Minden idők legnagyobb megjelenési fiaskói

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, és egészen furcsa, mert régebben talán erre vágytam volna, hogy pörgés és hûha. De manapság nem. Manapság tök klassz egy kávé - tea mellett el szöszölni egy Settlersszel, egy Heroes of Might and Magic 1-2-vel, de még az AoE 1-2 sem igényli az õrült kattintást, ha csak szórakozni akarsz és nem lerohanni az ellenfelet. Ha lövöldözõs játék, akkor is inkább egy taktikázós, lopakodós SWAT-hoz van hangulatom, mint pl egy COD vagy Battlefield (kinek melyik) hatalmas csataterei.
Igen, sejtettem, de sajnos egy nagyon is létezõ problémát dolgoz fel. Amúgy néha tényleg bosszantó a dolog, fõleg ha az embernek kimerítõ más tevékenysége után ez jelentené a pihenést. Ugyanakkor itt azért másról van szó, és nem tartós problémáról (reméljük).

Szegény srác meg valahol lefogyhatna (ha akarna), mert könnyen azzá' válhat mint akiket utánoz. Ha esetleg betegségbõl fakadóan dagi, akkor jobbulást neki és nem szóltam egy szót sem.
narumon
No nekem is pont ezek a játékok hiányoznak. SCII is kicsit gyors már nekem - sokszor érzem inkább akció játéknak mint stratégiának. Az Age of Empires, Settlers féle tempó nekem jobban bejött, de sajnos mostanában alig alig jelennek meg ilyen játékok 😞 Ha valaki nem akció mániás akkor gyakorlatilag azt látja, hogy a PC játékipar haldoklik - az akciómániások szerint persze nincs így, hiszen minden hónapra jut egy nagy nevû csitt-paff bim-bam üsd-vágd nem apád fps, vagy 3rd person gyilok 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Cumshot
+ Diablo 3-at is premier napján vettem meg, emlékszem mekkora szopás volt vele...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Legtöbb multis játéknak vannak problémái, meg kell szokni.
Battlefield 3-at 0. nap óta játszom, premier után volt vagy 1 hónap mire játszhatóra peccselték...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

dartonita
Ez szineszet,semmi mas.

Ha kicsit utananeznel a sracnak akkor tudnad mi is a celja ezekkel a videokkal.Nem hulye a gyerek.

Itt pl

Btw en is mmo fuggo voltam evekig,es igen igen bosszanto tudott lenni amikor nem tudsz belogolni melo vagy suli utan,nem hodolhatsz az egyik kedvenc tevekenysegednek.Ilyen szintu frusztraciot mondjuk sosem okozott mint ezekben a videokban a felig vicces kockaknak,de nem tagadom hogy valamilyen szinten kozejuk tartoztam.Az ido majd megoldja es megvaltozik az erdeklodes.A legtobbeknel legalabbis 😊

Én most felfedeztem megint az Age of Empires 2-t, hihetetlen milyen klassz hangulata van. Igaz 5x lassabb mint egy Warcraft 3, de szeretni valóak ezek a régi programok. Emlékszem amúgy én a Wizardy 8 demójával játszottam, de nem akart akadás nélkül menni 😄 Nem ma volt az se..
Hat koltoi tulzas volt bevallom (erosen cizellalt😄)de azert regebbi pc-s jatekok (engem annyira nem izgat a grafika, elmolyolok es a wizardry 6-7-tel is dosboxban)meg az androidos okossagok es maris van jopar unalomuzo.
Sajnos pont a D3 es ME3 ami -az en szememben mindenkeppen- egyszintre vitte oket az atlag szart gyartokkal. Pedig mind2 ceg a sajat toplistam elen tanyazott, mert valoban bitang jo jatekokat dobtak piacra.
narumon
Optimista vagy ezzel a másik 10e játékkal, még másik 10-el is optimista lennél szerintem 😞
Én pont úgy vagyok vele, hogy blizz meg Bioware játékok legalább azért megérik a pénzüket mert szinte biztosan végigjátszom (és még késõbb is elõveszem), a többi kiadó játékainak 99%-a viszont még valószínûleg végig játszásra sem érdemes 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ja, de az a 400 ora azert, hogy visszajojjon a penzem😄 Mert amugy nem lenne az 100 se😄 De legalabb elertek (a BioWare-rel karoltve, akik kepesek voltak kibofogni az ME3-at, azzal a hihetetlenul ocsmany befejezessel es utana meg magyarazatak, hogy miert is jo az) hogy a budos eletben tobbet nem veszek semmifele jatekot....Eljen a torrent😛 Ha meg nem lehet letolteni, na bumm..van 10000 mas jatek.
Hát hangulatban sajnos elég gyér az biztos. De kb 400 órát játszottál vele, mindezt 7500 Ft-ért... azért elég korrekt ez így nem? 400 óra szórakozás, 7500 Ft... szerintem elég jó arány. Ezrét indokolatlan a túl erõs kritika. És fejlesztik folyamatosan a játékot. Persze az tény, hogy nincs meg az a nagy betûs HANGULAT mint anno. De mi is felnõttünk, változtunk, eltelt 12 év, a játékipar átalakult. Ez van...

Nem tudom a Blizzard mivel tudna megint olyan jó lenni mint régen. Talán majd ezzel a "Titan" nevû projecttel..
Hehe az 1. mondatban lehet valami😄 De legalabb elutjuk az idot, igaz ertelmetlenul es haszontalanul, de legalabb masoknak nem artunk vele😄
Amugy hasznom nem volt, sot...vegtere is csak a vetelar kb 60%-at sikerult visszaszereznem, a maradek 40% a kutyake (bli$$) lett.
Melyik jatek? Haat, igaz jo regen volt, meg suttyo kolyokkoromban, de c64-en az Elite naaaaaagyon le tudott kotni. Meg mondjuk ha mar hack and slash, akkor a Titan Quest - Immortal Throne..abba is iszonyatos mennyisegu idot oltem, de akar a D2-t is fel lehet hozni (es meg ma sem unalmasak, ami tobb, mint furcsa😄)
Amugy nem zsigerbol utalom a bli$$-t, a pc-s jatektortenelem nagy cegeinek egyike, ami nagy neveket tett le az asztalra (a WC3 - amibe szinten irdatlan mennyisegu ido ment- egyik orok nagy kedvenc, foleg a borus storyline miatt) De akarmennyire is nagy nevu ceg (vagy inkabb csak volt) mara rettenetesen elkurvult es igenytelen lett es biozny a D3 ennek igen "szep" peldaja..Nem azert mert nekem problemam van/volt vele, hanem mert vilagszerte kiakadtak a nepek, sot Del-koreaban (ahol azert az SC miatt a bli$$ a zisten😄) rakenyszeritettek a sajat akaratukat a bli$$re meghozza ugy, hogy az kenytelen volt meghatralni. Ja, de a videoik meg mindig brutalisan jok, hangulatosak. Hands down😄
3 dolgot fûznék csak hozzá:
- Úgy tûnik mi már egymás felhasználónevétõl dobáljuk a sárt egymásra, nem kellene, DE
- ha ennyit beleöltél ebbe a játékba idõben, és még anyagi hasznod is volt belõle, akkor nem értem mi ez a Blizzard utálat
- neked 286340 a lifetimekill, nekem 421068, szóval azért én 1,5x annyit nyúztam ezt a játékot, hozzá teszem kihagytam 1-2 hónapot mostanság, úgy beleuntam... de hát basszus, 600 óra után mi ebben a meglepõ? 😊 Melyik játék köt le ennyi ideig?

Aztán most újra kezdtem, és már lehet nagyon durva dolgokat craftolni.
Ha a D3-asra gondoltal (aludni kellene mar😄) remelem muxik:S
Marmint a felhasznaloi adatlapomat? Kattints ra a nevemre te szerencsetlen....Amugy de, annyira szar volt..egyszeruen ennyi idobe telt, mig rmah-val visszahoztam nagyjabol a jatek arat (en sajna nem villoghatok hihetetlen eladasokkal, kb. a jatek aranak 60%-t sikerult ennyi ido alatt visszatermelnem, bar az is igaz, hogy rengetegszer volt olyan, hogy belogolva elleptem bevasarolni vagy szimplan megneztem 1 filmet kozben😄)
Mondjuk elismerem, hogy -igaz hallomasbol tudom csak- de sokat javitotak a jatekon es mara mar eros kozepes szinten van
mellébeszélés HELYETT *

/jó lenne ha már itt az SG-n is feltalálnák a kommentek szerkeszthetõségét/
ÓÓÓÓÓ... ANNYISZOR kértem már, hogy linkeld be az adatlapod, de SOHA nem tetted meg. Másfelõl meg ha 700 óránál TÖBBET eltudsz játszani egy játékkal (ami nem kevés idõ) akkor mégis a fene nagy problémád van a Diablo 3-mal? Mármint az összes cikkben szapulod, ahol megjelenik, ezek szerint annak ellenére, hogy 700 órát játszottál vele? Hát ne haragudj, de ha valami szar, akkor nem játszom vele 😊

Szóval mellé beszélés dobj egy adatlapot, és igazold is az állításaid, mert szerintem - ne haragudj de - blöffölsz 😊

Egyébként meg nem arról van szó továbbra sem, hogy nem lehet felháborodni. De, fel lehet. De hogy még félévvel késõbb is amiatt a 2-3 nap miatt (nem akadozott tovább a Diablo sem) hisztiznek egyesek. Hát az picit beteges. Mondom ezt úgy, hogy ott, abban a pillanatban is szánalmas volt már. És a legtöbbjük úgy szidja a Blizzardot, hogy apuci - anyuci vette nekik a játékot, de anyázni már megy, több nyelven is. Gratulálok nekik! 😊
700? El ne dolj mar magadtol😄 Nekem is van annyi (ha nem tobb) pedig honapok ota nem jatszom vele.
Nem az a kerdes hogy mennyire fontos a jatek, ez mellekes. A lenyeg, hogy a kiado vallalt egyfajta kotelezettseget azzal, hogy allando online jelenlethez kototte a jatekot. Amolyan szerzodesfele: en perkalok, o pedig biztositja a serverparkot es hozzaferest a jatekhoz. Amennyiben ez nem teljesul (az o hibajuk altal, marpedig a nem elegseges server, lerohadt login server, nem elegseges savszelesseg a servereknel, stb az kemenyen az o saruk) ugy igenis karpotlast kovetelek, foleg az olyan eseteknel, mint kedvenc balfaszbrigad tarsasagom a bli$$, "aki" nem szamitott akkora rohamra a D3-nal (de emlithetnem az Arenanetet is, akik meg jobban beegtek, hisz a prepurchasesek es preorderesek 1 nappal elobb kezdhettek, tehat pontosan, szamszerint tudhattak mi az a maximalis felhasznalomennyiseg, aki ott fog lihegni az 1. masodpercben) holott jol tudta, hogy millioszamra ment ki az analpass es a preoder, tehat nem 200 userre lehet szamitani...A folyamatos loginserver es ah baszakodas pedig az evtized cikije foleg 1 -elvileg- tapasztalt es rutinos cegtol, mint ok (vagy legalabbis azoknak kellene lenniuk...hat...nem nagyon tunt ugy)
Tehat nem az a kerdes, hogy tudnek-e mast csinalni, ha eppen lerohadt a server es nem lehet belepni/jatszani, hanem hogy en akkor eppen jatszani szeretnek az adott programmal es nem tudok, onhibamon kivul. Ki ne talald, hogy ez igy okes es fair...es ha ez az 1. napon, az 1. oraban tortenik, akkor is verem az asztalt.
Ha az autó, amikor megveszed és nem indul be aznap rögtön, hogy jutsz vele haza? xD
Szerintem többet Diablóztam, mint a hisztizõk 90%-a. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni. Valóban arrogáns komment volt, annyiban igazad van. Elnézést azoktól, akik magukra ismertek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk

Még 1x a link.. Ez poén videó akar lenni? Félek nem. Errõl beszéltem, van pár ilyen játékos.. nem is kevés.

És nem azzal van a baj, hogy valaki felháborodik. Azon van a baj, hogy egyesek úgy kiverik a hisztit EGYETLEN nap után, mintha enni nem kapnának. Az, hogy valaki ilyen szinten beleõrül abba, hogy nem játszhat... azt kezelni kellene.

Van vagy 700 órám a Diablo 3-ba, az azért elég sok. Mégis picit megijednék magamtól, ha 2 percnél tovább idegeskednék azon, hogy nem megy a szerver.
Jajj, ne legyél már ennyire hatásvadász. Eleve az árkülönbözet óriási.
Másfelõl meg akkor ülne a hasonlat, ha az autó NEM INDULNA BE, csak 1 nappal késõbb. A lerohadás picit mástéma. Vagy esetleg a SimCity 5, Diablo 3 játékokkal szervizeshez kell rohangálni?
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk

Ha szerinted ez normális dolog így... 😊
Amúgy meg június 1 óta a 37-es errorba én speciel egyszer sem futottam bele 😊

--------------------------
Más: ilyen nevû illetõvel, mint ami a Te itteni neved, szoktam néha Diablozni. DH-ja van, nem Te vagy? ;D
zola2000
Minden idõk megjelenési fiaskói:
Bravely Default
Love Plus 3D
Sakura Wars 1-2-3-4
Azaz: csak japánban csak japánul hajlandó elindulni a játék
illetve ilyen forma felháborodások után jelenik csak meg csak egy platformra:

ezekhez képest ha csak pár napig nem jó egy elsõ nap megvett játék még nem akkora probléma.

A

Számomra az autó is csak játék, amióta a kezemben tartom az új tömegközlekedési bérletemet... 😄
Ilyen szempontból nincs különbség, mindkettõvel szívesen "játszom", amint megvettem.
srácok, itt nem a program rohadt le az esetek nagyrésézben, hanem a szerver.
Nem értem. Kiszállítanak a boltokba x millió játékot. Kalkulálok. A legrosszabb eset az amikor mindenki játszani akat az elsõ napon. Tehát pl. az elsõ hétre bérlek szervereket, hogy ha mind az x millió gémer játszani akarna akkor ne legyen gond. Aztán majd szépen be fog állni a napi terhelés és lehet már nem is kellenek a plussz gépek.
Én igen is hibának tartom, ha eladnak egy játékot ami csak online játszható és nem készûlnek fel a rohamra. Ez a fillérbaszás.
Mondjuk én eleve rühellem azokat a játékokat amiket csak online lehet játszani, ráadásúl azt is plussz pénzért (SimCity, WoW stb...) A SimCity-t szerettem, de most, hogy ilyen lett õ is, nem érdekel.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

csuszi
valóban ugyanaz.
3-x millió ft-os autó meg egy -> 8 ezres játék.
autó, használati cikk, közlekedési eszköz, megélhetés kinek mi -> játék.
továbbá ha egy játékot veszek és szar, majd javítják, meg nem fordul a fejemben, hogy az nem lesz tökéletes egy patch után. ha az autómat bütykölik 2 nap után, eszembe nem jut, hogy ez ugyanolyan jó, mint egy hibátlan társa, akár javítás után, tökéletes állapotban.
amúgy jó hasonlat volt.

kár ezen vekengeni, aki hisztizik mert 1 max. 2 napig szar volt a szerver miatt a game, az igenis türelmetlen, "mohókiskezecskés" albínó. másnap már minden flottul ment, lásd itteni topic.
az meg külön történet, hogy miért is kényszerülnek ilyen balfasz megoldásokra a kiadók...

MJ rulz Pink Team The Only One

És igen ez az elsõ hozzászólónak ment, csak közbe frissült a lap így nem írta oda.

El. Psy. Congroo.

Nem tudom ki húzott fel idegileg mielõtt ezt a véleményt ide fröcsögted...de inkább téged kell sajnálni és jól képen törölni,hogy térj már kicsit észhez, az elõttem szólók tökéletesen példázták a dolgokat,így nem is kívánok újabb példát felsorakoztatni.
Szerintem jogosan elvárható,ha akármilyen szolgáltatásért kifizetted a pénzt akkor azért igenis szolgáljanak ki maradéktalanul. Az összes többi amit meg írtál egy hülyeség, mert 2 nap múlva sem ment pl a Diablo 3 hónapokig szenvedtek a beléptetéssel meg az aukciós ház hibáival, arról nem is beszélve hány patch kellett,hogy egyáltalán elfogadható játékok kategóriájába kerüljön,szóval nagyon kérlek ne írjál hülyeségeket ide,pláne nem kell ilyen hangnembe.

El. Psy. Congroo.

A különbség az, hogy én NEM HISZTÉRIÁZOM, nem verem a seggem a földhöz mintha a világvége jött volna el.

Igen, egy új autó is lerohadhat, egy új mûszaki eszköz is elromolhat, még ha frissen csomagoltam ki a pufis zacskóból 😊
A dolgok már csak ilyenek, néha újonnan is elromlanak - olyankor szépen visszaviszem a boltba és kicserélik, esetleg megjavítják. Örjöngés hiszti nélkül.

Vajh egy játék miért készteti hisztire, haragra az embereket? Ezen kéne gondolkodni - netán vkinek a pacemakerét a simcity vezérelte? Vagy éppen a halálán volt és az utolsó kívánsága az volt hogy kipróbálhassa az SC-t?

Én nem lepõdöm meg a hisztérián. Manapság már látatlanban fizetnek elõ az emberek dolgokra, egyszerûen a média és a reklám úgy felspanolta a népeket, hogy a türelem, várakozás, dolgok átgondolása már ódivatú lesz. Mindenbõl az új kell, és MOST. Mint a régi Beatrice szám - mindent akarok, mindent akarok, mindent akarok - MÉG MA!

Ez nemcsak a fiatalok hibája - a felnõttek régen spóroltak, és akkor vették meg a dolgokat amikor arra összegyûlt a pénz.

Most pedig a többség elõre költ, mert vedd meg most, vedd meg hitelre. Nem csoda hogy a következõ generáció már türelmetlen és hírbõl sem ismeri atakarékoskodás/gyûjtés fogalmát.

ÉS olyankor jön a hitelesek megmentése, amit fizessenek azok (is), akik nem verik magukat adósságba esztelenül.

Kedves Etinger most olvastam értékes sorait! Reagálni erre az arroganciára teljesen felesleges. Egy egyszerû hasonlattalélve elmagyarázom a különbséget a te szemszöged és azok szemszöge közt akit te oly kedvesen megszólítottál.
Amíg egyeseknek a sózott sültkrumpli egyszerû étel addig másoknak a világ legfinomabb különlegessége!
ElfQT
Ha veszel egy autót, de rögtön lerohad, gondolom nem zavar, ha vissza kell vinni és csak egy idõ után kapod vissza tényleg használhatóan.
De ha elégedetlenkedni mersz, madj azt mondjuk, hogy ugyis csak a puhapöcsök hasítanak autóval, miért nem bringázol.

Vigyázat, a leopárd harap!

Én azt mondjuk nem tudom megérteni, hogy nem lehet várni 1 napot a játékkal. Egyenesen szánalmasnak találom a gép elõtt vergõdést, Diablo 3 esetén dettó. Képen kellene törölni az ilyeneket és kizavarni a szabadba. A sok zsírdisznó - lásd youtube - felnõtt létére olyan hisztit vert ki, hogy fájt nézni. Mindezt úgy, hogy jobb esetben 1, rosszabb esetben maximum 2 nappal késõbb már akadály nélkül ment az egész. Aki ennyit nem tud várni, hát azt csak sajnálni tudom, ebbõl látszik, hogy az elkényezettet szánalmas fajta.