8
  • ostoros
    #8
    Szerintem is nagyon rossz irányba megy a híradó. Egyszerűen azért, mert a tömegtájékoztatást nem végzi el. Pl. országos hír az hogy valaki végzett a családjával majd önmagával Kiskunröcsögén. Ezek a hírek bár tragikusak, még az adott városban sem befolyásolja az emberek életének 90%-át. Országosan pedig 99.9%-át. Egyszerűen semmi értelme. Ezt az események szelektív tálalásának hívják. Valahol meg rémhírterjesztésnek. Ez mindössze a közhangulat rombolására jó. Semmi másra.
  • mad mind
    #7
    Ja. Ne tudjunk arról, hogy a következő utcában dögkutat létesítettek, kit érdekel, ha a szomszédot megöli egy ifihorda, minek foglalkozni azzal, hogy valamelyik repülőgép típusnak alapvető hibája van. A lényeg, hogy cuki hírekkel el legyünk látva.
  • Chakotay
    #6
    Nem kellenek a rossz hírek.A rosszat már egyre jobban,vagy előbb-utóbb meg tapasztaljuk.
  • Zoliz
    #5
    Rosszat el kell titkolni, igazabol azt is el kene ha valaki meghal, ugyis lassan 10 milliardan leszunk, kit erdekel ha valakit megmurgyel egy BMW. Csak vigyorogjunk mint a homik :)
  • sanyicks
    #4
    igen az átlagemberek között a jó hírek gyorsabban terjednek. De a média a rossz híreket próbálja meg terjeszteni, hiszen a rossz hírek mögött több érdek van. pl több anyagi haszon van abból egyeseknek hogy náciznak, mint hogy dícsérnék a magyarokat hogy milyen sok pénzt adnak a rézbőrűeknek, és milyen nyugodtan tűrik meg évtizedek óta hogy viszonzásul ezért csak kirabolják, összeverik őket, meg rohadtmagyaroznak... (miközben a "nagy demokrata" országokban tizedennyiért menne a többszáz rohamrendőr falat építeni, majd kitoloncolnák őket a picsába)
  • mester1987
    #3
    Mióta kicsírázott azóta ez van. A legrosszabb arra az időkre visszagondolni, mikor még nem terjedt el az internet és legtöbben a tv-t nézték. Bár akkor ilyen mértékben nem is volt rémhír (ki halt meg, hogy halt meg, hogyan halt meg) vagy tabuhírek (hány mókus született stb...)
  • toto2700
    #2
    Igen, ezért nem nézek én TV-t, sem TV híradót.
  • zola2000
    #1
    Ez pont ellentéte a TV híradóknak, ahol szinte csak a rosszhíreket - bűnügyeket tolatják.