A rajongók dobtak össze pár milliót egy tévésorozat befejezésére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonC
Jericho kellene még vagy három évadnyi 😊)

Így van. Itthon biztos nézték volna sokan.
Pedig a Serenity nagyon jó!

@ nIght: Inkább az amerikaiak részérõl volt epic fail hogy nem nézték mert emiatt törölték.

nekem nem lezárás kellene, hanem még vagy 6-7 season 😄
epic fail volt anno az a cancel a stúdió részérõl...
Molnibalage
A bátyus szerint egy kalap szar volt az a lezárás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Firefly már kapott lezárást a Serenity-ben.

hmmm és a firefly-ból mikor lesz végre vmi hasonló? (tudnék még pár sorozatért sírni...)
éveken keresztül állandóan elõkerült ez a veronica mars címû izé. én szépen mindig megnéztem mi is ez. megláttam a promóképet (dvdborítót?) + lányka magánnyomoz - nem nekem való.
aztán pár éve uborkaszezonban csak megpróbáltam, s azóta se (sem addig évekig) nem volt olyan sorozat, amit bedaráltam volna epizódtól-epizódig, az esti beájulásig.
szóval ha vkinek kimaradt, egy próbát megér a sorozat, én is majdnem kihagytam, s kár lett volna.
a kickstarteres sikernek örülök, de a filmet majd meglássuk. nem tudom, sorozatévadot mennyibõl lehet összehozni, de kicsit reménykedem benne, hogy akár annyi pénz is összegyûlik, s egy hosszabb történetívet lehet összehozni.
kasszasikerre úgysem számíthatnak, s ha tényleg maguknak és a rajongóknak készül, az megfelelõbb forma lenne a lezárásra.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura