40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #31217 patchnotes-ban benne volt hogy ott lesznek :D
2-3 lett végül, alapszabály meló közbe ne játsz mert ha a kollégád odahív nehéz azzal elutasítani hogy nyerésre állok arénában :D -
Renegade #31216 óóóóh
amúgy néztétek, hogy a craftolható dolgok között már ott vannak az új lapok? -
Negritis #31215 2-2 jelenleg :D -
Negritis #31214 igen vásároltam többször is, kamuzz be vmi minimális VAT országot aaand problem solved _D -
Renegade #31213 erősen off, de háha:
vásároltatok már G2A-n?
illetve kifizetitek azt a +27% -áfát, vagy nem? -
Renegade #31212 peeeeersze, láttam ám, csak a nagyon menők vállalják be, hogy fatigue nyírják ki a másikat arénában :) -
Negritis #31211 nem rád céloztam hanem magamra :D
1-0 amúgy de meló szal rá is hagytam kicsit :D -
Renegade #31210 szarjál sünt :D -
Negritis #31209 olyan valaki is kell aki 0-3at megy arénában :D -
Renegade #31208 jeeeee :D -
Negritis #31207 hehe, nah megyek 1et én is :D
shaman, hunter, dudu Q van :D
amúgy csak 125-t buktál mer kaptál 3 paklit, nem ? :D -
Renegade #31206 na gondoltam, lecsekkolom ezt az aréna buffot: nos 3:3, 2:3, 0:3, összesen 25 arany, szóval buktam 425-öt o0
na, erre január óta nem volt példa. -
Madi92 #31205 Hát, de ha leszed mindent, akkor nehéz.. :D -
Negritis #31204 nyerni hamarabb :D -
Madi92 #31203 Hajaj, olyan warriorral találkoztam... Végig leszedett mindent, szóhoz sem tudtam jutni, de legalább sok Hp-m volt. Erre alextraza, charge neki, meg volt neki gromash még 6 attackal... ilyenekkel mit lehet kezdeni? :D -
Matte #31202 dettó. ahogy nézem van 5300 arany, ez így lesz 66 pakli, plusz maradt elfekvőben 2000 dust és egyedül a twin emperortól indul meg a nyálelválasztásom, ha nem nyitom ki, akkor craft, többi meg majd becsordogál. -
hun atlas #31201 Végül nem rendeltem elő a kiegészítőt, abból a pénzből inkább Overwatch lesz. De így is nyitok ötven csomagot in-game aranyból, illetve összeszedem azt a +13 boostert a napi küldetésekből. Amennyire komolyan nyomom mostanában a játékot (értsd: nem túl nagy energiabefektetéssel), ennyi bőven elég lesz. És még marad arénára is egy kevés. -
Renegade #31200 majd küld az url-t :) -
Negritis #31199 én hazajövök melóból és akkor jó eséllyel streamen nyitok kb 120 paklit :D -
Akkor szerdán a regeli KV mellett talán még lesz is esélyem, hogy kinyissam a boostereimet lagmentesen. Vagy ne álmodozzak? :) -
Bnet EU idő szerint 1:30kor fog megjelenni a kieg éjjel. -
Mitttomén #31196 Az szép, nekem sajnos csak 8,2k dust jött a nerfelt + a felesleges arany lapok betöréséből, de talán ez is elég lesz valamire a 165 pack-al együtt amit nyitni fogok. 
Amúgy nekem csak twin emperor tűnik instant craft-nak, meg talán a druid legendás, de utóbbi csak azért, mert nemsokára megvan az 500 win mage-el és utána a druid jön. -
karmacoma #31195 Nekem is volt félbehagyva egy 5-ös Rouge or Warrior. Elindítottam a rankeden a meccskeresést az olaj fedőnevű deckel, de pont időben nyomtam ki, hogy aztán random warriorral csináljam inkább casual módban. :D -
Nekem ugyanez volt csak róg helyett hunter. Nem volt könnyű... -
Pio #31193 A legrosszabb dolog, ami a mai napon fogadhatott a HS elindításakor. :)
-
Éljen, a pyro nem takarít rendesen. Annyira jó ez a HS, hogy minden patch-el megváltozik valami, amit korábban már megszokott az ember, és akkor süketelnek a nem akarják összezavarni a játékosokat dologról. -
Malarki #31191 Néhány játékmechanikai változás is jött/jön. Ezeket is lehet újratanulni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pio #31190 Kripp szétszedte az összes nerfelt lapját ---> 55k dust :D -
karmacoma #31189 Elég fasza ez az arénás változtatás, lehet hagyok arra is goldot. GVG időszak óta nem toltam, remélem most már kevésbé 2 drop központú. Akkor eléggé a nagyon tempo volt a menő, előtte inkább volt egy kényelmes tempo, meg vaule központú a cucc(meg kevesebb I won kombináció volt). -
Renegade #31188 hmm, akkor holnaptól mesélek, csak adjon rugót, vagy palát :) -
icyshadow #31187 Érdekes volt a szövegezése ennek a patchnote-nak, szóval nézegettem, hogy mit írnak fórumokon. Volt, aki már 4 winre kapott 2 pakkot és goldot is. Illetve 7 winnél a garantált 150 gold mellé 2 pakk. Azt nem tudom mennyi az esélye, de ez így elég korrekt azért. Még az is lehet, hogy újra arénázni fogok.:P Ha valaki játszik mostanában arénát, majd meséljen. -
no druids :) -
karmacoma #31185 Az eternal sentinel csak szerintem baromira overrated? A Lava shock jobban beleillik a képbe mégse játszották túl sokan. -
Renegade #31184 ja, amúgy ma látott valaki indokolatlan mennyiségű wallet warrioron kívül mást is (gyk: 4:5)? -
Renegade #31183 na ez mondjuk elég klassz -
Azt nem értem ,hogy miért kell minden egyes patchnél az egész játékot újra letölteni? Ill. értem, csak nem tudom miért nem képesek megoldani úgy, ahogy normális fejlesztőknek sikerülni szokott. -
Negritis #31181 patchnotes magyarul
talán ez a legfontosabb:
"A garantált kártya csomag az aréna futamok végén mostantól mindig a legújabb kiegészítő csomagja lesz. Továbbá, nagyobb eséllyel kapsz egy második csomagot egy másik Standard szettből." -
el -
Az jó, akkor druidok most eltűnnek 1 napra? .) -
Renegade #31178 hehe, magma rager award :)