1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#1178 -
#1177 Csodálatos -.- -
#1176 A Vikings folytatásában Caroline Henderson énekesnő alakítja Haakont, Kattegat urát. Asszonyát.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.11. 18:07:01 -
Szacsa HUN #1175 Ha meg hosszabb lett volna, azért sírnának, hogy minek nyújtották el. -
#1174 Megnéztem, de ahhoz képest amennyire vártam, nem volt olyan jó ez a lezárás, összecsapottnak tűnt. -
Szacsa HUN #1173 Csodálkoztam is, hogy még senki nem nézte végig, rajtam kívül? -
#1172 He? :D Jó hogy szólsz. Láttam az "interneten", egy rakás S06 verziót, de nem esett le, hogy az az új. Illetve a lenti linken levő oldalon is olvastam egy cikket pár napja, hogy milyen is volt ez az egész sorozat, említ benne valamit az író a lezárásról, én meg nézek, hogy miről beszél ez, még nincs vége :) -
#1171 wtf?!
már majdnem egy hete kijött az új rész... nézem, keresem. baszki, az egész maradék évadot kiadták egyben! -
Stockbauer33 #1170 -
#1169 Jön, jön, jön!
https://www.puliwood.hu/hirek/breking-elkepeszto-elozetest-kapott-a-vikingek-utolso-evada-287670.html -
Kissssss0 #1168 végére értem a 6 évadnak, a 10-ik rész utolsó két percében majdnem falhoz csaptam a monitort... -
Stockbauer33 #1167 -
#1166 tudni mikor jön a második fele ? (imdbn nem talaltam datumot. ) -
#1165 csak az első fele. -
#1164 Ennyi volt a hatodik évad? Elég gyenge volt összességében, az utolsó rész pedig nem is tudom miről akart szólni. -
#1163 Köszönöm, letöltöttem a 3. évadot, az első részt még is néztem, de már azt láttam, de nem baj innen folytatom, nem sok részt láthattam innentől. -
#1162 Második évad vége felé születik Ivar, akinek a mellékneve Boneless, erre gondolhatsz. -
#1161 Harmadik, vagy negyedik évad. -
#1160 Sziasztok, régen néztem ezt a sorozatot, és most szeretném folytatni, ott jártam, hogy Ragnarnak egy új nőtől gyereke született, és valami fura volt a gyerekkel, már nem emlékszem pontosan. Valaki segítene, hogy ez hányadik évad lehetett? Honnan folytassam? -
bendáj17 #1159 Lehet tudni hogy lesz hozzá magyar felirat vagy érdemes nézelődni felirat ügyben? -
#1158 Megérkezett a 6. évad, dupla résszel. És úgy tűnik Szaki már nem fordítja. -
#1157 Izlandon nem halt meg mindenki? 1:02-nél a tompaorrú hogy került ide?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.10.09. 18:00:52 -
#1156 Gondolom már sokan láttátok, de hátha lesz akinek újdonság.
-
#1155 off: Katheryn kisasszony egy modern misztikus harcművészes sorozatban hamarosan a Netflixen - Wu Assassins trailer (+ Iko Uwais, Lewis Tan, Marc Dacascos, ...) -
mindero #1154 Igen, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg a vége. Simán lezárhatták volna ezt az Ivaros szálat. Erőltetett és kiszámítható volt. Egyedül Aethelred(?) megmérgezése, meg a püspök halála volt durva, az összes többi inkább volt fárasztó szappanoperás -
Konyigery #1153 Szánalom klisé halmaz volt ez a finálé. Az 5ik évad elég lejtmenet volt de egész eddig élveztem a részeket többnyire de ez. Hát ez minden volt csak nem Ragnarok...fuhh. Egyedül a színészek vitték a hátán az egész részt. Párbeszédek, dramaturgia, motivációk..katasztrófa mennyire össze lett csapva. -
#1152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
harald kapott a gyomrába egy kardot, aztán nem is mutatták, redditen nincs egy post se róla, senki nem foglalkozik vele, és még a s6 promoban is ott van.
most én láttam rosszul, vagy wtf?
amúgy szvsz ez eléggé közepes évadzáró volt. ivart meg mennyi ideig tartott volna megtalálni így, hogy nem is tűnt el egyből a városból. sok összekötött lábú nyomorék lehet a környéken.
-
Kissssss0 #1151
kötve hiszem hogy ezt kaszálnák... -
#1150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz meg 1 evad? mert valahol azt olvastam hogy "elkaszaljak" de ahogy ez veget ert ilyen se ide se oda :D -
mindero #1149 Igen, izland. -
SzinesGeza #1148 Ahol Floki-ék vannak, az Izland lenne? -
#1147 Alakul a történet rendesen... -
bega82 #1146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na... szegény Heahmund! RIP -
bega82 #1145 Mármint az 5. évad 11. epizódja. Meg azóta a 12. is... Bishop Heahmund nem szarral gurigázik... -
#1144 Folytatódik a 11-ik évad! -
#1143 Rollo valódi története. Az egész amúgy egy sorozat része, ez a második (friss) rész:
https://www.youtube.com/watch?v=IOnjG7ocZmI -
Stockbauer33 #1142 -
bendáj17 #1141 Üdv lehet valamit tudni, hogy mikor lesz az 5. évad szinkronosan? Köszönöm előre is a választ.
-
#1140 Nocsak rollo házhoz megy egy pofonért? vagy inkább egy bököért. -