49
-
mortep #9 Elfelejtettem hozzátenni, hogy a Nokiára ez hatványozottan igaz. Nagyon szívesen átvenné a Samsung helyét androidostól, csakhát azt a vonatot rég lekéste. -
culas25hc #8 Még a végén kiderül, hogy az Apple lázította fel mostanában Észak-Koreát :D -
mortep #7 Ejha, újból apple vs x témás cikk... mi lesz itt.
Én, személy szerint egyik tábort sem erősítem. Az apple jobban tenné, ha pereskedés helyett inkább a fejlesztésre koncentrálna. Az iPad óta semmi újat nem rakott le az alsztalra.
ugh te jobban tennéd ha visszatérnél az írógéphez, mindenki jobban járna. Az letisztult, kezelhető, dizájnos, sőt retrós is. -
#6 A cikkhez meg...
A Nokiának meg nem a pereskedés kéne, hanem villantani végre, hogy sokan (én is) visszatérjenek hozzájuk. -
#5 (magas labda!!!)
Gondolom nem androidos "tablettád" van. De akkor hogy kerültél tényleg ide, ha nem egy kezelhetetlen foshegyről írsz? :-D
Ha egy kezelhetővel is így eltévedsz, akkor lehet te is ufo vagy és álmaidban előtűnik mindig egy ikercsillag képe, ami két árnyékot vet a négy kezedre...
Bocs, de a hsz-ed az sugallja, hogy a hiba nem az általad kipróbált androidos készülékekben volt..
;-)
-
caius marius #4 De vajon mi lehet az a tebalet? Igazi entelektuell... -
#3 Nembaj a kultúrált stilusodból fakadóan ez a hsz megfelelően univezális lett, hogy ide is beférjen, meg még 1000 másik cikkhez is beszúrjad. Szerintem mindenhova csak smitteld be, vétek lenne mindíg átfogalmazni.
;D -
ugh #2 Hogy apicsba kerultem ide tok mas hirhez kezdtem el ezt irni.
Kibaszott kurva tebalet... -
ugh #1 Kiegeszitenem annyival hogy nem csak biztonasagi szempontbol....
Es nem csak a szoftverbolt .
A googlenak minden cucca atgondolatlan foshegy a chrome-tol az androidig.
Rettenetes kezelhetoseggel (a designereiket tuti valami ufo fosta a foldre).