Internetes csalókat fogtak el Szabolcsban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másként ezeket sem fogták volna el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Magyarországon is jogi útra terelik,csak kicsit lassú a dolog de mûködik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én csak azt nem értem ha az egyik esetben 100 fõ, a másikban 70 fõ a károsult aki nem kapja meg az árút és akik valószínûleg negatív értékelést adtak a nem szállítás miatt a hirdetõ portálokon miért jut el ennyi árú fiktiv eladásáig az eladó. 5 negatív értékelés után nem kéne kizárni, feljelenteni? A jutalékot sem kapja meg az adott hirdetési felület, nem hiányzik az a pénz?
Az hogy nem vállal felelõsséget az talán oké, de mindent megtesz a csalók kiszûréséhez?
Az eBay ilyen esetekben jogi útra tereli, a magyarok meg....

Tetsuo
Az ilyen esetekben, a penz nyomonkovetese sima ugy.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Jolvan persze.

Nekem kb. hetente jon csomag vmi eBayrol vagy Amazonrol esetleg mashonnan, eddig mar vagy 20 futarszolgalat hozott cuccot es qurvara nem lehet elottuk kibontani semmit, mert siet alapbol es azt vegkepp nem lehetne elintezni, hogy ismerosom hozza a cuccot.
Ugy kell alairni, hogy ne az alirasod legyen, ennyi. Raadasul barmi baj van, ugyis visszakapod a penzt. Amazon es eBay bevedi a vasarlot. Nem kell f*sni.

A legtobb esetben utanvet nem is lehetsges. Dombornyomott kartya atutalasa nelkul nincs is vasarlas. Igy vettem, porszivot, PC-t, hangszereket, telefont, butort, taskat stb... Mert olcsobb es a helyi angol varosban a valasztek NULLA.
Szal, mas lehetosegem nem is lenne.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Amugy volt ra pelda, hogy atvetelkor egy kepet kuldtek el nekem, de ezt is csak ugy tudod, ha joba vagy a futar ceggel.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Igaz.

En ezt ugy oldottam meg, hogy spanom a futar, aki megengedi hogy kibontsam. Egy esetben tortent olyan, hogy nem az volt amit kertem. Visszacsomagoltuk, es nem vettem at. Ennyi.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Csak az a gond, hogy fizetés nélkül nem bonthatod ki.
Narxis
Nem. Mindig felbontom a futár/postás elõtt, aztán ha törött, hibás a termék vagy nem az van benne amit rendeltem akkor nem veszem át és az meg fix, hogy nem is fizetem ki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mért ? akkor nem lehet bármi a csomagban ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Narxis
Elõre utalni? Akkor se tenném ha 50% olcsóbb lenne az a valami. Csakis utánvét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.