Saints Row 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Aki akar vele mókolni annak itt az összes DLC-t tartalmazó kulcs.
Egy köszönömöt elvárok!
4Q5DL-A9BHD-Z755V
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.01. 00:10:18
[merlinw.org]
Saits Row 4 Game of the Century Edition
Mondjuk így tényleg olcsóbb mintha külön külön megvenném az egészet.
If you give a little love you can get a little love of your own
[merlinw.org]
Azért na.
Nagy kár, hogy ezek a mellékküldetések csak ilyen minijátékokból állnak, eléggé arra ösztönöznek hogy csak a fõszállal foglalkozzak :/
"The trees move. Do you not see it?"
Tudja valaki, hogy mivel lehet csökkenteni a körözöttségi szintet? esetleg, hogy hamarabb békén hagyjanak? mármint van erre skill/power, vagy csak az elfutás segíthet?
Másik kérdésem, hogy a hackelésnél esetleg segítség? a játék 35%-nál vagyok, eddig elsõre ment mind 10 mp alatt de most van egy küldi ahol kifog rajtam, késõbbiekben gondolom egyre nehezebb lesz kirakni a "puzzlet". Csak az idõt lehet hosszabbítani, vagy erre is van valami skill?
<#gun>#gun> Az ellen tudok valamit tenni, hogy akármilyen mentést töltök be, egy percbe sem telik bele és vagy ellenséges banda tag, vagy a hatóság lohl a nyakamba pedig nem csináltam még semmit. Ha lerázom õket küldivel, vagy elbújok, szintén 1 perc múlva már is köröznek.
Hajrá Saints!
Kezdve CID-el aztán Matt aztán Asha ezeknél baszta megadni hiába csináltam meg mindet 100 %-ra egyedül csak Shaundi-nál adta meg !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy rakás achit nem adott meg így aztán sok értelme van vele játszani.
Loyalty missionok-nél szinten minden fullra kész van és mi van ? SEMMI
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Azért írtam, hogy ráérsz, mert még van egy pár ezer karakter a fordításból, és ugye még át kell nézni, végig kell játszani:
A harmadik rész ennél csehebbül áll, de már réges-rég nem 0%-os.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még 1-2 napig ,aztán Outlast <#idiota>#idiota>
Akkor lesz hír a honlapomon mindez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, majd mindent idejében a honlapomon 😊
A 4-hez nem tudom készül-e majd addig az is parkolópályán van.
//S még inkább akarom a játékot.
Bár abban egy kicsit kevesebb a tartalom, viszont sztem (bár ez ízlésfüggõ) maga a játék jobb. 😊
Bár nálam még mindig a 2 a favorit 😄
A fraudnál fuss neki szupersebességgel a pályán a szembõl jövõ autóknak és idõben a két egérgombbal essél be eléjük, aztán csak pörögni kell cigánykerékben a két gomb nyomvatartásával és végigcigánykerekezni a várost, csak tartsd a lendületedet és mindennek menj neki közben, ami mozog. Én a futást is nyomom, sõt az ugrást is, némi gyakorlással kitapasztalható, hogy hogyan lehet bepörögni akár percekre is (irányítva ráadásul). Nézz róla jutyúb videókat, ott megmutatják.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Maradt még csomó mellékcucc!
59% a Stat 😊
cserébe kurva idegesítõ amikor egyszerre durrog a játék háttérzenéjével <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W