Minden idők legnagyobb megjelenési fiaskói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szegény srác meg valahol lefogyhatna (ha akarna), mert könnyen azzá' válhat mint akiket utánoz. Ha esetleg betegségbõl fakadóan dagi, akkor jobbulást neki és nem szóltam egy szót sem.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Battlefield 3-at 0. nap óta játszom, premier után volt vagy 1 hónap mire játszhatóra peccselték...
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Ha kicsit utananeznel a sracnak akkor tudnad mi is a celja ezekkel a videokkal.Nem hulye a gyerek.
Itt pl
Btw en is mmo fuggo voltam evekig,es igen igen bosszanto tudott lenni amikor nem tudsz belogolni melo vagy suli utan,nem hodolhatsz az egyik kedvenc tevekenysegednek.Ilyen szintu frusztraciot mondjuk sosem okozott mint ezekben a videokban a felig vicces kockaknak,de nem tagadom hogy valamilyen szinten kozejuk tartoztam.Az ido majd megoldja es megvaltozik az erdeklodes.A legtobbeknel legalabbis 😊
Sajnos pont a D3 es ME3 ami -az en szememben mindenkeppen- egyszintre vitte oket az atlag szart gyartokkal. Pedig mind2 ceg a sajat toplistam elen tanyazott, mert valoban bitang jo jatekokat dobtak piacra.
Én pont úgy vagyok vele, hogy blizz meg Bioware játékok legalább azért megérik a pénzüket mert szinte biztosan végigjátszom (és még késõbb is elõveszem), a többi kiadó játékainak 99%-a viszont még valószínûleg végig játszásra sem érdemes 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem tudom a Blizzard mivel tudna megint olyan jó lenni mint régen. Talán majd ezzel a "Titan" nevû projecttel..
Amugy hasznom nem volt, sot...vegtere is csak a vetelar kb 60%-at sikerult visszaszereznem, a maradek 40% a kutyake (bli$$) lett.
Melyik jatek? Haat, igaz jo regen volt, meg suttyo kolyokkoromban, de c64-en az Elite naaaaaagyon le tudott kotni. Meg mondjuk ha mar hack and slash, akkor a Titan Quest - Immortal Throne..abba is iszonyatos mennyisegu idot oltem, de akar a D2-t is fel lehet hozni (es meg ma sem unalmasak, ami tobb, mint furcsa😄)
Amugy nem zsigerbol utalom a bli$$-t, a pc-s jatektortenelem nagy cegeinek egyike, ami nagy neveket tett le az asztalra (a WC3 - amibe szinten irdatlan mennyisegu ido ment- egyik orok nagy kedvenc, foleg a borus storyline miatt) De akarmennyire is nagy nevu ceg (vagy inkabb csak volt) mara rettenetesen elkurvult es igenytelen lett es biozny a D3 ennek igen "szep" peldaja..Nem azert mert nekem problemam van/volt vele, hanem mert vilagszerte kiakadtak a nepek, sot Del-koreaban (ahol azert az SC miatt a bli$$ a zisten😄) rakenyszeritettek a sajat akaratukat a bli$$re meghozza ugy, hogy az kenytelen volt meghatralni. Ja, de a videoik meg mindig brutalisan jok, hangulatosak. Hands down😄
- Úgy tûnik mi már egymás felhasználónevétõl dobáljuk a sárt egymásra, nem kellene, DE
- ha ennyit beleöltél ebbe a játékba idõben, és még anyagi hasznod is volt belõle, akkor nem értem mi ez a Blizzard utálat
- neked 286340 a lifetimekill, nekem 421068, szóval azért én 1,5x annyit nyúztam ezt a játékot, hozzá teszem kihagytam 1-2 hónapot mostanság, úgy beleuntam... de hát basszus, 600 óra után mi ebben a meglepõ? 😊 Melyik játék köt le ennyi ideig?
Aztán most újra kezdtem, és már lehet nagyon durva dolgokat craftolni.
Mondjuk elismerem, hogy -igaz hallomasbol tudom csak- de sokat javitotak a jatekon es mara mar eros kozepes szinten van
/jó lenne ha már itt az SG-n is feltalálnák a kommentek szerkeszthetõségét/
Szóval mellé beszélés dobj egy adatlapot, és igazold is az állításaid, mert szerintem - ne haragudj de - blöffölsz 😊
Egyébként meg nem arról van szó továbbra sem, hogy nem lehet felháborodni. De, fel lehet. De hogy még félévvel késõbb is amiatt a 2-3 nap miatt (nem akadozott tovább a Diablo sem) hisztiznek egyesek. Hát az picit beteges. Mondom ezt úgy, hogy ott, abban a pillanatban is szánalmas volt már. És a legtöbbjük úgy szidja a Blizzardot, hogy apuci - anyuci vette nekik a játékot, de anyázni már megy, több nyelven is. Gratulálok nekik! 😊
Nem az a kerdes hogy mennyire fontos a jatek, ez mellekes. A lenyeg, hogy a kiado vallalt egyfajta kotelezettseget azzal, hogy allando online jelenlethez kototte a jatekot. Amolyan szerzodesfele: en perkalok, o pedig biztositja a serverparkot es hozzaferest a jatekhoz. Amennyiben ez nem teljesul (az o hibajuk altal, marpedig a nem elegseges server, lerohadt login server, nem elegseges savszelesseg a servereknel, stb az kemenyen az o saruk) ugy igenis karpotlast kovetelek, foleg az olyan eseteknel, mint kedvenc balfaszbrigad tarsasagom a bli$$, "aki" nem szamitott akkora rohamra a D3-nal (de emlithetnem az Arenanetet is, akik meg jobban beegtek, hisz a prepurchasesek es preorderesek 1 nappal elobb kezdhettek, tehat pontosan, szamszerint tudhattak mi az a maximalis felhasznalomennyiseg, aki ott fog lihegni az 1. masodpercben) holott jol tudta, hogy millioszamra ment ki az analpass es a preoder, tehat nem 200 userre lehet szamitani...A folyamatos loginserver es ah baszakodas pedig az evtized cikije foleg 1 -elvileg- tapasztalt es rutinos cegtol, mint ok (vagy legalabbis azoknak kellene lenniuk...hat...nem nagyon tunt ugy)
Tehat nem az a kerdes, hogy tudnek-e mast csinalni, ha eppen lerohadt a server es nem lehet belepni/jatszani, hanem hogy en akkor eppen jatszani szeretnek az adott programmal es nem tudok, onhibamon kivul. Ki ne talald, hogy ez igy okes es fair...es ha ez az 1. napon, az 1. oraban tortenik, akkor is verem az asztalt.
Még 1x a link.. Ez poén videó akar lenni? Félek nem. Errõl beszéltem, van pár ilyen játékos.. nem is kevés.
És nem azzal van a baj, hogy valaki felháborodik. Azon van a baj, hogy egyesek úgy kiverik a hisztit EGYETLEN nap után, mintha enni nem kapnának. Az, hogy valaki ilyen szinten beleõrül abba, hogy nem játszhat... azt kezelni kellene.
Van vagy 700 órám a Diablo 3-ba, az azért elég sok. Mégis picit megijednék magamtól, ha 2 percnél tovább idegeskednék azon, hogy nem megy a szerver.
Másfelõl meg akkor ülne a hasonlat, ha az autó NEM INDULNA BE, csak 1 nappal késõbb. A lerohadás picit mástéma. Vagy esetleg a SimCity 5, Diablo 3 játékokkal szervizeshez kell rohangálni?
Ha szerinted ez normális dolog így... 😊
Amúgy meg június 1 óta a 37-es errorba én speciel egyszer sem futottam bele 😊
--------------------------
Más: ilyen nevû illetõvel, mint ami a Te itteni neved, szoktam néha Diablozni. DH-ja van, nem Te vagy? ;D
Bravely Default
Love Plus 3D
Sakura Wars 1-2-3-4
Azaz: csak japánban csak japánul hajlandó elindulni a játék
illetve ilyen forma felháborodások után jelenik csak meg csak egy platformra:
ezekhez képest ha csak pár napig nem jó egy elsõ nap megvett játék még nem akkora probléma.
A
Ilyen szempontból nincs különbség, mindkettõvel szívesen "játszom", amint megvettem.
Nem értem. Kiszállítanak a boltokba x millió játékot. Kalkulálok. A legrosszabb eset az amikor mindenki játszani akat az elsõ napon. Tehát pl. az elsõ hétre bérlek szervereket, hogy ha mind az x millió gémer játszani akarna akkor ne legyen gond. Aztán majd szépen be fog állni a napi terhelés és lehet már nem is kellenek a plussz gépek.
Én igen is hibának tartom, ha eladnak egy játékot ami csak online játszható és nem készûlnek fel a rohamra. Ez a fillérbaszás.
Mondjuk én eleve rühellem azokat a játékokat amiket csak online lehet játszani, ráadásúl azt is plussz pénzért (SimCity, WoW stb...) A SimCity-t szerettem, de most, hogy ilyen lett õ is, nem érdekel.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
3-x millió ft-os autó meg egy -> 8 ezres játék.
autó, használati cikk, közlekedési eszköz, megélhetés kinek mi -> játék.
továbbá ha egy játékot veszek és szar, majd javítják, meg nem fordul a fejemben, hogy az nem lesz tökéletes egy patch után. ha az autómat bütykölik 2 nap után, eszembe nem jut, hogy ez ugyanolyan jó, mint egy hibátlan társa, akár javítás után, tökéletes állapotban.
amúgy jó hasonlat volt.
kár ezen vekengeni, aki hisztizik mert 1 max. 2 napig szar volt a szerver miatt a game, az igenis türelmetlen, "mohókiskezecskés" albínó. másnap már minden flottul ment, lásd itteni topic.
az meg külön történet, hogy miért is kényszerülnek ilyen balfasz megoldásokra a kiadók...
MJ rulz Pink Team The Only One
El. Psy. Congroo.
Szerintem jogosan elvárható,ha akármilyen szolgáltatásért kifizetted a pénzt akkor azért igenis szolgáljanak ki maradéktalanul. Az összes többi amit meg írtál egy hülyeség, mert 2 nap múlva sem ment pl a Diablo 3 hónapokig szenvedtek a beléptetéssel meg az aukciós ház hibáival, arról nem is beszélve hány patch kellett,hogy egyáltalán elfogadható játékok kategóriájába kerüljön,szóval nagyon kérlek ne írjál hülyeségeket ide,pláne nem kell ilyen hangnembe.
El. Psy. Congroo.
Igen, egy új autó is lerohadhat, egy új mûszaki eszköz is elromolhat, még ha frissen csomagoltam ki a pufis zacskóból 😊
A dolgok már csak ilyenek, néha újonnan is elromlanak - olyankor szépen visszaviszem a boltba és kicserélik, esetleg megjavítják. Örjöngés hiszti nélkül.
Vajh egy játék miért készteti hisztire, haragra az embereket? Ezen kéne gondolkodni - netán vkinek a pacemakerét a simcity vezérelte? Vagy éppen a halálán volt és az utolsó kívánsága az volt hogy kipróbálhassa az SC-t?
Ez nemcsak a fiatalok hibája - a felnõttek régen spóroltak, és akkor vették meg a dolgokat amikor arra összegyûlt a pénz.
Most pedig a többség elõre költ, mert vedd meg most, vedd meg hitelre. Nem csoda hogy a következõ generáció már türelmetlen és hírbõl sem ismeri atakarékoskodás/gyûjtés fogalmát.
ÉS olyankor jön a hitelesek megmentése, amit fizessenek azok (is), akik nem verik magukat adósságba esztelenül.
Amíg egyeseknek a sózott sültkrumpli egyszerû étel addig másoknak a világ legfinomabb különlegessége!
De ha elégedetlenkedni mersz, madj azt mondjuk, hogy ugyis csak a puhapöcsök hasítanak autóval, miért nem bringázol.
Vigyázat, a leopárd harap!