11
UPC digitális tévézés mediacarddal
  • PDes
    #11
    Sziasztok

    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miért írja már lassan 3 órája azt,h " a beállítások most véglegesednek, ez eltarthat néhány percig. Ezt követően máris élvezheti a digitális tévézést." Upc. ci+ modul.
  • l0b1g
    #10
    köszi szépen a hozzászólást. én is ilyesmire gyanakodtam, de hittem a telefonos csávónak. :)
    legközelebb kérem a szerelőt, hogy jöjjön ki és mérje meg a cuccost!
  • robotnyk
    #9
    ez általában gyenge jel miatt lehet. azt, hogy mit mond a gyökér a telefonon, ne hidd el egy percre sem, mert annyi eszük van, mint egy marék lepkének. nálam többször előfordult, hogy kábeltörés miatt szeles időben ilyen volt a digitális kábel tv (nekem mediaboxom van), és szakadozott a net. bejelentettem hogy minden szolgáltatással problémám van, majd kijelentették, hogy a modemig jó a jel, majd felvették a hibát úgy, hogy nem jó a mediabox (másnap jött a szerelő a hóna alatt a cserével, mondom az minek..?). ez kétszer is előfordult.

    a jelet csak úgy tudják pontosan bemérni, ha rákötik a kábelre a célszerszámot a lakásodban, nem úgy, hogy a könyvből kiolvassa az ügyfélszolgálatos, hogy éppen mit kell neked mondani :)

    nem tudom merre laksz, milyen módon van ott vezetve a upc. ha esetleg lakáson belül többfelé van osztva, lehet az elosztó rossz, vagy a koax van megtörve, de ez nem távgyógyítható dolog. szóval legközelebb ha előfordul, jelentsd be, hogy küldjenek egy szerelőt.
  • robotnyk
    #8
    az agyad ilyen a youtube miatt.
  • pippilon
    #7
    Nekem is így kezdődött, aztán kis időre elment az egész adás, végül kis időre volt adás. Cseréltem kábelt, aljzatot, beltérit, TV-t, ideig-óráig segített, de aztán újra, meg újra elszállt az a fránya adás. Végül váltottam egy szinte ugyanazt nyújtó és ugyanannyiba kerülő csomagra (itt faszán összehasonlítják: http://www.internetet.hu/tv-csomagok.html), azóta minden rendben működik. Nem tudom mi lehetett a hiba valójában, mert korábban évekig volt UPC-m, és működött...
  • gduck
    #6
    Amikor rossz a jelszint, akkor szokott ilyet csinálni. Szerintem szerelő ;)

    De mindenek előtt húzzad meg az elosztóknál a koax csatlakozásokat, mert ha megvan lazulva, az is okozhat furcsa dolgokat.
  • akyyy
    #5
    ez csak a youtube miatt ilyen
  • l0b1g
    #4
    kb ilyesmi szokott lenni:
    http://www.youtube.com/watch?v=diS1nTmJE64
  • l0b1g
    #3
    <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/diS1nTmJE64?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • l0b1g
    #2
  • l0b1g
    #1
    Sziasztok!
    Osszuk meg egymással UPC MediaCardos tapasztalatainkat.
    Kezdem is. :)
    Mi az oka, hogy jellemzően egy, két, három, ... csatorna (Eurosport, FEM3, Discovery Science, RTL KLUB HD) időről időre rossz minőségben érkezik. akadozik a hang, \"pixelesedik\" a kép, élvezhetetlen az egész. UPC-nél érdeklődtem, állítólag a modemig jó a jel. Ha kijönnek és pont akkor nem tapasztalják a jelenséget, 1500 HUF kiszállási díj. Szerintetek?