lesz az utolsó reményed? Hogy kiteszik a concede gombot board sarokra? 😄
Ismétlem: az én szememben a bagoly (de akár egy Reno) legalább ekkora geciség. Ráadásul nincs az az elvetemült állat, aki két BGH-val állna fel, ennélfogva az esetek 99.99999%-ában maximum, ismétlem MAXIMUM egy 7+ attack lényedet tudja leszedni vele. Meg te is egyet a övéből. 1-1. Mi a bánatos bús tököm OP ezen? Hogy lenne már OP egy lap, amit BÁRKI használhat?
Emellett jó, ha 20 meccsen szívtam meg (ténylegesen) az ellenfél BGH-ja miatt. De ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket, mert alig 5000 meccset játszottam eddig, lehet, hogy a java BGH még előttem van (lenne)
Szóval értem én. Csak baromira másképp látom és fel tudnék sorolni minimum 30 lapot, amit előbb nerfelnék, mint a BGH-t. Ennyi az egész. De pont ezért (is) mondtam halál komolyan: felőlem aztán ki is vehetik, nem sírom össze a párnámat, mert számomra ez közel sem annyira fontos lap, mint amilyennek beállítjá(to)k.
és igen, még mindig jól mondja kibler: a fő gond a giantokkal van. Egy olyat el tudnék képzelni, hogy 2/2 és destroy a giant. De ha teljesen fegyvertelennek hagynak minket a giantokkal szemben, akkor nem vagyok benne biztos hogy őszinte lesz az öröm, hogy végre lehet nyomatni a nagyokat, mert nincs BGH.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.03.13. 20:18:39
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
hát amiben egyáltalán nincs célpontja a rettegett BGH-nak, gondolom csak ilyenekkel nyomod.
Volt idő, amikor komolyan lehetett venni a metát? 😄
(amúgy nehogy komolyan vedd, csak hülyülök, viszont tényleg nem értem mi baj a BGH-val. Akkor megérteném ezt a hatalmas ellenszenvet, ha teszem azt pala kártya lenne... de így, hogy minden hőssel használhatod csak egy remek fordulat a meccsben -már ha fel tudod használni, de általában nem tudod-)
Na mindegy, én már baromira kíváncsi vagyok miket nerfelnek a régiek közül és hogyan.
Sry most nem tudok mutatni mert pár hónapja nem tudom ezt a metát komolyan venni.
(én amúgy meg kajak nem játszatnám ezt a bagoly miatt)
😄