6
  • menpe
    Sajnàltam mèg a sàvszèlessèget is erre a mocsokra. Az iparàgat meg nem ez tennè tönkre, megy az nekik segítsèg nèlkül is...
  • kjhun
    ...a cég a program februári megjelenése előtt szétszórt a neten néhány kalózpéldányt, amelyeknek letöltése után azonban nem a várt program indult el...

Vagyis beismerték, hogy ők, de szerintem az összes kiadók/jogvédők egyes csoportjai is szórja tele a netet fake (hamis) torrentekkel/letöltésekkel. Bár, akad olyan is közte, amit nem ők, hanem hackerek/bűnözők tesznek fel, és akarnak a fertőzött cuccal a gépedre csempészni vírust, adatokat lopni és a többi. Jobb esetben más játékot szedsz le, nem azt, ami lett volna. Példa.: a GTA 5 már több alkalommal felkerült a kalózöbölre, de mind hamis volt ugyebár. Mire, jó ez??? Semmire, csak a netedet és a gépet/áramot pazarlod csak el feleslegesen vele, ahelyett hogy később, amikorra kikerül, a P2P/Scene team-ek által kiadott tört cuccot szednéd le. Demók kiadása meg már luxus, így sokaknak marad a warez. Tény de ez van. Az árakról meg az Online/egyéb DRM-es megoldásokat már ne is említsem.

...ezért a dal felhasználásáért megfizették a jogdíjat.

Gondolom az Artisjus/Proart kapta meg a zsét.

És az örökösök/családtagok ehhez hozzájárultak egyáltalán, és tudtak erről?? Mert eléggé felháborító ez a videó így, a rajongókat már nem is említsem.
    Alien-zombiként ábrázolni Jimmyt??? Egyenesen sértő és megalázó rá nézve.

Torrentadatok a No. 1-ről:

XBOX360 (2 release): 2318 letöltés
    PS3: (1 release): 105 letöltés
    PC: (4 release): 14236 letöltés
  • Gabe18
    Megnézném hány "komoly gamer" , aki már évek óta tölt le, szopta be ezt a fantasztikus trükköt.
  • Szefmester
    Ez a videó meg minden csak nem vicces...
  • pitiless
    Witcher akart lenni...
  • pitiless
    Nekem csak eredeti játékaim vannak, de az A:CM-ből a tört verzió volt telepítve majd kurva gyorsan letörülve. Ha ezért én pénzt adtam volna, nagyon-nagyon ideges lennék. Persze ez nem a PlayON hibája, őket szeretjük a Withcer könyvek miatt.