7
  • sanyicks
    aham...
  • fergusonpapa
    na törj már fel nekem egy iphonet..(nem jb tutoriallra gondolok) és esküszöm neked adom. idiota
  • kvp
    Idealis esetben egy barmilyen android alapu hadrverre telepitett secure linux jo lenne vagy az open source android-bol keszitett secure android. Persze ezeken a keszulekeken csak olyan app-ok mehetnek, amiket a forraskod vizsgalata utan az os-t eloallito ceg vagy hivatal irt ala digitalisan. Ezzel gyakorlatilag viszonylag olcson elo lehet allitani egy 100%-osan auditalhato rendszert, ami kivulrol sima android-nak tunik, de valojaban biztonsagosabb mint egy regi fix firmware-u nokia.
  • Poetro
    És ezek után mit fognak használni? iPhone-t, vagy Samsung telefont, amiket még egy gyerek is fel tud törni?
  • wiIlcox
    Szerintem ne használjanak mobilt. A nem létező mobilt nem lehet elveszíteni, sem lehallgatni. Ez a legbiztonságosabb.
  • culas25hc
    Ezzel csak azt a látszatot akarják kelteni, hogy sok titkos és fontos info-juk van....közben meg a kutyát sem érdekli már Anglia :D:D
  • item
    Az "EMÁJSZIKSZ" visszadobta,mert James Bond-nak sem tetszett a teló. Így megy ez,ilyen ez a popszakma..