Nem jobb a Vistánál a Windows 8?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Van már nem egy olyan noti+tablet öszvér, hogyha akarod noti teljes értékû fizikai billentyûzettel, ha akarod tablet, bill. nélkül. Ezekre tökéletes a Win8 (nem az RT). A gond csak az árukkal van 300k+.
Nem mellesleg, BT egér + BT billentyûzet + tablet képe kiküld monitorra és kizárólag tabletrõl is dolgozhatsz egész nap. Üdv 2013-ba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az emberek többsége túl hülye volt a Vistához és a Win8-hoz is az. Ennyi, kész, punktum. (A Win7-hez is az, csak úgy zárójelben.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha egy kicsivel is tökösebbek lettek volna, kiadhattak volna végre egy oprendszert ingyért, a fejlesztõ eszközök, a központosított szoftverbolt és az eladásokból származó haszon behozta volna az árát. Nem beszélve arról, hogy ez a desktop linux userek azonnali átpártolásához is vezetett volna...
http://goo.gl/gd6Zi5
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
A
MS eredeti ütem tervei:
NT vonal céges: NT5.0 (1999 végére) -> Windows "Odussey"/.NET (2003-ra) -> Windows "Longhorn" (2006)
NT vonal otthoni: Windows "Neptune" (2003-ra) -> Windows "Longhorn" (2006)
MS módosított tervei:
NT vonal: Windows 2000 (1999 vége) -> Windows "Whystler" (2001) -> Windows .NET (2003, csak Server lett belõle) -> Windows "Longhorn" (2005)
---------------------------- :-/
- Superfetch elõtölti a gyakran használt programjaidat
- Windows Defender kártevõt keres
- System Restore mentést készít
- a késleltett indítású szolgáltatások töltõdnek be
- eldobja a ready boot cachet
- automatikusan induló programok
- bejelentkezéskor futtatásra ütemezett programok indulnak (alpból 4 ilyen van, amik aztán ki is lépnek)
- aztán néha még ekkor megy a defrag is, ha nem volt bekapcsolva a gép az ütemezett idõ pontban
Amúgy az XP befejezetlen:
MS eredeti ütem tervei:
NT vonal céges: NT5.0 (1999 végére) -> Windows "Odussey"/.NET (2003-ra)
NT vonal otthoni: Windows "Neptune" (2003-ra)
Win9x vonal: Windows "Millennium" (2001 közepére). Teljes DOS nélküli mûködés, Windows 2000-tõl örökölt garfikus alrendszer, több processzoros és HT-és támogatás
MS módosított tervei:
NT vonal: Windows 2000 (1999 vége) -> Windows "Whystler" (2001)
9x vonal: Windows ME (2000 közepe)
Az XP is így járt volna, ha nem 8 év múlva adják ki a 7-et, hanem sokkal hamarabb... Mert az XP is rossz volt a kezdetekben. Az is kb. az SP2 kiadásával lett jó. Igaz, itt az is közrejátszott, hogy a Win98 még rosszabb volt az elsõ XP-nél is (+elavult).
Magamból kiindulva nem oprendszerhez veszek gépet, hanem fordítva. Szóval nem mondanám, hogy értem, miért kéne ettõl az asztali-PC piacnak fellendülnie. A Windows 8 olyan újításokat hozott leginkább, ami asztali gépen nem lényeg...
Kötözködés nélkül: nem, nem érdemes. A gép van értem, nem fordítva.
Már ez a kijelentés is hazugság.
Van létezõ ember a Microsoft hátsópucolóin kivül aki szerint siker?
Szar viszont attól még nem lesz, hogy nem tetszik valakinek a modern UI, hátránya nincs a start menühöz képest, gyorsabban használható, úgyhogy érdemes megszokni szerintem (egérrel is).
A win8 egy kalap szar, semmi értelmes újítás nincs benne.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem kö win8 <#violent>#violent> egy hétig szívtam vele azt báj báj <#wave>#wave>
Ami hasznosat hozott a Win8 (picit gyorsabb) azt le is nullázta a desktop felület lerondításával (Aero kinyiffantása) és a desktopon értelmetlen Metro felület erõszakolásával (ki a franc akarna egy laptopot vagy egy nagy monitort taperolni, amikor az egér/bill ezerszer kényelmesebb?).
A régi gépek pedig bõven elegek a modern szoftverek futtatásához, azaz nincs az égvilágon semmi mozgatóerõ. A tablet vásárlás viszont érdekes mert a tartalomfogyasztást ténylegesen kényelmesebbé teszi.
A desktop jellegû gépeknek nagy fejlõdésen kellene átesniük, hogy újra versenyképessé váljanak a mobil jellegû gépekkel szemben.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Vista-val nekem csak annyi bajom van (az van a céges laptopomon), hogy nehézkes és lomha. Legalábbis így tudnám a leginkább jellemezni. Illetve néhány dolog még kiforratlan benne, amit a Windows 7-re már rendbe tettek.
Azért mondod ezt, mert fingod sincs róla. :-D
A Win8 kvázi egy Win7 csak picit másképp, a Win7 pedig vitathatatlan siker.
Az az iszonyat nagy baj az érintõképernyõs tablet + Win8 + dokkoló gépekkel, hogy QRVÁRA drágák!
Abs. kéne egy otthonra, sõt száz számra mondok ügyfeleket, ha nem kerülne 2x annyiba amennyiért el is vinnék!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az érintésvezérléses telefon az évezred találmánya, imádom használni és egy percig sem éreztem, hogy nekem hiányzik a gombsor... de PC esetében eszem ágában sincs tapogatni a bazi nagy kijelzõt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor kijött a win8 gondoltam lecserélem rá a Vistát de azóta ezt elvetettem mint értelmetlen pénzkidobást.
Az otthoni win 7 talán gyorsab meg jobb a Vistanal de remekül használható mindkettõ.
ennek a ********nek a véleménye meg nem érdekel senkit
My head is bangin' You're killing me Please don't stop