139
  • NEXUS6
    #139
    1. Arról cikkeznek mostanában, hogy a Samu (is) valami teló/óra keveréken dolgozik.

    Arról is cikkeznek, hogy a köv nagylépés a hajlítható kijelző lesz. Namost a kettőt összekapcsolva már is kijön egy olyan szerkezet, amit a C-be hajtva a karodon hordhatsz, egyszerűbb funkciókat onnan elérsz. Aztán le tudod venni kihajtod és akkor kapsz egy bazi képernyőt, amin már rendesen tudsz netezni, meg mindent csinálni, amit egy mostani nagypofájú telóval. Szerintem ez lesz a köv lépés.

    Ezzel egy csomó gond megoldódik, mindíg nálad lehet, még núdi starndon is, van értelme a bioszenzoroknak is, mert állandóan rajtad van. Egy beépített pulzus, hőmérséklet akármi mérő, meg valami kis analizátor progi tud 1-2 érdekességet mondani rögtön, pl hogy mikor szexszelj ha gyereket akarsz (feltéve ha nő vagy). Vagy húzz el azonnal orvoshoz, mert szívbetegséged van, vagy lázas, vagy akármi.

    Ez 1 éven belül várható szerintem.

    2. én már próbáltam, de majd az is a köv generáció lesz szerintem. e-papír rulez!
    :DDD
  • MagyaR
    #138
    Én nem rég vettem egy samsung s advancet (szolgáltatónál 33 ezerért!).
    Teljesen meg vagyok elégedve vele. Egyedül az irritál (ami a cs-mobil hibája), hogy nem tudom lefrissíteni 4.2-re (még).

    Felmerül tehát a kérdés, hogy mi az Istennek vegyek 150-200 ezerért csájfont? Viszonylag jómódú családból származok, tehát ha nagyon akartam volna kaphattam volna pl. karácsonyra, illetve most, hogy dolgozok is meg tudnám engedni magamnak, ha nagyon akarnám, de minek...

    Másfelől mind2 márkának vannak előnyei, illetve hátrányai. Arról nem is beszélve, hogy egyik sem tudott/fog tudni az új telefonjával (csájfon 5, illetve majd a samu 4) komolyabb előrelépést mutatni.

    Kicsit kezdenek a mobilok is eljutni a tv-k szintjére. Ott is megtorpanóban van a fejlődés. Valamit azonban mégis csak kell fejleszteni, mert hát ott a konkurencia. Nem teheti meg egyik cég sem, hogy "háááát most inkább ne adjunk ki újabb telót, mert még nem tudunk komolyabb fejlődéseket felmutatni".

    A mobiltelefonok jelenleg 2 irányban fejlődnek leginkább: 1. Hardverileg egyre erősebbek. Ilyen téren azért fejlődött az S4. A kérdés, hogy mi tudja majd ezt kihasználni?

    2. Egyre több mindent magukba integrálnak. Lassan már a seggünket is ki lehet velük törölni wc-zés után :D.

    2.
  • dyra
    #137
    Részemről is. Tényleg botorság amiatt fikázni embereket, hogy ilyen az ízlésük Megkövetem magam és elnézést a tapló viselkedésért. További jó fórumozást.
  • dyra
    #136
    Nem utálom. De mind1. Szájtépés ez csak.
  • M2 #135
    a koreaiak korunk japánjai :-)
  • Papichulo
    #134
    "Az elött egy Sony i750-em volt"

    Ha a K750-re gondolsz, akkor az egy legendasan jo telefon volt.

    "(ahol X=20Y, ahol Y az Apple termékeinek a száma;)"

    Vagy forditva... :)
  • NEXUS6
    #133
    Bezony! Hát ha még tudna is rendesen SOC-ot tervezni ez a fránya Samu, legalább annyira, mint az A!
    ;D
  • NEXUS6
    #132
    A hőmérős ügyön én is csak derülök.:D

    Nekem a második telóm sorban Samsung. Akkor most fan vagyok? Nem tudom, én nem hiszem. Megnéztem az összes telót, adott kategóriában, végig tapogattam őket, összevetettem a netes infót. És baromira nem akartam samsungot venni, de eccerűen ez jött ki nálam most győztesnek (tavaly novemberben). Ha most vennék lehet, hogy valami xperiát vennék, mert párhónapra rá kijött az új sorozat. Nemtom.

    Annélkül, hogy a céget akarnám védeni csak azt tudom mondani, hogy van x terméke (ahol X=20Y, ahol Y az Apple termékeinek a száma;), ebből biztos, hogy van ami xar, már csak statisztikailag is.
    Pl. Az előző telóm egy samu wave volt, ami egy cuki kis teló volt, leszámítva, hogy pillanatokon belül megadta magát rajta egy csomó minden, pl a kamera, meg fémteste volt ami karcolódott. És szerettem, de egyszerűen labdába nem rúghat az a vonulat ma már egy jobb androidos okosfon mellett. Utólag nem érte meg megvenni. Az elött egy Sony i750-em volt, ami szintén fémes volt és halálra hordtam és nagyon szerettem és a mai napig 1 hétig bírja az akksija, az egy jó teló volt. Pedig azelött meg egy másik Sony gyíkságom volt, amit utáltam és megígértem neki, hogy ha meglesz az új akkor falhoz csapom ünnepélyes keretek között.

    Szal rugózhacc itt meg fröcsögheted itt nekem, hogy milyen xar a samu, mert pontosan tudom, hogy VALÓBAN milyen szar, vagy milyen jó. Az hogy útálod magánügy. Épp találtál magadnak egy jáccótársat akivel kígyóbékát köpködtök egymásra, mi (akik nem vagyunk márkasoviniszták - annyira) meg jót szórakozunk rajtatok, néha amikor leül a perpatvar, beszólunk valamelyikőtöknek, megböködünk benneteket.
    Hát ezért járnak kb. kutyaviadalra az emberek. Szóval hajrá!
    Csak szórakoztassatok bennünket!
    ;D
  • M2 #131
    Brutálisan gyors telefon lett!
  • dyra
    #130
    Én nem tudom te mit gondolsz de benne semmi méreg nincs csak a legőszintébb káröröm :) Jókat derülök a hőmérőn és egyéb baromságokon meg ahogy egyesek magyarázzák, hogy az miért is jó nekünk de ha nekem nem is több millió más embernek igen. Közben egyszerű kérdésekre képtelenek a Samsung fanok válaszólni mondjuk arra, hogy mire használják ezt a samot téglát. De azt már tudom, hogy a tengerparton jó lesz vele megmérni a hömérsékletet :D

    A Samsung tábla meg egy fos minőség. Az Android úgy ahogy rendben van rajta mondhatni szépen optimalizált mert valóban sokáig bírja. Ellenben elképesztő sérülékeny a hátlapja ami egy borzasztó gyenge minőségű gagyi műanyag. Rúgózhatsz itt nekem, hogy nem csak épp nem érdekel mert saját szememmel látom, hogy karcolódik nap nap után elől hátúl. Ugyanis én tokba biztosan nem fogom tenni.
  • wiIlcox
    #129
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is. Ha vitázni akarsz velem, akkor írj ékezeteket is, különben befejeztem veled a vitát.
    Ha saját gondolatokkal és érvekkel nem tudsz előjönni, akkor akár be is fejezhetjük a kettőnk közötti értelmetlen vitát.
  • Papichulo
    #128
    Bla, bla, bla...

    Semmi ertelmes erv, semmi forras, csak a szemelyeskedes. Ennyit tudsz, ennyi vagy!
  • wiIlcox
    #127
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is. Ha vitázni akarsz velem, akkor írj ékezeteket is, különben befejeztem veled a vitát.

    Minek képzeled magad? Valami vallatótisztnek? Kicsit eltévesztetted a házszámot!
    Te vagy a linkhuszár, én a kedvedért nem fogok itt linkeket keresgélni, mert ugye te csak azokban hiszel. Én meg leszarom a linkjeidet. Majd akkor adj linket, ha kéri valaki. A saját kútfőből jött értelmes és logikus hozzászólást többre becsülöm, mint a te részrehajló linkecskéidet. Linket mindenre lehet találni pro és kontra. A linkhuszárkodás nem az én műfajom. Ha saját gondolatokkal és érvekkel nem tudsz előjönni, akkor akár be is fejezhetjük a kettőnk közötti értelmetlen vitát.
  • Papichulo
    #126
    "Egy angolszász felmérésből csoda is lenne, ha nem angolszász intézmények vezetnék a listát."

    Mutass barmilyen mas listat!

    "Az átlag usák nem végzett semmilyen egyetemet"

    Bizonyitsd be, hogy ott kisebb a felsofoku vegzettseguek aranya, mint mashol a vilagon!

    Azonkivul bizonyitsd be, hogy a Note-ban semmi USA innovacio nincs! Ugyanis ebbol indult ki az egesz.
  • wiIlcox
    #125
    Na, megérkezett a "Tihanyi visszhang" is, aki a szmájlik között balról a negyedig a felső sorban.
  • wiIlcox
    #124
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is.

    Te terelsz és csúsztatsz, arról már nem is beszélve, hogy csak egy részét idézted a mondatnak. A mondat második felét szemérmesen lefelejtetted, amiből egyértelműen kiderül, hogy csúsztatsz.

    Linkhuszár! Egy angolszász felmérésből csoda is lenne, ha nem angolszász intézmények vezetnék a listát.
    Az átlag usák nem végzett semmilyen egyetemet, egyszerűek, mint a faék. Akik egyetemre kerültek, azok többnyire magániskolákban tanultak, ahol nem éppen a liberális oktatás a divat. Meg persze külföldiek járnak ott egyetemre, akiknek a szüleit szétveti a zseton, és azt hiszik, hogy ha ott taníttatják a gyerekeiket, akkor azok majd okosabbak lesznek.
  • M2 #123
    Ezt a linkedet sem fogja érteni, mert az ultra konzervatív oktatása nem terjedt ki a rózsaszín csíkok jelentésére. Meg különben is, nem rovásírással van, úgyhogy nem számít! :-)
  • wiIlcox
    #122
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is.

    Ismét csúsztatsz. Egyébként meg te vagy a linkhuszár, keresgélj, biztos, hogy fogsz találni.
    Miért kéne fényképet mutatnom? Elég, ha elolvasod a híreket az egyes ifosok piacra dobása előtti hosszú, kígyózó sorokról, meg olvasgatod a fórumokat, ahova az elvakult szektatagok írnak.
  • Papichulo
    #121
    "Én nem látok a képeken sok millió megvezetett birkát. Te igen?"

    Akkor mutass olyan fenykepet, amin szerinted lathato a "sok millio megvezetett birka"! :)
  • Papichulo
    #120
    "Ami azt illeti, az android linux alapú[...]"

    Akkor most vegulis ki terel? :)

    De persze, a Note-odban egyetlen technologia sem szarmazik a "szellemileg visszamaradott" USA-bol!

    "szürkeállományuk a béka segge alatt van, köszönhetően (többek között) a liberális oktatási rendszerüknek."

    Ja, ja... az a szar oktatasi rendszer :)
    http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2012-13/world-ranking
  • wiIlcox
    #119
    Én már nem reagálok arra a szellemi rövidnadrágra, mert úgy hazudik, mint a vízfolyás, nincs egy épkézláb gondolata, csak vagdalkozik összeollózott baromságokat.
  • wiIlcox
    #118
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is.
    Ismét csúsztatsz.
    Ami azt illeti, az android linux alapú, a kernel meg Linus Torvaldshoz kötődik, aki éppen finn. Az egy dolog, hogy usákiában él már egy ideje, de hát az agyelszívás pont azért divat náluk, mert a saját szürkeállományuk a béka segge alatt van, köszönhetően (többek között) a liberális oktatási rendszerüknek.
  • NEXUS6
    #117
    Ez a hsz teccett, jól egymásra találtaok Willi Foxszal!?D

    Gyerekeid mit csinálnak a telóvak, homokvárat építenek vele? Nem azért mondom, de a megelőző 2 telóm fémtokos volt. Az elsővel úgy bántam, mint egy másik telóval félév után úgy nézett ki, mint amit valami intezív töréstesztnek vetettek alá. A következő fémesre már vigyáztam, szinte le sem raktam az asztalra, ezért azon csak 1-2 mélyebb barázda volt 1-2 év után. A bugyikat utálom, ha megveszek egy telót direkt a dizájnja miatt ne kelljen már elcsúfítani ilyen műanyag baszásokkal.

    Ja és felhívom a figyelmedet, hogy a tokok általában műanyagból vannak, mint pl a Samu telójai is és azokon is kevésbé látszik az igénybevétel, direkt ezért vannak, szal erről szerintem ennyit.

    "Amúgy a Samsung tábora még idiótább mint az Apple tábora. Látni ezt a kijelző méreten meg a pingpongütő nagyságú mobiltelefonon. Ha valaki Almával telefonál fel sem tűnik ha valaki egy ilyen buktofonnal na az meglehetősen röhejes."
    Akkor is így fox kacagni, amikor az A kihozza az 5"-os 1080p telóját? Amire azért van esély szerintem.
    Ja és ezek a telók öszességében jobban fogynak, mint a kis aranyos ályfonok! Szorry, a sok xarevő légy nevében.
    :D

    Szal csak a Samu táboros általánosításod miatt ugattam bele.
    De folytassátok csak, nagyon ügyesek vagytok! Közös fellépésetek is lesz valahol, szívesen megnézném élőben.
    :DDD
  • wiIlcox
    #116
    Én nem látok a képeken sok millió megvezetett birkát. Te igen? Idióták az élet minden területén vannak. A szektásodás rátok jellemző, akik a csillagos eget is lehazudják, a tényeket elferdítik, csúsztatnak, csak hogy nekik legyen igazuk.
  • Papichulo
    #115
    Mert szerinted a Noteban semmi USA technologia nincsen... peldaul mar maga az android OS sem ottani fejlesztes. De igaz, valoban en vagyok a szuklatokoru :)
  • wiIlcox
    #114
    Hát persze, mert szerinted a samu usák cég, nem koreai. Nevetséges vagy.
  • NEXUS6
    #113
    "Hát ha belegondolsz pedig tényleg vicces, hogy "változnak" az emberek... "
    A többeszsámot nem értem, én itt egy embert látok, aki beállhatott volna statisztának a Samu rendezte év cikije előadására.

    Persze biztos van több is, de szerencsére én nem találkoztam még velük.
    Mondjuk végül is én is jól szórakozok;D
  • Papichulo
    #112
    "A "sok millió megvezetett birka" épp nem a samu táborára jellemző, hanem a szektatagokra."

    Nem latok nagy kulonbseget :)


  • Papichulo
    #111
    "nem nekem kell praktikus lehetosegek utan kutatni"
    "Talan nevetegesen hangzik szamodra, de egeszen elkepesztoen fantaziatlan ember vagy. "

    Masokat vadolsz, hogy keptelenek gondolkozni, de te egyetlen ertelmes felhasznalast sem tudtal mondani...

    Az eddigi agyament otleteket, nevezetesen, hogy ezzel nezed meg a kuktaban levo homersekletet vagy, hogy erre bizod az eletedet orvosi muszerkent felhasznalva, na ezek inkabb viccesek voltak... a szemelyeskedesed meg szanalmas.
  • dyra
    #110
    Samsung az is a gyerekek egy nap alatt összekarcolták a hátlapját mert szerencsétlenre úgy kell vigyázni mint a hímes tojásra tok nélkül le sem lehet tenni sehova. Speciel én nem is használom a gyermekeim játszanak vele. Amúgy a Samsung tábora még idiótább mint az Apple tábora. Látni ezt a kijelző méreten meg a pingpongütő nagyságú mobiltelefonon. Ha valaki Almával telefonál fel sem tűnik ha valaki egy ilyen buktofonnal na az meglehetősen röhejes. Vergődés meg szerencsétlen magyarázkodás , hogy mi a fenéért kell egyáltalán ilyen telefon. A marketing meg az idióta életvitel, hogy mindenből egyre több egyre nagyobb és egyre okosabb kell soha semmi nem elég vezetett ide. Jövőre gondolom fing büdösség mérő is kerűl bele, hogy ki tud elemezni milyen hatásfokú épp az emésztésed vagy akár fel is d..hatod magadnak közvetlen mintavételezésre.
  • Papichulo
    #109
    "Az idióta, szellemileg visszamaradt usákoknak szólt. "

    Akik nelkul neked nem lenne Note-od... ;)
  • wiIlcox
    #108
    Talán elfelejtetted, hogy hol tartották? Az idióta, szellemileg visszamaradt usákoknak szólt. Tudod, akiknek a nagy csinnadratta kell, mert mást nem képesek felfogni. Nekik biztos tetszett. Mindenesetre ez még mindig jobb volt, mint amikor a baromarcú steveballmer ugrált a színpadon, mint majom az őserdőben.
  • cloud.strife
    #107
    Nekem volt kellemetlen végignézni ezt a prezit.....
  • wiIlcox
    #106
    Nem, te egyik sem vagy. Te a szmájlik között balról a negyedig vagy a felső sorban.
  • wiIlcox
    #105
    Öcsi! A mai szektatag-fejtágítón csak ennyit sikerült beleverni a fejedbe? Ez nagyon harmatos volt!
    Leragadtál a hőmérőnél, mert az nagyon nincs a szektatag felszerelésben, igaz? Aztán most itt irigykedsz. De lépjünk tovább: páratartalom-mérő és infra sincs a szektatagok telefonjaiban, nemcsak hőmérő. Most pedig sürgősen konzultálj a szektafőnököddel, hogy erre mit kell válaszolnod, mert magadtól nem tudsz kiböfögni semmit.
  • M2 #104
    "Tudod, azoknak jól megmondják, hogy nekik mire van szükségük. A samu vásárlói tudják maguktól is."

    Hát persze! Raktak bele hőmérőt, erre az már nem is telefon, amiben nincsen! Szánalmas, hogy egyesek mennyire nem látják magukat kívülről! :-)

    Na meg az agyalapból előrángatott érvek bebüfizve a közösbe. Statisztika a Samsung vásárlók preferenciáiról? Honnan az infó?
  • M2 #103
    A te magasröptű logikád alapján ha ismerem a kutyák viselkedését, akkor magam is kutya vagyok. Ha ismerem a történelmet, akkor magam vagyok a történelem? Ha ismerem a Bibliát, akkor én vagyok a szentírás?

    Hú B+! Ennyi ésszel hány éves vagy, ugye nem több mint öt!? :-)

    A másik meg egy filmes utalás volt: Pulp Fiction. Tény, hogy mobillal macerásabb lesz, pláne ha 5-6 colos, de te megoldod a tengerparton is! :-)
  • wiIlcox
    #102
    Jobb lenne, ha csendben maradnál. Te a #65-ben már saját magad állítottad, hogy szarokat veszel. Ha neked az S4 szar, akkor arra is rázuhanhatsz, bár ahhoz csóró vagy, hogy ilyen telefont vegyél magadnak, így jobb híján itt acsarkodsz, mert szétvet az irigység.
    Szerintem az S4 jó, de a magam számára van már fél éve jobb (Note2), vagyis én nem veszek S4-et. Ha nem lenne Note2-m, akkor erősen elgondolkodnék az S4 megvásárlásán.
    A "sok millió megvezetett birka" épp nem a samu táborára jellemző, hanem a szektatagokra. Tudod, azoknak jól megmondják, hogy nekik mire van szükségük. A samu vásárlói tudják maguktól is.
  • dyra
    #101
    sok millió megvezetett birka fogja használni. Nem is a gazdagok mert azok nem vesznek ilyen ótvar cuccot. Ez kifejezetten a szegény középréteget célozza akiknek van kedvünk és idejük baromságokkal foglalkozni és kellőképpen elvannak hülyítve amellett túl csórók és buták ahhoz, hogy értelmes dolgokat kezdjenek az életükkel. Most is 2 bírka itt ecseteli milyen hasznos a hőmérő egy mobil eszközben. Benyaltátok szépen a Samsung marketingjét. Hömérő.... ááá ez szar...
  • zlatzky
    #100
    Na, akkor figyelj, kimondottan gyenge kepessegu baratom, Papichulo. Sajnos tovabbra sem jut el a nehany agysejtedig, hogy nem nekem kell praktikus lehetosegek utan kutatni. Sokmillioan fogjak hasznalni a keszuleket, es bizonyos szazalekuk hasznosnak fogja talalni. Nem hiszem el, hogy teljesen keptelen vagy magadtol, vagy tolem elvonatkoztatni. Ha nem tunt volna fel, kettonkon kivul meh egy nagy halom ember el ezen a bolygon. De hadd allitsunk fel egy elmeletet. A telefont felszerelik homero szenzorral. A te agyadig nyilvanvaloan nem jut el, de elkepzelhetetlennek tartod, hogy azt a szenzort mondjuk testhomerseklet meresere is lehetne hasznalni? Elmeselek egy esetet. A tavalyi karacsonyt Angliaban toltottem anyosomeknal, es osszeszedtem valami szigeti virustorzset. Mire visszaertunk Hollandiaba, ereztem, hogy nagyon lazas vagyok, de homeronk nem leven, bevallom, atneztem a marketet, hatha valaki kiagyalt valamifele app-ot, amely valahogyan alkalmassa teszi az akkori Note 1-esem a testhomerseklet meresere. Talan nevetegesen hangzik szamodra, de egeszen elkepesztoen fantaziatlan ember vagy. Elkepeszto, komolyan.