Sniper Elite 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként július elején váltottam win10-re és akkor is ez volt de ott egy idő után megoldódott, nem tudom, hogy hogyan de most nem akarja.
Válaszodat előre is köszönöm!!!
Zsolt!
Tegnap este frissítette magát a Win10 és most nem akar elindulni a játék, szerintetek miért van ez!?
Steamen megvettem a Sniper Elite 3 Africa játékot és eddig win7en játszottam de közben áttértem win 10re és most nem indul a játék, szerintetek miért van ez!?
Köszi, Zsolt.
Steam-en online kell lenned.
Nem poén volt, valóban semmit nem kell tenned.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 17:32:19
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jó, izgalmas vagy csak a szokásos mész, lopakodsz, gyorsan ölsz, nehogy kivégezzék (esetleg valami hangulat, mint a Call of Duty lopakodós részeinél vagy hasonló)?
Kár, hogy nincs csak ez a content elérhetőbe.
Köszönöm előre is, aki ír róla.
elég nagy humbáknak tűnik a leírás szerint.
Régen nem foglalkoztatott ha modolni kellett, de manapság már hányingert kapok ettől, csak haverom kedvéért vesződök ennyit vele.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.25. 15:48:07
Valami hasonlóra gondoltunk.
Működhet ez???
Elnézést a warez téma miatt, csak gyors érdekelne, hogy ez kamu vagy müködöképes?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.25. 15:19:19
Régebben, míg nem vettem játékokat, mindent tudtunk tolni Hamachival vagy társaival. ;-)
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.23. 12:51:18
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.23. 12:04:51
Haver kérdezné hogy lehet-e coopolni hogyha nekem eredeti havernak meg alwarez?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyebár a játékból kifolyólag mesterlövészként tevékenykedünk, de elég fura, hogy pl. survival módban, autentic nehézségen, 80-100m távra, ha rászámolom a oldalszelet, meg a távolságot távcsövessel ippenhogy leszedhetõ az ellen, de neki elég egy géppuska ahhoz, hogy ugyanarra a távra fedezékbõl kiszedjen vagy sebezzen .... nekem furi. Az én kezembõl egy géppisztollyal meg fél tár hogy 5m-rõl meghaljon.
Persze, lehet hogy csak nekem vannak elvárásaim, vagy lenne még mit gyakorolni ... hasonló tapasztalat ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
voltak vicces dolgok, pl mikor a nácik elütöttek egy saját katonát és felrobbantak ...<#ijedt>#ijedt>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
De hogy valami jót is mondjak: a látványvilág és a nagyobb játszótér eléggé ott van a szeren, s ezért semmiképpen nem nevezném rossz játéknak (kivéve az idegesítõ bugokat). Eddig 68%-ra állt nálam a game, de most feljött 70%-ra. Bár a vége eléggé sablonos, és egyszerû mint a faék.
És a 7 pont nem egy rossz értékelés részemrõl, csak nyilván sokat csalódtunk benne.
Pro:
+Látványvilág
+nagyobb terület (de semmivel sem sandboxosabb)
+lehet benne gyûjtögetni
+ ismét jó statisztika rendszer
Kontra:
-Tele van buggal, kár is lenne felsoroljam õket, de egy-kettõt említek (pl. a tiszta fejlövés nem mindig tiszta, mintha egy vasrúdat lõnék a tisztán kijelölt, bemért náci fej helyett, aztán ott van a karakter testmozgása, irányítása is fura....
-Rossz X-ray (elõzõ sokkal látványosabb és komplexebb volt)
-Kevés pálya
-ismétlõdõ küldetések
-üres karakterek (nem mintha elvárnék Oscar-jelölteket, de azért na...
-segg hülye AI
Bughalmaz az egész játék.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nálam se egybõl fordult elõ ez a hiba, hanem egyszer csak megjelent,és azóta nem is állt helyre.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy ez csak a crack hibája? Már elnézést a warez témáért.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ennek ellenére nekem tetszik. Melóból elszabadulva 1-1,5 órát lõdözni teljesen jó. Sajna az elõdtõl tényleg elmarad és a sandboxhoz vajmi köze sincs.
Rövidségre panaszkodóknak cheat nélkül (indikátorok, tagelés, célzásrásegítés) játszást ajánlom és rögtön nem lesz olyan hosszú.
Aki meg az elbukott állásnál megy a sírás annak meg csak tájékoztató jellegel Authenticen nincs pályak közbeni mentés sem.
Nem mentségnek írtam, csak teljesen más authenticen a játék. Nem lesz jobb, csak kicsit nagyobb a kihívás.